Željela da ga upoznam, poslala piće...Svoju namjeru ostvarilaNisam_fin wrote:jel bilo hajra il je pito "sta ti meni imas slat pice"?![]()
A nisam tražila nikakav drugi hajr...pogotovo ne taj na koji ti misliš
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Željela da ga upoznam, poslala piće...Svoju namjeru ostvarilaNisam_fin wrote:jel bilo hajra il je pito "sta ti meni imas slat pice"?![]()
Na Ljubavi i seksu niko ne drka, niko ne ševi, niko ne jaše komšiju, niko ne guta, niko ne laže, niko ne prči kurve i žigole, niko nikog ne bičuje, niko ga ne prima u dupe, niko ne svinga, niko nije perverzan...berenice wrote:Stvarno ova tema bezze. Pitajte! A vi drugarice, odgovarajte kako to prilici temi, a ne vama licno ili vasoj okolini - nego onako kako je. Ili je doslo do toga da svako svakoga zna vec, pa se ne usudjujete?
Vidis da se znaju ovi sto vise stalno tu - pogledaj komunikacije i ofirnih smajlica - pa ovako pricam sa 80-ogodisnjom komsinicom. Ova tema je bila simpa prije par godina.Klitemnestraaa wrote:Na Ljubavi i seksu niko ne drka, niko ne ševi, niko ne jaše komšiju, niko ne guta, niko ne laže, niko ne prči kurve i žigole, niko nikog ne bičuje, niko ga ne prima u dupe, niko ne svinga, niko nije perverzan...berenice wrote:Stvarno ova tema bezze. Pitajte! A vi drugarice, odgovarajte kako to prilici temi, a ne vama licno ili vasoj okolini - nego onako kako je. Ili je doslo do toga da svako svakoga zna vec, pa se ne usudjujete?
Zar je moguće da smo mi Bosanci toliko moralna nacija (u usporedbi s Hrvatima, Srbima ili Crnogorcima koji otvoreno pišu na forumima o svakojakim perverzijama)?
Kad to spominjes, koliko cesto ogovarate druge forumase/ice preko pp?berenice wrote:Stvarno ova tema bezze. ... Ili je doslo do toga da svako svakoga zna vec, pa se ne usudjujete?
On mi masira stopala, ja grickam After Eights koje mi je donio.Nisam_fin wrote:savrsen pocetak dana za vas je?
Ne mora imati fetiš na stopala, samo nek ih zna fino masirati, ni pregrubo, da boli, ni prenježno, da škaklji. Moji fetiši su Tortica, sladoledi King, rum pločica, After Eights, vrući kakao, Medeno srce, Griotte, Duplo, Rafaello...Nisam_fin wrote:osim sto trazis muskarca da ima fetis na stopala, sta su ti jos fetisi?
Imamo iste fetiše, s tim ja svoje vrlo rijetko smijem upražnjavati...pukepuke wrote:Ne mora imati fetiš na stopala, samo nek ih zna fino masirati, ni pregrubo, da boli, ni prenježno, da škaklji. Moji fetiši su Tortica, sladoledi King, rum pločica, After Eights, vrući kakao, Medeno srce, Griotte, Duplo, Rafaello...Nisam_fin wrote:osim sto trazis muskarca da ima fetis na stopala, sta su ti jos fetisi?
Opet. Pa da ponovim još jednom, to što se znamo ne znači da glumimo ovdje i dajemo lažne odgovore. Baš suprotno! Misliš li da bi mogli ovdje pričati jedno (laž), pa se onda pojaviti pred tim ljudima uživo i da se to ne otkrije čim progovorimo??berenice wrote:Vidis da se znaju ovi sto vise stalno tu - pogledaj komunikacije i ofirnih smajlica - pa ovako pricam sa 80-ogodisnjom komsinicom. Ova tema je bila simpa prije par godina.Klitemnestraaa wrote:Na Ljubavi i seksu niko ne drka, niko ne ševi, niko ne jaše komšiju, niko ne guta, niko ne laže, niko ne prči kurve i žigole, niko nikog ne bičuje, niko ga ne prima u dupe, niko ne svinga, niko nije perverzan...berenice wrote:Stvarno ova tema bezze. Pitajte! A vi drugarice, odgovarajte kako to prilici temi, a ne vama licno ili vasoj okolini - nego onako kako je. Ili je doslo do toga da svako svakoga zna vec, pa se ne usudjujete?
Zar je moguće da smo mi Bosanci toliko moralna nacija (u usporedbi s Hrvatima, Srbima ili Crnogorcima koji otvoreno pišu na forumima o svakojakim perverzijama)?
