Kakva ba oprema i obuka pa nece helikoptere vozit nego kerove hvatati, stap, kanap ubaci u vozilo vodi. Samo suplja.Forsaken wrote:Dimna je ovo bomba ja mislim. Kolko upratih negdje je pisalo ( avaz ili oslobodjenje ) da je kafilerija neaktivna od 2009. da nema ljudi, u penziji je vecina, i da nema ni opreme i naravno nema para za opremu...![]()
Jedino da nekim cudom sve to odrade preko vikenda pa se pocne u pon. Al eto vidjecemo, ovo je BiH ovdje je sve moguce
Problem pasa lutalica
- djigibau
#1051 Re: Problem pasa lutalica
-
walter_071
#1052 Re: Problem pasa lutalica
Hahaha, ma nije odvratan jednostavno je postao agresivan u zadnje vrijeme. Naravno da imam kontakt, malac ide u školu okolnim putem radi njegabenjamin1992 wrote:Vidi komsijawalter_071 wrote:Pici mi smo komšije, ja živim ispod KTK, tako da znam o čemu pričaš, ostao sam bez 4 mačke u zadnjih godinu danapici wrote:ima jedmo mjesec i kusur uzeo sam mače sa ulice u svoj dom, bilo mi žao iako imam već jednu macu, primio bi i jednoga cuku sa ulice ima jedno mjesec i po al reži na mačke i odusto sam al mi ga žao jako lijep i pametan cukica...elenese, dođe juče meni komšija i pita me šta ćemo sa mačkama![]()
![]()
ja reko ništa zovi šintore i nek ih kupe, eto ti smeta tih pet šest mački koje hranim oko MOJE kuće a ne smetaju ti kerovi koji SERU i PIŠAJU ispred tvojih vrata...okrenu se lik...svake sedmice pokupim po dvoje troje mačadi koje kerovi rastrgaju, dolaze ljudi i pokupe neko mače ako je slatko ima komšija kod KTK-a mi se žali da su mu čopori odrali(bukvalno odrali) tri mačora i da u komšiluku imaju sad problema sa miševima...et toliko od mene za ove ludaČe i Ćukoljubce...a budem li popizdio imam u planu dva pitbulla uzet pa da svaki put niko ne smije izać pred svoja vrata...
...jebte kojih likova ima digla se kuka i motika na čopore a njemu mačke u glavi i to u krugu kilometar par mačaka zahvaljujući što tjeram čopore...
Jeste li imali bliskih susreta sa onim odvratnim crnim kerom oko igralista na vrbanjusi?
![]()
I ja sam bez tri macka ostao u posljednih godinu dana...
-
The BEN10
#1053 Re: Problem pasa lutalica
i Kuka.djigibau wrote:Kakva ba oprema i obuka pa nece helikoptere vozit nego kerove hvatati, stap, kanap ubaci u vozilo vodi. Samo suplja.Forsaken wrote:Dimna je ovo bomba ja mislim. Kolko upratih negdje je pisalo ( avaz ili oslobodjenje ) da je kafilerija neaktivna od 2009. da nema ljudi, u penziji je vecina, i da nema ni opreme i naravno nema para za opremu...
Btw - kako se zove cuko kojeg šinteri drže na kuki - KUKO.
- lua
#1054 Re: Problem pasa lutalica
Ova tema je gora od ičeg što sam ikad svojim očima vidjela.
U potpunosti razumijem da je cukomrziteljima i normalnim ljudima koji su imali grozna i traumatična iskustva sa kerovima drago da je kafilerija aktivna i da će se problem riješiti (VALJDA). Isto tako razumijem i normalne cukoljupce kojima se kosa na glavi diže od onih fotki odvođenja kerova. Razumijem ja donekle i jednu i drugu stranu, al' ovakvo ismijavanje, ovakav gard, ovakvo kurčenje, ovakva međusobna mržnja, ovakvi izlizani argumenti s obje strane, ovakvo gnusno glupiranje, ne mogu da vjerujem majke mi moje.
