Balkanski nazovi "youtuberi"

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
bersK

#1051 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by bersK »

Jimmy McNulty wrote:
bersK wrote:Odgovorno tvrdim da su Mudja i Cale najbolji YouTuberi na Balkanu. Ma sta god mislili o njima. Sta veceras ljudi uradise jbt.
Šta uradiše? :-D
Sad svi počeše ovo skupljanje para za ljude. Prvi oni počeli. Za tri sata 10 hiljada eura.
CipexBa

#1052 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by CipexBa »

bersK wrote:
Jimmy McNulty wrote:
bersK wrote:Odgovorno tvrdim da su Mudja i Cale najbolji YouTuberi na Balkanu. Ma sta god mislili o njima. Sta veceras ljudi uradise jbt.
Šta uradiše? :-D
Sad svi počeše ovo skupljanje para za ljude. Prvi oni počeli. Za tri sata 10 hiljada eura.
na kraju ce i oni golf 7 gti da vrte
bersK

#1053 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by bersK »

CipexBa wrote: na kraju ce i oni golf 7 gti da vrte
Zašto bi kad imaju onakvog BMW-a?
CipexBa

#1054 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by CipexBa »

bersK wrote:
CipexBa wrote: na kraju ce i oni golf 7 gti da vrte
Zašto bi kad imaju onakvog BMW-a?
ko ima bmw? Amir'?
bersK

#1055 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by bersK »

CipexBa wrote: ko ima bmw? Amir'?

Image
Nadzorna_ploca

#1056 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Nadzorna_ploca »

Slatki debeljuca. :evil:
Hasan006

#1057 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Hasan006 »

Ovaj lik bukvalno UZIMA klipove od stranaca, poništi zvuk i preko toga snimi srpski prijevod svega rečenog u originalnom klipu i stavi na kanal, a tačno se čuje da nema pojma o čemu priča. Što je najgore, lik ima preko 260k suba i broji milionske preglede. A pored svega toga, bio je par puta exposan ali publiku izgleda boli kurac za to. Boga pitaj koliko frajer zarađuje na tuđem kontentu.

https://www.youtube.com/channel/UCIr24e ... DsNGodh6-A
burekodsira

#1058 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by burekodsira »

to se prijavi i ukinu ga
a od koga "posuđuje"?
Hasan006

#1059 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Hasan006 »

burekodsira wrote:to se prijavi i ukinu ga
a od koga "posuđuje"?
Od raznih kanala
SanskiBiser

#1060 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by SanskiBiser »

Hasan006 wrote:
burekodsira wrote:to se prijavi i ukinu ga
a od koga "posuđuje"?
Od raznih kanala
sram ga bilo i velis zaradjuje velike pare ? :shock:
O'zone
Globalni moderator

#1061 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by O'zone »

Hasan006 wrote:
SanskiBiser wrote:
Hasan006 wrote: Od raznih kanala
sram ga bilo i velis zaradjuje velike pare ? :shock:
Ma nabijem te na kurac
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma”
» Hasan006

15 dana
Dinostula

#1062 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Dinostula »

Opet se Cale i Amir poklase sinoc. I ovaj Cale uhvatio da komentarise za sta bi se trebao skupljati novac. Ono slazem se donekle da je prioritet za bolesne osobe a ne neka zena tamo koja je podigla kredit u banci.Ljudi jednostavno ne znaju da gledaju svoj posao i da ne komentarisu tudji rad.Ako je neko spreman dati iz svog dzepa da plati tudji kredit to je njegova stvar.
bersK

#1063 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by bersK »

Dinostula wrote:Opet se Cale i Amir poklase sinoc. I ovaj Cale uhvatio da komentarise za sta bi se trebao skupljati novac. Ono slazem se donekle da je prioritet za bolesne osobe a ne neka zena tamo koja je podigla kredit u banci.Ljudi jednostavno ne znaju da gledaju svoj posao i da ne komentarisu tudji rad.Ako je neko spreman dati iz svog dzepa da plati tudji kredit to je njegova stvar.

