BiH - Belgija 03-09-15

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Ajatolah_

#1051 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by Ajatolah_ »

ganjeta wrote:
sumirprimus wrote:a kako kontate rasteretit pjanica?
Znaš kako? Dovedes mu Rađu i De Rossia da grizu i kidaju za njega i onda on pokaže sve svoje umijeće i talenat. Kod nas jednog kao glumi Bešić i to solidno a drugog glumi Mednunjani, i onda očekuješ iste partije Pjanića? :lol:

Mada slažem se da je Pjanić podbacio, ali glavni razlog njegove loše igre je dvojac pomenuti + udvajanja veznog reda Begije na njemu.
A kakav to Džeko ima vezni red iza sebe, uvijek dva štopera na sebi i opet pokaže klasu? Koga je Miske imao?
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1052 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by hrasno38 »

Ajatolah_ wrote:
ganjeta wrote:
Znaš kako? Dovedes mu Rađu i De Rossia da grizu i kidaju za njega i onda on pokaže sve svoje umijeće i talenat. Kod nas jednog kao glumi Bešić i to solidno a drugog glumi Mednunjani, i onda očekuješ iste partije Pjanića? :lol:

Mada slažem se da je Pjanić podbacio, ali glavni razlog njegove loše igre je dvojac pomenuti + udvajanja veznog reda Begije na njemu.
A kakav to Džeko ima vezni red iza sebe, uvijek dva štopera na sebi i opet pokaže klasu? Koga je Miske imao?
Upravo to i ja govorim koga je to Miske imao pa je trpao i golove i asistencije ko blesav.
hrasno38

#1053 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by hrasno38 »

...dupli
ganjeta

#1054 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by ganjeta »

Promašili ste čitav fudbal, ali dobro :wink: .
SEYOboy

#1055 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by SEYOboy »

šta bi ja mislio dobit cete belgiju kad ono belegija :izet:
Tipicoti

#1056 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by Tipicoti »

E moj Pjanicu, bolje ti je da das jedan gol za reprezentaciju (npr. onaj penal protiv Kipra) nego 10 Juvantusu iz slobodnjaka.
legionar2010

#1057 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by legionar2010 »

Logovan wrote:
legionar2010 wrote:
Logovan wrote:Kaze ovaj gore, TSS i Hadzic u boljoj formi od Medunjanina. :lol: :lol: Meni sinoc pametuje, a vidi sta on napisa jadna ti majka.
Pa ti ko papiga samo ponavljas sta drugi pisu jer nemas svog stava. Tino i Anel su bar odigrali ove sezone Medunjanin niti na klupi nio bio, sta tebi nije jasno. Gleda se trenutna forma ne odprije 3 mjeseca, alo bolan niti na klupi nije bio. Zadnju regularnu utakmicu odigrao u prosloj sezoni u zadnjem kolu protiv Barcelone i to je za tebe forma. Covjek se jos id Valladoida nemize ustaliti u bilo kojem klubu niti u Tel Avivu. Hajd sad trazi postove drugih jer sam neznas argumenovati.
Ja nemam stav? :lol: Nisi ti dobar momak. Ja itekako ima svoj stav, ne zanima me šta drugi pišu, pišem svoje nešto, iznosim svoja mišljenja. Je l' jasno??? I da mi je znati kako si samo došao do ovakvog zaključka. :lol: Kako smiješan lik.

