Jel IDEJA HERCEG - BOSNE zaista ikad ugašena?
- bh.tornjak
#1051 Re: Jel IDEJA HERCEG - BOSNE zaista ikad ugašena?
ovaj Incko se ne trijezni od sinoc......
kad popije prica gluposti:
Inzko: Neprihvatljivo je da se i danas spominju treći entitet i navodna državnost RS-a
kad popije prica gluposti:
Inzko: Neprihvatljivo je da se i danas spominju treći entitet i navodna državnost RS-a
-
Hafis
#1052 Re: Jel IDEJA HERCEG - BOSNE zaista ikad ugašena?
Je li izrazio zabrinutost 
-
Haman2
#1053 Re: Jel IDEJA HERCEG - BOSNE zaista ikad ugašena?
Sjeme koje se jednom posije, uvijek nikne kad se stvore dobri uslovi, kad ima sunca i vlage. Sjeme Herceg Bosne je posijano. Domacini ga zalijevaju svaki dan ali jos ne nece jer nema dovoljno sunca cije zrake treba da usmjere veliki, a oni ce to uraditi prvom zgodnom prilikom. Zbog toga su nam i napravili ovakav Ustav BiH.
Sjeme ustastva i cetnistva je posjano. Niklo je u Drugom svjetskom ratu a i sad nice cim ga malo svjetsko sunce ogrije.
Sjeme ustastva i cetnistva je posjano. Niklo je u Drugom svjetskom ratu a i sad nice cim ga malo svjetsko sunce ogrije.
- spreca
#1054 Re: Jel IDEJA HERCEG - BOSNE zaista ikad ugašena?
Nisu oni jos evoluirali za takvo sto...mozda nekad se i to desiStari_demagog wrote:Ma ne treba ništa podržavati samo pustiti nek vrijeme odradi svoje. Kad i MZ vidi da stranke sa hrvatskim predznakom ne budu mogle osvojiti ni 10 % glasova na nivou države reći će jebite se i vi i vaša konstitutivnost. Umjesto da se spašavaju tako što će preći na građanski sistem u kojem bi postojale mješovite stranke i gdje bi i Bošnjaci glasali za sposobne Hrvate oni žele da ostanu bez igdje ičega. Još kakvu im štetu trenutno pravi i fašistička politika Hrvatske ni sami nisu svjesni.spreca wrote:Nek se jos malo kurce.....ko zna dali ce ikad vise imati priliku.....treba fino podrzati Lijanovice devedesetku i dovesti ih na tronStari_demagog wrote:Što UZP-ovci pjene, posljednji trzaji nestajućih UZP-ovaca.
-
Hafis
#1055 Re: Jel IDEJA HERCEG - BOSNE zaista ikad ugašena?
To majstore.Haman2 wrote:Sjeme koje se jednom posije, uvijek nikne kad se stvore dobri uslovi, kad ima sunca i vlage. Sjeme Herceg Bosne je posijano. Domacini ga zalijevaju svaki dan ali jos ne nece jer nema dovoljno sunca cije zrake treba da usmjere veliki, a oni ce to uraditi prvom zgodnom prilikom. Zbog toga su nam i napravili ovakav Ustav BiH.
Dostavi mi generalije i mail adresu. Ima da te ovo ljeto uvalim na Slovo Gorčina u takmičenju amatera-poeta u prozi i stihu.
- animals
#1056 Re: Jel IDEJA HERCEG - BOSNE zaista ikad ugašena?
Pricate gluposti po obicaju..
ja sam protiv HB, ali dok god postoji RS, Hrvati imaju moralno pravo insistirati, da
i oni imaju nesto..znaci, prvo ukinuti RS, pa ce automatski nestati ideja o HB..
a dotle, nema ko kome sta prigovarati..
ja sam protiv HB, ali dok god postoji RS, Hrvati imaju moralno pravo insistirati, da
i oni imaju nesto..znaci, prvo ukinuti RS, pa ce automatski nestati ideja o HB..
-
El malagueño
#1057 Re: Jel IDEJA HERCEG - BOSNE zaista ikad ugašena?
Pa kako ti se moglo desiti da izostaviš H tamo gdje mora biti. I to, obzirom da nemaš puno grešaka u pisanju, imam dojam da si uvjeren da se ta riječ u akuzativu piše bez zadnjeg slova H.Hafis wrote:Hajmo malo o gramatici kad nestane argumenata. Nisam ercegovac, ni blizu.El malagueño wrote:
Gdje ti je H kod ovog akuzativa. Ovo se ne bi smjelo desiti bosancu. Da ti nisi neki moj pajdo iz Ercegovine na tajnom zadatku ovdje![]()
Pripazi malo kume, provalit će te.