Razumijem ja brate i gnjev obje strane, trudi se čovjek da razumije, al' naša raja nema granice. Ponašate se k'o da je BiH na Svjetskom pobijedila pa podbadate gubitnike k'o djeca, a uvjerena sam da ovdje ima ljudi 30+. S djecom. Odraslih. A argumentativna snaga im se svodi na to koja pjesma bolje pristaje uz šinteraj i kako ljupke cukice tužnih oka ne treba tamaniti. Toliko plitko, ofucano, da te Bog dragi sačuva.
Ko je pobijedio ovdje sad? I zar je to na koncu uopće BITNO, ako će se problem tih kerova sad, eto, valjda, aBd, ako nije šuplja predizborna, riješiti. I kad se riješi, ko će onda biti na mapi? Koga ćemo onda rastavljat' na komade od hejtanja, jer nam se može?
Odron odrona. Vjerovatno će i OVAJ post nekog isprovocirati i nek' će. Boli me više briga.
Razumijem ja brate i gnjev obje strane, trudi se čovjek da razumije, al' naša raja nema granice. Ponašate se k'o da je BiH na Svjetskom pobijedila pa podbadate gubitnike k'o djeca, a uvjerena sam da ovdje ima ljudi 30+. S djecom. Odraslih. A argumentativna snaga im se svodi na to koja pjesma bolje pristaje uz šinteraj i kako ljupke cukice tužnih oka ne treba tamaniti. Toliko plitko, ofucano, da te Bog dragi sačuva.
Ko je pobijedio ovdje sad? I zar je to na koncu uopće BITNO, ako će se problem tih kerova sad, eto, valjda, aBd, ako nije šuplja predizborna, riješiti. I kad se riješi, ko će onda biti na mapi? Koga ćemo onda rastavljat' na komade od hejtanja, jer nam se može?
Odron odrona. Vjerovatno će i OVAJ post nekog isprovocirati i nek' će. Boli me više briga.
- djigibau
#1055 Re: Problem pasa lutalica
[/quote]
[/quote]
Jao kako si grozan sta ce reci Vau Mau i Dog trust na ovakvu okrutnost prema "tuznim okicama"
Jao kako si grozan sta ce reci Vau Mau i Dog trust na ovakvu okrutnost prema "tuznim okicama"
-
Rizvan
#1056 Re: Problem pasa lutalica
Vidim da su dogtrustovci krenuli i sa propagandom od vrata do vrata. Jutros u sandučiću nađoh njihov letak. Šteta što ne sretoh i onog ko ga je ubacio.
Last edited by Rizvan on 15/09/2014 10:04, edited 1 time in total.
- Hemera
#1057 Re: Problem pasa lutalica
ostavljanje propagandnog mateijala i uzurpacija poštanskih sandučića je zakonom kažnjiva 
-
L u c i f e r
#1058 Re: Problem pasa lutalica
Puna je ljudima kapa čopora džukela.lua wrote:Ova tema je gora od ičeg što sam ikad svojim očima vidjela.U potpunosti razumijem da je cukomrziteljima i normalnim ljudima koji su imali grozna i traumatična iskustva sa kerovima drago da je kafilerija aktivna i da će se problem riješiti (VALJDA). Isto tako razumijem i normalne cukoljupce kojima se kosa na glavi diže od onih fotki odvođenja kerova. Razumijem ja donekle i jednu i drugu stranu, al' ovakvo ismijavanje, ovakav gard, ovakvo kurčenje, ovakva međusobna mržnja, ovakvi izlizani argumenti s obje strane, ovakvo gnusno glupiranje, ne mogu da vjerujem majke mi moje.
Razumljivo je da se raduju makar naznakama poboljšanja stanja.
To što se vama ne sviđa, ne morate čitati ovu temu i mirna Bosna.
I neće, neće taj tvoj post nikoga isprovocirati, na tvoju žalost...
