Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
nuovavita

#1051 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by nuovavita »

Nisam_fin wrote:jel bilo hajra il je pito "sta ti meni imas slat pice"? :roll: :D
Željela da ga upoznam, poslala piće...Svoju namjeru ostvarila ;)
A nisam tražila nikakav drugi hajr...pogotovo ne taj na koji ti misliš :P
Nisam_fin

#1052 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Nisam_fin »

pa hajr je ako si ga upoznala ;)
Klitemnestraaa

#1053 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Klitemnestraaa »

berenice wrote:Stvarno ova tema bezze. Pitajte! A vi drugarice, odgovarajte kako to prilici temi, a ne vama licno ili vasoj okolini - nego onako kako je. Ili je doslo do toga da svako svakoga zna vec, pa se ne usudjujete?
Na Ljubavi i seksu niko ne drka, niko ne ševi, niko ne jaše komšiju, niko ne guta, niko ne laže, niko ne prči kurve i žigole, niko nikog ne bičuje, niko ga ne prima u dupe, niko ne svinga, niko nije perverzan...

Zar je moguće da smo mi Bosanci toliko moralna nacija (u usporedbi s Hrvatima, Srbima ili Crnogorcima koji otvoreno pišu na forumima o svakojakim perverzijama)?
berenice

#1054 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by berenice »

Klitemnestraaa wrote:
berenice wrote:Stvarno ova tema bezze. Pitajte! A vi drugarice, odgovarajte kako to prilici temi, a ne vama licno ili vasoj okolini - nego onako kako je. Ili je doslo do toga da svako svakoga zna vec, pa se ne usudjujete?
Na Ljubavi i seksu niko ne drka, niko ne ševi, niko ne jaše komšiju, niko ne guta, niko ne laže, niko ne prči kurve i žigole, niko nikog ne bičuje, niko ga ne prima u dupe, niko ne svinga, niko nije perverzan...

Zar je moguće da smo mi Bosanci toliko moralna nacija (u usporedbi s Hrvatima, Srbima ili Crnogorcima koji otvoreno pišu na forumima o svakojakim perverzijama)?
Vidis da se znaju ovi sto vise stalno tu - pogledaj komunikacije i ofirnih smajlica - pa ovako pricam sa 80-ogodisnjom komsinicom. Ova tema je bila simpa prije par godina.
nightvision

#1055 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by nightvision »

berenice wrote:Stvarno ova tema bezze. ... Ili je doslo do toga da svako svakoga zna vec, pa se ne usudjujete?
Kad to spominjes, koliko cesto ogovarate druge forumase/ice preko pp? :mrgreen:
Nisam_fin

#1056 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Nisam_fin »

savrsen pocetak dana za vas je?
pukepuke

#1057 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by pukepuke »

Nisam_fin wrote:savrsen pocetak dana za vas je?
On mi masira stopala, ja grickam After Eights koje mi je donio. :D
Nisam_fin

#1058 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Nisam_fin »

osim sto trazis muskarca da ima fetis na stopala, sta su ti jos fetisi? :D
pukepuke

#1059 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by pukepuke »

Nisam_fin wrote:osim sto trazis muskarca da ima fetis na stopala, sta su ti jos fetisi? :D
Ne mora imati fetiš na stopala, samo nek ih zna fino masirati, ni pregrubo, da boli, ni prenježno, da škaklji. Moji fetiši su Tortica, sladoledi King, rum pločica, After Eights, vrući kakao, Medeno srce, Griotte, Duplo, Rafaello... :D
Nisam_fin

#1060 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Nisam_fin »

znaci mora imati fetis na stopala :D

kolko kila imas? :D
Euridika
Globalna šefica

#1061 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Euridika »

pukepuke wrote:
Nisam_fin wrote:osim sto trazis muskarca da ima fetis na stopala, sta su ti jos fetisi? :D
Ne mora imati fetiš na stopala, samo nek ih zna fino masirati, ni pregrubo, da boli, ni prenježno, da škaklji. Moji fetiši su Tortica, sladoledi King, rum pločica, After Eights, vrući kakao, Medeno srce, Griotte, Duplo, Rafaello... :D
Imamo iste fetiše, s tim ja svoje vrlo rijetko smijem upražnjavati... :-D
Euridika
Globalna šefica

#1062 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Euridika »

berenice wrote:
Klitemnestraaa wrote:

Vidis da se znaju ovi sto vise stalno tu - pogledaj komunikacije i ofirnih smajlica - pa ovako pricam sa 80-ogodisnjom komsinicom. Ova tema je bila simpa prije par godina.
Opet. Pa da ponovim još jednom, to što se znamo ne znači da glumimo ovdje i dajemo lažne odgovore. Baš suprotno! Misliš li da bi mogli ovdje pričati jedno (laž), pa se onda pojaviti pred tim ljudima uživo i da se to ne otkrije čim progovorimo??
Možeš nas optužiti za baljezganje i zafrkanciju na većini tema, to stoji - zafrkavamo se. Ali za laž - ne možeš, sorry.

