Velkoski wrote:kakav pad nunnallyja, dobro je preživio ikako
strašno
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Velkoski wrote:kakav pad nunnallyja, dobro je preživio ikako
pitajte doktora, mjesec dana pauzaal-em wrote:ja mislim da je samo ruku sjebo, jer kad su ga iznosili iz dvorane vrtio je glavom
Bilo bi lepo da Alen ostane nekoliko godina.Samo da ih ne gledam vise u dvorani.Dobili su lep odjeb od igraca i ogromne vecine navijaca u dvorani.Jos da u FK dovedemo nekoliko Alena da odu i sa stadiona.zlajapravaraja wrote:Nešto se ne sjećam da su dizali ovoliku prašinu kad im je bio došao Kikanović...
Divljaci sad bojkotuju EL dokle god igra Omić.
Od 6000 prisutnih 5500 je bilo uz njega.I svaki put kada ga je grupa mandrila vredjala ostatak mu je aplaudirao tako da nema razloga da se "objesi".VPSA wrote:Al' kakav manjak samopostovanja kod ovog panja, tragicno. Objesi se sam da oni ne moraju.
Svaka cast tim ljudima.zarko.filip wrote:Od 6000 prisutnih 5500 je bilo uz njega.I svaki put kada ga je grupa mandrila vredjala ostatak mu je aplaudirao tako da nema razloga da se "objesi".VPSA wrote:Al' kakav manjak samopostovanja kod ovog panja, tragicno. Objesi se sam da oni ne moraju.
Neka hin, da mladje generacije znaju s kim imaju posla... mi ne mozemo zaboraviti ni da hocemo.cyprus wrote:Ja koji inače čitav život nastojim bit pribran, razuman i umjeren imam sada jedan malo drugačiji komentar:
Sve one koji stoje iza onakvog transparenta treba zatuć maljem drito u glavu, da govna više ne zagađuju ovu planetu... OK, kod maloljetnika probat sa re-edukacijom, a za 18+ malj bez dileme i grižnje savjesti...
Tesko da je to mainstream posto su te iste delije izvizdane od ogromne vecine navijaca na tribinama.JThomas wrote:mišljenje delija je zvanično mišljenje, ogledalo mainstream politike i razmišljanja. da se ne lažemo.
bingov buraz wrote:Beskarakterne pizde i treba prozivati.
Jer im je pisao na ćirilici, ako mene pitaš.kakavdanakneiskustvu wrote:bingov buraz wrote:Beskarakterne pizde i treba prozivati.
ček,nema karaktera jer je izjavio da je ateista?
zlajapravaraja wrote:Jer im je pisao na ćirilici, ako mene pitaš.kakavdanakneiskustvu wrote:bingov buraz wrote:Beskarakterne pizde i treba prozivati.
ček,nema karaktera jer je izjavio da je ateista?
delije su neformalna institucija vlasti, politički megafon i bič za zastrašivanje. za slanje poruka koje zvanično ne mogu...Saul Alvarez wrote:Tesko da je to mainstream posto su te iste delije izvizdane od ogromne vecine navijaca na tribinama.JThomas wrote:mišljenje delija je zvanično mišljenje, ogledalo mainstream politike i razmišljanja. da se ne lažemo.
da,slažem se