Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
stakasa wrote:Hajrovic je odlicna rezerva. Nesto kao Ivica Olic, Milos Sestic, onaj Jese iz Reala. Glup je i ne igra u kontinuitetu ali moze svojom energijom promjeniti tok utakmice u recimo zadnjih pola sata
i plus ima taj potez....a upravo ti potezi mogu kaktkad prelomiti utakmicu.
Al, rekao bih, u ovom trenutku daleko je od Višće u kontekstu prvih jedanaest
stakasa wrote:Hajrovic je odlicna rezerva. Nesto kao Ivica Olic, Milos Sestic, onaj Jese iz Reala. Glup je i ne igra u kontinuitetu ali moze svojom energijom promjeniti tok utakmice u recimo zadnjih pola sata
Da sam ja selektor od mene bi imo petnest minuta po utakmici da nista zbog outfit-a. Valja ga vidit u onim Versace kreacijama, dan mi popravi
P.S.
Seljak u najpozitivnijem smislu, seljak bez kompleksa. Mozda i mozga, ne znam. Ali se je samo on mogo usudit da opuca s trideset metara i odvede nas na svjetsko uprkos pritisku kakvom je bio izlozen. Car!
Bosanski_kralj wrote:Šta kažete za Gojaka, ne bi bilo loše ni da je on pozvan?
Gojak ne može trenutno igrati za seniore. Gledao sam nekoliko utakmica, on strašno malo utiče na igru Dinama, a ne bi trebalo biti tako s obzirom na to koju poziciju igra.
A Hajrović definitivno treba imati mjesto na spisku, ne može se njega posmatrati kao nekog sasvim novog u kontekstu reprezentacije, jer znamo da je njegov limit dosta viši od onog gdje je trenutno.
Gojak ne može trenutno igrati za seniore. Gledao sam nekoliko utakmica, on strašno malo utiče na igru Dinama, a ne bi trebalo biti tako s obzirom na to koju poziciju igra.
Al iz nekog razloga, Bjelica mnogo gotivi Gojaka........i ja sinoć gledao, što ti kažeš ne vidiš neki uticaj na igru, ali Bjelica i ne pomišlja da ga mijenja....
Al iz nekog razloga, Bjelica mnogo gotivi Gojaka........i ja sinoć gledao, što ti kažeš ne vidiš neki uticaj na igru, ali Bjelica i ne pomišlja da ga mijenja....
Pa gotivi ga jer mora, sa obzirom da su mu oba konkurenta, i Moro i Majer, ozljedjeni. Moro kad je zdrav, prva je opcija na tom mjestu.
dječak sa šibicama wrote:
Pa gotivi ga jer mora, sa obzirom da su mu oba konkurenta, i Moro i Majer, ozljedjeni. Moro kad je zdrav, prva je opcija na tom mjestu.
Gojak puno trci, ali jos uvijek malo meda daje.
Ne sumnjam uopšte da je kod tebe brat Hrvat prva opcija
Da sam ja selektor od mene bi imo petnest minuta po utakmici da nista zbog outfit-a. Valja ga vidit u onim Versace kreacijama, dan mi popravi
P.S.
Seljak u najpozitivnijem smislu, seljak bez kompleksa. Mozda i mozga, ne znam. Ali se je samo on mogo usudit da opuca s trideset metara i odvede nas na svjetsko uprkos pritisku kakvom je bio izlozen. Car!
Hajrovic je old stajl ili old skul kako god, igrac nekog poteza i pomalo sebican. Ali da zna lopte, zna.
Mane su mu ta sebicnost i mozda manja pokretljivost za jedno krilo, bar u Dinamu igra krilnog igraca. Mislim da ima mjesta bar na klupi kod Prosineckog, nije da BiH ima na bacanje takvih igraca.
Kakva mu je forma, koliko golova, koliko asistencija?
Ako cemo pricati o konkretnim stvarima vezano za ova tri krilna napadaca po meni Visca je najefektivniji sto se tice golova sudeci po ucinku u turskoj ligi i uz to je najbolji defanzivno, Hajrovic je igrac poteza, najjaci sut iz igre i slobodnog, jedan na jedan u trku strasan ali je tanak u kontroli lopte u duelu kad je igrac na njemu a tu je Duljevic najjaci od sve trojice, tesko mu je uzeti loptu kad se gradi, uz to Duljevic ima i najbolju loptu u prostor. Mana Duljevica je centarsut i sto rijetko daje golove.
Dobro si ti to izanalizirao. Hajrovic ovakav trenutno ima mjesta u prvih 18. Ali ok, nije propast svijeta sto nije pozvan. Neka radi i napreduje i dobiti ce poziv.
On 19 February 2018, Grigg scored the only goal in Wigan's 1–0 home win against Manchester City in the FA Cup fifth round.[54] This brought his total FA Cup goals for the season to seven, including four goals against top-flight opposition, making him the leading scorer in the season's FA Cup