Trenutna forma Medunjanina je nula, ali TSS i Hadžić nisu ništa bolji od njega jer su tarabe igrači, posebno ovaj drugi. Ako smo spali na to da nam jedan od ove dvojice bude stalno u prvih 11, onda smo na jako niskim granama.
Tvoje misljenje je arogantno i neargumentovano, Igrao je Hadzic protiv Belgije pa i Tino protiv i Wales i Belgije pa smo ostvarili 2 boda. Sagledaj statistiku te dve utakmice i dodavanja (ako nemas imam ja snimljeno u HD) pa ti mogu poslati koliko smo u veznom redu bolje stajali. Isitna TSS igrao protiv Wales na krilu ali svejedno. Pogledao sma te utakmice 3 puta i znam o cemu pricam. To sto ti zbog Papeta ili nekog svog stava ostalih forumasa nemozes preboliti TSS-a ili Hadzica onda to je tvoje subjektivno misljenje i tako moze svako sve "argumentovati". Ja dajem cinjenice, a sad debata ide vec kako bi kad bi...??? Cimirot povrijedjen. Debata bezveze jos ako ne odemo na EP nema ga do pocetka kvalifikacija za SP 2018 u septembru.

Od kadara kojeg smo sinoc imali su sigurno bolje opcije bili TSS i Hadzic (ajde Hadzic za zatvoriti tekmu). Agilniji, spremniji, u boljoj formi nego trenutno Medunjanin, koji osim onog volea nije nista napravio sem porblema u vezi i odbrani. Imaju snimke pa pogledjate jos jednom tekmu. Onda se cudite sto Pjanic nije igrao???

Inace za one koji napamet pisu, evo ovdje mozete dobiti tekme pa jos jednom sagledajte:
http://forum.rojadirecta.es/showthread. ... 03-09-2015
Last edited by legionar2010 on 04/09/2015 13:47, edited 1 time in total.
Tipicoti

#1058 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by Tipicoti »

Gdje je bio Pjanic sinoc izmedju 20:45 i 22:30 ?

....da li je Safet Susic dao negdje komentar na poraz protiv Belgije ?
legionar2010

#1059 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by legionar2010 »

Ajatolah_ wrote:
ganjeta wrote:

Pa veznog kod nas juce skoro nije bilo, sve je islo preko, visoke lopte na Dzeku sta ce drugo nego da se hrva sa stoperima. Begovic je skor sve degazirao na Dzeku.
Tipicoti

#1060 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by Tipicoti »

hebo te, sada imamo 3 poraza u kvalifikacijama.
Ne mozemo kao najbolja 3. momcad direktno na prvenstvo.
Od 9 grupa iz jedne grupe idu 3 momcadi direktno. :zid:

Mislim da ce to da bude ova grupa:
Image
aut

#1061 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by aut »

leškarenje wrote:
aut wrote:Šteta. A Salatić? Vero? Kako smo na njega zaboravili?
Ih,a Gudelj... :skoljka:
DonVitoN wrote:
thekupus wrote:ja gudelju na twitteru napisao: "sinoc sam sanjao da je Susic sazvao vanrednu konferenciju samo da kaze da je konacno nasao defanzivnog veznog-nemanju gudelja"

i retwitao me, tako da ima sad i kod njega na profilu

sitnica, ali mislim da govori nesto :D
A to si ti :thumbup:

Pisao sam o tome ma nista to druze ne govr. po ovima..
hizo ramidovic

#1062 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by hizo ramidovic »

tekcese vidit avidise isad kolko ovoj ekipi fali safet susic dabudne selektor ida postavi taktiku jersmo sinoc bolji od belgije alnije bila razradzena taktika atobi pape garantovano dobro odradijo svaka cast mehmedu al pape je pape
ultima_palabra

#1063 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by ultima_palabra »

hizo ramidovic wrote:tekcese vidit avidise isad kolko ovoj ekipi fali safet susic dabudne selektor ida postavi taktiku jersmo sinoc bolji od belgije alnije bila razradzena taktika atobi pape garantovano dobro odradijo svaka cast mehmedu al pape je pape
štakae rodžo akif? :D
Thorgerson

#1064 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by Thorgerson »

