Bruka na Vlašiću

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Niemand

#1051 Re: Bruka na Vlašiću

Post by Niemand »

It_is_a_Leclerc wrote:
A taman čovjek pomisli da većeg promašaja od Nosarine primjedbe da bi Deen trebao financirati odlazak kadetskih košarkaša na SP neće biti na temi, evo ti nje :lol:

Vi se bavite ljudima za koje tvrdite da su nepoznati (and somehow, znate im biografije naizust), događajima za koje tvrdite da vas nezanimaju (a eto opet nekako, svejedno, sve o njima znate ili bar mislite da znate), a ja ovdje zastupam tezu da ste cijelu temu pod krinkom "humora" odveli na fon silovanja, navijanja za premlaćivanje žena, prebijanje ljudi, i tako to.
Eo me, 'ta je :repetirana:

Naravno da znam fudinu biografiju. Guglala sam cim se poco vrtiti po mom komsiluku (valjda zivi nedje tu u blizini) jer me, ko i svaku pravu mahalusu jel, interesovalo sta je liku dok prevrce ocima u granapu prema drugim ljudima u stilu "jaooo uzasa od mode".

Ne razumijem uopce sta ti hoces da mi reKnemo konkretno. Predstavlja bejha i ono, nemoj da ga ko dira i ismijava?

I jah, nadji forumasa kojeg prozivas za batine i silovanje pa njega smaraj, a mene za te nebuloze popusti i ne prisivaj ko i uvijek sta god ti padne napamet. Leklerce.

Ja mislila zeljini manijaci ludi. Ni do koljena eurosongetu. :roll:
Last edited by Niemand on 16/04/2016 15:39, edited 1 time in total.
uglavnomja

#1052 Re: Bruka na Vlašiću

Post by uglavnomja »

diin je jedini pjevac koji je otpjevao himnu bRez teksta :-)
Niemand

#1053 Re: Bruka na Vlašiću

Post by Niemand »

On je makar pismen, rekli bi neki. Ja napiso neboluze :stidljiv:
muha_sa

#1054 Re: Bruka na Vlašiću

Post by muha_sa »

mahaluša :-)
Niemand

#1055 Re: Bruka na Vlašiću

Post by Niemand »

Pa sta :diva:
It_is_a_Leclerc

#1056 Re: Bruka na Vlašiću

Post by It_is_a_Leclerc »

Niemand wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:
A taman čovjek pomisli da većeg promašaja od Nosarine primjedbe da bi Deen trebao financirati odlazak kadetskih košarkaša na SP neće biti na temi, evo ti nje :lol:

Vi se bavite ljudima za koje tvrdite da su nepoznati (and somehow, znate im biografije naizust), događajima za koje tvrdite da vas nezanimaju (a eto opet nekako, svejedno, sve o njima znate ili bar mislite da znate), a ja ovdje zastupam tezu da ste cijelu temu pod krinkom "humora" odveli na fon silovanja, navijanja za premlaćivanje žena, prebijanje ljudi, i tako to.
Eo me, 'ta je :repetirana:

Naravno da znam fudinu biografiju. Guglala sam cim se poco vrtiti po mom komsiluku (valjda zivi nedje tu u blizini) jer me, ko i svaku pravu mahalusu jel, interesovalo sta je liku dok prevrce ocima u granapu prema drugim ljudima u stilu "jaooo uzasa od mode".

Ne razumijem uopce sta ti hoces da mi reKnemo konkretno. Predstavlja bejha i ono, nemoj da ga ko dira i ismijava?

I jah, nadji forumasa kojeg prozivas za batine i silovanje pa njega smaraj, a mene za te neboluze popusti i ne prisivaj ko i uvijek sta god ti padne napamet. Leklerce.

Ja mislila zeljini manijaci ludi. Ni do koljena eurosongetu. :roll:
Aman, ženo božija, neću ja da bilo ko šta kaže.

Vi (udruženje forumskih humorista) tvrdite da su bh. predstavnici za ismijavanje. Ja, suprotno, tvrdim da nisu. Ja vama iznio zašto smatram da nisu, vi meni, hajmo reći, probali iznijeti zašto jesu. Duel argumenata, konstruktivna rasprava i debata o javnim ličnostima.
Međutim, stalno imate potrebu da komentirate mene kao forumaša, ko sam, šta sam, šta volim, šta pišem, na svaki moj komentar koji je iole afirmativan prema bilo kome od ove četvorke skačete kao opareni i slično, a ja se, što se može i provjeriti, vama i vašim forumskim ili stvarnim ličnostima ne bavim niti me interesuju.