- madner
#1059 Re: Problem pasa lutalica
Znaci svoje agresivne pibulove par dana na lanac. 
- Alfons Kauders
#1060 Re: Problem pasa lutalica
Nije mi jasno sta pokusavas dokazati? Da nije fino oduzeti zivot hiljadama zivotinja? Nije, naravno da nije.lua wrote:Ova tema je gora od ičeg što sam ikad svojim očima vidjela.U potpunosti razumijem da je cukomrziteljima i normalnim ljudima koji su imali grozna i traumatična iskustva sa kerovima drago da je kafilerija aktivna i da će se problem riješiti (VALJDA). Isto tako razumijem i normalne cukoljupce kojima se kosa na glavi diže od onih fotki odvođenja kerova. Razumijem ja donekle i jednu i drugu stranu, al' ovakvo ismijavanje, ovakav gard, ovakvo kurčenje, ovakva međusobna mržnja, ovakvi izlizani argumenti s obje strane, ovakvo gnusno glupiranje, ne mogu da vjerujem majke mi moje.
Problem je nacin na koji smo dosli do toga. Da nije bilio idiotskog lobiranja za nemoguc zakon, ne bi imali toliko zivotinja za eutanaziju. Svakim danom ih ima sve vise. Sterilizacija i sve kampanje u proteklih pet godina su propale - broj jedinki i dalje raste, kao i broj napada.
Svako ko zagovara jos pet godina ovog cirkusa direktno zagovara mnozenje jos vise pasa koji ce ili uginuti u mukama ili biti eutanizirani. Ja bi radije uspavao 1,000 pasa nego 10,000. Ljubitelji zivotinja navijaju za jos vise, iz nekog meni jos uvijek nedokucivog razloga.
Postojece stanje je neodrzivo, samo ce ih biti vise i na kraju cemo samo morati eutanizirati vise. Zaista mi nije jasno kako to nekom moze biti u interesu.
- uglavnomja
#1061 Re: Problem pasa lutalica
Za ovoliko negativne energije prema psima su krivi keroljupci!
Prvo su od grada napravili dzunglu, unijeli strah, onemogucili zivot, donieli govna, bolescine i zaraze ...
I jos nas povrh svega yebu u zdrav mozak 5 godina
sa glupavim pricama o napustenim psima, zlim vlasnicima, da se sterilizacijom moze smanjiti broj pasa brze nego eitanazijom, da je tako u europi, civilizacija blablabla ...
A sve to da bi uzeli milione radi nerjesavanja problema koji su sami vjestacki napravili.
Sacica namazanih prevaranata i lopina uz pomoc ozbiljno psihicki poremecenih sociopata drzi gradjane kao taoce.
E, tu je razlog ovolikoj negativnoj energiji. Da strHujemo za zivot. Zbog neke kendare, koja je sekundaran problem, i zbog onih lopina iz dog trusta i njihovih eura, sto je stvarni uzrok svega.
Prvo su od grada napravili dzunglu, unijeli strah, onemogucili zivot, donieli govna, bolescine i zaraze ...
I jos nas povrh svega yebu u zdrav mozak 5 godina
A sve to da bi uzeli milione radi nerjesavanja problema koji su sami vjestacki napravili.
Sacica namazanih prevaranata i lopina uz pomoc ozbiljno psihicki poremecenih sociopata drzi gradjane kao taoce.
E, tu je razlog ovolikoj negativnoj energiji. Da strHujemo za zivot. Zbog neke kendare, koja je sekundaran problem, i zbog onih lopina iz dog trusta i njihovih eura, sto je stvarni uzrok svega.
- Alfons Kauders
#1062 Re: Problem pasa lutalica
Sto se mene tice, tema moze pod kljuc.uglavnomja wrote:Za ovoliko negativne energije prema psima su krivi keroljupci!