Image
Thorgerson

#1065 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by Thorgerson »

ultima_palabra wrote:
hizo ramidovic wrote:tekcese vidit avidise isad kolko ovoj ekipi fali safet susic dabudne selektor ida postavi taktiku jersmo sinoc bolji od belgije alnije bila razradzena taktika atobi pape garantovano dobro odradijo svaka cast mehmedu al pape je pape
hizo jebote ko da ti se popravila gramatika...
hizo ramidovic

#1066 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by hizo ramidovic »

ultima_palabra wrote:
rodzo akif ni je nigledo utakmicu jerje naposlu zaduzijo novi ifon koi ima nekakav takni ekran pase okonjeg zadevero nesta barce nacumu ja snimak pacemo zajedno pogledat mozda danas il sjutra
Nadzorna_ploca

#1067 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by Nadzorna_ploca »

Oni ti ga puse Gojkaroooooooo
todd_smith

#1068 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by todd_smith »

Point. wrote:
Pricaj sta hoces ali kada je Sunjic usao umjesto Spahica, odbrana nam je izgledala amaterska.

Ne moram ja njsta pricati imas snjmak na kojem se vidi koliko je Spahic nebitan faktor bio kad je kod prisao Lukakuu ili Felianiju
Point.

#1069 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by Point. »

hrasno38 wrote:
Point. wrote:Znaci ljudi bi Pjanica na klupu a nekakvog Cimirota umjesto njega. Oh, Boze.
Nekada davno taj isti nekakav Pjanic kao mlad, nepoznat ali perspektivan igrac je dobio priliku da pokaze sta zna u reprezentaciji pa ne vidim razlog zasto takvu priliku ne bi dobio izmedju ostalih i Cimirot.
Bolan, kako mozes Pjanica zamjeniti sa nekim koji je bukvalno do juce igrao po nasim oranicama? Hajmo se uozbiljii.
Nadzorna_ploca

#1070 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by Nadzorna_ploca »

Hajde se ti uozbilji pa nam oznaci gdje je covjek to rekao.
Point.

#1071 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by Point. »

todd_smith wrote:
Point. wrote:
Pricaj sta hoces ali kada je Sunjic usao umjesto Spahica, odbrana nam je izgledala amaterska.

Ne moram ja njsta pricati imas snjmak na kojem se vidi koliko je Spahic nebitan faktor bio kad je kod prisao Lukakuu ili Felianiju
Spahic je za dvije glave manji i od Lukakua i od Fellainija pa se borio sa vise uspjeha sa njima od visokog Vranjesa, koji se odbijao od njih ko kengur ko. Koliko je lopti Spaha iznio samo zato sto je kao iskusni stoper znao gdje treba stajati kad su isli ubacaji sa lijeve i desne strane?

Jebote kolje, preko noci bi neki na klupu stavljali Pjanica i Spahica, a evo i Begi zamjere sto nema reflekse supermena. Samo cekam kad ce Dzeko dobiti svoju porciju kritike pa da idemo unaprijediti reprezentaciju raznim Cimirotima, Bajicima, Dupovcima i ostalim etabliranim igracima evropskih velikana Zelje i FK Sarajeva.
ljevoruki

#1072 Re: BiH - Belgija 03Sep15

Post by ljevoruki »

ljevoruki wrote:Imam neki ruzan osjecaj, bojim se da cemo biti na streljani i da cemo gadno fasovati.
Skoro da pogodih. :(
Da Begovic ne skide par zicera prosli bi odlicnim.
Iako mislim da je malkice kriv za drugi gol.
Vranjes :-) , nije on taj nivo, nazalost.
Besic :thumbup: , ne znam zasto mu onaj celo Martinez ne da igrati.
:bih:
hrasno38

#1073 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by hrasno38 »