Dakle, tema je ismijavanje incidenta na Vlašiću. Ja sam iznio svoje mišljenje o situaciji i rekao da ne smatram da ih treba ismijavati, te da podržavam bh. eurosong tim, da smatram da su dobri i da im želim puno uspjeha. E sad... To što bi vi da ja mislim kao i vi, je drugi fazon.

I da... U tom pozivanju na, upotrijebit ću doslovan termin, "gangbang" majke jednogodišnjeg djeteta da "debela skine kilažu" je bila prilično vesela opaska, na koju su mnogi reagirali salvama oduševljenja. Prema tome, imam potrebu da to stalno citiram kao portret toga na šta je izišla "duhovita tema".
muha_sa

#1057 Re: Bruka na Vlašiću

Post by muha_sa »

pa ništa :-)

ne mereš bit veca neg što sam sam :lol:
Niemand

#1058 Re: Bruka na Vlašiću

Post by Niemand »

Muha, jel i ti po pola sata pricas u granapu :D :lol:

A ti leklerk, gledaj sta hos bolan, navijaj il radi sta hos, a o tom silovanju i batinama, po drugi put, valjda i zadnji, pricaj s onim ko je to i reko il ko se smijo il sta je vec uradio. Ako mi je nick niko nije svako pa da sa mnom raspravljas tudje rijeci.

Dzamijo. :D :-)
Kinaski

#1059 Re: Bruka na Vlašiću

Post by Kinaski »

japin_mutapi wrote:jalu ti nisam jebo ja, ali buba je ...

Image
:D :D
dječak sa šibicama

#1060 Re: Bruka na Vlašiću

Post by dječak sa šibicama »

Pogledao sam ovaj intervju Senadu, elem da se isplaces nad tuznom sudbinom prespektivnog i talentiranog Don Almira... jos kad rece "cuo sam se sa Dzalom, moj mladji brat ljepi, htio se izviniti"

Image

"... Djuro ce ti oprostiti sto te tukao..."
Kinaski

#1061 Re: Bruka na Vlašiću

Post by Kinaski »

a nije ih ni ovaj tukao bez razloga, mutna su tu posla
muha_sa

#1062 Re: Bruka na Vlašiću

Post by muha_sa »

možda su bili pod nakim sihirima
JThomas

#1063 Re: Bruka na Vlašiću

Post by JThomas »

nemojte deteriorisati od realiteta.
It_is_a_Leclerc

#1064 Re: Bruka na Vlašiću

Post by It_is_a_Leclerc »

JThomas wrote:nemojte deteriorisati od realiteta.
Ili sto bi rekao jedan, sad vec popularni forumas, nemojte "traziti depersonalizaciju" :skoljka: :-x :lol:
Ridjobrki

#1065 Re: Bruka na Vlašiću

Post by Ridjobrki »

It_is_a_Leclerc wrote:
JThomas wrote:nemojte deteriorisati od realiteta.
Ili sto bi rekao jedan, sad vec popularni forumas, nemojte "traziti depersonalizaciju" :skoljka: :-x :lol:
:lol: :lol: :lol:

Insan je stvorenje koje vidi trn u tuđem oku a ne vidi balvan u svom, to je vazda tako bilo. Tako i ja, tako i ti.

Vodi računa da nekad stvari moraš učiniti što jasnijim u što manje riječi tako da onaj kome je poruka upućena to nedvosmisleno shvati. Ja kad kažem "depersonalizacija" onaj ko mene prati i kome se obraćam to ne tumači sa aspekta profesora psihologije nego kao osoba kojoj taj pojam označava "odmak od ličnog" što je jasno i nedvosmisleno objašnjeno. Ja sam poruku poslao jasno i jednostavno a kako ćeš je ti okretati i interpretirati je tvoja stvar, ja nemam problem s tim - to je tvoja sloboda i ako ćeš je koristiti na način da se beskonačno provaljuješ pred rajom ne vidim zašto bi to meni smetalo.

