Nije lahko kad te na kladari povaleMuhamed Đakmić wrote:Haman da je pojedincima ova utakmica više značila nego Sušiću i igračima. Dajte ba, popustite malo.
BiH vs USA [14. 08. 2013]
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#1051 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
- Sezam
#1052 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
U ova dva posta je sve napisano.Chmoljo wrote:nisi ti džaba Muhamed.Muhamed Đakmić wrote:Jebem ti stručnjake na temi koji se pojave samo kad reprezentacija igra a o ekipi nemaju blage.
Ovo je jedna od najboljih probnih utakmica u posljednje vrijeme, da se malo spustimo na zemlju, i da pojedini shvate gdje im je mjesto.
Dobili smo definitivno Višću kao ozbiljnu opciju sa klupe, ozbiljniju od Stevanovića, dobili smo školovanog igrača u Bičakčiću, dobili smo saznanje da Šunjića, Zahirovića i Avdijicu treba otpisati, te da lijeva strana Salihović, Lulić može funkcionisati samo kad igramo protiv taraba. Već protiv Slovaka teško.
Bravo Sušiću, jer si stisnuo muda protiv ozbiljne ekipe probati igrače s klupe. To je napokon prava prijateljska.
A ovi što pljuju po Amerima i nazivaju ih retardima trebaju se i sami zapitati za svoje znanje o fudbalu, i ne mislim pri tome samo na činjenicu da su x puta učestvovali na svjetskim prvenstima. Ima tu još nekih vrhunskih rezultata.
Miske ajatolah, tri asistencije. Bravo care.![]()
nekad mi žao što sam admin, pa da jednostavno nekad kažem šta imam, popijem bananu ali bar se ne iznerviram.
suludo je trošiti prvotimce na NEBITNU utakmicu u takmičarskom smislu. taktike se oprobavaju na ovakvim utakmicama metodama pokušaja i pogreške, jer ni Murinjo ne može predvidjeti kako će nešto funkcionisati dok to i ne oproba.
znajući naš mentalitet, ovaj poraz sam dočekao sa radošću. a također znajući naš mentalitet znao sam da ću ovo reći poslije: ko je razočaran jer je otišao na utakmicu, neka više nikada ne ide. jer jedina pozitivna stvar je ta što bar ovdje u toku utakmice ne čitamo komentare koji ili debelo precjenjuju našu reprezentaciju ili je debelo potcjenjuju u zavisnosti od ishoda.
- luckylaka
#1053 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Evo jos kandidata za napolje iz reprezentacijenorth wrote:Prva trojica su fakat pokazali da protiv ozbiljnij ekipa ne mogu i ne znaju, za ostale je cirkus to spiminjati, izuzev što je Medunjanin za klupe više nego za prvih 11...luckylaka wrote:Za dvije stranice do sada strucnjaci su izbacili Sunjica,Vrsajevica,Zahirovica,Misimovica,Begovica,Medunjanina,Stevanovica,Susica...Docekali ste svojih 5 minuta.Bujrum.
Ponavljam, ovo nije nimalo zabrinjavajuće jer su neke stvari sada kristalno jasne iako su se mogle pretpostaviti i ranije.... osim što smo u prvom poluvremenu imali siguran rezultat, ameri nisu ni opucali po golu iako u u polju imali više loptu u nogama, a mi smo kod 2-0 imali onu šansu Pjanića gdje bi ih dokosurili da je zabio....Šta kažu genijalci, pašćemo na fifa listi, hajmo plakati sadpokenjam se na listu, da smo danas 0-5 zijanili samo da se dočepamo Brazila i to već aBd nakon dvomeča sa slovacima...vidim oni su završili 1-1 sa rumunima, ali i prošli put si čini mi se prijateljsku odigrali neriješeno sa nekim dobrim protivnikom, ako čak i nisu dobili, pa su u kvalifikacijama odigrali neriješeno sa Litvanijom, i to kod kuće čini mi se, ili bijaše neriješeno sa Lictensteinom u gostima...
I poceti traziti zamjenu za begovica. Svako je vidio da mu je zid pogresno postavljen i stoji daleko od ugla kod onog slobodnjaka.