Amir ispo debil iskreno. Aj dobro sve ne slazes se, al intenzitet ne slaganja sa Caletom je pretjeran (sa storya). Poslije palio lajv pa prico normalno. Malo se pravdo, a bilo je dosta istine koju niko do sad nije primijetio.
Warashii

#1064 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Warashii »

bersK wrote:
Dinostula wrote:Opet se Cale i Amir poklase sinoc. I ovaj Cale uhvatio da komentarise za sta bi se trebao skupljati novac. Ono slazem se donekle da je prioritet za bolesne osobe a ne neka zena tamo koja je podigla kredit u banci.Ljudi jednostavno ne znaju da gledaju svoj posao i da ne komentarisu tudji rad.Ako je neko spreman dati iz svog dzepa da plati tudji kredit to je njegova stvar.

Amir ispo debil iskreno. Aj dobro sve ne slazes se, al intenzitet ne slaganja sa Caletom je pretjeran (sa storya). Poslije palio lajv pa prico normalno. Malo se pravdo, a bilo je dosta istine koju niko do sad nije primijetio.
E nek nas vala baš obavještavate o njihovim aktivnostima. Ja baš nisam uspio da pogledam taj prijenos pa mi ovo pravo dobro dodje. :skoljka:
Dinostula

#1065 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Dinostula »

bersK wrote:

Ma slusao sam Caleta sta je pricao i lik je na jedan sasvim normalan nacin rekao da je mozda trebao skupljati novac da se nekome spasi zivot.Cak je i rekao da je za svaku pohvalu i ovo sto je uradio.Lik ispao sasvim korektan.Neko bi to normalan prihvatio kao konstruktivnu kritiku ali ne i Amir.Covjeku nisu bas sve daske na broju. :lol:
Mozda tu ima i vise to njih dvojica najbolje znaju.Amir kao komicar sasvim OK ali kao osoba postavlja se pitanje koliko je dobar.

@Warashii

Tema je "Balkanski youtuberi" meni ako neka tema ne pase tu i ne ulazim.
ado_sar

#1066 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by ado_sar »

sakupljanje novca za kojekakve pomoci je izgleda najpopularniji sport na balkanu. zbog cega li je to tako?
Mega Man X

#1067 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Mega Man X »

Zato što se time žele dokazati kako su dobri u duši, a ovamo nit oni te humanitarne pogledaju nit bilo šta.. To ti je čisto licemjerje pred kamerama. Da oni pokažu publici kako su oni zlatni, a ,da se razumijemo, Youtube smartaju kao posao, pa zbog "posla" moraju sve raditi zbog publike.

U redu je ako stvarno žele pripomoći u humanitarnim jer tako i publika nauči da je lijepo pomoći za humanitarne akcije, samo ja lično ne kontam zašto se priče toliko vrte oko toga ili se snimaju klipovi. Pa čak se napravi i neka drama oko toga (čitaj: Ćale vs. Amir Hadžić).
Znači od nečijeg problema/nesreće se pravi šprdnja u neku ruku.

Znaš kako kažu: "No publicity is bad publicity." U kontekstu da ako prestanu o tebi pričati, u ovom slučaju, ostali Youtuberi ili neki mediji, prestaneš klipove snimati, to znači da si "mrtav" tj. da te nema na sceni nigdje više.
Warashii

#1068 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Warashii »

Dinostula wrote:
@Warashii

A jel Boga ti?
Gdje ti nestade ono "nazovi".
Tema je sarkasticnog oblika o očajnim karikaturama od likova koji pokušavaju da budu duhoviti, poucni, zabavni, humanitarci i uz sve to nešto slave i para da steknu.
Dinostula

#1069 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Dinostula »

