Istina, upravu si.zg1911 wrote:zar nije tadić krilo?Bazinga1234 wrote: Tako nekako![]()
Zar Tadic nije desetka u Srbije?
anyway, nije klasa pjanića
Mislio sam da igra desetku u 4-2-3-1 formaciji, moja greška.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Istina, upravu si.zg1911 wrote:zar nije tadić krilo?Bazinga1234 wrote: Tako nekako![]()
Zar Tadic nije desetka u Srbije?
anyway, nije klasa pjanića
Ima Tadić sada. S Pjanićem deli prvo mesto asistenata..Ima i Ljajić koji je kreativan, iako je on dosta vise ofanzivni veznjak.zg1911 wrote:Ne znam kako je sada, ali srbiju zadnjih godina jebe što nemaju veznjaka koji stvarno zna, desetku. Nemaš li desetku nemaš ni igru. Ono što je pjanić u bih. Dok hrvatska ima nekoliko takvih - modrić, rakitić, kovačić (druga stvar što imamo desetki a opet igramo jalovo). U košarci je obrnuta situacija. Hrvatsku jebe pozicija pleja, a srbija tu drma
tadić je više krilo. nisam mislio na sam broj asista već na povezivanje igre, ala xavi, pirlo, modrić itdLeTalek wrote:Ima Tadić sada. S Pjanićem deli prvo mesto asistenata..Ima i Ljajić koji je kreativan, iako je on dosta vise ofanzivni veznjak.zg1911 wrote:Ne znam kako je sada, ali srbiju zadnjih godina jebe što nemaju veznjaka koji stvarno zna, desetku. Nemaš li desetku nemaš ni igru. Ono što je pjanić u bih. Dok hrvatska ima nekoliko takvih - modrić, rakitić, kovačić (druga stvar što imamo desetki a opet igramo jalovo). U košarci je obrnuta situacija. Hrvatsku jebe pozicija pleja, a srbija tu drma
Medjutim, fali igrac tipa Pjanić ili Modrić, box-to-box play...
Sta je problem s tim sto sam rekao da je moja reprezentacija jedina bila i ostala jugoslovenskaKorisničkoime wrote:Taj realni sam je negdje napisao da je njegova reprezentacija nestala sa bivsom Jugom tako cisto da znas s kim pricas.Point. wrote:Evo jos jednog realnog. Nije proble reci da su Hrvati bolji, ali od Srba praviti Spaniju naspram nas je bezveze.supercali wrote:A to je problem znaci kad je istocni ili zapadni susjed i komsija bolji od tebe
Da pricamo o moldaviji kako ima bolje igrace ne bi bio problem al kad hr i srb imaju bolje onda pljuj pa makar bili svjetski i europski prvaci kombinovano
Jah likova ovdje brate, sta je ovo.
igraće za čErnu goru...AmiĐa_Idriz wrote:@LeTalek hvala na odgovoruvidim nema ga pa mi nije jasno...strasan igrac.
Ne sećam se da smo ga ikad i imali.zg1911 wrote:
tadić je više krilo. nisam mislio na sam broj asista već na povezivanje igre, ala xavi, pirlo, modrić itd
takvog igrača, a da je baš extra (ala modrić, pjanić, rakitić) nemate već jako dugo
Igraće malo sutra.radostan dan wrote:igraće za čErnu goru...AmiĐa_Idriz wrote:@LeTalek hvala na odgovoruvidim nema ga pa mi nije jasno...strasan igrac.
Mali Coric, ono bi mogao biti strasan igrac iako je Modrica tesko dostici covjek je rijetka klasa.Duka Dizel wrote:Ne sećam se da smo ga ikad i imali.zg1911 wrote:
tadić je više krilo. nisam mislio na sam broj asista već na povezivanje igre, ala xavi, pirlo, modrić itd
takvog igrača, a da je baš extra (ala modrić, pjanić, rakitić) nemate već jako dugo
To je neki moderan tip igrača, taj duboki plejmejker koji igra fenomenalno u oba pravca.
