Niemand wrote:It_is_a_Leclerc wrote:
A taman čovjek pomisli da većeg promašaja od Nosarine primjedbe da bi Deen trebao financirati odlazak kadetskih košarkaša na SP neće biti na temi,
evo ti nje
Vi se bavite ljudima za koje tvrdite da su nepoznati (and somehow, znate im biografije naizust), događajima za koje tvrdite da vas nezanimaju (a eto opet nekako, svejedno, sve o njima znate ili bar mislite da znate), a ja ovdje zastupam tezu da ste cijelu temu pod krinkom "humora" odveli na fon silovanja, navijanja za premlaćivanje žena, prebijanje ljudi, i tako to.
Eo me, 'ta je
Naravno da znam fudinu biografiju. Guglala sam cim se poco vrtiti po mom komsiluku (valjda zivi nedje tu u blizini) jer me, ko i svaku pravu mahalusu jel, interesovalo sta je liku dok prevrce ocima u granapu prema drugim ljudima u stilu "
jaooo uzasa od mode".
Ne razumijem uopce sta ti hoces da mi reKnemo konkretno. Predstavlja bejha i ono, nemoj da ga ko dira i ismijava?
I jah, nadji forumasa kojeg prozivas za batine i silovanje pa njega smaraj, a mene za te neboluze popusti i ne prisivaj ko i uvijek sta god ti padne napamet. Leklerce.
Ja mislila zeljini manijaci ludi. Ni do koljena eurosongetu.

Aman, ženo božija, neću ja da bilo ko šta kaže.
Vi (udruženje forumskih humorista) tvrdite da su bh. predstavnici za ismijavanje. Ja, suprotno, tvrdim da nisu. Ja vama iznio zašto smatram da nisu, vi meni, hajmo reći, probali iznijeti zašto jesu. Duel argumenata, konstruktivna rasprava i debata o javnim ličnostima.
Međutim, stalno imate potrebu da komentirate mene kao forumaša, ko sam, šta sam, šta volim, šta pišem, na svaki moj komentar koji je iole afirmativan prema bilo kome od ove četvorke skačete kao opareni i slično, a ja se, što se može i provjeriti, vama i vašim forumskim ili stvarnim ličnostima ne bavim niti me interesuju.
Dakle, tema je ismijavanje incidenta na Vlašiću. Ja sam iznio svoje mišljenje o situaciji i rekao da ne smatram da ih treba ismijavati, te da podržavam bh. eurosong tim, da smatram da su dobri i da im želim puno uspjeha. E sad... To što bi vi da ja mislim kao i vi, je drugi fazon.
I da... U tom pozivanju na, upotrijebit ću doslovan termin, "gangbang" majke jednogodišnjeg djeteta da "debela skine kilažu" je bila prilično vesela opaska, na koju su mnogi reagirali salvama oduševljenja. Prema tome, imam potrebu da to stalno citiram kao portret toga na šta je izišla "duhovita tema".