Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pismonosa wrote:Stvarno ne mogu protiv zdravog razuma hajmo na temu o Papetu pa ćemo ga skupa pljuvat, ima hvala bogu dosta razloga za to. Al dajte ljudi nemojte, svi imamo oči, svi smo vidjeli kako je mali Tino odigrao sinoć. Ja dušu griješit neću i ne mogu. Vama nek je na obraz
kako je odigrao? koliko je imao izgubljenih lopti? ako mi uspijes naci tu statistiku, bio bih neizmjerno zahvalan. sjecam se da je imao dva suta (sa najmanje razdaljine od gola od svih nasih igraca), jedan u 30. jedan u 75. minuti, sa 5 metara, oba je fulio. jedan u nebesa, jedan pored stative. to sam vidio. jesi li ti vidio isto?
I šta ta dva šuta koja nisu ušla dokazuju? Da je bio lošiji od Vede i da je on trebao izaći? Da nije radio sve ono što sam rekao ranije? Dva šuta koja je fulao? Igrač sredine terena? Šta očekuješ da ti potvrdim? Da je bio loš? Pa nisam poludio.
Za statistiku stvarno ne znam. Mislim da je po broju oduzetih lopti, po pretrčanim kilometrima, po broju dodavanja, po kreiranim šansama svakako u vrhu. Ne samo u našoj ekipi, nego u obje.
Tino da ima bilo kakav kvalitet dobio bi ugovor u Belgijskoj ligi (gdje ispodprosjecni igrac zaradjuje ko 5-6 hajdukovaca), ali nije dobio. Bio je bez ugovora i preko babinog prijatelja (i kolege iz Germanije) je dobio ugovor u Hajduku (pod cijenu da ce amidza Teleca glava gurati Vrsajevica).
Ali svi izgleda grijese i nevide talenat Tina, svi osim tebe, par trolova na forumu, Seada i Safeta Susica.
Herr Flick wrote:Realno ljudi, i mi dosta precjenjujemo svoje igrace/reprezentaciju Osim Dzeke i Pjanica mi nemamo nekog vrhunskog igraca,ovo ostalo je evropski prosjek,ako ne i ispod toga
sve je do trenera.
uzmi za primjer grcku. kakav kvalitet igraca su imali a kakve rezultate postizali.
Bila super utakmica Baš sam se zabavila A valjda zato i igraju - da zabave raju A ne da ih raspi.de Najviše mi se dopao onaj čušpajz kad je Čeko fasov'o žuti Cool utakmica! Nadam se da će i protiv Belgije bit napeto
Pismonosa wrote:
I šta ta dva šuta koja nisu ušla dokazuju? Da je bio lošiji od Vede i da je on trebao izaći? Da nije radio sve ono što sam rekao ranije? Dva šuta koja je fulao? Igrač sredine terena? Šta očekuješ da ti potvrdim? Da je bio loš? Pa nisam poludio.
dva suta koja je fulao. kao prvo, dva suta sa 5 metara od gola moraju biti u najmanju ruku sutevi na gol. pogotovo prvi sut u 30. minuti. a da li ce biti gol, zavisi od golmana. kao npr. medin sut ili pjanicev drugi slobodni. igrac sredine terena. sta ti to znaci? ako je igrac sredine terena, kako je moguce da ima dva suta sa ivice peterca? najblize golu od svih nasih igraca. na kojoj poziciji je on tacno igrao sinoc?
cLo wrote:Bila super utakmica Baš sam se zabavila A valjda zato i igraju - da zabave raju A ne da ih raspi.de Najviše mi se dopao onaj čušpajz kad je Čeko fasov'o žuti Cool utakmica! Nadam se da će i protiv Belgije bit napeto
Opet on meni o dva šuta koja nije zabio momak kojem i nije osnovna dužnost da zabija. Šta je radio u petercu? Ponijela ga inercija da pomogne nekim svemirskim ekstra mega giga napadačima da ga zabiju. A što i ne bi. Moglo mu se. Pokrivao je ionako cijeli teren. Malo pomogne Šunjiću, malo Luliću, Malo Mensuru. Bio je strah i trepet sinoć za Velšane.