Takvi igrači su retkost i ja ni u Hrvatskoj ne vidim Modrićevog naslednika.
kovačićDuka Dizel wrote:Ne sećam se da smo ga ikad i imali.zg1911 wrote:
To je neki moderan tip igrača, taj duboki plejmejker koji igra fenomenalno u oba pravca.
Krupan je to zalogaj.AmiĐa_Idriz wrote:Pa mozda bi i zaigrao da su normalni ljudi u savezu, jelte
E taj Coric nikad nece biti igrac..Korisničkoime wrote:Mali Coric, ono bi mogao biti strasan igrac iako je Modrica tesko dostici covjek je rijetka klasa.Duka Dizel wrote:Ne sećam se da smo ga ikad i imali.zg1911 wrote:
Znam ja vrlo dobro Kovačića i uvek mi je bio gotivan.zg1911 wrote:kovačićDuka Dizel wrote:Ne sećam se da smo ga ikad i imali.zg1911 wrote:
23 godine, evo 3. sezona u realu. igra sve više i sve je bolji
nije još. igra tu poziciju i bolji je no modrić u tim godinama. vidit ćemoDuka Dizel wrote:
Znam ja vrlo dobro Kovačića i uvek mi je bio gotivan.
Ali on nije Modrić.
ako bog da, sledece kvale da budemo u istoj grupi...pa ćemo se vratiti na ovu tvoju prognozu...Point. wrote:Ma nema, sve gromade od fudbalera jebote. Ne spominjes da vam golman igra u Championshipu, ovaj drugi u strasnom Makabiju, da vam je prvi napadac do juce bukvalno isto igro drugu ligu, u sredini imate frajera kojeg je Ajax otjerao pa sa 24 godine igra u Kini. Kazem, na stoperu i bekovkoj liniji ste za nijansu jaci, ostalo ste donji u svakom segmentu. Nema potrebe da hvalis Srbiju isto da je Francuska, imamo i mi internet. Sa boljim selektorom bi vas razbili u sred Beograda.LeTalek wrote:
De samo reci jesi izbiljan kada poredis roster Srbije i BiH?!
Pa iz BiH bi samo 6-7 igraca bilo u 23 Srbije (Begović, Kolašinac, Pjanić, Lulić, Džeko, Ibišević i Bešić pre povrede).
Taj Spajić je 93 godiste, igrao u Tuluzu, on ce tek da napreduje! Srbija na stoperu ima jos i Tomovića iz Fiorentine, D.Tošića iz Bešiktaša, Veljkovića iz Werdera, Pejčinović iz Lokomotiva Moskve (bio u Herti, Nici..), malog Jovanovića, standardan u Bordou 96-to godiste itd. koje Muslin uopste ne zove, a kod vas bi bili u najuzem izboru za startnih 11...
Ma Hrvatskoj reprezentaciji godinama je problem izbornik..zg1911 wrote:nije još. igra tu poziciju i bolji je no modrić u tim godinama. vidit ćemoDuka Dizel wrote:
Ali on nije Modrić.
a tako nešto može igrati i raketa, makar je manje agilan, ali je opasniji po gol
potpis ko kućaanimals wrote:Ma Hrvatskoj reprezentaciji godinama je problem izbornik..zg1911 wrote:nije još. igra tu poziciju i bolji je no modrić u tim godinama. vidit ćemoDuka Dizel wrote:
Ali on nije Modrić.
a tako nešto može igrati i raketa, makar je manje agilan, ali je opasniji po gol
imas igrace, a igra da te Bog sacuva..
ne moze se to gledati..
