Bosna i Hercegovina - Grčka

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Rezultat?

Poll ended at 23/03/2013 23:02

Pobjeda BiH
322
68%
Nerijeseno
99
21%
Pobjeda Grcke
54
11%

Total votes: 475

Rob_Atl

#1051 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Rob_Atl »

Koliko ono posto dobijaju gostujuci navijaci??
zlajapravaraja

#1052 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by zlajapravaraja »

Rob_Atl wrote:Koliko ono posto dobijaju gostujuci navijaci??
5%
Korisničkoime

#1053 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Korisničkoime »

zakonpera wrote:Kako je objavljeno, Pjanic ce prvu utakmicu za Romu odigrati 8 dana nakon kvalifikacija protiv Palerma. Da li je to toliko strasno i kako je moguce da nebi mogao stisnuti zube za bar jedno poluvrijeme, kada Miske fizicki padne.
Kao prvo osam dana nije malo pogotovo kada primaš odgovarajuće terapije drugo sve i da može stisnuti zube rizik da dođe do teže i veće povrede čije bi saniranje trajalo nekoliko mjeseci je previše veliki a s time ne bi pomogli ni repki ni Pjaniću.
Mikady

#1054 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Mikady »

Pada kvota na pobjedu BIH 1.90 na bwin pala na 2.00 na pocetku je bila 2.20 a bwin 2.30 :roll:

Image

Dabogda pogodio :bih: :D
fakat

#1055 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by fakat »

elcaliente wrote:Ali Ronaldo koji place je bio vrh.

Covjek nas hladno podera sam i iskulira nas kao da nas nema ili kao da mu nikada nista nismo rekli. Covjek je od pocetka znao da ce nas proci i da ce nas razavliti. Samo nam se smijao.

A ovo za Grke je stavrno vise postalo smijesno, nema nista po cemu je nasa repka bolja od njihove a mi kazemo da smo bolji.

Bod kao kuca, opet vam kazem.
Nasa pobjeda bi bila senzacija koja bi odjeknula svijetom a njihova pobjeda normala, niko se nebi iznenadio.
ovo za senzaciju je debelo pretjerivanje, koga briga za jednu Grcku, ko je vodeci u grupi?!?!
Crvena Tifoza

#1056 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Crvena Tifoza »

zlajapravaraja wrote:
Rob_Atl wrote:Koliko ono posto dobijaju gostujuci navijaci??
5%

Koliko se štampalo ulaznica? 10 ili 12 hiljada???
Djubre_

#1057 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Djubre_ »

Bosanski_kralj wrote:
Kinaski wrote: Jel ono u Engleskoj ne pada kisa vec godinama?
Čemu sad taj post, kakve on ima veze sa ulaznicama?

Uostalom zar nije čovjek u pravu kada kaže da su nam Grci uskratili ulaznice?
To ti je samo da covjek nesto se*e.. kad nema drugog posla u zivotu.. pa ovako vreba komentare.. pada kisa u cijeloj evropi nisam rekao da ne padne ni kap.. kao holandija.. ali su im povoljnije meteoroloske prilike vise nego nama.

Zakinuli su nas za karte. Vratite se u temu grcka - bih i procitajte komentare pred taj susret. Skroz mali broj ulaznica smo dobili. I onaj strah da srbi ne napadnu bosance itd.. po njihovom, mi bi trebali dati max 500 ulaznica.. i to im je puno.. ma da ja mislim da ih nece biti ni toliko.

Kad je kod nas dosla veca grupa navijaca.. ma da nisu neke reprezentacije ni dolazile koje imaju vecu skupinu navijaca koja ih prati.. mozda ih bude malo vise od rumuna..

Kako god za navijace ne brinem. Do ulaza i izlaza sa tribine imaju zid specijalaca pa prasinara pa opet specijalaca pa security.. kod nas se dignu 3 kantona odmah.. plus 2 ograde :)

Ova kisa opako pada.. ako ne ugrije do ponedjeljka.. moglo bi biti svega na terenu..

Sent from my GT-i9001
It_is_a_Leclerc

#1058 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by It_is_a_Leclerc »

fakat wrote:

Covjek nas hladno podera sam i iskulira nas kao da nas nema ili kao da mu nikada nista nismo rekli. Covjek je od pocetka znao da ce nas proci i da ce nas razavliti. Samo nam se smijao.

A ovo za Grke je stavrno vise postalo smijesno, nema nista po cemu je nasa repka bolja od njihove a mi kazemo da smo bolji.

Nasa pobjeda bi bila senzacija koja bi odjeknula svijetom a njihova pobjeda normala, niko se nebi iznenadio.

ovo za senzaciju je debelo pretjerivanje
, koga briga za jednu Grcku, ko je vodeci u grupi?!?!
Nije. :(
JThomas

#1059 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by JThomas »

senzacija je malo prejaka riječ, iako ni ja nisam neki optimista. pa nismo luksemburg.
shake69

#1060 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by shake69 »

Kalkulacija pobjede nad Grckom u Zenici na fifa.com kaze da cemo biti u Top 20 (najvjerovatnije 19) najboljih selekcija svijeta na narednoj listi! :bih:
Partijaner

#1061 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Partijaner »

Ma jbo vas bod, samo pobjeda, dosta jes vise te recenice " bod ko kuca".Igramo kod kuce, treba to dobit i odma rijesit jednog kandidata za prvo mjesto, dobit Slovake isto tako kod kuce, sa strane mozemo bod odnijeti i eto nas u Brazilu, cuj bod e svasta.
JThomas

#1062 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by JThomas »

zbog našeg načina igre, ja mislim da je nama lakše dobiti slovačku u slovačkoj nego grčku ovdje. ali nebitno, bitan je saldo na kraju...
Infaze Studio

#1063 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Infaze Studio »

Ako se ne varam, grci su nam dali 3% ulaznica zbog "sigurnosnih razloga", a oni su dobili oko 700 za Zenicu sto je, po broju pustenih karata u prodaju, znatno vise od 5%, sto FIFA nalaze.
Vjerujem da ce maksimalno iskoristiti karte u Ze.