Koliko primjećujem, moje poruke se uglavnom primaju na pravi način i prilično pazim kako šta trebam iskomunicirati. Sudeći po atmosferi na temi, tebi to ide malo slabije pa možda ne bi bilo loše preispitati način prezentacije i pristupa stvarima. Nije lijepo što druge forumaše sa kojima diskutuješ optužuješ da se bave tobom kao likom dok u isto vrijeme prozivaš i pokušavaš na ličnoj razini omalovažiti i diskreditirati nekoga ko uopće tu ne učestvuje, bez da ga - recimo - spominjanjem u kvotu pozoveš u diskusiji. Meni je lično to malo šupački ali ako tebi prija ne smeta ni meni.

Inače, slažem se sa jako puno stvari koje si detektovao u svojim postovima, šteta poruka koje su posijane na pogrešan način i samo proizvele kontraefekt.

No hard feelings, ljubi Brko :kiss:
RtrnOfSalisbury

#1066 Re: Bruka na Vlašiću

Post by RtrnOfSalisbury »

sto ne ubacaju riza ruzu sad, i on se bavi konpozitorstvom
muha_sa

#1067 Re: Bruka na Vlašiću

Post by muha_sa »

No hard feelings

prevod-molit cu lijepo
Ljakan

#1068 Re: Bruka na Vlašiću

Post by Ljakan »

Cesto se pitam kako li tek smarate ukucane kad ovako peglate po forumu. :lol:
Od vlasica odose na personalna prepucavanja :lol:
bumerangss

#1069 Re: Bruka na Vlašiću

Post by bumerangss »

Kinaski wrote:a nije ih ni ovaj tukao bez razloga, mutna su tu posla
normalno da su mutna. cim on sinoc na facetv ne htjede reci razlog to je nesta... ili su bili svi našmrkani ili su veliki novci :D
Ridjobrki

#1070 Re: Bruka na Vlašiću

Post by Ridjobrki »

Ljakan wrote:Cesto se pitam kako li tek smarate ukucane kad ovako peglate po forumu. :lol:

Izvinjavam se ako sam smorio, samo sam replicirao na "ad hominem" prozivku forumaša kojeg inače cijenim i o kome nikad nigdje nisam napisao ili rekao bilo šta ružno. Ne vidim razloga za takve prozivke, mislim mogu i ja vaditi pojedine riječi ili rečenice iz konteksta i zlonamjerno interpretirati ovo ili ono ali mi to nije na kraj pameti.

Toliko o tome, bar što se mene tiče.
Ljakan

#1071 Re: Bruka na Vlašiću

Post by Ljakan »

Nisam mislio konkretno na tebe nego na opcenito sve koji bez potrebe trpaju temu glupostima.Rekli ste svoje misljenje vezano za temu i sta sad treba sa nekim se prepirat danima sto ima drugacije misljenje?Preljep dan ja sad uso,setajte druzite se live,jebo vlasic i desavanja na njemu...
nosara

#1072 Re: Bruka na Vlašiću

Post by nosara »

Ridjobrki wrote:
Ljakan wrote:Cesto se pitam kako li tek smarate ukucane kad ovako peglate po forumu. :lol:

Izvinjavam se ako sam smorio, samo sam replicirao na "ad hominem" prozivku forumaša kojeg inače cijenim i o kome nikad nigdje nisam napisao ili rekao bilo šta ružno. Ne vidim razloga za takve prozivke, mislim mogu i ja vaditi pojedine riječi ili rečenice iz konteksta i zlonamjerno interpretirati ovo ili ono ali mi to nije na kraj pameti.

Toliko o tome, bar što se mene tiče.
Ma naravno, vazda tvoja zadnja... :roll:

Sto ne mogu ovih selebritija... :oops:
Matzan

#1073 Re: Bruka na Vlašiću

Post by Matzan »

muha_sa wrote:No hard feelings

prevod-molit cu lijepo
Halali
TAFKAP

#1074 Re: Bruka na Vlašiću

Post by TAFKAP »

muha_sa wrote:No hard feelings

prevod-molit cu lijepo
Dabogda ti se nikad više ne ukrutio :lol: :lol: :lol:
bumerangss

#1075 Re: Bruka na Vlašiću

Post by bumerangss »

Na fb na tv hayat Dalal poslal poruku da se postuje njen mir jer znamo sta je sve prozivila u protekle dvije godine.... pa sta je prozivila?
Post Reply