Igro je WHU odlicno pod njegovom palicom prije 2 god. I EL izborili.channel10 wrote:Eno West Ham ko preporodjen igra pod njegovom palicom. Lik ebe i ne vadi (upravu West Ham-a).
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Point.
#1051 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
-
Banja Luka
#1052 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Mislim da u ovom trenutku necemo naci boljeg od Bilica. Mi ne mozemo parirati velikim klubovima, tako da mozemo dovesti samo selektora koji nema angazman. Uvijek se iznova spominje Magath, on bi bio premija, nesto kao Dule Vujosevic, a i lud je kao on. Ima tu jos nekih, Katanec, Mirko Slomka... Mislim da bi mnogi prihvatili tu funkciju i za novac koji im BiH moze ponuditi, jer jedan takav mandat moze da im spasi karijeru, problem je sto takvi treneri ne odgovaraju Savezu. Ja licno mislim, ako ne mozemo nekog dobrog iskusnog trenera dovesti, da trebamo prije gledati nekog ko je nedavno zavrsio fudbalsku karijeru i zeljan je dokazivanja, a u toku je sa savremenim fudbalom. Spontano mi pada na pamet Nemanja Vidic, ali moze se jos naci.
- Point.
#1053 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Kakav Magath frajeru kapa para u Kini, njega zaboravite. Bilic takodjer, skup je za ovo podneblje sada nakon sto mu u CV imaju imens poput Lokomotiv Moskva, Besiktas, West Ham.
- Artest
#1054 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Mozda bi Hasan mogao kontaktirat Hitzfelda, ako je zainteresovan da izadje iz penzije. Lova je sića, ali ima zanimljivog materijala za radit s njim. Nema ni nekog napora, svega par tekmi godisnje. Kontam da ne skodi pitat..
Pomocnici Bajramovic i Papac...i Barba ako zeli.
- Edin H.
#1055 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Nije Barbarez klosar da bude pomocnik.Artest wrote:Mozda bi Hasan mogao kontaktirat Hitzfelda, ako je zainteresovan da izadje iz penzije. Lova je sića, ali ima zanimljivog materijala za radit s njim. Nema ni nekog napora, svega par tekmi godisnje. Kontam da ne skodi pitat..
- Artest
#1056 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ma ovo je ionako nebuloza...Taman bi nekom palo na pamet da se ide po Hitzfelda. Bice neka polovna varijanta a la Mesa.
Last edited by Artest on 21/10/2017 19:07, edited 1 time in total.
- Edin H.
#1057 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Moramo prvo sacekati da vidimo s kim smo u grupi, pa da izaberemo selektora adekvatnog protivnicima.Artest wrote:Ma ovo i je ionako nebuloza...Taman bi nekom palo na pamet da se ide po Hitzfelda. Bice neka polovna varijanta a la Mesa.
-
palermo
#1058 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
I tako padne ti na pamet Nemanja Vidić, a Barbarez jokBanja Luka wrote:Mislim da u ovom trenutku necemo naci boljeg od Bilica. Mi ne mozemo parirati velikim klubovima, tako da mozemo dovesti samo selektora koji nema angazman. Uvijek se iznova spominje Magath, on bi bio premija, nesto kao Dule Vujosevic, a i lud je kao on. Ima tu jos nekih, Katanec, Mirko Slomka... Mislim da bi mnogi prihvatili tu funkciju i za novac koji im BiH moze ponuditi, jer jedan takav mandat moze da im spasi karijeru, problem je sto takvi treneri ne odgovaraju Savezu. Ja licno mislim, ako ne mozemo nekog dobrog iskusnog trenera dovesti, da trebamo prije gledati nekog ko je nedavno zavrsio fudbalsku karijeru i zeljan je dokazivanja, a u toku je sa savremenim fudbalom. Spontano mi pada na pamet Nemanja Vidic, ali moze se jos naci.