- Šibicar
#1054 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Sve to lijepo izgleda u teoriji,prijetaljska,isporobati sve igrače,vidjeti ko je za reprezentaciju a ko nije i prekrižiti ga,ali najgore od svega je što će,najvjerovatnije,svi ovi igrači biti povani i za slijedeću utakmicu,iako smo svi mi,isto kao i Pape, svjesni limita pojedinaca.Muhamed Đakmić wrote:
Bravo Sušiću, jer si stisnuo muda protiv ozbiljne ekipe probati igrače s klupe. To je napokon prava prijateljska.
-
LSD
#1055 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Najveca žalost je što mi nemamo pravu zamjenu za veterana Rahimića koji je i sad doc.dr. na poziciji DM-a....ali koji može trcati maximalno jedno poluvrijeme u visokom ritmu i to mu je kapak....covjek sa 37 godina (koji odavno grije klupu u CKSA) je duplo kvalitetniji i pokretljiviji od Zahirovića
jbg to je žalsono.
A DM je najbitnija pozicija danas u fudbalu...i kad je Cvrčak pisao o tome, da nam to hronicno fali- smijali ste se covjeku.
E vidjeli smo veceras sve na terenu, u drugom poluvremenu....sve je jasno i nama laicima.
A DM je najbitnija pozicija danas u fudbalu...i kad je Cvrčak pisao o tome, da nam to hronicno fali- smijali ste se covjeku.
E vidjeli smo veceras sve na terenu, u drugom poluvremenu....sve je jasno i nama laicima.
- agnostic_front
#1056 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Paša izvini, ali ti izgleda ne vidiš dobro. Nemoj se naći uvrijeđenim, ali stvarno, trebaš nešto za oči da trošiš. Kapi neke, nešto...luckylaka wrote: Evo jos kandidata za napolje iz reprezentacije![]()
![]()
![]()
Susic se mora zahvaliti sljedecim igracima: Rahimicu, stevanovicu, zukanovicu, i misimovicu. Otpisati tu cetvoricu odmah !
I poceti traziti zamjenu za begovica. Svako je vidio da mu je zid pogresno postavljen i stoji daleko od ugla kod onog slobodnjaka.
- luckylaka
#1057 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Znaci za sada imamo Begovica,Sunjica,Vrsajevica,Rahimica,Zahirovica,Misimovica,Zukana,Stevanovica,Susica
Jadna li nam majka .Za sve je kriva dijaspora i BHFanaticosi.
- agnostic_front
#1058 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Kakav je Kolašinac na DM?
- noiserr
#1059 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
A pobjedili su Gold Cup sa B timom. Jaka reprezentacija. A ulazu i pare u taj sport sada. Sam je Susic rekao, za par godina ce biti velesila.Muhamed Đakmić wrote:I još nešto, Amerikanci su u fudbalu veće ime od nas. 2010 su igrali osminu finala svjetskog, 2009. finale kupa konfederacija. Mi imamo dva baraža.
Uzeo sam samo njihove rezultate u posljednje vrijeme koji nas zanimaju jer ćete svi reći da je Gold Cup smeće od takmičenja.
Last edited by noiserr on 14/08/2013 23:07, edited 1 time in total.
- MOSALJOZE
#1060 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Ako ćemo traziti tu poziciju za DM to je onda ili Hadzić ili Cocalić.Niko drugi u ovom trenutku to ne bi mogao odigrati.Mozda Sejo,ali nije to njegova prirodna pozicija.
Nije mu prirodna ali Seo moze odigrati.agnostic_front wrote:Kakav je Kolašinac na DM?
- vicious
#1061 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Dobar.agnostic_front wrote:Kakav je Kolašinac na DM?
-
LSD
#1062 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Koliko sam upratio u Šalkeu igra na lijevom beku ili na stoperu...ne znam kakav je na DMagnostic_front wrote:Kakav je Kolašinac na DM?
- luckylaka
#1063 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Izvini ti PASHA ali ovo je kopirani post strucnjaka za reprezentaciju koji se iz posta u post zahvaljuje jednom po jednom reprezentativcu.Sta ja imam sa tim.agnostic_front wrote:Paša izvini, ali ti izgleda ne vidiš dobro. Nemoj se naći uvrijeđenim, ali stvarno, trebaš nešto za oči da trošiš. Kapi neke, nešto...luckylaka wrote: Evo jos kandidata za napolje iz reprezentacije![]()
![]()
![]()
Susic se mora zahvaliti sljedecim igracima: Rahimicu, stevanovicu, zukanovicu, i misimovicu. Otpisati tu cetvoricu odmah !
