Zahiragić opet jaše

Post Reply
The BEN10

#1051 Re: Zahiragić opet jaše

Post by The BEN10 »

KB9 wrote:ima smisla, logicnije bi mu bilo da mu se mati ne preziva ko on

:lol: :D
aratet wrote:
The BEN10 wrote:Pa 25 godina za studenta svih fakulteta osim Medicine i ETF-a je dokaz o kakvom se studentu radi. Naravno, izuzimam opravdane razloge dužeg školovanja, poput bolesti i sl.
Mislim Pravo, FPN i sl - neka niko ne zahatori plaho, ali realno, to je nivo ozbiljnije srednje škole.
Nije.
Znam odlicne studente koji obnavljaju godine, a obnavljaju ih zbog uglavnom jednog ili dva profesora i zaglave na fakultetu i po 8 godina i to se desi na svakom faxu.

A znam studente koji u roku zavrsavaju, sa veoma visokom prosjekom, a nisu nikada knjige otvorili, ali su logicno neciji.
Ma kao što rekoh, odličan student možda i jeste, ali su generalno ti društveni fakulteti obična šaša. Polazeći od toga kakav profil učenika ga upisuje, do tzv "težine" predmeta. Mislim, smiješno, al eto. Mora i to neko.
aratet

#1052 Re: Zahiragić opet jaše

Post by aratet »

The BEN10 wrote:
KB9 wrote:ima smisla, logicnije bi mu bilo da mu se mati ne preziva ko on

:lol: :D
aratet wrote:
The BEN10 wrote:Pa 25 godina za studenta svih fakulteta osim Medicine i ETF-a je dokaz o kakvom se studentu radi. Naravno, izuzimam opravdane razloge dužeg školovanja, poput bolesti i sl.
Mislim Pravo, FPN i sl - neka niko ne zahatori plaho, ali realno, to je nivo ozbiljnije srednje škole.
Nije.
Znam odlicne studente koji obnavljaju godine, a obnavljaju ih zbog uglavnom jednog ili dva profesora i zaglave na fakultetu i po 8 godina i to se desi na svakom faxu.

A znam studente koji u roku zavrsavaju, sa veoma visokom prosjekom, a nisu nikada knjige otvorili, ali su logicno neciji.
Ma kao što rekoh, odličan student možda i jeste, ali su generalno ti društveni fakulteti obična šaša. Polazeći od toga kakav profil učenika ga upisuje, do tzv "težine" predmeta. Mislim, smiješno, al eto. Mora i to neko.
Nisi me shvatio.
Ja licno sumnjam da je ovaj Zahiragic odlican student, ali kazem da je studij apsurdan da neki ovdje cu ih nazvati ovim terminom "streberi" obnavljaju godine, a imaju neki podobni koji zavrse faks s visokim prosjekom u roku i ne osjete, nista i ne procitaju.
So What!

#1053 Re: Zahiragić opet jaše

Post by So What! »

Image
KB9

#1054 Re: Zahiragić opet jaše

Post by KB9 »

klasicna seljacina, vidi mu glavesine
zavezata-vreca

#1055 Re: Zahiragić opet jaše

Post by zavezata-vreca »

Dobra rucka musafa mi
zavezata-vreca

#1056 Re: Zahiragić opet jaše

Post by zavezata-vreca »

KB9 wrote:klasicna seljacina, vidi mu glavesine
Turider svoju da vidimo
svi u napad

#1057 Re: Zahiragić opet jaše

Post by svi u napad »

Pa ljudi moji jel' to moguce. 42 stranice o nekom bezveznom liku koji ce na zalost postati velika zvijerka u ovoj zatucanoj sredini. Umjesto da pisemo o najboljim studentima, privrednicima ovdje se razglaba i dize cijena nekom bezveznjakovicu koji je vec umislio da je neka fora. Nazalost sve ide u tom pravcu. Molim moderaciju da ugasi temu i spasi ovaj i onako zaglupljen narod od daljeg zaglupljivanja. Hvala.
Muhamed Đakmić

