Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kada ce se SIPA,OSA i ostale nadlezne institucije poceti baviti ovim,kako bi i trebalo i kada ce se uhapsiti i zatvoriti autori ovakvih tekstova,a da ne pricam njjihovi nalogodavci?
!
bilo je neki dan da je sjediste stranice u americi, u drzavi georgija ... a kako hodaju te bilateralne seme ne znam ... nadam se da ce im fbi sjesti na kosti i da ce zavrsiti bar u guantanamu, evt. kao tsarnaev sa bostonskog maratona.
Kada ce se SIPA,OSA i ostale nadlezne institucije poceti baviti ovim,kako bi i trebalo i kada ce se uhapsiti i zatvoriti autori ovakvih tekstova,a da ne pricam njjihovi nalogodavci?
!
bilo je neki dan da je sjediste stranice u americi, u drzavi georgija ... a kako hodaju te bilateralne seme ne znam ... nadam se da ce im fbi sjesti na kosti i da ce zavrsiti bar u guantanamu, evt. kao tsarnaev sa bostonskog maratona.
Bgm se i ja nadam jer od nekog ili neceg se mora sto sad pocet u rjesavanju ovog problema,jer je ovo vise od pojedinacnih napada i rjesavanje i suzbijanje i hvatanje pojedinaca(kao u Parizu) ne garantuju zaustavljanje terorizma,mozda ga cak samo jos vise podpiruju
!
Ovo je wordpressova stranica za blogove ( nesto kao blogger.ba sto je bio kod nas) i ip adresa je San Francisco ali to je njihovih servera.
Mogucnost da otkrijes s koje ip adrese salje je da stupis u chat snjim ili da se javi preko email-a.
Ali Mektic kaze da to ne zna niko te trebaju da obrazuju kadar Gospodine Mekticu zaposlite strucan kadar!
Predlažem da pauziramo s temom tokom noći i sutra iz poštovanja prema našim momcima, Arminu Salkiću i Nedeljku Radiću, ali i radi solidarnosti s njihovim porodicama i prijateljima.
Oprostite nam, molimo vas, oprostite nam što ih nismo čuvali, što smo stoka, što ih nismo bili vrijedni.
MuaDib wrote:Prije nego bilo šta napišem, odajem počast našim vojnicima, koji na pravdi boga postaše žrtve ispranog mozga.
Iskreno saučešće upućujem njihovim porodicama, svjestan da više ništa ne može nadoknaditi njihov gubitak i ubažiti bol.
Koliko god nastojao da sagledam situaciju iz svakog ugla,
Strašno je i žalosno, gledati sve ovo.
Luđak s umišljajem svete misije, ko s poslom ubi dva čovjeka. Njihova jedina krivica je bila što su nosili uniformu OS BiH.
A neki opet ne žele da vide vehabiju (pardon fundamentalistu) sa Sokolja, jer sigurno ima neki "četnik sa Sokoca" ili "ustaša iz Stoca".
Na scenu je opet izašla sva zapuštenost naroda, u ovom slučaju bošnjačkoga.
Godine viktimizacije i indoktrinacije kako je kukolj u drugima, prijeti da postane bumerang koji može BiH uvesti u drugi krug pakla.
Probudite se, neprijatelj ne spava! Jer kako stvari stoje, priča nikada više nećemo biti bekani ko 92., ostaje samo priča bez pouke.
Jer govoreći tim jezikom opet se neki zanose onom parolom "neće komšija na komšiju", "ma kakva opsanost to su samo priče" i slično.
Ne znam kako drugačije objasniti ovo iskrivljavanje stvarnosti, "ALI" argumetima.
gospodja profiterka wrote:Predlažem da pauziramo s temom tokom noći i sutra iz poštovanja prema našim momcima, Arminu Salkiću i Nedeljku Radiću, ali i radi solidarnosti s njihovim porodicama i prijateljima.
Oprostite nam, molimo vas, oprostite nam što ih nismo čuvali, što smo stoka, što ih nismo bili vrijedni.
Podržavam.
Oružane snage su jedno od rijetkih integrativnih tkiva u ovoj državi. Svi oficiri i vojnici koje poznajem su izvrsni i karakterni ljudi.
Vidi Dževada Galijaševića, kad je naučio arapski jezik, maša-Allah :lol:
Vidim i ovi sa vijesti ummeta koriste neke arapske izraze, baš kao ti, da bi se prikazali većim vjernicima, pametnijim ili sta vec :wink:
Brzo bi vi našli zajedničku.
Last edited by zagortenej on 19/11/2015 21:42, edited 3 times in total.
DOSTA TEOLOŠKIH RASPRAVA! Za to imate pdf Religija.
Predlažem da pauziramo s temom tokom noći i sutra iz poštovanja prema našim momcima, Arminu Salkiću i Nedeljku Radiću, ali i radi solidarnosti s njihovim porodicama i prijateljima.
arzuhal wrote:
Vidi Dževada Galijaševića, kad je naučio arapski jezik, maša-Allah
Vidim i ovi sa vijesti ummeta koriste neke arapske izraze, baš kao ti, da bi se prikazali većim vjernicima, pametnijim ili sta vec
Brzo bi vi našli zajedničku.