I jos nas povrh svega yebu u zdrav mozak 5 godinasa glupavim pricama o napustenim psima, zlim vlasnicima, da se sterilizacijom moze smanjiti broj pasa brze nego eitanazijom, da je tako u europi, civilizacija blablabla ...
Pare i iracionalne osobe su losa kombinacija. Ljudi koji svoju dobit vide u nesreci drugih i u razmnozavanju sve vise zivotinja u nehumanim uslovima ocito ne vole ni druge ljude ni zivotinje za koje se navodno bore.
-
Forsaken
#1063 Re: Problem pasa lutalica
Sta bi sa kafilerijom, jel se pokrenulo sta/gdje?
-
L u c i f e r
#1064 Re: Problem pasa lutalica
uglavnomja wrote:Za ovoliko negativne energije prema psima su krivi keroljupci!
I jos nas povrh svega yebu u zdrav mozak 5 godinasa glupavim pricama o napustenim psima, zlim vlasnicima, da se sterilizacijom moze smanjiti broj pasa brze nego eitanazijom, da je tako u europi, civilizacija blablabla ...
-
L u c i f e r
#1065 Re: Problem pasa lutalica
Čuje se naka skika sa jarčedola...Forsaken wrote:Sta bi sa kafilerijom, jel se pokrenulo sta/gdje?
- djigibau
#1066 Re: Problem pasa lutalica
Dobili opremu pa sad vjezbaju, a poslije podne izlaze na teren.L u c i f e r wrote:Čuje se naka skika sa jarčedola...Forsaken wrote:Sta bi sa kafilerijom, jel se pokrenulo sta/gdje?
- lua
#1067 Re: Problem pasa lutalica
Apsolutno ne pokušavam ništa dokazati. Ja za zakon nisam lobirala. Ja nisam ni u jednoj kampanji učestvovala. Ja znam da kerova ima mnogo i da ih se treba riješiti. Ja ništa svojim postom nisam zagovarala. Ponovila sam 20 puta da nisam aktivista, da nemam pojma o DogTrustu, za to nisam stručnjak. Pišem k'o obični laik, k'o i vi svi. I priznajem da ne znam sve fasete problema.Alfons Kauders wrote:
Nije mi jasno sta pokusavas dokazati? Da nije fino oduzeti zivot hiljadama zivotinja? Nije, naravno da nije.
Problem je nacin na koji smo dosli do toga. Da nije bilio idiotskog lobiranja za nemoguc zakon, ne bi imali toliko zivotinja za eutanaziju. Svakim danom ih ima sve vise. Sterilizacija i sve kampanje u proteklih pet godina su propale - broj jedinki i dalje raste, kao i broj napada.
Svako ko zagovara jos pet godina ovog cirkusa direktno zagovara mnozenje jos vise pasa koji ce ili uginuti u mukama ili biti eutanizirani. Ja bi radije uspavao 1,000 pasa nego 10,000. Ljubitelji zivotinja navijaju za jos vise, iz nekog meni jos uvijek nedokucivog razloga.
Postojece stanje je neodrzivo, samo ce ih biti vise i na kraju cemo samo morati eutanizirati vise. Zaista mi nije jasno kako to nekom moze biti u interesu.
Ovdje pišu punoljetni ljudi, većinom. Neki od njih su roditelji. Manjina ima normalnu argumentaciju, a većina se obruši na svaku jedinku koja se tobože usudi reći da NE MISLI isto kao većina na ovoj temi. Ti meni sad ba pišeš o kerovima, k'o da sam ja rekla da ne treba da se riješi problem. BOLI me briga KAKO će se riješiti, AKO će se riješiti. Ali ovakve bezočne uvrede, ovakvo prosipanje umne dijareje OD ODRASLIH ljudi, meni ne ide u glavu.
