EURO 2016
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Nadzorna_ploca
#1051 Re: EURO 2016
Jesu i ovo novinari birali tim kola? 
-
nema me tamo
#1052 Re: EURO 2016
Gotivni su mi Rumuni ovo evropsko drama, a imaju i kvalitet..
- AmiĐa_Idriz
#1053 Re: EURO 2016
Lijep gol Hamšika danas. Nekoliko zaista lijepih golova do sada.
- Ajatolah_
#1054 Re: EURO 2016
I meni, izleti neočekivano da ću za njih navijati dok su na prvenstvu. Uz Mađare i Islanđane.nema me tamo wrote:Gotivni su mi Rumuni ovo evropsko drama, a imaju i kvalitet..
- duminjo
#1055 Re: EURO 2016
Konacno utakmica na nivou
- medjutim
#1056 Re: EURO 2016
Nisam hejter, ali fakat mi je ovaj saciri precijenjen.
- Idemedosumom
#1057 Re: EURO 2016
Jooj stative bem ti 
-
omar little
#1058 Re: EURO 2016
sta se to tamo zbiva?
vidim rez samo.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1059 Re: EURO 2016
Umalo ga bakljave ne uCerase.omar little wrote:sta se to tamo zbiva?vidim rez samo.
-
omar little
#1060 Re: EURO 2016
francuzi favoriti.Tomahawk11 wrote:Umalo ga bakljave ne uCerase.omar little wrote:sta se to tamo zbiva?vidim rez samo.
- suadfor
#1061 Re: EURO 2016
da nemam pogbu i griezmana u fantasy timu bilo bi mi smijesno. ovako se fol sikiramomar little wrote:francuzi favoriti.Tomahawk11 wrote:Umalo ga bakljave ne uCerase.omar little wrote:sta se to tamo zbiva?vidim rez samo.
-
costacurta
#1062 Re: EURO 2016
Al koja razlikla u kvalitetu Centenario i Eura?!
Kad bi se nasao neko normalan sad kad nema Platinija u UEFI i vrati onaj stari sistem sa 16 ekipa. Ovo je dubioza a mi smo prinuđeni da Hin gledamo, moj Mufide, steta sto su prenosi sa Copa-e ovako kasno
Kad bi se nasao neko normalan sad kad nema Platinija u UEFI i vrati onaj stari sistem sa 16 ekipa. Ovo je dubioza a mi smo prinuđeni da Hin gledamo, moj Mufide, steta sto su prenosi sa Copa-e ovako kasno
-
mouton noir
#1063 Re: EURO 2016
Ja se ne slazem. Mislim da je povecanje na 24 odlicna ideja. zasto ne napraviti praznik fudbala sa jos vise reprerentacija da se sto vise raje okupi i uziva u fudbalu i emocijama kad je vec tako rijetko (4 god).
Sto se kvalitete tice, ne razumjem ove kojima je los. Odlicne utakmice dosad, dobar tempo, lijepi golovi, svak sa svakim moze igrati. stas vise
po meni mozda najboje veliko takmicenje dosad jos mozda od Japana/Koreje 2002, samo da ovako nastavi
Sto se kvalitete tice, ne razumjem ove kojima je los. Odlicne utakmice dosad, dobar tempo, lijepi golovi, svak sa svakim moze igrati. stas vise
po meni mozda najboje veliko takmicenje dosad jos mozda od Japana/Koreje 2002, samo da ovako nastavi
- cyprus
#1064 Re: EURO 2016
Ja sam već više puta rekao da se ne slažem da je fudbal na ovom prvenstvu loš... To jednostavno ne stoji...
Ali se slažem da je sistem za qrac... Prvo, zato što ostaje osjećaj (bar meni) da ova grupna faza predstavlja neke sužene kvalifikacije, a da ono glavno tek treba doć... Drugo, zato što je princip po kome dalje idu četiri od šest trećeplasiranih zaista moronski... Po meni bi više smisla bilo da su proširili prvenstvo na 32 ekipe, pa kad je bal...
