PlayStation 4 - all about
Moderator: Benq
-
miikaa77
#1051 Re: PlayStation 4 - all about
Fakticki ja sad moram za Fifu da bi je online igro dat oko 240 maraka, 140 maraka igra i ovaj ps plus od godinu dana jer ako uzmem 90 dana onda 90 dana mogu igrat online samo ?
- Nisrin
#1052 Re: PlayStation 4 - all about
Prodali PS4 i uzeli XBOX one, puno bolja i jeftinija investicija, igrice se share-uju online sa nekim drugim igracem, ne zagrijava se kao PS, ljepsi dzojstik, cinnect mu zlata vrijedi......
-
Vertig0
#1053 Re: PlayStation 4 - all about
Ma sta pricas. Ja proklinjem dan kad je sony uzeo furku od microsofta i poceo naplacivati glupu pretplatu za ps+ kao sto ovi rade za xbox live gold(ili kako se ono zove, zaboravio sam) da bi mogao igrati online.
Za pregrijvanje nemam problema, igrice isto tako shareujem, a i joystick mi je bolji na ps4. Da ne govorim o rasirenosti konzole na nasim prostorima. Dok sam imao xbox 360 nikoga nisam poznavao ko ga ima, dok par mojih prijatelja ima ps4 i lijepo je igrati tako.
@milka moras imati ps+ za online multiplayer, nazalost.
Za pregrijvanje nemam problema, igrice isto tako shareujem, a i joystick mi je bolji na ps4. Da ne govorim o rasirenosti konzole na nasim prostorima. Dok sam imao xbox 360 nikoga nisam poznavao ko ga ima, dok par mojih prijatelja ima ps4 i lijepo je igrati tako.
@milka moras imati ps+ za online multiplayer, nazalost.
- Raigor Stonehoof
#1054 Re: PlayStation 4 - all about
ne bih ulazio u pricu koja je konzola bolja, ali dizajn Xbox gamepada je svjetlosnim godinama ispred zastarjelog sa PS. prvenstveno mislim na poziciju "gljive" koja je kod xboxa na prirodnoj poziciji. kad koristim gamepad sa ps dizajnom, moram igrati na 8-pad, koji je itekako neprecizniji od pechurke.
-
Vertig0
#1055 Re: PlayStation 4 - all about
Ne ulazim ni ja uopste u to, iako imaju recenziju na internetu pa ni to nije tesko zakljuciti.
Ali sam reagovo samo zbog razloga sto je od svih ovih razloga jedino kinect pravi razlog.
Sto se tice joysticka i to je subjektivna stvar.
Ja sam imao svaki ps osim ps3, znaci navikao sam na dualshock i meni je npr neprirodan polozaj analoga na xboxovom joysticky. DS4 je odlican joystick.
Ali sam reagovo samo zbog razloga sto je od svih ovih razloga jedino kinect pravi razlog.
Ja sam imao svaki ps osim ps3, znaci navikao sam na dualshock i meni je npr neprirodan polozaj analoga na xboxovom joysticky. DS4 je odlican joystick.
- Raigor Stonehoof
#1056 Re: PlayStation 4 - all about
E ne znam, ja nisam imao ni jedan ps, a svi gamepadi (govorimo o gamepadu a ne joysticku, joystick je nesto drugo) na pc-u do ovog zadnjeg su mi bili "ps style". Kako kupih ovaj zadnji i poceo sam koristit gljivu, i performanse su mi se znacajno popravileVertig0 wrote:Ne ulazim ni ja uopste u to, iako imaju recenziju na internetu pa ni to nije tesko zakljuciti.
-
Vertig0
#1057 Re: PlayStation 4 - all about
Ma dobro gamepad/joystic/controller zna se na sta mislim. Elem ds3 i oni prije su bili losi bas, ali ds4 je odlican. Meni ne smeta raspred analoga jer sam tako navikao.
-
r_faruk
#1058 Re: PlayStation 4 - all about
e, moze li se upravljati na strelice umjesto na ovu gljivu. prije se to moglo ugasiti, sada nemoze?
-
MrShadow
#1059 Re: PlayStation 4 - all about
Jel vrijedi dati pare za ovaj MGS Phantom Pain ? Nisam nikada igrao MGS, odnosno do sada sam imao xbox pa sam presao na PS4, hoce li mi biti problem pratiti radnju igre bez prijasnjih dijelova?
Da li je igra realna, spijunaza tipa Splinter Cell? Na par video klipova sam vidio da tip jase nekog robota i pretvara se u kutiju sto me odbija jer ne volim ta futuristicka sranja.
Ako neko zeli online igrati ostavite svoj ID ili mi posaljite na Pm jer planiram i Fifu nabaviti?
Da li je igra realna, spijunaza tipa Splinter Cell? Na par video klipova sam vidio da tip jase nekog robota i pretvara se u kutiju sto me odbija jer ne volim ta futuristicka sranja.
Ako neko zeli online igrati ostavite svoj ID ili mi posaljite na Pm jer planiram i Fifu nabaviti?
-
Voltriz
#1060 Re: PlayStation 4 - all about
Ja ti govorim iz ugla fana serijala jos od 98 i prvog MGS-a. Igra ima futuristickih elemenata jos od prvod dijela ili prologue bi te moglo odbiti. Neces biti narocito zakinut ako padobranski uletis u ovu igru, prica i nije ovdje toliko naglasena koliko gameplay.