Hmmm... jbg ti si sigurno upuceniji, gledao dam ga na TV-u par puta i meni je ostavljao dobar utisak, preglednost, pas igra, radi i defanzivno, ne vuce se ko prebijeno pasce po sredini kad izgubi loptu (ko nas Pjanic).E taj Coric nikad nece biti igrac..
gledao sam ga par puta..
kao Halilovic..
nikad od njega igraca..
zaboravljas da je iz zvezde otjeran jer je htui ulogu i trenera, i sefa strucnog staba i menandzera..zaboravljas da je i u zvezdi imao par likova za koje nikome nije bilo jasno zasto imaju prednost u odnosu na druge....pa zato sto je cika muslin - trgovac. ima svojih par igraca koje tali kasnije drugima.LeTalek wrote:Jeste.Nadzorna_ploca wrote: Jeli njima 2010.zadnje veliko takmicenje na kojem su bili?!
Prethodnih godina smo organizaciono bili u qrcu. Sve neki promasaji sa selektorima, losa atmosfera u ekipi..
Daleko od toga da je sada bajno, ne svidja mi se ni Muslin preterano, ne igraju mu svi najbolji igraci, previse ziherasi...ali je zaveo reda i ovi sto igraju bore se i trude ako nista!
Ne kazem ja da oni nisu talentovani..Korisničkoime wrote:@animalsHmmm... jbg ti si sigurno upuceniji, gledao dam ga na TV-u par puta i meni je ostavljao dobar utisak, preglednost, pas igra, radi i defanzivno, ne vuce se ko prebijeno pasce po sredini kad izgubi loptu (ko nas Pjanic).E taj Coric nikad nece biti igrac..
gledao sam ga par puta..
kao Halilovic..
nikad od njega igraca..
Halilovic je meni enigma, jbg od jednog od najtalentovanih mladih igraca propade ko kauc a imao je sve preduvjete.
HR stvarno ne fali igraca u vezi to vise ne znas gdje ces s svima ali jedan ili dva jaka stopera bi dobro dosla.
E druze pa ako se HR repka vuce sta bi rekao za nase balerine, jesil gledao utakmicu protiv Kipra ili vjecna sramota treci dio. Hrvati spram nasih ginu doduse jesam i nasao s kim cu ih poredit.dječak sa šibicama wrote:Sto volim ova poredjenja BiH vs Srbija vs Hrvatska
Sta vrijedi Hrvatskoj sto ima mozda i najkompletniji tim ikada, kad igraju ko tetkice, sporo, bljutavo, onaj na klupi veze sa vezom nema. Neki igraci ocito i ne zele igrati, zalagati se, jedva cekaju da se vrate u svoje Barcelone, Juventuse i tako dalje.
Igrali su jako dobro na EP, a onda ih klepi Estonija pa Island, danas jedva dobili Kosovo.
Srbija je uvijek imala dobrih igraca, Srbija je i prvak svijeta i Europe u mladjim kategorijama, ali oni jos od generacije Savicevic, Mijatovic, Djukic, Stojkovic i ostali, nemaju ekipu za koju mozes reci da joj je domet visoko. A i one je Holandija pregazila u onoj cuvenoj utakmici i poslala ih u istoriju.
Bosna ima nekoliko serifa u ekipi, i sve te balkanske ekipe imaju svoje serife pa sukladno tome ni ne pokazuju koliko bi optimalno mogli. Bosna sa Dzekom, Pjanicem, Seom, Lulicem, Begovicem i jos nekim igracima, ima ekipu makar da se plasira na veliko takmicenje. Ali eto ne da se usranom preko potoka.
Coric ima veliki talenat, mislim da je razmazen i vec sada medijski prenapuhan, kao trebao ici u City pa digao nos do neba.Korisničkoime wrote:@animalsHmmm... jbg ti si sigurno upuceniji, gledao dam ga na TV-u par puta i meni je ostavljao dobar utisak, preglednost, pas igra, radi i defanzivno, ne vuce se ko prebijeno pasce po sredini kad izgubi loptu (ko nas Pjanic).E taj Coric nikad nece biti igrac..
gledao sam ga par puta..
kao Halilovic..
nikad od njega igraca..
Halilovic je meni enigma, jbg od jednog od najtalentovanih mladih igraca propade ko kauc a imao je sve preduvjete.
HR stvarno ne fali igraca u vezi to vise ne znas gdje ces s svima ali jedan ili dva jaka stopera bi dobro dosla.