Evo iščitaj ovaj forum od njegovog postojanja da se to još nije desilo niti jednom Bošnjaku ovdje.
Ja se nikad ne varam u ovim stvarima, a čovjek bi rekao da se samo zajebajem.
Ti si naš
Zar vas je tako malo ovih dana da ste poceli i prisvajati ovaj neduzni forumski puk
-
Hafis
#1058 Re: Jel IDEJA HERCEG - BOSNE zaista ikad ugašena?
Nije to prisvajanje. Shvati to kao prelazak u viši rang takmičenjaEl malagueño wrote:
Zar vas je tako malo ovih dana da ste poceli i prisvajati ovaj neduzni forumski puk
-
El malagueño
#1059 Re: Jel IDEJA HERCEG - BOSNE zaista ikad ugašena?
Hafis wrote:Nije to prisvajanje. Shvati to kao prelazak u viši rang takmičenjaEl malagueño wrote:
Jel.to isti rang rvatskog cvijeca? Ili jos visi?
-
Fudo387
#1060 Re: Jel IDEJA HERCEG - BOSNE zaista ikad ugašena?
Moralno pravo insistirati na necemu sto je okaraktrisano kao UZP? Sta je moralno u zelji da se izjednacis sa iskonskim zlom, tj tom usranom rs?animals wrote:Pricate gluposti po obicaju..
Cuj moralno?
-
Stari_demagog
#1061 Re: Jel IDEJA HERCEG - BOSNE zaista ikad ugašena?
Pa što ne tražiš od svog vođe da se pozabavi tim pitanjem ? Vođa ti se uvlači u anus Dodiku i ne obilježava stradanja tvojih sunarodnjaka na prostoru koji se zove RS da se ne bi zamjerio svom haveru. Eh, ako ti ne podržavaš Čovićevu politiku onda se trebaš zapitati kakav su šljam tvoji sunarodnjaci koji glasaju za istog i koji podržavaju guranje pod tepih zločina nad Hrvatima u RS-u zarad dobrih hrvatsko-srpskih odnosa.animals wrote:Pricate gluposti po obicaju..
- animals
#1062 Re: Jel IDEJA HERCEG - BOSNE zaista ikad ugašena?
Opet ne znas citati..Fudo387 wrote:Moralno pravo insistirati na necemu sto je okaraktrisano kao UZP? Sta je moralno u zelji da se izjednacis sa iskonskim zlom, tj tom usranom rs?animals wrote:Pricate gluposti po obicaju..
Cuj moralno?
procitaj jos jednom...pazljivo poentu..
- animals
#1063 Re: Jel IDEJA HERCEG - BOSNE zaista ikad ugašena?
Hoces reci da su i Bosnjaci sljam koji biraju Bakira..Stari_demagog wrote:Pa što ne tražiš od svog vođe da se pozabavi tim pitanjem ? Vođa ti se uvlači u anus Dodiku i ne obilježava stradanja tvojih sunarodnjaka na prostoru koji se zove RS da se ne bi zamjerio svom haveru. Eh, ako ti ne podržavaš Čovićevu politiku onda se trebaš zapitati kakav su šljam tvoji sunarodnjaci koji glasaju za istog i koji podržavaju guranje pod tepih zločina nad Hrvatima u RS-u zarad dobrih hrvatsko-srpskih odnosa.animals wrote:Pricate gluposti po obicaju..
kakvi plivadoni sve ne pisu ovdje..
-
Fudo387
#1064 Re: Jel IDEJA HERCEG - BOSNE zaista ikad ugašena?
Evo citam,animals wrote:Opet ne znas citati..Fudo387 wrote:Moralno pravo insistirati na necemu sto je okaraktrisano kao UZP? Sta je moralno u zelji da se izjednacis sa iskonskim zlom, tj tom usranom rs?animals wrote:Pricate gluposti po obicaju..
Cuj moralno?
procitaj jos jednom...pazljivo poentu..![]()
Ako su srpski fireri poveli svijetinu u zlocin, uspjeli ga privremeno legalizovati zajvaljujuci gimnastickim politikama stranaca, sta fali da i hrvatski fireri povedu svoje hahare u zlo?
Moralno je?
- animals
#1065 Re: Jel IDEJA HERCEG - BOSNE zaista ikad ugašena?
