svi u napad wrote:Pa ljudi moji jel' to moguce. 42 stranice o nekom bezveznom liku koji ce na zalost postati velika zvijerka u ovoj zatucanoj sredini. Umjesto da pisemo o najboljim studentima, privrednicima ovdje se razglaba i dize cijena nekom bezveznjakovicu koji je vec umislio da je neka fora. Nazalost sve ide u tom pravcu. Molim moderaciju da ugasi temu i spasi ovaj i onako zaglupljen narod od daljeg zaglupljivanja. Hvala.
Moguće je, jer se danas globalni mentalitet svodi na kritiku i ispišavanje onoga što ne valja, dok se onome što valja ne pridaje pažnja. Dovoljno je pogledati komentare na klixovom portalu na pozitivnoj i negativnoj vijesti, kao i omjer reakcija svijeta. Crnjak hoćemo i volimo, jer imamo potrebu da se da prostiš ispišamo po svemu što se ne uklapa u norme ponašanja koje percipiramo kao zdrave.
Eh sad, ovim apsolutno ne govorim da Zahiragić nije za kritike, naprotiv. Samo mislim da mu ova tema dodatno diže kredibilitet u krugu onih koji se slažu s njegovim mišljenjem, a htjeli mi to ili ne, njih je jako puno.