- shbc
#1064 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Ruku na srce i Litvanija bi bila stalno na svjetskom obzirom na konkurenciju sa kojom se takmice Amerikanci (gdje je jedino Meksiko ozbiljna ekipa). Ali uprkos tome slazem se da Ameri uopste nisu naivni i da su sasvim solidna reprezentacija. Na kraju, i mi smo se malo previse digli, uopste nismo toliko jaki koliko nas je zrijeb posluzio. Jos uvijek smo mi daleko od vrha. Italija, Njemacka, Engleska, Spanija, Francuska, Brazil, Argentina, Holandija, Belgija, Hrvatska, Rusija, Portugal, Urugvaj su redom ekipe koje bi nas izbacile u dvomecu.Muhamed Đakmić wrote:Jebem ti stručnjake na temi koji se pojave samo kad reprezentacija igra a o ekipi nemaju blage.
Ovo je jedna od najboljih probnih utakmica u posljednje vrijeme, da se malo spustimo na zemlju, i da pojedini shvate gdje im je mjesto.
Dobili smo definitivno Višću kao ozbiljnu opciju sa klupe, ozbiljniju od Stevanovića, dobili smo školovanog igrača u Bičakčiću, dobili smo saznanje da Šunjića, Zahirovića i Avdijicu treba otpisati, te da lijeva strana Salihović, Lulić može funkcionisati samo kad igramo protiv taraba. Već protiv Slovaka teško.
A ovi što pljuju po Amerima i nazivaju ih retardima trebaju se i sami zapitati za svoje znanje o fudbalu, i ne mislim pri tome samo na činjenicu da su x puta učestvovali na svjetskim prvenstima. Ima tu još nekih vrhunskih rezultata.
Miske ajatolah, tri asistencije. Bravo care.
- MOSALJOZE
#1065 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Nisi najbolje upratio agnostic pa zato.Nije laka ništa mislio loše
- ČičineBrčine
#1066 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Upravo tako, jedini problem bi bio ako sve ovo nije Susic uocioMuhamed Đakmić wrote:Jebem ti stručnjake na temi koji se pojave samo kad reprezentacija igra a o ekipi nemaju blage.
- luckylaka
#1067 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Ma kontam da nije upratio zato i ne zamjerim jednostavno ne mozes sve stici procitati.MOSALJOZE wrote:Nisi najbolje upratio agnostic pa zato.Nije laka ništa mislio loše
-
oridjidji
#1068 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Da bog da izgubili svaku prijateljsku, a drmali smotrama fudbalskim... jasno je ko dan da imamo jakih 11 i truba klupu. Tim se mora siriti adekvatnim zamjenama i ono sto ih ima adekvatnih, malo ih je... Al ovaj tim poslje ovoga poraza moze samo rasti... S igrom iz prvog poluvremena, Slovaci bi lako mogli pasti, drugo ne ulijeva povjerenje u ovaj tim, ali to je i razumno, ipak tri nova lika u zadnjoj linije je i Brazilu previse, a ne nama... 
- noiserr
#1069 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Istina mozda ali se nikad nisu obrukali na svjetskom prvenstvu. Uvijek su imali ok rezultate.shbc wrote:Ruku na srce i Litvanija bi bila stalno na svjetskom obzirom na konkurenciju sa kojom se takmice Amerikanci (gdje je jedino Meksiko ozbiljna ekipa). Ali uprkos tome slazem se da Ameri uopste nisu naivni i da su sasvim solidna reprezentacija. Na kraju, i mi smo se malo previse digli, uopste nismo toliko jaki koliko nas je zrijeb posluzio. Jos uvijek smo mi daleko od vrha. Italija, Njemacka, Engleska, Spanija, Francuska, Brazil, Argentina, Holandija, Belgija, Hrvatska, Rusija, Portugal, Urugvaj su redom ekipe koje bi nas izbacile u dvomecu.Muhamed Đakmić wrote:Jebem ti stručnjake na temi koji se pojave samo kad reprezentacija igra a o ekipi nemaju blage.
