Obnova i rehabilitacija Stojčevca je proces koji traje i koji će sigurno još trajati, no popularno izletište posjetiocima svako malo svojim posjetiocima ponudi neki novi sadržaj.

Ok, možda nemam pravo da pričam kao ti kao stalni rezident, ali i ja sam na Ilidži
Trebalo biti gotovo u oktobru međutim vodovod nije neke ciljevi zamijenio pa se to produžilo. E sad znajuci nas ako je vodovod kasnio i zamijenio cijevi nakon 2 mjeseca onda ce most biti gotov na ljetoLimited Sky wrote: ↑05/10/2023 22:29 Kad bi se mogla zavrsiti rekonstrukcija mosta na Ilidzi? nevjerovatno koliko sporo rade![]()
Pa dobro. Mora malo i nacelnik napraviti neke gradjevine.sehohari wrote: ↑04/10/2023 21:40Ok, možda nemam pravo da pričam kao ti kao stalni rezident, ali i ja sam na Ilidži
Pa se pitam, pored postojeće opštine, zar stvarno treba još neka nova zgrada?
Postoje ja mislim i drugi objekti koji bi se mogli koristiti, ne treba odmah praviti novi, pogotovo ne u vrijeme inflacije.
dio mosta koji je završen je superReymondReddington wrote: ↑06/10/2023 12:06Trebalo biti gotovo u oktobru međutim vodovod nije neke ciljevi zamijenio pa se to produžilo. E sad znajuci nas ako je vodovod kasnio i zamijenio cijevi nakon 2 mjeseca onda ce most biti gotov na ljetoLimited Sky wrote: ↑05/10/2023 22:29 Kad bi se mogla zavrsiti rekonstrukcija mosta na Ilidzi? nevjerovatno koliko sporo rade![]()
. Ako cijevi jos nisu zamijenjene onda do kraja iduce godine.
Dom u Hrasnici zjapi.Haris.ba wrote: ↑06/10/2023 12:09Pa dobro. Mora malo i nacelnik napraviti neke gradjevine.sehohari wrote: ↑04/10/2023 21:40
Ok, možda nemam pravo da pričam kao ti kao stalni rezident, ali i ja sam na Ilidži
Pa se pitam, pored postojeće opštine, zar stvarno treba još neka nova zgrada?
Postoje ja mislim i drugi objekti koji bi se mogli koristiti, ne treba odmah praviti novi, pogotovo ne u vrijeme inflacije.
Nego, koja zgrada zjapi prazna pa bi se mogla iskoristiti da ima mjesta i za mehanizaciju, a da je u vlasnistvu opcine?
I gdje im je sada mehanizacija?
Ilidža formalno nije gradska općina.ReymondReddington wrote: ↑16/10/2023 19:39 https://www.avaz.ba/vijesti/bih/861691/ ... -i-mostara
Vrijeme je da se Ilidza otcijepi i postane grad![]()
![]()
dakle izvodjac nije u stanju da ispostuje termin “obuke” al racuna se da ce premjer uraditi kako trebaPoštovani sugrađani,
Zakazana edukacija za obilježavanje granica posjeda u Projektu obnove premjera na području Općine Ilidza, a koja je zakazana za danas, u 17:00 sati, ispred prostorija MZ Hrasnica II, nije održana zbog nedolaska predstavnika izvođaca radova, o čemu naša općina, kao i sekretar MZ nisu obaviješteni na vrijeme, odnosno sve do 18:00 sati. U komunikaciji sa realizatorima obuke, određen je novi termin, tako da će se dvije edukacije održati u srijedu, 18.10.2023.g. ispred Mjesne zajednice Hrasnica II i drugi tim koji će održati edukaciju ispred prostorija Mjesne zajednice Hrasnica I, obje u terminu od 17:00 sati. Molim da navedeno uvažite, uz iskreno žaljenje za navedeni izostanak, ali na isti nismo mogli uticati. Učešće građana je krucijalno za adekvatnu realizaciju najvažnijeg projekta na području naše lokalne zajednice, stoga je vaša podrška i najvažnija. Zahvaljujem na razumijevanju.