Ja sam, evo ljubitelj životinja, normalna osoba, koja ima psa, koja je udomila mačku. Nisam cukoljubac, kerojebač, kakvih već priglupih debilnih naziva ljudi neće smisliti. Ništa od tog nisam. Samo NIKOG ne mrzim ni zbog čega. I ispadam luda i debil što mi ne ide u glavu da su odraslim ljudima argumenti:
"CUKO SA ŠINTOROVOM KUKOM, KUKO HAHA"
"DAJ KAKVE MUZIČKE POZADINE ZA ŠINTERAJ HAHA"
"KEROVI SU VAŽNIJI OD LJUDI, SVI STE VI GROZNI, UBIJATE TUŽNE OKE"
"AKTIVISTI, AKTIVISTI, BLABLABAL, DOG TRUST, PSIHIJATRIJA, BLABLABLA"
"LOPOVI DOGTRUST, BLABLABALA"
Ima li šta novo? Normalno? Konstruktivno!? A da ne idemo odmah ka ličnim uvredama i bezobrazluku notornom? Naravno da nema. Majke mi moje ja ovdje k'o da pišem španski.
- Norm
#1068 Re: Problem pasa lutalica
Ma kakav kljuc, IDEMO DALJE...Alfons Kauders wrote: Sto se mene tice, tema moze pod kljuc.
Pare i iracionalne osobe su losa kombinacija. Ljudi koji svoju dobit vide u nesreci drugih i u razmnozavanju sve vise zivotinja u nehumanim uslovima ocito ne vole ni druge ljude ni zivotinje za koje se navodno bore.
https://www.youtube.com/watch?v=-qt0lzZ1bDU
- lua
#1069 Re: Problem pasa lutalica
Jesi ti svjesna da si za svoju negativnu energiju samo ti odgovorna? Nisam ja kriva što se ti nerviraš. Nisam. Ti si. Završeno. Nije keroljubac kriv što ti ovdje prizivaš aktiviste i crče od napadanja svakog ko ne misli k'o ti. Ti si kriva.uglavnomja wrote:Za ovoliko negativne energije prema psima su krivi keroljupci!
I ja strahujem za život. Možda se ne bojim kerova (zbog čega me ovdje zovu aktivistom), ali se bojim kako ću s poslom, kako ću račune platit'. SVI se mi kolektivno borimo za život i umjesto da se razumijemo i tolerišemo, ja ovdje čitam samo frustracije, al' takve frustracije, da me je strah živjeti ovdje. I to ne zbog glupih kerova, koje mlatnem nogom, nego ako je slika života u BiH forum, onda ovdje više NIKO nije siguran.
- Cyrax
#1070 Re: Problem pasa lutalica
Moram priznati da je ova sa kukom dobra. 
- uglavnomja
#1071 Re: Problem pasa lutalica
Lua, da li si procitala statuse na fb od ove najcesce spominjanje sandre kende?
Ako jesi ili kad procitas, reci da li smatras da je ona normalna osoba. A to se odnosi i na njene prijatelje na fb.
Tamo je x na ntu vise mrznje prema ljudima nego ovdje prema psima.
I slazem se da ima par groznih izjava. Psi se moraju ukloniti, ali zluradost nije ismjerena prema psima nego prema raznim sandrama, amelima, sanjama, dalidama ...
I sta mislis o 5 miliona eura koje je dog trust potrosio za sterlizicaciju par hiljada oasa, na papiru? I koliko je kostalo lobiranje da se zakon donese? Mislis da tu nema razloga da se neko nazove lopovom, tacnije prevarantom?
Ako jesi ili kad procitas, reci da li smatras da je ona normalna osoba. A to se odnosi i na njene prijatelje na fb.
Tamo je x na ntu vise mrznje prema ljudima nego ovdje prema psima.
I slazem se da ima par groznih izjava. Psi se moraju ukloniti, ali zluradost nije ismjerena prema psima nego prema raznim sandrama, amelima, sanjama, dalidama ...
I sta mislis o 5 miliona eura koje je dog trust potrosio za sterlizicaciju par hiljada oasa, na papiru? I koliko je kostalo lobiranje da se zakon donese? Mislis da tu nema razloga da se neko nazove lopovom, tacnije prevarantom?