Tino će nakon ovih kvalifikacija sigurno dobiti par finih ponuda. Neće to biti top klubovi tipa Real ili Barca, ali će preći u neku solidnu ekipu. Zapišite ovo slobodno.
I onda se neće moći reći za Papeta da nije napravio ništa uspješno vodeći reprezentaciju
Pismonosa wrote:Opet on meni o dva šuta koja nije zabio momak kojem i nije osnovna dužnost da zabija. Šta je radio u petercu? Ponijela ga inercija da pomogne nekim svemirskim ekstra mega giga napadačima da ga zabiju. A što i ne bi. Moglo mu se. Pokrivao je ionako cijeli teren. Malo pomogne Šunjiću, malo Luliću, Malo Mensuru. Bio je strah i trepet sinoć za Velšane.
Tino će nakon ovih kvalifikacija sigurno dobiti par finih ponuda. Neće to biti top klubovi tipa Real ili Barca, ali će preći u neku solidnu ekipu. Zapišite ovo slobodno.
I onda se neće moći reći za Papeta da nije napravio ništa uspješno vodeći reprezentaciju
ma kad safet nestane iz reprezentacije, nestat ce i tino. neces znati ni da postoji. kao supic recimo, danas.
cuj, nije mu osnovna duznost da zabija. hahahaha. dobar izgovor za sut nebu pod oblake. nije ni begovicu osnovna duznost, pa opet zabija.
Last edited by 5 0 5 on 11/10/2014 10:56, edited 1 time in total.
cLo wrote:Bila super utakmica Baš sam se zabavila A valjda zato i igraju - da zabave raju A ne da ih raspi.de Najviše mi se dopao onaj čušpajz kad je Čeko fasov'o žuti Cool utakmica! Nadam se da će i protiv Belgije bit napeto
Pjanić je kriv za onaj Džekin karton. Zaleti se ko pjevčić na one grmalje i onda se sakrije iza Džeke da ga ovaj brani
Pojeo teren, nakon utakmice pojeo i svlacionice, jedino ga je malo na kraju napatio asfalt na parkingu, al ko nam je kriv sto mi to ne vidimo i ne znamo cijeniti.
Pismonosa wrote:
Pjanić je kriv za onaj Džekin karton. Zaleti se ko pjevčić na one grmalje i onda se sakrije iza Džeke da ga ovaj brani
pjanic je morao pobjeci, jer bi dobio drugi zuti. a edina je pozvao sudija, kao i onog drugog kapitena. williams cini mi se. a zasto je kapitenima dao kartone, nije mi jasno.
Pa što Medunjanin ne dade gol i što ne dadoše ovi što su, kako vi kažete, bolji od Sušića? Sušić je odigrao solidnu utakmicu. Imamo tri igrača koja nešto vrijede, svi ostali su prosjek, a vi se uhvatili Sušića.
Last edited by Mračajski proto on 11/10/2014 11:00, edited 1 time in total.
5 0 5 wrote:
dva suta koja je fulao. kao prvo, dva suta sa 5 metara od gola moraju biti u najmanju ruku sutevi na gol. pogotovo prvi sut u 30. minuti. a da li ce biti gol, zavisi od golmana. kao npr. medin sut ili pjanicev drugi slobodni. igrac sredine terena. sta ti to znaci? ako je igrac sredine terena, kako je moguce da ima dva suta sa ivice peterca? najblize golu od svih nasih igraca. na kojoj poziciji je on tacno igrao sinoc?
Daj ba covjece kome ti objasnjavas fudbalsku taktiku! Ovo ti je Pape himself! Cuj najbolji nas igrac bilo ga svuda, jest svuda samo tamo nije gdje mu je mjesto i samim tim oslabio nas tim! Trci covjek k'o bezglava kokos, petlja se Dzeki u noge, vrti se oko Medinjanina i da ne nastavljam. Tacno kao da mu je amidza rekao samo ti trci okolo koliko mozes neka se cuje tvoje ime sto vise jer ostala je ova i tekma sa Belgijom da te prodam!!!