Ozbiljno, 16 reprezentacija je bio optimum, u koji nije trebalo barkat... Ali to ne znači da je sranje ovo što gledamo na terenima
Ali se slažem da je sistem za qrac... Prvo, zato što ostaje osjećaj (bar meni) da ova grupna faza predstavlja neke sužene kvalifikacije, a da ono glavno tek treba doć... Drugo, zato što je princip po kome dalje idu četiri od šest trećeplasiranih zaista moronski... Po meni bi više smisla bilo da su proširili prvenstvo na 32 ekipe, pa kad je bal...
Ozbiljno, 16 reprezentacija je bio optimum, u koji nije trebalo barkat... Ali to ne znači da je sranje ovo što gledamo na terenima
- BHF_Manijak
#1065 Re: EURO 2016
Upravo. Prosirivanjem na 24 se izgubio ekskluzivitet Evropskog, jer pola Evrope ucestvuje u toj nakvoj grupnoj fazi, koja je, kako ti rece, kao suzene nekakve kvalifikacije. A plus u toj grupnoj fazi 3 od 4 selekcija moguce je da dalje idu, mislim naravno da onda nema ni naboja ni zelje, posebno kod favorizovanih ekipa.
Opet kazem, ovim omasovaljavaljem se izgubio ekskluzivitet, da kad ucestvujes na Prvenstvu, da si bas muda oznojio i da si medju 16 najboljih, i dzaba sto se igra svake 4 godine, po meni je izgubilo draz.
Opet kazem, ovim omasovaljavaljem se izgubio ekskluzivitet, da kad ucestvujes na Prvenstvu, da si bas muda oznojio i da si medju 16 najboljih, i dzaba sto se igra svake 4 godine, po meni je izgubilo draz.
- skenderija04
#1066 Re: EURO 2016
Pobjednik meca Rumunija - Albanija mora cekati tri dana da vidi da li se plasiraocyprus wrote:Ja sam već više puta rekao da se ne slažem da je fudbal na ovom prvenstvu loš... To jednostavno ne stoji...
Ali se slažem da je sistem za qrac... Prvo, zato što ostaje osjećaj (bar meni) da ova grupna faza predstavlja neke sužene kvalifikacije, a da ono glavno tek treba doć... Drugo, zato što je princip po kome dalje idu četiri od šest trećeplasiranih zaista moronski... Po meni bi više smisla bilo da su proširili prvenstvo na 32 ekipe, pa kad je bal...![]()
Ako vec prave veliku stvar, onda 32 reprezentacije. Optimalno 16
Kvalitet? Vise neizvjesnost. Pitanje je da li je neizvjesnost zato sto je takmicenje dugo pa je prvi krug dizanje forme Cinjenica je da su fizicki svi manje vise tu, a takticki vise nema crvenkapica. Ne moze se reci da je lose, ali nista da bi me odusevilo.
- cyprus
#1067 Re: EURO 2016
Ma dobro, ja sam u fudbalu vazda više cijenio neizvjesnost, nego kvalitetuskenderija04 wrote:Pobjednik meca Rumunija - Albanija mora cekati tri dana da vidi da li se plasiraocyprus wrote:Ja sam već više puta rekao da se ne slažem da je fudbal na ovom prvenstvu loš... To jednostavno ne stoji...
Ali se slažem da je sistem za qrac... Prvo, zato što ostaje osjećaj (bar meni) da ova grupna faza predstavlja neke sužene kvalifikacije, a da ono glavno tek treba doć... Drugo, zato što je princip po kome dalje idu četiri od šest trećeplasiranih zaista moronski... Po meni bi više smisla bilo da su proširili prvenstvo na 32 ekipe, pa kad je bal...![]()
Ozbiljno, 16 reprezentacija je bio optimum, u koji nije trebalo barkat... Ali to ne znači da je sranje ovo što gledamo na terenima![]()
![]()
![]()
Kvalitet? Vise neizvjesnost. Pitanje je da li je neizvjesnost zato sto je takmicenje dugo pa je prvi krug dizanje forme Cinjenica je da su fizicki svi manje vise tu, a takticki vise nema crvenkapica. Ne moze se reci da je lose, ali nista da bi me odusevilo.
A što se tiče kvaliteta, kada je grupna faza bilo čega trebala oduševit?