- LieToMe
#1072 Re: Problem pasa lutalica
Sit gladnom ne vjerujelua wrote:Apsolutno ne pokušavam ništa dokazati. Ja za zakon nisam lobirala. Ja nisam ni u jednoj kampanji učestvovala. Ja znam da kerova ima mnogo i da ih se treba riješiti. Ja ništa svojim postom nisam zagovarala. Ponovila sam 20 puta da nisam aktivista, da nemam pojma o DogTrustu, za to nisam stručnjak. Pišem k'o obični laik, k'o i vi svi. I priznajem da ne znam sve fasete problema.Alfons Kauders wrote:
Nije mi jasno sta pokusavas dokazati? Da nije fino oduzeti zivot hiljadama zivotinja? Nije, naravno da nije.
Ovdje pišu punoljetni ljudi, većinom. Neki od njih su roditelji. Manjina ima normalnu argumentaciju, a većina se obruši na svaku jedinku koja se tobože usudi reći da NE MISLI isto kao većina na ovoj temi. Ti meni sad ba pišeš o kerovima, k'o da sam ja rekla da ne treba da se riješi problem. BOLI me briga KAKO će se riješiti, AKO će se riješiti. Ali ovakve bezočne uvrede, ovakvo prosipanje umne dijareje OD ODRASLIH ljudi, meni ne ide u glavu.
Ja sam, evo ljubitelj životinja, normalna osoba, koja ima psa, koja je udomila mačku. Nisam cukoljubac, kerojebač, kakvih već priglupih debilnih naziva ljudi neće smisliti. Ništa od tog nisam. Samo NIKOG ne mrzim ni zbog čega. I ispadam luda i debil što mi ne ide u glavu da su odraslim ljudima argumenti:
Ima li šta novo? Normalno? Konstruktivno!? A da ne idemo odmah ka ličnim uvredama i bezobrazluku notornom? Naravno da nema. Majke mi moje ja ovdje k'o da pišem španski.
Jebi ga to je nekako u ljudskoj prirodi da dok nesto ne okusi na svojoj kozi, ili dok ga neki problem dikretno ne barkne primjenjuje onaj sistem: jebe se meni kako je tebi.
Da si malo pazljivije citala sad vec 40 i kusur stranica, primjetila bi da ima normalnih ljudi, roditelja malodobne djece (beba) i da nismo svi za sistem ubij, zakolji, pusti krv ali isto tako ne mogu sranja da neko moze cuku sa ceste staviti ispred dobrobiti bilo kojeg djeteta ili covjeka, zene... jednostavno imam problem to da shvatim.
I malo si mi kondradiktorna, kazes boli te briga kako ce se rijesiti ako ce se rijesiti a prozivas onog koji dikrektno poziva na ubijanje.
- Hemera
#1073 Re: Problem pasa lutalica
što ne mogu više ofucane uzrečice i poštapalice "konstruktivno"....svaka druga na isti kalup 
- uglavnomja
#1074 Re: Problem pasa lutalica
Wowlua wrote:Jesi ti svjesna da si za svoju negativnu energiju samo ti odgovorna? Nisam ja kriva što se ti nerviraš. Nisam. Ti si. Završeno. Nije keroljubac kriv što ti ovdje prizivaš aktiviste i crče od napadanja svakog ko ne misli k'o ti. Ti si kriva.uglavnomja wrote:Za ovoliko negativne energije prema psima su krivi keroljupci!
I ja strahujem za život. Možda se ne bojim kerova (zbog čega me ovdje zovu aktivistom), ali se bojim kako ću s poslom, kako ću račune platit'. SVI se mi kolektivno borimo za život i umjesto da se razumijemo i tolerišemo, ja ovdje čitam samo frustracije, al' takve frustracije, da me je strah živjeti ovdje. I to ne zbog glupih kerova, koje mlatnem nogom, nego ako je slika života u BiH forum, onda ovdje više NIKO nije siguran.