#1058 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Muhamed Đakmić »

svi u napad wrote:Pa ljudi moji jel' to moguce. 42 stranice o nekom bezveznom liku koji ce na zalost postati velika zvijerka u ovoj zatucanoj sredini. Umjesto da pisemo o najboljim studentima, privrednicima ovdje se razglaba i dize cijena nekom bezveznjakovicu koji je vec umislio da je neka fora. Nazalost sve ide u tom pravcu. Molim moderaciju da ugasi temu i spasi ovaj i onako zaglupljen narod od daljeg zaglupljivanja. Hvala.
Moguće je, jer se danas globalni mentalitet svodi na kritiku i ispišavanje onoga što ne valja, dok se onome što valja ne pridaje pažnja. Dovoljno je pogledati komentare na klixovom portalu na pozitivnoj i negativnoj vijesti, kao i omjer reakcija svijeta. Crnjak hoćemo i volimo, jer imamo potrebu da se da prostiš ispišamo po svemu što se ne uklapa u norme ponašanja koje percipiramo kao zdrave.

Eh sad, ovim apsolutno ne govorim da Zahiragić nije za kritike, naprotiv. Samo mislim da mu ova tema dodatno diže kredibilitet u krugu onih koji se slažu s njegovim mišljenjem, a htjeli mi to ili ne, njih je jako puno.
aratet

#1059 Re: Zahiragić opet jaše

Post by aratet »

Nismo ni sumnjali kako vjeru koristi samo kako bi se probio u politici, jel ima laksi nacin da se probijes?
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#1060 Re: Zahiragić opet jaše

Post by mali_milojica »

aratet wrote:Nismo ni sumnjali kako vjeru koristi samo kako bi se probio u politici, jel ima laksi nacin da se probijes?
Ima,ako bi se prezivao Izetbegovic :mrgreen:
svi u napad

#1061 Re: Zahiragić opet jaše

Post by svi u napad »

Tacno Muhamede :izet: :thumbup:
So What!

#1062 Re: Zahiragić opet jaše

Post by So What! »

Potrebne su ovakve teme. Zašto? Zato što mladi gospodin obnaša vrlo važnu funkciju, a pored toga se promoviše kao islamski aktivista.

Ja kao musliman, ne želim da me ovakvi zastupaju i predstavljaju, jer je meni ovo u rangu Mirze Hatića kada je govorio kako ne želi da gleda crkve i krstove već džamije po Sarajevu.

Njegovi nacionalistički ispadi, glupi i primitivni potezi ga dovode u žižu javnosti.

A od iznimne je važnosti da mi to prepoznamo ovdje kao društvo i da ga odstranimo kao kancerogenu ćeliju.

Jer recimo Elvedin Pezić je recimo podijelio video njegovog govora o odbrani države, a moji 10ak FB prijatelja je podijelilo sa divljenjem isti video.

Fotografija Harisa sa pijanki su dobrodošle upravo kako bi licemjernom bosanskom društvu koje "voli Islam", ali ga se pridržava po potrebi upravo prikazalo da je jedan od omiljenih aktivista tog islama i sam licemjer.

Isto kao što se po ovom forumu potezao i Esed Radeljaš, još za vrijeme dok je bio na funkciji pa sve do pada, ovaj forum je vršio kakav-takav pritisak na javnost i pokušavao maksimalno ogoliti ličnost tog Radeljaša koji je malo po malo postajao zanimljiviji i javnosti koja ga je počela razvlačiti.

