Zene nakon 25

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Gabrielo

#1051 Re: Zene nakon 25

Post by Gabrielo »

Arii wrote:
McMoy wrote:
bore, celulit, uticaj gravitacije, uvenulost, frustracije...
Da, ovo su normalne "pojave" s godinama, i za muskarce i za zene. Koliko god mladu curu da nadjes isto ovo ce je snaci...
Ako su ti (jos uvijek), fizicki kvaliteti (koji su prolazni), jedini bitni, mozda nisi jos uvijek dovoljno zrela osoba i za tebe je najbolje da nadjes sto mladju djevojcicu, s naglaskom sto mladju, da ti sto duze bude mlada :D
Tako i radimo. :thumbup:
McMoy

#1052 Re: Zene nakon 25

Post by McMoy »

Arii wrote:
McMoy wrote:
bore, celulit, uticaj gravitacije, uvenulost, frustracije...
Da, ovo su normalne "pojave" s godinama, i za muskarce i za zene. Koliko god mladu curu da nadjes isto ovo ce je snaci...
Ako su ti (jos uvijek), fizicki kvaliteti (koji su prolazni), jedini bitni, mozda nisi jos uvijek dovoljno zrela osoba i za tebe je najbolje da nadjes sto mladju djevojcicu, s naglaskom sto mladju, da ti sto duze bude mlada :D

To podmetanje pedofilstva možeš u svojoj kući prosipati.

A vezano za temu, uživat ću mladom tijelu bar 10 godina, a ne da u startu pokupim kakvu ispijenu i frustriranu
35-ogodišnjakinju koju ili niko nije dotakao (jer je ružna) ili je pregazilo pola grada.
Arii

#1053 Re: Zene nakon 25

Post by Arii »

Pa sta cete vi onda na ovoj temi? Mislim, zapitajte se i sami sto gubite vrijeme ovdje s napacenim usedjelicama, kad mozete :lol: da uzivate s mladim curama. sto se bavite vi nama?
McMoy

#1054 Re: Zene nakon 25

Post by McMoy »

Arii wrote:Pa sta cete vi onda na ovoj temi? Mislim, zapitajte se i sami sto gubite vrijeme ovdje s napacenim usedjelicama, kad mozete :lol: da uzivate s mladim curama. sto se bavite vi nama?
Ne bavi se niko ni sa kim konkretno.
Smijem se vašem šupljiranju i zavaravanjem samih sebe.
A tražiti na forumu da :izet: ili nedajbože nešto ozbiljnije...

:lol: :lol: :lol:
Freamon Lester

#1055 Re: Zene nakon 25

Post by Freamon Lester »

McMoy wrote:Jbg druže, ja ne gasim svjetlo. :izet: :D
Jbg ja ga moram gasiti. Inace me vidi zgrada preko... :D
Gabrielo

#1056 Re: Zene nakon 25

Post by Gabrielo »

Freamon Lester wrote:Hajmo realno. Seks je bolji sa starijim (cast izuzetcima) ali one preko 25 znaju sta hoce, a i znaju kako da uzvrate. Jednostavno iskustvo je ucinilo svoje. Ako cemo i kod razgovora, druzenja, pijanki i tad su bolje. Jednostavno imas sa njima o cemu da razgovaras. Naravno da postoje isfrustrirane osobe ali to nema veze sa godinama.

One mladje mozda imaju bolje tijelo ili podignute sise ali brate kad ja svijetlo ugasim i glavu u jastuk zabijem nema to puno razlike.. :D
Ne moze svako mladju da pokupi. Ti kupi starke i svi sretni. :thumbup:
Arii

#1057 Re: Zene nakon 25

Post by Arii »

McMoy wrote:
Ne bavi se niko ni sa kim konkretno.
Smijem se vašem šupljiranju i zavaravanjem samih sebe.
A tražiti na forumu da :izet: ili nedajbože nešto ozbiljnije...
:lol: :lol: :lol:
Tema je "zene poslije 25", prica je o nama, dakle da, pricate o nama, zasto?, ima toliko drugih tema na kojima.mozes pisati, koje te se ticu...
nije samo da se smijes, ti komentarises, opet zasto?
Interesnantno da ti to.upoce pada na pamet...
Freamon Lester

#1058 Re: Zene nakon 25

Post by Freamon Lester »

Gabrielo wrote: Ne moze svako mladju da pokupi. Ti kupi starke i svi sretni. :thumbup:
Mogao ili ne to je sasvim druga prica. Ako tebi odgovara ona od 18 to je ok. Meni ne. Kao da sa metrom drva lezim u krevetu. :izet: Naravno ima i jedna prednost ovih mladjih. Njima mozes manipulisati. Zeni od preko 25 ne mozes jeftine fazone prodavati. Emocionalno zrela i finansijski nezavisna. Sa takvom nema manipulacije i igranja pa vam mozda zbog toga ne odgovara.
Arii

#1059 Re: Zene nakon 25

Post by Arii »

Freamon Lester wrote:
Naravno ima i jedna prednost ovih mladjih. Njima mozes manipulisati. Zeni od preko 25 ne mozes jeftine fazone prodavati. Emocionalno zrela i finansijski nezavisna. Sa takvom nema manipulacije i igranja pa vam mozda zbog toga ne odgovara.