Ono sto mene odbija kao fana tebi bi moglo itekako privuci a to je open world iskustvo. Rjesavas misije na koji god nacin hoces i misije su predstavljene u serijama ( sa smijesnim creditsima guest starring itd). Meni je open world iskustvo katastrofalno za MGS, misije se oduze radnja se razvodni i to na kraju lici na Red Dead Redemption.
Takodjer meni je mana sto nema codeca nego pricu pratis preko kaseta. Gameplay je odlican, grafika takodje.
Redoslijed MGS igara po mom izboru:
MGS 1-MGS3-MGS2-MGS Peace Walker-MGS V- MGS Portable Ops
Ono sto mene odbija kao fana tebi bi moglo itekako privuci a to je open world iskustvo. Rjesavas misije na koji god nacin hoces i misije su predstavljene u serijama ( sa smijesnim creditsima guest starring itd). Meni je open world iskustvo katastrofalno za MGS, misije se oduze radnja se razvodni i to na kraju lici na Red Dead Redemption.
Takodjer meni je mana sto nema codeca nego pricu pratis preko kaseta. Gameplay je odlican, grafika takodje.
Redoslijed MGS igara po mom izboru:
MGS 1-MGS3-MGS2-MGS Peace Walker-MGS V- MGS Portable Ops
-
miikaa77
#1061 Re: PlayStation 4 - all about
Gdje je najjeftiniji PS4 u Sarajevu ? Target i creed nisu, da li znate jos neke radnje?
- House
#1062 Re: PlayStation 4 - all about
http://www.olx.ba/artikal/18707689/ps4- ... station-4/miikaa77 wrote:Gdje je najjeftiniji PS4 u Sarajevu ? Target i creed nisu, da li znate jos neke radnje?
-
miikaa77
#1063 Re: PlayStation 4 - all about
Jel pouzdan drug?
-
febo_acm
#1064 Re: PlayStation 4 - all about
Pogledaj mu dojmove...miikaa77 wrote:Jel pouzdan drug?
-
Mustang1
#1065 Re: PlayStation 4 - all about
Jos malo i zivot cao 
-
clopex
#1066 Re: PlayStation 4 - all about
Nedavno sam kupio PS4 i uhodavam se pomalo posto sam cio zivot igrao samo PC i FPS igre. Interesuje me dal ima neko ko igra COD na PS4 pa bi mogli po pola kupiti BO3
-
AnonymousBIH
#1067 Re: PlayStation 4 - all about
Meni se nikako ne da oduzeti od djece, ali sada kad novi PES stigne nema spavanjaMustang1 wrote:Jos malo i zivot cao
-
Mustang1
#1068 Re: PlayStation 4 - all about
Nema spavanja 3 dana i onda si preso pes
Sa Fifom nema spavanja pola godine
-
r_faruk
#1069 Re: PlayStation 4 - all about
Igrao bih ja... hocemo po pola... Al izlazi tek za dva mjesecaclopex wrote:Nedavno sam kupio PS4 i uhodavam se pomalo posto sam cio zivot igrao samo PC i FPS igre. Interesuje me dal ima neko ko igra COD na PS4 pa bi mogli po pola kupiti BO3
-
clopex
#1070 Re: PlayStation 4 - all about
mogli bi se dogovoritir_faruk wrote:Igrao bih ja... hocemo po pola... Al izlazi tek za dva mjesecaclopex wrote:Nedavno sam kupio PS4 i uhodavam se pomalo posto sam cio zivot igrao samo PC i FPS igre. Interesuje me dal ima neko ko igra COD na PS4 pa bi mogli po pola kupiti BO3
-
Mustang1
#1071 Re: PlayStation 4 - all about
Uvezete se rekao sam kako. Ako neko ima vec igara na accountu ili napravite drugi ili se dogovorite da halalite jedan drugom. Bolje vam je halaliti par igara a onda u buducnosti u pola cijene uzimati. Ili da nadoknadite jedan drugom neku cifru.
-
r_faruk
#1072 Re: PlayStation 4 - all about
ja imam samo "last of us", halalim
. takodjer imam i ps+ account i ove igre koje dolaze sa njim drive club i sve ostalo sto je free na ps +.
ali ako vec nisi uzeo ps+, uzmi od mene kada se uvezemo...
tek sam kupio playstation pa se snalazim...
odoh par stranica unazad da vidim kako se uvezuje
ali ako vec nisi uzeo ps+, uzmi od mene kada se uvezemo...
tek sam kupio playstation pa se snalazim...
odoh par stranica unazad da vidim kako se uvezuje
-
Mustang1
#1073 Re: PlayStation 4 - all about
Ma lagano se uvezati pise sve. Ako ne mozes naci napisat cu opet a ima sve
-
r_faruk
#1074 Re: PlayStation 4 - all about
nasao, ako sam dobro shvatio,
dam ja njemu svoj login i password, on da meni svoj... i onda ono sto si napisao...
ulogujemo se na account-e, poskidamo sta nam treba i vratimo se na svoj account, dam covjeku pola para, ili on meni i to je to
dam ja njemu svoj login i password, on da meni svoj... i onda ono sto si napisao...
ulogujemo se na account-e, poskidamo sta nam treba i vratimo se na svoj account, dam covjeku pola para, ili on meni i to je to
-
AnonymousBIH
#1075 Re: PlayStation 4 - all about
Pokušao jednom Fifu igrati, nije to za mene, nekako mi ko fliper. Na PES-u fino sve poiskljucujem pa manuelno, plus online dok ja sve složim, osvojim koji turnir, uđem u najjaču diviziju, prođe godinaMustang1 wrote:Nema spavanja 3 dana i onda si preso pes![]()