Evo crkavam od napadanja neistomisljenika, vas ukupno 5 na temi.
Spominjes posao i placanje racuna ... Pa moja stara tetka je posla da plati racune pa je zavrsila u hitnoj sa tetanusom.
Moji necaci ne dmiju izaci da se igraju ispred zgrade,
Ako zelim za njih i za sve ostale slobodu kretanja - to je normalno, a ne frustracija.
I povrh svega psi se samo pate na ulici, gladni, bolesni, napadaju se uzajamno, napadaju ih ljudi, oni napadaju ljude ...
I sve se to desava u glavnom gradu jedne europske zemlje, ne u massai mari ili etoshi.
- Alfons Kauders
#1075 Re: Problem pasa lutalica
Oprosti, ali ne vidim kako si ti mjerodavna da odlucis ko ima "normalnu" argumentaciju a ko ne. S tvojom argumentacijom, ako se tako moze nazvati, se ne bi slozilo 95% gradjana ovog grada. Oni nisu glupi, nepismeni, neobrazovani - dio svakako jeste, ali to ne znaci da su svi. I to uvijek ponavljas, kako je argumentacija nenormalna, nehumana, ovakva onakva. Koliko si takvih postova prijavila moderaciji na ovoj temi? Koji forumasi su ih potpisali? Koliko ih je banovano? Koliko takvih postova sam napisao ja?lua wrote:Apsolutno ne pokušavam ništa dokazati. Ja za zakon nisam lobirala. Ja nisam ni u jednoj kampanji učestvovala. Ja znam da kerova ima mnogo i da ih se treba riješiti. Ja ništa svojim postom nisam zagovarala. Ponovila sam 20 puta da nisam aktivista, da nemam pojma o DogTrustu, za to nisam stručnjak. Pišem k'o obični laik, k'o i vi svi. I priznajem da ne znam sve fasete problema.Alfons Kauders wrote:
To sto si izdvojila par primjera ne znaci da je vecina takva jer jednostavno nije i to nije nikakav argument. Vecina komentara je bila sasvim kulturna, bilo je ismijavanja, omalovazavanja, ali toga ima na svim temama. Gle cuda, ovo ja forum na kojem ljudi anonimno iznose svoje misljenje, pa ima svega. To NIJE misljenje i stav vecine i NE MOZES takvo ponasanje pripisati svima, isto kao i sto ja tebe ovdje necu porediti s budaletinama tipa ovih citiranih aktivista a la Kenda. To je bezobrazno i neozbiljno, a konstruktivno nije ni pod razno.Ja sam, evo ljubitelj životinja, normalna osoba, koja ima psa, koja je udomila mačku. Nisam cukoljubac, kerojebač, kakvih već priglupih debilnih naziva ljudi neće smisliti. Ništa od tog nisam. Samo NIKOG ne mrzim ni zbog čega. I ispadam luda i debil što mi ne ide u glavu da su odraslim ljudima argumenti:
Hajmo stoga konstruktivno i argumentirano. Ja sam vec u bezbroj navrata brojevima i drugim cinjenicama potkrijepio svoje stavove i rekao kako sam dosao do njih. Ja necu da eutaniziramo 10,000 zivotinja, ali ako je izbor da eutaniziramo 10,000 ili 20,000 za 2-3 godine - onda vala hocu. Naveo sam zasto i nisam primjetio niti jedan argument koji bi opravdao bilo sta suprotno, barem ne meni. Niko ne prica o alternativama, niko ne prica o novcu, vec samo o lijepim zeljama - od kojih naravno nema nista.
Nije problem u tome sto se svi ne slazemo, problem je u tome sto ljudi koji se protive eutanaziji jednostavno nisu ponudili niti jednu jedinu alternativu koju je moguce sprovesti u djelo. To je djetinjasto i neozbiljno.