Leksikon foruma sax i klix
- dale cooper
#1051 Re: Leksikon foruma sax i klix
Čekamo ispovijedi Eurosinih žrtava.

- supercali
#1052 Re: Leksikon foruma sax i klix
bar neces morati kupovati kobasiceUSAblues wrote:neruda wrote:ja sve kont'o niemand muško![]()
tesko je upratiti ... Jos Cu PP poslati nekom kitonji
![]()
- Capajebo
#1053 Re: Leksikon foruma sax i klix
Haman svi oraha u dzepu imaju, samo je pitanje koliko 
- USAblues
#1054 Re: Leksikon foruma sax i klix
Ridjobrki wrote:HAVANA wrote:Tu je ridji,uozbiljio se,pustio bradu,bavi se drustveno korisnim radom,pjeva samo ljubavne pjesme,svira klasicnu muziku,govori rekao,posao,dosao...KvaziExpert wrote:tu je riđobrki, upravo sam ga čitao na nekoj temi, naša stranka čini mi se
Samo da ovom đuturumu pokažem srednji prst pa nastavljam čitati temu.![]()
![]()
![]()
Toliko iz Osijeka, u Gradskom vrtu bez zgoditaka, vraćamo se na Maksimir. Kolega Sušec?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1055 Re: Leksikon foruma sax i klix
ne puno, čim još uvijek imaju aktivne nickoveCapajebo wrote:Haman svi oraha u dzepu imaju, samo je pitanje koliko
pardon, imamo*
- Capajebo
#1056 Re: Leksikon foruma sax i klix
Mene je pokusavala smuntat, nekako sam se uspio odbraniti napada. Kod mene vala nije bilo niceg bas socnog sto bi vas moglo interesovatidale cooper wrote:Čekamo ispovijedi Eurosinih žrtava.![]()
- supercali
#1057 Re: Leksikon foruma sax i klix
prije ce se javiti ove forumasice sto su grijesile nego eurosine zrtvedale cooper wrote:Čekamo ispovijedi Eurosinih žrtava.![]()
mogu misliti tu situacija
kupovanje dopuna i sl jer mi nista drugo ne pada na pamet da je mogla profitirati nego tako
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1058 Re: Leksikon foruma sax i klix
aufCapajebo wrote:Kod mene vala nije bilo niceg bas socnog sto bi vas moglo interesovati![]()

-
Niemand
#1059 Re: Leksikon foruma sax i klix
Jel ono tebi pisala o bebama il sam pobrkala?Capajebo wrote: Mene je pokusavala smuntat, nekako sam se uspio odbraniti napada. Kod mene vala nije bilo niceg bas socnog sto bi vas moglo interesovati![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1060 Re: Leksikon foruma sax i klix
pa ne mora to biti za profit, nego je vjerovatno psihopatasupercali wrote:
kupovanje dopuna i sl jer mi nista drugo ne pada na pamet da je mogla profitirati nego tako
- Danguba
#1061 Re: Leksikon foruma sax i klix
Ti ko Pizon. Deset godina ima 18 godina.supercali wrote:ja u feb napunio 21dječak sa šibicama wrote:Ko ne skonta ovo sa Gradskim vrtom, jos je mlad
- dječak sa šibicama
#1062 Re: Leksikon foruma sax i klix
Evo ja cudale cooper wrote:Čekamo ispovijedi Eurosinih žrtava.![]()
Poslije sam cuo za njene zavodnicke poduhvate, sta je istina ne znam, ali ako je i pola istina... strasno.
- dale cooper
#1063 Re: Leksikon foruma sax i klix
Mutan je Joker, primjetio sam ja davno kako on suptilno baca kedere na "bez cenzure".Velkoski wrote:aufCapajebo wrote:Kod mene vala nije bilo niceg bas socnog sto bi vas moglo interesovati![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1064 Re: Leksikon foruma sax i klix
mafija
pucale veze i brakovi zbog nje