Niko ne govori o podjeli BIH, ali onda treba ukinuti RS, a to Evropa ocito ne zeli, i ondaFudo387 wrote:
Evo citam,
Ako su srpski fireri poveli svijetinu u zlocin, uspjeli ga privremeno legalizovati zajvaljujuci gimnastickim politikama stranaca, sta fali da i hrvatski fireri povedu svoje hahare u zlo?
Moralno je?
se podgrijavaju i teze o HB...samo zbog RS..
i dok god ona postoji, postojace i ideje o HB..
- Connaisseur Karlin
#1066 Re: Jel IDEJA HERCEG - BOSNE zaista ikad ugašena?
kakvo morlano pravoanimals wrote:Pricate gluposti po obicaju..
Wasington je rekao NE za formiranje HB
Dayton je rekao DA za formmiranje RS
a sto bi to Hrvati imali, tj. sto podrazumijevas pod nesto?
- horkesh
#1067 Re: Jel IDEJA HERCEG - BOSNE zaista ikad ugašena?
"HB" je prodana za cjelovitu Hrvatsku bez RSK.
- animals
#1068 Re: Jel IDEJA HERCEG - BOSNE zaista ikad ugašena?
Nista..Connaisseur Karlin wrote:kakvo morlano pravoanimals wrote:Pricate gluposti po obicaju..
a dotle, nema ko kome sta prigovarati..nema nista molranog sa RS ili idejom HB
![]()
ali dok god postoji RS, javljace se i ideja o HB..
kontas...
- bh.tornjak
#1069 Re: Jel IDEJA HERCEG - BOSNE zaista ikad ugašena?
pa nek ukidaju RS...ko im brani...???animals wrote:Pricate gluposti po obicaju..
ali ne.....njihova politika se odrekla "hrvatskih prostora" u RS-u pa bi to da namire preko trecih ledja.
tesko ce to ici
- animals
#1070 Re: Jel IDEJA HERCEG - BOSNE zaista ikad ugašena?
I to sto kazes..horkesh wrote:"HB" je prodana za cjelovitu Hrvatsku bez RSK.
- animals
#1071 Re: Jel IDEJA HERCEG - BOSNE zaista ikad ugašena?
Pa nemaju ljudstva ni pokriti mjesta u Hrvatskoj, gdje su Srbi zivjeli, abh.tornjak wrote:pa nek ukidaju RS...ko im brani...???animals wrote:Pricate gluposti po obicaju..
ali ne.....njihova politika se odrekla "hrvatskih prostora" u RS-u pa bi to da namire preko trecih ledja.
tesko ce to ici
kamoli da se vracaju u RS..
- Connaisseur Karlin
#1072 Re: Jel IDEJA HERCEG - BOSNE zaista ikad ugašena?
gluposthorkesh wrote:"HB" je prodana za cjelovitu Hrvatsku bez RSK.
- mO k3
#1073 Re: Jel IDEJA HERCEG - BOSNE zaista ikad ugašena?
animals wrote:I to sto kazes..horkesh wrote:"HB" je prodana za cjelovitu Hrvatsku bez RSK.
Da su ih braca prodala nisu skontali..
- Connaisseur Karlin
#1074 Re: Jel IDEJA HERCEG - BOSNE zaista ikad ugašena?
ideja je sahranjne sa Washintgom, i njena smrt je potvrdjena Hagom , RIP HBanimals wrote:Nista..Connaisseur Karlin wrote:kakvo morlano pravoanimals wrote:Pricate gluposti po obicaju..
a dotle, nema ko kome sta prigovarati..nema nista molranog sa RS ili idejom HB
![]()
ali dok god postoji RS, javljace se i ideja o HB..
kontas...
-
Fudo387
#1075 Re: Jel IDEJA HERCEG - BOSNE zaista ikad ugašena?
Eto vidis,animals wrote:Niko ne govori o podjeli BIH, ali onda treba ukinuti RS, a to Evropa ocito ne zeli, i ondaFudo387 wrote:
Evo citam,
Moralno je?
se podgrijavaju i teze o HB...samo zbog RS..
i dok god ona postoji, postojace i ideje o HB..
Moralno je da budes protiv takvih ideja jer su u samoj srzi, zlo.
Ubiti nekog, oteti mi imovinu, silovati djecu, to je zlo.
A sve su to radili da bi danas dobili zlocinacki provizorij kojeg bi se i jebeni Huni stidili, a kamo li osoba sa dva grama zdravog razuma u 2018toj.
Pa samo obicni konj, necovjek, bolesni hejter moze traziti, e hocu i ja isto tako, i jos u tome pronalaziti kao nesta moralno.