:thumbup:

Ne znam jel bas za pohvalu pokupit mladu (naivnu, neizivljenu, nezrelu) osobu, al nekima je ocito to upjeh...jer mozda y mladosti nisu mogli
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1060 Re: Zene nakon 25

Post by _BataZiv_0809 »

Freamon Lester wrote:Hajmo realno. Seks je bolji sa starijim (cast izuzetcima) ali one preko 25 znaju sta hoce, a i znaju kako da uzvrate. Jednostavno iskustvo je ucinilo svoje. Ako cemo i kod razgovora, druzenja, pijanki i tad su bolje. Jednostavno imas sa njima o cemu da razgovaras. Naravno da postoje isfrustrirane osobe ali to nema veze sa godinama.

One mladje mozda imaju bolje tijelo ili podignute sise ali brate kad ja svijetlo ugasim i glavu u jastuk zabijem nema to puno razlike.. :D
Ovo je mozda tvoje iskustvo, ali moje je skroz suprotno. Naravno sve je to do osobe i njenog seksualnog iskustva i preferencije. Jednostavno postoje vatrene djevojke i one bez inicijative u tom pogledu. Tu godine ne igraju puno.

Ne znam ja sam jos zelen i nezreo, ali me u seksu najvise uzbudjuje vizuelni dio. Tj. nikad ne gasim svijetlo i uzivam u zgodnom tijelu :D

Sa ostalim se manje vise slazem.
McMoy

#1061 Re: Zene nakon 25

Post by McMoy »

Freamon Lester wrote:
Gabrielo wrote: Ne moze svako mladju da pokupi. Ti kupi starke i svi sretni. :thumbup:
Mogao ili ne to je sasvim druga prica. Ako tebi odgovara ona od 18 to je ok. Meni ne. Kao da sa metrom drva lezim u krevetu. :izet: Naravno ima i jedna prednost ovih mladjih. Njima mozes manipulisati. Zeni od preko 25 ne mozes jeftine fazone prodavati. Emocionalno zrela i finansijski nezavisna. Sa takvom nema manipulacije i igranja pa vam mozda zbog toga ne odgovara.

Ma to su zablude.
Ko je lijep do 25-e lijep je i poslije, ko je naivan naivan je i kasnije... ako do tada nema izgrađene stavove neće ni godine nešto puno promijeniti. Da nije tako, onda bi sve žene preko 30 godina bile ljepotice i pametnice.
A fakti sasvim drugačije govore.

I, nema potrebe ni za kakvom manipulacijom.
Svaki iole normalan muškarac traži sebi ženu da grade nešto zajedno, a ne da se nadmudruju (kako to neke pokušavaju).

Edit: U manipulisanju sa drugim ljudima i njihovim emocijama mogu uživati samo jako pokvarene i bolesne osobe.
Gabrielo

#1062 Re: Zene nakon 25

Post by Gabrielo »

Arii wrote:
Freamon Lester wrote:
Naravno ima i jedna prednost ovih mladjih. Njima mozes manipulisati. Zeni od preko 25 ne mozes jeftine fazone prodavati. Emocionalno zrela i finansijski nezavisna. Sa takvom nema manipulacije i igranja pa vam mozda zbog toga ne odgovara.

:thumbup:

Ne znam jel bas za pohvalu pokupit mladu (naivnu, neizivljenu, nezrelu) osobu, al nekima je ocito to upjeh...jer mozda y mladosti nisu mogli
Zar nije Bata vec pricao o tome? Sa 18 mi nismo imali sanse kod vrsnjakinja. Sada one nemaju kod nas. Prirodan proces.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1063 Re: Zene nakon 25

Post by Velkoski »

McMoy wrote: Svaki iole normalan muškarac traži sebi ženu da grade nešto zajedno, a ne da se nadmudruju (kako to neke pokušavaju).
Da konačno napišeš nešto pametno na ovoj temi. :thumbup: :mrgreen:
Arii

#1064 Re: Zene nakon 25

Post by Arii »

Gabrielo wrote:
Zar nije Bata vec pricao o tome? Sa 18 mi nismo imali sanse kod vrsnjakinja. Sada one nemaju kod nas. Prirodan proces.