Warashii wrote:
Dinostula wrote:
@Warashii

A jel Boga ti?
Tema je sarkasticnog oblika o očajnim karikaturama od likova koji pokušavaju da budu duhoviti, poucni, zabavni, humanitarci i uz sve to nešto slave i para da steknu.
Pa svako ko se bavi youtubom je youtuber nema potrebe za tim "nazovi" sve je u ocima posmatraca.Recimo nekome se nece svidjeti Hadzicevi klipovi nekom hoce.Svako ima neki svoj razlog radi kojeg snima na youtubu.Cinjenica je da ljudi uzimaju fine pare na tome i ko god kaze da snima radi neke ljubavi a uzima recimo 700-800 eura ja mu licno ne vjerujem.Nije ni lako skupiti 200 000 ljudi da te prati.Ne moras ti meni nista podvlaciti oko ove teme i naglasavati da je sarkasticnog karatera kod nas u BIH da neko pronadje lijek za rak koji se 100% ucinkovit neki pacijent bi temu otvorio na forumu sa ciljem da ga popljuje, tako je to kod nas,bolestan mentalitet. :lol:
Frenk_1

#1070 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Frenk_1 »

Što se tiče naših Youtubera, najviše volim pogledati:
-Amira Hadzica
- Juku
- Komplexasha i
- HiG
Meca Cazin i Nedim imaju okej klipova, dok su Omco i Vanimy odron.

A sto se stranih tiče, ChrisMD i Miniminter, a oni imaju puno veće retarde, KSI, W2S, Ricegum, braća Paul itd.
breuer

#1071 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by breuer »

Omco mi je vrh, pogotovo kad snima sa Mecom i onom svojom bišćanskom ekipom.

Onakve pizdarije rijetko ko može da uradi.
Warashii

#1072 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Warashii »

Dinostula wrote:
Warashii wrote:
Dinostula wrote:
@Warashii

A jel Boga ti?
Pa svako ko se bavi youtubom je youtuber nema potrebe za tim "nazovi" sve je u ocima posmatraca.Recimo nekome se nece svidjeti Hadzicevi klipovi nekom hoce.Svako ima neki svoj razlog radi kojeg snima na youtubu.Cinjenica je da ljudi uzimaju fine pare na tome i ko god kaze da snima radi neke ljubavi a uzima recimo 700-800 eura ja mu licno ne vjerujem.Nije ni lako skupiti 200 000 ljudi da te prati.Ne moras ti meni nista podvlaciti oko ove teme i naglasavati da je sarkasticnog karatera kod nas u BIH da neko pronadje lijek za rak koji se 100% ucinkovit neki pacijent bi temu otvorio na forumu sa ciljem da ga popljuje, tako je to kod nas,bolestan mentalitet. :lol:
Kao eto sve mi popljujemo.
Od toliko youtube kanala i toliko mogucnosti kod nas ljudi najviše uzeli da rade vlog i nešto kao pametuju.
Skoro sve kopija do kopije najbezveznijih stvari. Izuzetak je kompleksash al i on ga zna nekad, moje mišljenje, usrati.
Pa de mater mu ima li išta normalnije da se radi.
Na youtube sam našao brdo poucnih i korisnih stvari ali niti jednu od ovih naših "youtubera".
Te fazone tipa "ispuni mi želju" ne bih ni komentarisao.
Frenk_1

#1073 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Frenk_1 »

breuer wrote:Omco mi je vrh, pogotovo kad snima sa Mecom i onom svojom bišćanskom ekipom.

Ako je tebi Omco vrh, evo, ne znam bgm.
vozackii

#1074 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by vozackii »

Frenk_1 wrote:
breuer wrote:Omco mi je vrh, pogotovo kad snima sa Mecom i onom svojom bišćanskom ekipom.

:shock: :shock:
breuer

#1075 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by breuer »

vozackii wrote:
Frenk_1 wrote:

:shock: :shock:
eto ne znam bgm, ti si meni vrh :D

Omco je ba budaletina kakve nema, i to se poštuje :thumbup:
Post Reply