Dok je ovaca bice i vune... :-?
Edin H.

#1064 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Edin H. »

OK evo kompromisa, mala senzacija :D
sumirprimus

#1065 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by sumirprimus »

eto tekme iza ugla... :)
koja nam je ovo sudbonosno historijsko istorijsko povijesna dosad?!?
vryzas

#1066 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by vryzas »

Partijaner wrote:Ma jbo vas bod, samo pobjeda, dosta jes vise te recenice " bod ko kuca".Igramo kod kuce, treba to dobit i odma rijesit jednog kandidata za prvo mjesto, dobit Slovake isto tako kod kuce, sa strane mozemo bod odnijeti i eto nas u Brazilu, cuj bod e svasta.
Eki cuj bod...pa selektor je izjavio da mu bod nece "tesko pasti" 8)
vryzas

#1067 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by vryzas »

sumirprimus wrote:eto tekme iza ugla... :)
6-7 -8 :?
Partijaner

#1068 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Partijaner »

vryzas wrote:
Partijaner wrote:Ma jbo vas bod, samo pobjeda, dosta jes vise te recenice " bod ko kuca".Igramo kod kuce, treba to dobit i odma rijesit jednog kandidata za prvo mjesto, dobit Slovake isto tako kod kuce, sa strane mozemo bod odnijeti i eto nas u Brazilu, cuj bod e svasta.
Eki cuj bod...pa selektor je izjavio da mu bod nece "tesko pasti" 8)
Od selektora me nista ne iznenadzuje.
phillie

#1069 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by phillie »

sumirprimus

#1070 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by sumirprimus »

vryzas wrote:
sumirprimus wrote:eto tekme iza ugla... :)
6-7 -8 :?
naći što bi rekla istorija historija povijest,poslije jedne doći će uvijek druga,treča šansa kad tad... :skoljka:
Logovan

#1071 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Logovan »

Ovo volim pročitati. :thumbup: Samo pobjedu hoćemo.
Comrad

#1072 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Comrad »

Pretjera ga i ti brate.

Imamo najveci broj golova (zajedno sa njemcima), najbolju gol razliku, prvi u grupi i sad senzacija ako dobijemo jednu Grcku, koja jeste dobra ekipa, ali opet.

I mi moramo pobijediti neku vecu repku, ako mislimo otici na bilo koje takmicenje. Jer ako sad ne pobijedmo, opet nam dolazi baraz i opet nas ceka neka malo jaca ekipa. Od toga se ne moze pobjeci, pustite se vise ganjanja nerijesenih utakmica. Kakvo nerijeseno, kakvi bakraci - samo pobjeda dolazi u obzir. :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
ja71

#1073 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by ja71 »

Comrad wrote: Jer ako sad ne pobijedmo, opet nam dolazi baraz i opet nas ceka neka malo jaca ekipa.
ovo ne mora biti tacno. Ne zna se kako ce se odvijati ostatak kvalifikacija jer tek smo na pola puta (a i Grci takodje)
Tacno je da ako ako pobijedimo imamo jake sanse da zavrsimo kao 1. u grupi.

ali sa stavom "ako sad ne pobijedmo, opet nam dolazi baraz" se nepotrebno stavljamo pod pritisak
i povecavamo rizik da se zaletimo.

Takodje ne treba zaboraviti da smo mi 1. u grupi i Grci bi morali nas ganjati.

Zato je nerijeseno OK jer ne treba zaboraviti ni da nam Mire ne igra.

Najvaznije je da se ne zalijecemo i da ne primimo go. Pa ako damo dobro i jest.
A ako prvi primimo onda cemo ionako morati otvoriti.
phillie

#1074 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by phillie »

Ova utakmica nam je bitna samim tim sto igramo protiv glavnog konkurenta za prvo mjesto, ali daleko od tog da je odlucujuca :-) imamo mi jos slovake dvaput, imamo 2L na strani i lihtenstajn kuci. Imamo mi jos bodova za osvojiti a i za prosuti (kao i grci) tako da ni nerijeseno ne mora da znaci neki veliki gubitak. Poraz od Grka u Zenici vec je druga prica i okrenula bi se situacija na nasu stetu.

Sve u svemu, ima jos do kraja, Samo hrabro i srce na teren!
vryzas

#1075 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by vryzas »

phillie wrote:Ova utakmica nam je bitna samim tim sto igramo protiv glavnog konkurenta za prvo mjesto, ali daleko od tog da je odlucujuca :-) imamo mi jos slovake dvaput, imamo 2L na strani i lihtenstajn kuci. Imamo mi jos bodova za osvojiti a i za prosuti (kao i grci) tako da ni nerijeseno ne mora da znaci neki veliki gubitak. Poraz od Grka u Zenici vec je druga prica i okrenula bi se situacija na nasu stetu.

Sve u svemu, ima jos do kraja, Samo hrabro i srce na teren!

Kratko i jasno :thumbup:

:bih:
Locked