pucale veze i brakovi zbog nje
šuti, dobro je normalandale cooper wrote:Mutan je Joker, primjetio sam ja davno kako on suptilno baca kedere na "bez cenzure".Velkoski wrote:aufCapajebo wrote:Kod mene vala nije bilo niceg bas socnog sto bi vas moglo interesovati![]()
![]()
- Capajebo
#1065 Re: Leksikon foruma sax i klix
Ja ba. Kako ona voli bebe bla bla bla, kako bi voljela jednog dana imat svoju itd... Valjda me kontala navuc' da ja krenem nesto... bolje da je u drvo tada udarala nego u mene kakav sam bioNiemand wrote:Jel ono tebi pisala o bebama il sam pobrkala?Capajebo wrote: Mene je pokusavala smuntat, nekako sam se uspio odbraniti napada. Kod mene vala nije bilo niceg bas socnog sto bi vas moglo interesovati![]()
- supercali
#1067 Re: Leksikon foruma sax i klix
al tu ne mogu nikako zamisliti sta je moglaVelkoski wrote:pa ne mora to biti za profit, nego je vjerovatno psihopatasupercali wrote:
ono da vidi mene tebe i jos nas 20 kako balimo ili sta
jbt pa sad upali spam spam pocet ces baliti
ono to mi uopste nije nesto afera neka i sl
- dale cooper
#1068 Re: Leksikon foruma sax i klix
Capajebo wrote:Ja ba. Kako ona voli bebe bla bla bla, kako bi voljela jednog dana imat svoju itd... Valjda me kontala navuc' da ja krenem nesto... bolje da je u drvo tada udarala nego u mene kakav sam bioNiemand wrote:Jel ono tebi pisala o bebama il sam pobrkala?Capajebo wrote: Mene je pokusavala smuntat, nekako sam se uspio odbraniti napada. Kod mene vala nije bilo niceg bas socnog sto bi vas moglo interesovati![]()
![]()
Ovako si trebo odraditi.
- Muhamed Đakmić
#1069 Re: Leksikon foruma sax i klix
Ima li ovdje iko da je aktivno igrao mafije i sjeća se pravila?
Igrala forumašica, jacika ili tako nešto se zvala prvi put, i posreći joj se da upadne u mafiju.
I došla na chat temu, niko blage nema ko bi mogao biti mafija... a njen prvi post otprilike:
)
Velkoski bio sa njom u mafiji, jebo joj sve
Igrala forumašica, jacika ili tako nešto se zvala prvi put, i posreći joj se da upadne u mafiju.
I došla na chat temu, niko blage nema ko bi mogao biti mafija... a njen prvi post otprilike:
(na mafiji je samo mafija među sobom imala pravo komuniciratiJoooooooooooj, pa ja na kafu otišla, 30 pp-ova me dočekalo, niste normalni, valja sve pročitati sad![]()
Velkoski bio sa njom u mafiji, jebo joj sve
- Sarah24
#1070 Re: Leksikon foruma sax i klix
Zbog nekih likova (njihovog djela) koje spominjete s pocetka teme, i generalno citanja nekih tema i ja se prijavih na ovaj forum nekad davno jer mi je djelovalo kao bas cool i interessntno mjesto, od tada pa do danas sam upoznala neke bas super ljude ali i neke nigdje veze s vezom
, al hajd sta ces to je zivot..
nije mi ni cilj bio upoznavanje ali eto.. uglavnom ne dajem svoje misljenje cesto, vise volim biti posmatrac, pa vjerovatno niko i ne zna da postojim... haha.. 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1071 Re: Leksikon foruma sax i klix
pa psihopata... ego boost itdsupercali wrote:al tu ne mogu nikako zamisliti sta je moglaVelkoski wrote:pa ne mora to biti za profit, nego je vjerovatno psihopatasupercali wrote:
i nemojte o bebama tako vam Boga
- supercali
#1072 Re: Leksikon foruma sax i klix
tamo pocela mafija kad su poceli raditi pp-i
jbt kasnije skontam da su se dodavali i na fb kao da se dogovaraju oko strategije al dobro to je vec drugi forum i druga prica
jbt kasnije skontam da su se dodavali i na fb kao da se dogovaraju oko strategije al dobro to je vec drugi forum i druga prica
-
Niemand
#1073 Re: Leksikon foruma sax i klix
To je posebna kategorija psihopata. Ima na mtv-iju emisija o tom, ne sjecam se bas naziva. Uglavnom, jave se osobe koje se godinamasupercali wrote:al tu ne mogu nikako zamisliti sta je moglaVelkoski wrote:pa ne mora to biti za profit, nego je vjerovatno psihopatasupercali wrote:
Zanimljiva emisija pravo. Klasicni sadisti.
- Capajebo
#1074 Re: Leksikon foruma sax i klix
Ne.Muhamed Đakmić wrote:Ima li ovdje iko da je aktivno igrao mafije i sjeća se pravila?
- dale cooper
#1075 Re: Leksikon foruma sax i klix
Podsjeti me na forumašicu sa istim nickom. Ona mi je bila cool. I medena. Šta je sa njima?Sarah24 wrote:Zbog nekih likova (njihovog djela) koje spominjete s pocetka teme, i generalno citanja nekih tema i ja se prijavih na ovaj forum nekad davno jer mi je djelovalo kao bas cool i interessntno mjesto, od tada pa do danas sam upoznala neke bas super ljude ali i neke nigdje veze s vezom, al hajd sta ces to je zivot..
nije mi ni cilj bio upoznavanje ali eto.. uglavnom ne dajem svoje misljenje cesto, vise volim biti posmatrac, pa vjerovatno niko i ne zna da postojim... haha..