Razumijem, to vas je bas boljelo, frustriralo i stvorilo kod vas razlicite komplekse :D
mobsterc

#1065 Re: Zene nakon 25

Post by mobsterc »

E to je to, vecina njih bi da se nesto nadmudruje. Da ona zapamti pa vrati, pa mu sukne pa ga (se) zajebe sto mu ne kaze sta joj smeta (jerbo naplatice ona to nekad).
Ako cemo biti proracunati, bolje je investirati u mladju, jel, pod uslovom da se radi o kvalitetnom objektu. :D
To da su starije bolje u krevetu ili namazanije, zestoko suplja prica, to je vrlo individualno.
Last edited by mobsterc on 10/06/2015 19:07, edited 1 time in total.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1066 Re: Zene nakon 25

Post by _BataZiv_0809 »

Arii wrote:

Razumijem, to vas je bas boljelo, frustriralo i stvorilo kod vas razlicite komplekse :D
I sad uzvracamo tako sto nabijamo komplekse neudatim curama :lol:

Sta se sve nece napisati u namjeri da se odbrani neodbranjivo :izet:
Arii

#1067 Re: Zene nakon 25

Post by Arii »

_BataZiv_0809 wrote:
Arii wrote:

I sad uzvracamo tako sto nabijamo komplekse neudatim curama :lol:

Sta se sve nece napisati u namjeri da se odbrani neodbranjivo :izet:

Imas prava na svoja uvjerenja
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1068 Re: Zene nakon 25

Post by _BataZiv_0809 »

Arii wrote:
Kao i pravo da primijetim da je tudje rezultat povrsnog promisljanja ;-)
Arii

#1069 Re: Zene nakon 25

Post by Arii »

_BataZiv_0809 wrote:
Arii wrote:
Kao i pravo da primijetim da je tudje rezultat povrsnog promisljanja ;-)

I to je samo tvoje misljenje ;)
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1070 Re: Zene nakon 25

Post by _BataZiv_0809 »

Arii wrote: I to je samo tvoje misljenje ;)
Pa zbog toga smo na forumu pobogu.
ultima_palabra

#1071 Re: Zene nakon 25

Post by ultima_palabra »

Ma realno, ja ova devedeseta godista nista ni ne kontam, ko da ne pricamo istim jezikom :mrgreen:

Upoznam jednu takvu prije koju godinu na nekom koncertu, bilo i neke akcije... za par dana pili kafu, ne mozes tri ciste sastaviti :mrgreen:

Mogu biti dobre za takve zajebancije ako ti je do toga, ali za nesto ozbiljnije trazim nesto blize po godinama.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1072 Re: Zene nakon 25

Post by _BataZiv_0809 »

ultima_palabra wrote:Ma realno, ja ova devedeseta godista nista ni ne kontam, ko da ne pricamo istim jezikom :mrgreen:

Upoznam jednu takvu prije koju godinu na nekom koncertu, bilo i neke akcije... za par dana pili kafu, ne mozes tri ciste sastaviti :mrgreen:

Mogu biti dobre za takve zajebancije ako ti je do toga, ali za nesto ozbiljnije trazim nesto blize po godinama.
:per:

:lol:
nightvision

#1073 Re: Zene nakon 25

Post by nightvision »

Arii wrote:
Gabrielo wrote:

:facepalm:
nightvision

#1074 Re: Zene nakon 25

Post by nightvision »

Freamon Lester wrote:
Burazeru, ako ima hemije i ako znas, zapalices taj metar drva, cak sta vise, bolje gori kad su vlazna :lol: A manipulisati mozes bilo s kim ako to zelis i ako si od te fele. Da samo znas kakvu je pricu lik prosuo mojoj jaranici, a bilo joj dobro preko 30, pa ne bi ni pad s maslom progutao, ali jbga ljubav je slijepa. :mrgreen:
Mozda cu se usuditi pa reci da su starije cure bas zbog nekakvog iskustva vece manipulatorke i zayebani igraci. Ja vazda moram vagat dva puta kad nesto kaze. Ne znam jel misli to sto je rekla, il da citam izmedju redova. Ove mladje se nisu jos naucile marifetlucima. Iako je i to u danasnje doba diskutabilno. :lol:
McMoy

#1075 Re: Zene nakon 25

Post by McMoy »

Ma neka starih cura.
Dobro dođu po nekom omladincu za malo vježbe i iskustva.
Pored toga, u ovolikoj najezdi pasa lutalica treba neko i o mačkama brinuti.

A mi starkelje ćemo preuzeti rizik da se borimo i gombamo sa onim nezrelim od 25. :D
Post Reply