-
Mustang1
#1070 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
A Bicakcic na toj poziciji jel ikad igrao ? Ja bih njega tu ubacio pa sta Bog da 
- Muhamed Đakmić
#1071 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Ma znam, apsolutno, samo bolja opcija sa klupe bi možda bio novi igrač, tako da se mogu pozvati pojedinci koji se mjesecima spominju po forumima. A i mi smo se pretjerano digli. Sanjamo o velikom rezultatu u Brazilu, a tim je limitiran.Šibicar wrote:Sve to lijepo izgleda u teoriji,prijetaljska,isporobati sve igrače,vidjeti ko je za reprezentaciju a ko nije i prekrižiti ga,ali najgore od svega je što će,najvjerovatnije,svi ovi igrači biti povani i za slijedeću utakmicu,iako smo svi mi,isto kao i Pape, svjesni limita pojedinaca.Muhamed Đakmić wrote:
Zemlja sa ovolikim brojem stvarnih profesionalaca treba biti sretna što je uopšte u ovoj poziciji u kojoj smo sad.
I ne kažem da trebamo sad pljuvati sami na sebe i postavljati sebi neke limite, ali isto tako, ne treba tragično posmatrati stvari. Da smo mlatnuli Amere i sve do kraja kvalifikacija već bi bili svjetski prvaci. Ovako ćemo makar nešto shvatiti, da ne treba tražiti Sušićevu glavu ako ne prođemo grupu naprimjer, jer nije realno da mi igramo sa Španijom, Njemačkom i sličnim.
@shbc: Zato sam i spomenuo neke druge rezultate. Prolazili su grupu više puta, igrali su finale kupa konfederacija prije toga dobivši Španiju 2-0 itd. A ljudi ih posmatraju kao majmune koji misle da su najbolji na svijetu. Ovdje su oni prije utakmice govorili da igraju protiv ekipe svjetske klase, a ne mi. Digli smo se malo previše.
Dosta od mene na temu, odoh se tuć' s Vuletom za kapitensku
- MOSALJOZE
#1072 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Nisi mi odgovorio hoćeš li godišnji ili se seliš iz Esada?luckylaka wrote:Ma kontam da nije upratio zato i ne zamjerim jednostavno ne mozes sve stici procitati.MOSALJOZE wrote:Nisi najbolje upratio agnostic pa zato.Nije laka ništa mislio loše
- agnostic_front
#1073 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Dobro izviniluckylaka wrote:Izvini ti PASHA ali ovo je kopirani post strucnjaka za reprezentaciju koji se iz posta u post zahvaljuje jednom po jednom reprezentativcu.Sta ja imam sa tim.agnostic_front wrote:Paša izvini, ali ti izgleda ne vidiš dobro. Nemoj se naći uvrijeđenim, ali stvarno, trebaš nešto za oči da trošiš. Kapi neke, nešto...luckylaka wrote: Evo jos kandidata za napolje iz reprezentacije![]()
![]()
![]()
De citiraj kako treba
- Logovan
#1074 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Vidi Bošnje što se razočarao...
Pape i igrači vas razmazili pobjedama pa sad ste eto ljuti što smo izgubili od Amerike koja je u top 20 na Fifa rang listi, koja nije nešto bezveze reprezentacija a priznajem nisu vala ni ekstra.
Pape izvršio onih par izmjena na poluvremenu, izveo neke bitne igrače i mi izgubili. Da su ostali, Amerika ne bi dala više od jednog gola. Znači za ovo sam siguran. U prvom poluvremenu smo ih izdominirali samo tako. Jeste bilo propusta u odbrani ali smo izgledali jako dobro. Čak se na igračima vidjelo da se ne trude previše jer ipak se bolje sačuvati nego rizikovati povredu.
Nemojte samo priče mi nismo za SP-a, ako odemo tamo će nas svi razvaliti, Pape je nula od selektora, itd, itd. Eto samo ovih priča nemojte.
Pape izvršio onih par izmjena na poluvremenu, izveo neke bitne igrače i mi izgubili. Da su ostali, Amerika ne bi dala više od jednog gola. Znači za ovo sam siguran. U prvom poluvremenu smo ih izdominirali samo tako. Jeste bilo propusta u odbrani ali smo izgledali jako dobro. Čak se na igračima vidjelo da se ne trude previše jer ipak se bolje sačuvati nego rizikovati povredu.
Nemojte samo priče mi nismo za SP-a, ako odemo tamo će nas svi razvaliti, Pape je nula od selektora, itd, itd. Eto samo ovih priča nemojte.
- jeza u ledja
#1075 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Ako ne mozemo pobjediti SAD, mi nismo zasluzili da idemo na SP.