Želim zaista i Harisu Zahiragiću isti takav pad, jer ne vodi on udruženje izviđača već glavno studentsko tijelo u glavnom gradu ove zemlje.
Ludzak

#1063 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Ludzak »

Tipični Bošnjo. Ubio se za SDA kadar.
Za dvije godine očekujem mnogo veći položaj u državnim institucijama. Živi bili pa vidjeli. Upravo ovakvi najviše i doguraju u apsurdistanu, pardon u Bosni.
MOSALJOZE

#1064 Re: Zahiragić opet jaše

Post by MOSALJOZE »

Democracy at its finest! Ubit će nas FB :)
#PsihologijaMase #SviInžinjeri #SviEkolozi
#SamoKažem #GasiteInternet

Ne možeš ovo :-) Dečko mrtav ozbiljan predlaže izgradnju metroa,i reče kako bi se gužve smanjile za 50%,liči mi na #svisaobraćajniinžinjeri#svipametni i sl...

Miješaš se u sve,znaš sve,i onda ovo napišeš.
ultima_palabra

#1065 Re: Zahiragić opet jaše

Post by ultima_palabra »

Jel se oglasio povodom par-nepar zajebancije... nije valjda da SDA demokratija prepisuje mjere od mrskih komunjara koje su određivale kojim danom se kupa a kojim vozi auto? :(
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1066 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Chmoljo »

nepar je haram jer je tri.

osim kad se uzima abdest i uči Kulhuvallahu.
Logovan

#1067 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Logovan »

Šta VELIKI VJERNIK kaže na ovo par - nepar? :oops: :oops:
insomnia78

#1068 Re: RE: Re: Zahiragić opet jaše

Post by insomnia78 »

Chmoljo wrote:nepar je haram jer je tri.

[emoji1]
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#1069 Re: Zahiragić opet jaše

Post by mali_milojica »

Chmoljo wrote:nepar je haram jer je tri.

Ili uzima hedija (balijski izgovor za mito).
Hedija je dobra sve dok je neparan broj koverata veci od parnog.
Novak20

#1070 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Novak20 »

I evo ga, uspio je. Senat UNSA je odlučio......

https://www.klix.ba/vijesti/bih/senat-u ... /161228050
dječak sa šibicama

#1071 Re: Zahiragić opet jaše

Post by dječak sa šibicama »

Novak20 wrote:I evo ga, uspio je. Senat UNSA je odlučio......

https://www.klix.ba/vijesti/bih/senat-u ... /161228050
Smrt znanosti, zivjela religija.
Banksy

#1072 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Banksy »

Senat Univerziteta Sarajevo na današnjoj sjednici usvojio je inicijativu Studentskog parlamenta (SPUS) o neodržavanju predavanja i ispitnih rokova na fakultetima UNSA-e petkom zbog klanjanja džuma-namaza. Pri planiranju akademske godine vodit će se računa i o terminima centralnih sedmičnih molitvi pripadnika katoličke i pravoslavne vjeroispovjesti, kao i ostalih vjerskih zajednica.

...da ne zakazuju akademske obaveze petkom i to: od 11:45 do 13:00 sati u vremenskom periodu zimskog računanja vremena, odnosno od 12:45 do 14:00 sati u vremenskom periodu ljetnog računanja vremena.

Također, preporučuje se organizacionim jedinicama i nastavnom osoblju, da u slučaju zakazivanja obaveza u dane vikenda, vode računa o terminima centralnih sedmičnih molitvi pripadnika katoličke i pravoslavne vjeroispovjesti, kao i ostalih vjerskih zajednica – te da u tim terminima ne zakazuju akademske obaveze.

Strašno...
dječak sa šibicama

#1073 Re: Zahiragić opet jaše

Post by dječak sa šibicama »

ali ono kofol, vodi se briga o svim religijama, samo sto je za dzumu obavezno a za krscanske blagdane se preporucuje uzeti u obzir :D

Serijat na mala vrata...
Naslovnica

#1074 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Naslovnica »

Gledam post na FB ovog SDA pulena Zahiragić.
Pa lik se ponaša kao da je predstavnik IZ.
Dno dna.
__Phoenix__

#1075 Re: Zahiragić opet jaše

Post by __Phoenix__ »

Mene više čudi što se ovo nije ranije izglasalo...
Post Reply