I uostalom, ko tebe sprječava da odgovaraš kako ti smatraš da treba? Ovdje je očigledno zanimljivo samo kad se svađaš s drugima, to je pokazatelj da si iskren... :-)

@Klitemnestraaa
Mi smo o svim tim sex temama već ranije diskutovali nadugo i naširoko, pa nam dosadilo. Ako ti nije mrsko, prelistaj starije teme, vidjećeš da nema nijedne koju nismo pretresli. A slobodno reaktiviraj bilo koju koja ti se učini zanimljivom. :thumbup:
Euridika
Globalna šefica

#1063 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Euridika »

U današnje vrijeme, svaki dan u kojem se probudim naspavana je savršeno počeo. Ako je k tome još i sunčan... :thumbup:
Neću se buniti ni ako nakon toga uslijedi maženje, izležavanje u krevetu, doručak u krevetu ili obična kafa na stolu. :-D
pukepuke

#1064 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by pukepuke »

Euridika wrote:
pukepuke wrote:
Imamo iste fetiše, s tim ja svoje vrlo rijetko smijem upražnjavati... :-D
Talkin' to me :?: :D
pukepuke

#1065 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by pukepuke »

Nisam_fin wrote:znaci mora imati fetis na stopala :D

Ma ne mora, ljubljenje, lizanje i sisanje stopala mene previše škaklja, a fetišisti to jako vole.
Ovo drugo je državna tajna :lol:
Nisam_fin

#1066 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Nisam_fin »

Euridika wrote:
U današnje vrijeme, svaki dan u kojem se probudim naspavana je savršeno počeo. Ako je k tome još i sunčan... :thumbup:
Neću se buniti ni ako nakon toga uslijedi maženje, izležavanje u krevetu, doručak u krevetu ili obična kafa na stolu. :-D
bar se ne moraju stopala mazit :razz:
Nisam_fin

#1067 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Nisam_fin »

pukepuke wrote:
Nisam_fin wrote:znaci mora imati fetis na stopala :D

Ma ne mora, ljubljenje, lizanje i sisanje stopala mene previše škaklja, a fetišisti to jako vole.
Ovo drugo je državna tajna :lol:
jebi se zagrcnuh se :roll: :lol:

tvom coeku je jeftinije da te oblaci :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#1068 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Tomahawk11 »

Kad se vec spominje sladoled....dosao sam do 3 kg Ledo sladoleda - aroma tufahije, sa komadicima iste....fantazija :okac:

Ali nema se vise nigdje naci, a zalihe nestaju :(
Euridika
Globalna šefica

#1069 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Euridika »

Tomahawk11 wrote:Kad se vec spominje sladoled....dosao sam do 3 kg Ledo sladoleda - aroma tufahije, sa komadicima iste....fantazija :okac:

Ponesi na kafu danas, da ne propadnu, šteta bi bilo... :D :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#1070 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Tomahawk11 »

Euridika wrote:
Tomahawk11 wrote:Kad se vec spominje sladoled....dosao sam do 3 kg Ledo sladoleda - aroma tufahije, sa komadicima iste....fantazija :okac:

Ponesi na kafu danas, da ne propadnu, šteta bi bilo... :D :D
Na kafu idem pravo s posla :D
Nece, u lednjaku je :)
pukepuke

#1071 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by pukepuke »

Nisam_fin wrote: jebi se zagrcnuh se :roll: :lol:
Ooo fetišist, nisam te prepoznala :D
samo pozitiva

#1073 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by samo pozitiva »

@Euridiku za moderatora?
berenice

#1074 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by berenice »

nightvision wrote:
berenice wrote:Stvarno ova tema bezze. ... Ili je doslo do toga da svako svakoga zna vec, pa se ne usudjujete?
Kad to spominjes, koliko cesto ogovarate druge forumase/ice preko pp? :mrgreen:
Ja nemam kontaka sa aktuelnim forumasicama - a nisam ogovarala nikad ni jednu - mislim, kako bi to i islo - pa nismo u istoj mahali. Ovo je forum - mada ponekad lici na mahalu.
berenice

#1075 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by berenice »

Euridika wrote:
berenice wrote:
Opet. Pa da ponovim još jednom, to što se znamo ne znači da glumimo ovdje i dajemo lažne odgovore. Baš suprotno! Misliš li da bi mogli ovdje pričati jedno (laž), pa se onda pojaviti pred tim ljudima uživo i da se to ne otkrije čim progovorimo??
Možeš nas optužiti za baljezganje i zafrkanciju na većini tema, to stoji - zafrkavamo se. Ali za laž - ne možeš, sorry.

I uostalom, ko tebe sprječava da odgovaraš kako ti smatraš da treba? Ovdje je očigledno zanimljivo samo kad se svađaš s drugima, to je pokazatelj da si iskren... :-)

@Klitemnestraaa
Mi smo o svim tim sex temama već ranije diskutovali nadugo i naširoko, pa nam dosadilo. Ako ti nije mrsko, prelistaj starije teme, vidjećeš da nema nijedne koju nismo pretresli. A slobodno reaktiviraj bilo koju koja ti se učini zanimljivom. :thumbup:
Ko je spomenuo laz? Sta se meni pravdas? Ja samo kazem da je dosadno - ne zato sto se ne svadja neko s nekim, nego nije interesantno - dosadno je.
Post Reply