Point. wrote:
hrasno38 wrote:
Point. wrote:Znaci ljudi bi Pjanica na klupu a nekakvog Cimirota umjesto njega. Oh, Boze.
Nekada davno taj isti nekakav Pjanic kao mlad, nepoznat ali perspektivan igrac je dobio priliku da pokaze sta zna u reprezentaciji pa ne vidim razlog zasto takvu priliku ne bi dobio izmedju ostalih i Cimirot.
Bolan, kako mozes Pjanica zamjeniti sa nekim koji je bukvalno do juce igrao po nasim oranicama? Hajmo se uozbiljii.
Molim obratiti paznju na ono sta sam napisao a ne prevoditi onako kako ti odgovara:) ja cu ti najiskrenije reci moje misljenje a ono je da me Pjanic apsolutno do sada nije nicim odusevio osim izvodjenjem slobodnih udaraca i za mene sto se tice onog dijela napadacke igre gdje je potrebno biti paker, asistent, prediblati igraca ima prednost TSS. Da budem jos jednom kristalno jasan jebe mi se kako Pjanic igra za Romu mene interesuje kako Pjanic igra za reprezentaciju a tu vec dugo dugo vremena kao da ne igra. Prvo mu je kao smetao Miske, pa onda mu je smetao TSS, pa onda igra povuceno, pa onda igra suvise naprijed pa onda "rdjavom kurcu i dlaka smeta"....ako su dzek uzmes loptu predjes dva igraca izbacis lopetom ili svoja krila ili svog napadaca i vozdra djaci.....e dragi moj to je radio Miske i zato je Miske doktor fudbala za Pjanica i zato je Miske osvojio titulu prvaka u ligi jacoj nego sto je talijanska i zato je u toj istoj Bundesligi Miske bio najbolji asistent cini mi se do tada svih vremena. A kad je to uradadio bio je mozda malo stariji od Pjanica. Pa dodje u reprezentaciju i opet bude ubjedljivo najbolji asistent i drugi strijelac reprezentacije sa 25 golova koliko je postigao i klasicni napadac Bolic. E pa dajte mi nesto od ovoga od Pjanica pa cemo nastaviti pricati. Ni reprezentativno ni klupski jos uvijek Pjanic nije dosao ni blizu Misketa a kamo li da je bolji. To sto je skuplji je drugi par carapa ali ono sto se vidi na terenu je totlano nesto suprotno od cijene koja mu je zakacena na ledja.
hrasno38

#1074 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by hrasno38 »

Point. wrote:
todd_smith wrote:
Point. wrote:

Spahic je za dvije glave manji i od Lukakua i od Fellainija pa se borio sa vise uspjeha sa njima od visokog Vranjesa, koji se odbijao od njih ko kengur ko. Koliko je lopti Spaha iznio samo zato sto je kao iskusni stoper znao gdje treba stajati kad su isli ubacaji sa lijeve i desne strane?

Jebote kolje, preko noci bi neki na klupu stavljali Pjanica i Spahica, a evo i Begi zamjere sto nema reflekse supermena. Samo cekam kad ce Dzeko dobiti svoju porciju kritike pa da idemo unaprijediti reprezentaciju raznim Cimirotima, Bajicima, Dupovcima i ostalim etabliranim igracima evropskih velikana Zelje i FK Sarajeva.
Ne mozes ni u ovom ni u bilo kojem drugom zivotu u istu recenicu sto se tice reprezentacije stavljati Dzeku i Spahica u odnosu na Pjanica. Za Dzeku je suvisno govoriti a Spaha je i sa jednom sjebanom nogom svojom vlastitom glavom isao na kopacku protivnika i nikada se nije ni stedio ni glumio manekena na terenu. Zato je Spaha pored svih svojih mana u ponasanju standardan igrac u Bundesligi sa redovno vrlo velikim ocjenama za svoje igre. Pa Spahic je kao odbrambeni igrac u Bayeru postigao tri gola a Pjanic kao napadac za Romu u cijeloj sezoni 5.
mO k3

#1075 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by mO k3 »

@hrasno
Spaha je igrac sa profilom , uvijek u prvim redovima da imamo vise takvih ...eh eh
Locked