Sead Kolašinac

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Kemal Malovčić

#1051 Re: Sead Kolašinac

Post by Kemal Malovčić »

Seo će biti nezamjenjiv, srećom može igrati đe hoće, tako da za Sea nema zime u reprezentaciji bih.
Jokericious

#1052 Re: Sead Kolašinac

Post by Jokericious »

soccerfan88 wrote:
Dead Man Walking wrote:Pitanje je samo koliko ce Seo igrati kad se vrate Salih i Lulic.
Nek se oni mjenjaju :-D Lula naprijed a Salihovic bar po meni odavno vec nije u formi. Sejo je po meni zasluzio da mu se da prilika ponovo u prvih 11 :)

Zasluzio je i Hajrovic pa nista od toga. Tok je neznalica na klupi, logika nije presudna.
jeza u ledja

#1053 Re: Sead Kolašinac

Post by jeza u ledja »

Da, treba nam neki znalac na klupi. Neko ko ce nas napokon odvesti na jedno veliko takmicenje i koji ce dovoditi nove igrace koji nesto vrijede, tipa Kolasinac, Bicakcic, Hajrovic i slicni.
MyTao

#1054 Re: Sead Kolašinac

Post by MyTao »

E ovo je ZMAJ.

Nadam se da nece biti novi Besic koji je imao slican debi i onda se igubio.
DonVitoN

#1055 Re: Sead Kolašinac

Post by DonVitoN »

Pojeo bi ga Seo da nije promjenio misljenje :lol:
Last edited by DonVitoN on 20/11/2013 02:30, edited 1 time in total.
Crvena Tifoza

#1056 Re: Sead Kolašinac

Post by Crvena Tifoza »

Imao sam tu čast da upoznam SeA. :D
Sliku sa njim ću uokviriti i iznad ulaznih vrata staviti. 8)
dakine

#1057 Re: Sead Kolašinac

Post by dakine »

Dead Man Walking wrote:Pitanje je samo koliko ce Seo igrati kad se vrate Salih i Lulic.
Ja bih ga umijesto Salihovica stavio, Lulic je bolji u ofanzivi, Seo bolji u defanzivi, protiv argentine super momak odigrao!
jeza u ledja

#1058 Re: Sead Kolašinac

Post by jeza u ledja »

dakine wrote:
Ja bih ga umijesto Salihovica stavio, Lulic je bolji u ofanzivi, Seo bolji u defanzivi, protiv argentine super momak odigrao!
Ma na defanzivnog veznog. Zna valjda dodati prvom do sebe, recimo Medunjaninu. Na lijevoj strani ostaviti duo fantasticus Salihovic - Lulic.
dakine

#1059 Re: Sead Kolašinac

Post by dakine »

jeza u ledja wrote:
dakine wrote:
Ma na defanzivnog veznog. Zna valjda dodati prvom do sebe, recimo Medunjaninu. Na lijevoj strani ostaviti duo fantasticus Salihovic - Lulic.
ako zna igrati, onda moze...
samkoF

#1060 Re: Sead Kolašinac

Post by samkoF »

DonVitoN wrote:

Pojeo bi ga Seo da nije promjenio misljenje :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: ovo je bilo zbilja legendarno il ono kad ga je Aguero htio proci i proturiti mu kroz noge a Seo odnese i loptu i Aguera, i jos pretrca ga, a ovaj za Seom trci skace po njemu , vuce ga , pokusava da ga srusi al nista Seo na nogama nije se ni zateturao kao da su ga komarci grickali :D
limeni

#1061 Re: Sead Kolašinac

Post by limeni »

jeza u ledja wrote:
dakine wrote:
:thumbup:

na zadnjeg veznog pored medunjanina, lijeva strana salihovic i naprijed lulic..spaha i bicakcic stoperi, desna strana mujdza, ispred njega hajrovic i navala pjanic i dzeko..tu bi imao jednog misimovica te ibisevica na klupi, igraci koji mogu preokrenuti rezultat.
DonVitoN

#1062 Re: Sead Kolašinac

Post by DonVitoN »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7HuwxyZZ9YM#t=170[/youtube]

Obratite paznju na 5:35 kad se jedan argetinos bukvalno zabio u zid mislim na Sea.

Mislio sam da ce biti nervozan u debiju ali ni truna.
SkyLimit

#1063 Re: Sead Kolašinac

Post by SkyLimit »

Ponovio je Sušić nekoliko puta da Kolašinca vidi isključivo kao stopera i lijevog beka,nikako kao zadnjeg veznog.
Sušić o Kolašincu:
On je stoper ili bek. Međutim, bar kako je gledam fudbal, on ne može igrati defanzivnog veznog igrača. Tu nam treba neko ko će prekidati akcije, trčati... ali isto tako neko ko zna igrati.
Taj defanzivni vezni - bar kod mene, pored motoričkih sposobnosti mora da zna i igrati. Ne, nije dovoljno da jedan igrač bude samo nekakav razbijač, da samo pravi prekršaje, zaustavlja akcije protivnika...
Hoću da imam igrače koji znaju igrati.
Kod nas ga nema... To je, naprimjer, Elvir Rahimić od prije nekoliko godina.
DonVitoN

#1064 Re: Sead Kolašinac

Post by DonVitoN »

Tu nam treba neko ko će prekidati akcije, trčati... ali isto tako neko ko zna igrati.
A Seo to ne zna.... eh Pape, Pape.. :cry:
Rahimic nikad nije bio umjetnik sa loptom ali je obavljao svoj dio posla helem DM nema sta da plaho radi sa loptom tj. da se upusta u rizik i Seo bi to obavio odlicno ali eto kako Pape kaze on to ne moze.
SaPnA