A, čuj? Ja sam iz Kur'ana to naučio, ne znam otkle su oni. Znači naučiš sufaru prvo, pa polako u mushaf, pa'š vi't da ti govorim istinu
preludezalude wrote:Ja jos uvijek nisam uopste uvjeren u to da se ovo sta se desilo moze okarakterisati kao teroristicki cin. Ovo je po meni klasicno ubistvo iz ovog ili onog razloga. To sta je on imao nekakav dnevnik u kojem je zapisivao nesto nije uopste dokaz da je on terorista. Evo ja sada recimo npr kazem da podrzavam ISIL, a sutra ubijem nekog na ulici. Da li sam ja terorista?
Citava ova prica oko ovog slucaja meni vise lici na ubistvo iz kojeg se moze izvuci neka korist. Treba se zapitati zasto su dosli u sukob kantonalni tuzilac i tuzilac BiH i zasto se nisu slagali u tome kakvog je karaktera ovo djelo. Mektic je brze bolje nazvao ovo teroristickim napadom bez ikakvih valjanih i jakih dokaza. Zasto? I onda u izjavi za javnost kaze da mi nemamo dovoljno novca za borbu protiv terorizma. Sve vuce na to da ce sve uciniti pa cak i nedokazano proglasiti teroristicko djelo s ciljem da se dobije novac... ovaj put kao za borbu protiv terorizma. Ne kazem da ovaj ubica mozda na kraju i mozda ispadne terorista, ali on je sada samo visestruki ubica. Mektic je preuranio sa ovakvim izjavama o teroristickom napadu. Mektic je trebao neki dan dati ostavku kad je rekao da terorizam unistava BiH. Samo nije bilo pametne glave da ga upita o kakvom terorizmu prica. I sad se ovo desilo. Ko kec na desetku da on brze bolje kaze ... evo ga teroristicki napad. Ovo je sad drugi put u par dana da on radi stvar zbog koje mora dati ostavku.
Da li ovi sto pljackaju kladionice sa kalasnjikovima su teroristi? Da li ovi krimosi sto se upucavaju na sred ceste su teroristi?
Ljudi, prelako dajete ocjenu teroristickog napada. Pa onda bi svako drugo ubistvo bilo teroristicki cin.
sad ce ispasti da su ljudi ubijeni da bi se odredile pozcije policije, sipe, ose, tuziteljstva, dobile pare od svijeta ...
preludezalude wrote:Ja jos uvijek nisam uopste uvjeren u to da se ovo sta se desilo moze okarakterisati kao teroristicki cin. Ovo je po meni klasicno ubistvo iz ovog ili onog razloga. To sta je on imao nekakav dnevnik u kojem je zapisivao nesto nije uopste dokaz da je on terorista. Evo ja sada recimo npr kazem da podrzavam ISIL, a sutra ubijem nekog na ulici. Da li sam ja terorista?
Citava ova prica oko ovog slucaja meni vise lici na ubistvo iz kojeg se moze izvuci neka korist. Treba se zapitati zasto su dosli u sukob kantonalni tuzilac i tuzilac BiH i zasto se nisu slagali u tome kakvog je karaktera ovo djelo. Mektic je brze bolje nazvao ovo teroristickim napadom bez ikakvih valjanih i jakih dokaza. Zasto? I onda u izjavi za javnost kaze da mi nemamo dovoljno novca za borbu protiv terorizma. Sve vuce na to da ce sve uciniti pa cak i nedokazano proglasiti teroristicko djelo s ciljem da se dobije novac... ovaj put kao za borbu protiv terorizma. Ne kazem da ovaj ubica mozda na kraju i mozda ispadne terorista, ali on je sada samo visestruki ubica. Mektic je preuranio sa ovakvim izjavama o teroristickom napadu. Mektic je trebao neki dan dati ostavku kad je rekao da terorizam unistava BiH. Samo nije bilo pametne glave da ga upita o kakvom terorizmu prica. I sad se ovo desilo. Ko kec na desetku da on brze bolje kaze ... evo ga teroristicki napad. Ovo je sad drugi put u par dana da on radi stvar zbog koje mora dati ostavku.
Da li ovi sto pljackaju kladionice sa kalasnjikovima su teroristi? Da li ovi krimosi sto se upucavaju na sred ceste su teroristi?
Ljudi, prelako dajete ocjenu teroristickog napada. Pa onda bi svako drugo ubistvo bilo teroristicki cin.
a tek ovo boldairano
mislim citav post na nivou ispod prosjecnog primata.
Dobar dio stanovnistva je zadovoljan takvom vlascu i organima sigurnosti. Sad ce reci kako nema dokaza i svi sretni.
Ovaj narkoman, onaj osvetio oca pa tako do sljedeceg napada.
sad ce ispasti da su ljudi ubijeni da bi se odredile pozcije policije, sipe, ose, tuziteljstva, dobile pare od svijeta ...
a tek ovo boldairano
mislim citav post na nivou ispod prosjecnog primata.
njegova logika je da ministar mora dati ostavku kako god - ne valja sto je upozoravao, ne valja sto je bio u pravu.
Bosna je specificna zemlja..
sve se svodi na to, koje je nacioalnosti bio napadac..
pa se prema tome i stanovnistvo ravna..
ako je nas, onda je samo ludak..
a ako je njihov, onda je i terorist, i krscanski fanatik, i
islamist i i...
tako je i na forumu..