-
Banja Luka
#1059 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Pa Barba se stalno spominje i cim ga neko spomene, odmah se javi neko da kaze da je on kockar, pa sam ga namjerno izostavio, da ne bih tu glupost opet citao.palermo wrote:I tako padne ti na pamet Nemanja Vidić, a Barbarez jokBanja Luka wrote:Mislim da u ovom trenutku necemo naci boljeg od Bilica. Mi ne mozemo parirati velikim klubovima, tako da mozemo dovesti samo selektora koji nema angazman. Uvijek se iznova spominje Magath, on bi bio premija, nesto kao Dule Vujosevic, a i lud je kao on. Ima tu jos nekih, Katanec, Mirko Slomka... Mislim da bi mnogi prihvatili tu funkciju i za novac koji im BiH moze ponuditi, jer jedan takav mandat moze da im spasi karijeru, problem je sto takvi treneri ne odgovaraju Savezu. Ja licno mislim, ako ne mozemo nekog dobrog iskusnog trenera dovesti, da trebamo prije gledati nekog ko je nedavno zavrsio fudbalsku karijeru i zeljan je dokazivanja, a u toku je sa savremenim fudbalom. Spontano mi pada na pamet Nemanja Vidic, ali moze se jos naci.
-
Crvena Tifoza
#1060 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Čudo nema Hadžibegića da se gura na poziciju preko novinara. 
- Point.
#1061 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
On je isprdio svoje, lajo je po Savezu pa je od Kim Jong Begica zaradio izravni crveni karton. A i nije neki selektor.Crvena Tifoza wrote:Čudo nema Hadžibegića da se gura na poziciju preko novinara.
- AmiĐa_Idriz
#1062 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Dosta je vise francuske skole fuTbala 
- Billy The Pljuc
#1063 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Point. wrote:On je isprdio svoje, lajo je po Savezu pa je od Kim Jong Begica zaradio izravni crveni karton. A i nije neki selektor.Crvena Tifoza wrote:Čudo nema Hadžibegića da se gura na poziciju preko novinara.
-
markomilanov
#1064 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Razmišlja li ko o Husrefu,razbio zrinjski,od svih bh legendi on je najomalovažaniji.
-
Nadzorna_ploca
#1065 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ne damo vam Husa. 
- Bosanski_kralj
#1066 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ako može Amar, ne znam zašto ne bi mogao Husref.
- luckylaka
#1067 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Realno ne moze ni jedan Premijer liga im je plafon.Ne slutiteBosanski_kralj wrote:Ako može Amar, ne znam zašto ne bi mogao Husref.
- Edin H.
#1068 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Pa sta ti mislis ko ce biti selector?luckylaka wrote:Realno ne moze ni jedan Premijer liga im je plafon.Ne slutiteBosanski_kralj wrote:Ako može Amar, ne znam zašto ne bi mogao Husref.
- animals
#1069 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Uzmite Bilica..
sad ce biti slobodan..
u rangu je Bazdarevica
sad ce biti slobodan..
u rangu je Bazdarevica
-
Nadzorna_ploca
#1070 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Mesa ni PL nije plafon pa je opet bio selektor. Nema tu pravila.
-
bjelave
#1071 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Hus ima pametnijeg posla nego da zamijeni onog stakora. Fuj.Bosanski_kralj wrote:Ako može Amar, ne znam zašto ne bi mogao Husref.
-
Crvena Tifoza
#1072 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ne razmišlja.markomilanov wrote:Razmišlja li ko o Husrefu,razbio zrinjski,od svih bh legendi on je najomalovažaniji.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#1073 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Kakav Husref
Da pickara,Bogara i psuje familiju Dzeki,Pjanicu,Sei?
Husref je trener od pola do jedne sezone,a onda ga igraci lagano krenu bojkotovati i isti leti napolje.
Da pickara,Bogara i psuje familiju Dzeki,Pjanicu,Sei?
Husref je trener od pola do jedne sezone,a onda ga igraci lagano krenu bojkotovati i isti leti napolje.
-
bjelave
#1074 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Dok je Amar uzoran, nadasve uspješan sportski radnik i trener koji ostvaruje sjajne rezultate sve dok mu tata kontrolira Savez.
A ako takve logistike nema vrlo brzo dobije pedalu u najprestižnijm poluamaterskim ligama poput one u Qataru.
Tako da je on ozbiljan kandidat. Cak sto vise favorit.
A ako takve logistike nema vrlo brzo dobije pedalu u najprestižnijm poluamaterskim ligama poput one u Qataru.
- leškarenje
#1075 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
bjelave wrote:Dok je Amar uzoran, nadasve uspješan sportski radnik i trener koji ostvaruje sjajne rezultate sve dok mu tata kontrolira Savez.