#1065 Re: Sead Kolašinac

Post by SaPnA »

SkyLimit wrote:Ponovio je Sušić nekoliko puta da Kolašinca vidi isključivo kao stopera i lijevog beka,nikako kao zadnjeg veznog.
Sušić o Kolašincu:
On je stoper ili bek. Međutim, bar kako je gledam fudbal, on ne može igrati defanzivnog veznog igrača. Tu nam treba neko ko će prekidati akcije, trčati... ali isto tako neko ko zna igrati.
Taj defanzivni vezni - bar kod mene, pored motoričkih sposobnosti mora da zna i igrati. Ne, nije dovoljno da jedan igrač bude samo nekakav razbijač, da samo pravi prekršaje, zaustavlja akcije protivnika...
logicno, ali posto nemamo alonsa ili busquetsa imamo zato zahiragica koji zna lopte, jak je, razbijac, ma san svakog trenera :oops: :oops:
irac300

#1066 Re: Sead Kolašinac

Post by irac300 »

SkyLimit wrote:Ponovio je Sušić nekoliko puta da Kolašinca vidi isključivo kao stopera i lijevog beka,nikako kao zadnjeg veznog.
Sušić o Kolašincu:
Rahimić je karijeru izgradio na trci, oduzimanju lopte, presjecanju protivničkih napada i dodavanju lopte prvom do sebe. Prema tome, ne znam o čemu Sušić priča. Iskreno, Kolašinac može tu ulogu takođe odraditi i to jako dobro, pogotovu poslije ove predstave protiv Argentine. Momak je pokazao da jede malu djecu u duelima. Za defanzivnog veznog i više nego poželjan. Osim toga, pored sebe bi imao dva ''umjetnika'' u vidu Pjanića i Medunjanina, tako da mi opet nije jasan Sušić kojem treba defanzivni vezni koji ostavlja i umjetnički dojam.
SaPnA

#1067 Re: Sead Kolašinac

Post by SaPnA »

Problem je sto on trazi nekog koga nemamo, ja ti garantujem da i puno jace repke od nas bi voljele da imaju igraca kao sea :D ne znam sta susic misli, nadam se da je promijenio misljenje nakon ove zadnje utakmice
Last edited by SaPnA on 20/11/2013 12:03, edited 1 time in total.
popokatepetl_com

#1068 Re: Sead Kolašinac

Post by popokatepetl_com »

Ali cuj Rahimic mu je takav igrac, lik tipicni drvosjeca koji je presjecao i razbijao akcije protivnika i dodavao prvom do sebe koji zna igrati lopte... :lol:
cvrčak_na_hedonizmu

#1069 Re: Sead Kolašinac

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Hajde što mi ne zanamo o čemu Sušić priča, problem je što ni Sušić veze nema o čemu priča :D Frajer napravi X. Alonsa od Rahimića u mlađim danima :skoljka:

Ko neće, naći će izgovor :-D
Edin H.

#1070 Re: Sead Kolašinac

Post by Edin H. »

Aferim Pape premda si ovo od mene prepisao :D Seo defanzivno beton, ali s loptom bojazljiv, skoro pa ustrasen.
Igrac poziciji defanzivnog veznog mora znati nekada i uposliti igrace naprijed, ne samo dodati prvom do sebe i usporiti napad.
cvrčak_na_hedonizmu

#1071 Re: Sead Kolašinac

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Šalke - Galata, 2 poluvrijeme, Kolašinac na DM ; Ne treba ni spominjati da se Drogba odbijao od njega. Ako može u LŠ, u veoma bitnoj utakmici, može i kod nas. Odnosno, niđe veze, bolje je imati Medunjanina :oops: zna lopte čovjek :-D
Jokericious

#1072 Re: Sead Kolašinac

Post by Jokericious »

jeza u ledja wrote:Da, treba nam neki znalac na klupi. Neko ko ce nas napokon odvesti na jedno veliko takmicenje i koji ce dovoditi nove igrace koji nesto vrijede, tipa Kolasinac, Bicakcic, Hajrovic i slicni.
Nemoj na tu stranu okretati pricu.
Susic je izuzetno los i ogranicen selektor. To i sam znas. :wink:
Kinaski

#1073 Re: Sead Kolašinac

Post by Kinaski »

Susicu odlazi iz svetinje
vicious

#1074 Re: Sead Kolašinac

Post by vicious »

Ima li još koja tema da se usere debilnim pljuvanjem po Papetu?

Seo je defanzivno jak k'o beton, ali eto ni u Schalkeu ga baš ne trpaju previše na DM. Jest on imao nešto minutaže i na toj poziciji, ali ipak više kao prinudno rješenje. Vjerovatno i ti treneri u klubu imaju više uvida u njegove mogućnosti nego mi na forumu!

Možda ne bi bilo loše na nekoj od sljedećih utakmica reprezentacije probati ga i tu, pa da definitivno vidimo gdje smo.
SmokingMan

#1075 Re: Sead Kolašinac

Post by SmokingMan »

vicious wrote:Ima li još koja tema da se usere debilnim pljuvanjem po Papetu?

Seo je defanzivno jak k'o beton, ali eto ni u Schalkeu ga baš ne trpaju previše na DM. Jest on imao nešto minutaže i na toj poziciji, ali ipak više kao prinudno rješenje. Vjerovatno i ti treneri u klubu imaju više uvida u njegove mogućnosti nego mi na forumu!

Možda ne bi bilo loše na nekoj od sljedećih utakmica reprezentacije probati ga i tu, pa da definitivno vidimo gdje smo.
Ljudi očekuju od selekcije da stalno pobjeđuje,Balkanski mentalitet,svima dobro poznat.
Post Reply