- Lakat Jebić
#1068 Re: EURO 2016
a nije ni da nema kvaliteteta... problem je sto je izgleda definitivno sistem odnio prevagu u odnosu na individualnost i vic. iako licno smatram da nema kvalitetnog fudbala bez sistema, sad mi vec smeta. sve utakmice su nekako iste, sablonske, mehanicke. najbolji igraci su igraci sistema, tipa kroos, koji relano kad ga gledas nit smrdi nit mirise. kolektivno evropa svrsava na payeta, a prije 10-15 godina svaka ekipa je imal onakvog igraca, ne umanjujuci njegovo majstorstvo.cyprus wrote:Ma dobro, ja sam u fudbalu vazda više cijenio neizvjesnost, nego kvalitetuskenderija04 wrote:Pobjednik meca Rumunija - Albanija mora cekati tri dana da vidi da li se plasiraocyprus wrote:Ja sam već više puta rekao da se ne slažem da je fudbal na ovom prvenstvu loš... To jednostavno ne stoji...
Ozbiljno, 16 reprezentacija je bio optimum, u koji nije trebalo barkat... Ali to ne znači da je sranje ovo što gledamo na terenima![]()
![]()
![]()
Kvalitet? Vise neizvjesnost. Pitanje je da li je neizvjesnost zato sto je takmicenje dugo pa je prvi krug dizanje forme Cinjenica je da su fizicki svi manje vise tu, a takticki vise nema crvenkapica. Ne moze se reci da je lose, ali nista da bi me odusevilo.Biće da je zato većina dosadašnjih utakmica po mom ukusu
![]()
A što se tiče kvaliteta, kada je grupna faza bilo čega trebala oduševit?
Ono sto valjda hocu da kazem - fudbal je postao orevise ozbiljan, sve je manje igra, pa je onda, iako istina neizvjestan, manje i zanimljiv
- BHF_Manijak
#1069 Re: EURO 2016
Ili ste jednostavno omatorili, pa vam nista nije isto k'o "nekad prije". 
- Lakat Jebić
#1070 Re: EURO 2016
Vala ja sam jos mlad, tako da nije toBHF_Manijak wrote:Ili ste jednostavno omatorili, pa vam nista nije isto k'o "nekad prije".
- BHF_Manijak
#1071 Re: EURO 2016
Vidi ga sto se tjesi.

Zajebajem se, al' u pravu si za majstore igrace. Bojim se da ce ih sve vise faliti u buducnosti, jer sistem koji spominjes odavno preuzima primat nad individuom.
Ovakav Payet sto ti rece, koji je fakat majstor, prije 15 godina bio bi onako usput spomenut, pored silnih drugih, vecih majstora igre.
Zajebajem se, al' u pravu si za majstore igrace. Bojim se da ce ih sve vise faliti u buducnosti, jer sistem koji spominjes odavno preuzima primat nad individuom.
Ovakav Payet sto ti rece, koji je fakat majstor, prije 15 godina bio bi onako usput spomenut, pored silnih drugih, vecih majstora igre.
Last edited by BHF_Manijak on 16/06/2016 02:39, edited 1 time in total.
- Capajebo
#1072 Re: EURO 2016
Tacnije, osjeca se mladim, pogresno se momak izrazio 
- Lakat Jebić
#1073 Re: EURO 2016
Ma haj payet, frajer je fkt igracina, mozda bi i bio civija neka, ali kroos... taj bio ulazio s klupe i to bio sretan. A danas je jedan od najcijenjenijih igraca na svijetuBHF_Manijak wrote:Vidi ga sto se tjesi.![]()
![]()
- Capajebo
#1074 Re: EURO 2016
Ali da bi jedan Payet dosao do izrazaja potreban ti je i igrac tipa Kroosa 
- BHF_Manijak
#1075 Re: EURO 2016
Mene godinama ubjedjivali da mora igrati u Njemackoj, gigant vele...Lakat Jebić wrote: Ma haj payet, frajer je fkt igracina, mozda bi i bio civija neka, ali kroos... taj bio ulazio s klupe i to bio sretan. A danas je jedan od najcijenjenijih igraca na svijetu