5 0 5 wrote:
ma kad safet nestane iz reprezentacije, nestat ce i tino. neces znati ni da postoji. kao supic recimo, danas.
Hoće, znam. Zbog nerazborite i nerazumne mržnje koja se projecira na njega a sve zbog Amidže. Nijedan naredni selektor neće imati muda da ga pozove. A to će biti svemirska nepravda, jer taj dečko ima i više nego što je potrebno jednom igraču da bi bio prvotimac naše repke. Zato i kažem do kraja ovih kvalifikacija on će riješti svoje pitanje kad je malo unosniji angažman u pitanju. A nama će preostati da udaramo glavom u zid ko bekani jer smo izgubili jednog takvog igrača. Možda ga budemo naknadno zvali, nako ko Spahu
5 0 5 wrote:
Hoće, znam. Zbog nerazborite i nerazumne mržnje koja se projecira na njega a sve zbog Amidže. Nijedan naredni selektor neće imati muda da ga pozove. A to će biti svemirska nepravda, jer taj dečko ima i više nego što je potrebno jednom igraču da bi bio prvotimac naše repke. Zato i kažem do kraja ovih kvalifikacija on će riješti svoje pitanje kad je malo unosniji angažman u pitanju. A nama će preostati da udaramo glavom u zid ko bekani jer smo izgubili jednog takvog igrača. Možda ga budemo naknadno zvali, nako ko Spahu
Mračajski proto wrote:Pa što Medunjanin ne dade gol i što ne dadoše ovi što su, kako vi kažete, bolji od Sušića? Sušić je odigrao solidnu utakmicu. Imamo tri igrača koja nešto vrijede, svi ostali su prosjek, a vi se uhvatili Sušića.
Stvarno je ovdje pojedinim malo iščačena percepcija Ili svjesno lažu. Mada ne vjerujem da je to. jednostavno vide ono što žele da vide.
A jesu se naoštrili jebomater Moć avaza i kliksa je neograničena. I onda se pitamo što na izborima vazda za nake šušnjare glasamo. Pa hoće to kad ti drugi kroje šta ćeš i kako ćeš razmišljat Imaš oči, ne vidiš, imaš uši ne čuješ, imaš mozak ne razmišljaš
DakleM, još jednom - Pape je katastrofa trener! Amin! Tino Sven Sušić je igrač koji ima i više od potrebnog potencijala da bi igrao za nas. Amin!
Haj sad, nastavite
Last edited by Pismonosa on 11/10/2014 11:08, edited 1 time in total.
Dead Man Walking wrote:Hajd sto cemo mi plakati za njim kad se naljuti na nas, al Belgijanci i Hrvati ima da se kolektivno samoubiju kakvo im je zlato izmaklo.
momak šta god je pokušao pred golom, šut, centaršut, dribling, fulio je i izgubio loptu. jest' da to onako lijepo za oko izgleda. ali ishod je uvijek bio isti, a komentator: "odličan __________tina sušića, ali ipak..." onako "pojesti" može i svaki solidni veznjak iz naše lige.
Pismonosa wrote:A jesu se naoštrili jebomater Moć avaza i kliksa je neograničena. I onda se pitamo što na izborima vazda za nake šušnjare glasamo. Pa hoće to kad ti drugi kroje šta ćeš i kako ćeš razmišljat Imaš oči, ne vidiš, imaš uši ne čuješ, imaš mozak ne razmišljaš
DakleM, još jednom - Pape je katastrofa trener! Amin! Tino Sven Sušić je igrač koji ima i više od potrebnog potencijala da bi igrao za nas. Amin!
Haj sad, nastavite
Nisi mi odgvorio.
Ako je toliki talenat, zasto nije mogao potpisati profi ugovor za barem neki Genk u Belgiji? Zasto je otjeran s probe u Hajduku 2012. godine, ni telefonski razgovor nije dobio, i zasto je tek dobio ugovor kad je Vrsajevic postao reprezentativac?