U današnje vrijeme, svaki dan u kojem se probudim naspavana je savršeno počeo. Ako je k tome još i sunčan...Nisam_fin wrote:savrsen pocetak dana za vas je?
Talkin' to meEuridika wrote:Imamo iste fetiše, s tim ja svoje vrlo rijetko smijem upražnjavati...pukepuke wrote:Ne mora imati fetiš na stopala, samo nek ih zna fino masirati, ni pregrubo, da boli, ni prenježno, da škaklji. Moji fetiši su Tortica, sladoledi King, rum pločica, After Eights, vrući kakao, Medeno srce, Griotte, Duplo, Rafaello...Nisam_fin wrote:osim sto trazis muskarca da ima fetis na stopala, sta su ti jos fetisi?
Ma ne mora, ljubljenje, lizanje i sisanje stopala mene previše škaklja, a fetišisti to jako vole.Nisam_fin wrote:znaci mora imati fetis na stopala
kolko kila imas?
bar se ne moraju stopala mazitEuridika wrote:U današnje vrijeme, svaki dan u kojem se probudim naspavana je savršeno počeo. Ako je k tome još i sunčan...Nisam_fin wrote:savrsen pocetak dana za vas je?![]()
Neću se buniti ni ako nakon toga uslijedi maženje, izležavanje u krevetu, doručak u krevetu ili obična kafa na stolu.
jebi se zagrcnuh sepukepuke wrote:Ma ne mora, ljubljenje, lizanje i sisanje stopala mene previše škaklja, a fetišisti to jako vole.Nisam_fin wrote:znaci mora imati fetis na stopala
kolko kila imas?
Ovo drugo je državna tajna
Ponesi na kafu danas, da ne propadnu, šteta bi bilo...Tomahawk11 wrote:Kad se vec spominje sladoled....dosao sam do 3 kg Ledo sladoleda - aroma tufahije, sa komadicima iste....fantazija![]()
Ali nema se vise nigdje naci, a zalihe nestaju
Na kafu idem pravo s poslaEuridika wrote:Ponesi na kafu danas, da ne propadnu, šteta bi bilo...Tomahawk11 wrote:Kad se vec spominje sladoled....dosao sam do 3 kg Ledo sladoleda - aroma tufahije, sa komadicima iste....fantazija![]()
Ali nema se vise nigdje naci, a zalihe nestaju![]()
Ooo fetišist, nisam te prepoznalaNisam_fin wrote: jebi se zagrcnuh se![]()
![]()
Ja nemam kontaka sa aktuelnim forumasicama - a nisam ogovarala nikad ni jednu - mislim, kako bi to i islo - pa nismo u istoj mahali. Ovo je forum - mada ponekad lici na mahalu.nightvision wrote:Kad to spominjes, koliko cesto ogovarate druge forumase/ice preko pp?berenice wrote:Stvarno ova tema bezze. ... Ili je doslo do toga da svako svakoga zna vec, pa se ne usudjujete?
Ko je spomenuo laz? Sta se meni pravdas? Ja samo kazem da je dosadno - ne zato sto se ne svadja neko s nekim, nego nije interesantno - dosadno je.Euridika wrote:Opet. Pa da ponovim još jednom, to što se znamo ne znači da glumimo ovdje i dajemo lažne odgovore. Baš suprotno! Misliš li da bi mogli ovdje pričati jedno (laž), pa se onda pojaviti pred tim ljudima uživo i da se to ne otkrije čim progovorimo??berenice wrote:Vidis da se znaju ovi sto vise stalno tu - pogledaj komunikacije i ofirnih smajlica - pa ovako pricam sa 80-ogodisnjom komsinicom. Ova tema je bila simpa prije par godina.berenice wrote:Stvarno ova tema bezze. Pitajte! A vi drugarice, odgovarajte kako to prilici temi, a ne vama licno ili vasoj okolini - nego onako kako je. Ili je doslo do toga da svako svakoga zna vec, pa se ne usudjujete?
Možeš nas optužiti za baljezganje i zafrkanciju na većini tema, to stoji - zafrkavamo se. Ali za laž - ne možeš, sorry.
I uostalom, ko tebe sprječava da odgovaraš kako ti smatraš da treba? Ovdje je očigledno zanimljivo samo kad se svađaš s drugima, to je pokazatelj da si iskren...![]()
@Klitemnestraaa
Mi smo o svim tim sex temama već ranije diskutovali nadugo i naširoko, pa nam dosadilo. Ako ti nije mrsko, prelistaj starije teme, vidjećeš da nema nijedne koju nismo pretresli. A slobodno reaktiviraj bilo koju koja ti se učini zanimljivom.