Najbitnije da Emir spusti tu kragnu, doće sve na svoje... dok on pati i piše emotivne statuse zašto nema žena... evo ovakav tip muškarca večeras da priđe 5 žena opušteno kod bar 3-4 prolazi i tako svaki vikend do u nedogled. Doduše ovo je stariji momak, ali bitna je poenta. Ovakav profil muškarca lagano ide do kreveta sa većinom ženske populacije u Sarajevu godina 18-25.
Istina je da postoji ona teorija da 20% muškaraca jebe 80% žena. U toj računici nešto manji broj žena ostane sa jako malim brojem partnera i dosta veći broj muškaraca ostane sa jako malim brojem partnera.
Večeras sam izašao sa društvom sa faksa i moja drugarica je opušteno našla momka sa kojim je otišla dalje. Taj lik je stariji, ono rekao bi po držanju da je baš alfa mužjak.
Da moja drugarica prosječnog izgleda priđe 10 muškaraca u provodu, ponaša se ako regularna djevojka, da ih upita za seks, bar 8 bi ih pristalo istog časa.
Da ja priđem 10 žena u provodu i tako nešto pitam, proglasile bi me za ludaka.
Na faksu sam skontao da imam baš dobar prolaz kod djevojaka iz provincije što su došle ovdje. Nekako su opuštenije, pristupačnije i ide jako dobro. A ima ih raznih.
Ali one djevojke koje ja gledam i za kojima žudim, isto djevojke mojih godina (18-19 i tu) koje su baš po mom ukusu ni ne gledaju moju generaciju.. već su sa mnogo starijima od nas... ostvarenijim ljudima, mislim kako da se ja uopšte poredim po bilo čemu sa nekim ko ima jedno 30 godina i ostvaren je u životu...