Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Rob_Atl
#1051 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Koliko ono posto dobijaju gostujuci navijaci??
-
zlajapravaraja
#1052 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
5%Rob_Atl wrote:Koliko ono posto dobijaju gostujuci navijaci??
-
Korisničkoime
#1053 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Kao prvo osam dana nije malo pogotovo kada primaš odgovarajuće terapije drugo sve i da može stisnuti zube rizik da dođe do teže i veće povrede čije bi saniranje trajalo nekoliko mjeseci je previše veliki a s time ne bi pomogli ni repki ni Pjaniću.zakonpera wrote:Kako je objavljeno, Pjanic ce prvu utakmicu za Romu odigrati 8 dana nakon kvalifikacija protiv Palerma. Da li je to toliko strasno i kako je moguce da nebi mogao stisnuti zube za bar jedno poluvrijeme, kada Miske fizicki padne.
- Mikady
#1054 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Pada kvota na pobjedu BIH 1.90 na bwin pala na 2.00 na pocetku je bila 2.20 a bwin 2.30 

Dabogda pogodio

Dabogda pogodio
- fakat
#1055 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
ovo za senzaciju je debelo pretjerivanje, koga briga za jednu Grcku, ko je vodeci u grupi?!?!elcaliente wrote:Ali Ronaldo koji place je bio vrh.
Covjek nas hladno podera sam i iskulira nas kao da nas nema ili kao da mu nikada nista nismo rekli. Covjek je od pocetka znao da ce nas proci i da ce nas razavliti. Samo nam se smijao.
A ovo za Grke je stavrno vise postalo smijesno, nema nista po cemu je nasa repka bolja od njihove a mi kazemo da smo bolji.
Bod kao kuca, opet vam kazem.
Nasa pobjeda bi bila senzacija koja bi odjeknula svijetom a njihova pobjeda normala, niko se nebi iznenadio.
-
Crvena Tifoza
#1056 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
zlajapravaraja wrote:5%Rob_Atl wrote:Koliko ono posto dobijaju gostujuci navijaci??
Koliko se štampalo ulaznica? 10 ili 12 hiljada???
-
Djubre_
#1057 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
To ti je samo da covjek nesto se*e.. kad nema drugog posla u zivotu.. pa ovako vreba komentare.. pada kisa u cijeloj evropi nisam rekao da ne padne ni kap.. kao holandija.. ali su im povoljnije meteoroloske prilike vise nego nama.Bosanski_kralj wrote:Čemu sad taj post, kakve on ima veze sa ulaznicama?Kinaski wrote: Jel ono u Engleskoj ne pada kisa vec godinama?
Uostalom zar nije čovjek u pravu kada kaže da su nam Grci uskratili ulaznice?
Zakinuli su nas za karte. Vratite se u temu grcka - bih i procitajte komentare pred taj susret. Skroz mali broj ulaznica smo dobili. I onaj strah da srbi ne napadnu bosance itd.. po njihovom, mi bi trebali dati max 500 ulaznica.. i to im je puno.. ma da ja mislim da ih nece biti ni toliko.
Kad je kod nas dosla veca grupa navijaca.. ma da nisu neke reprezentacije ni dolazile koje imaju vecu skupinu navijaca koja ih prati.. mozda ih bude malo vise od rumuna..
Kako god za navijace ne brinem. Do ulaza i izlaza sa tribine imaju zid specijalaca pa prasinara pa opet specijalaca pa security.. kod nas se dignu 3 kantona odmah.. plus 2 ograde
Ova kisa opako pada.. ako ne ugrije do ponedjeljka.. moglo bi biti svega na terenu..
Sent from my GT-i9001
- It_is_a_Leclerc
#1058 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Nije.fakat wrote:elcaliente wrote:Ali Ronaldo koji place je bio vrh.
Covjek nas hladno podera sam i iskulira nas kao da nas nema ili kao da mu nikada nista nismo rekli. Covjek je od pocetka znao da ce nas proci i da ce nas razavliti. Samo nam se smijao.
A ovo za Grke je stavrno vise postalo smijesno, nema nista po cemu je nasa repka bolja od njihove a mi kazemo da smo bolji.
Nasa pobjeda bi bila senzacija koja bi odjeknula svijetom a njihova pobjeda normala, niko se nebi iznenadio.
ovo za senzaciju je debelo pretjerivanje, koga briga za jednu Grcku, ko je vodeci u grupi?!?!
- JThomas
#1059 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
senzacija je malo prejaka riječ, iako ni ja nisam neki optimista. pa nismo luksemburg.
- shake69
#1060 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Kalkulacija pobjede nad Grckom u Zenici na fifa.com kaze da cemo biti u Top 20 (najvjerovatnije 19) najboljih selekcija svijeta na narednoj listi! 
- Partijaner
#1061 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ma jbo vas bod, samo pobjeda, dosta jes vise te recenice " bod ko kuca".Igramo kod kuce, treba to dobit i odma rijesit jednog kandidata za prvo mjesto, dobit Slovake isto tako kod kuce, sa strane mozemo bod odnijeti i eto nas u Brazilu, cuj bod e svasta.
- JThomas
#1062 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
zbog našeg načina igre, ja mislim da je nama lakše dobiti slovačku u slovačkoj nego grčku ovdje. ali nebitno, bitan je saldo na kraju...
- Infaze Studio
#1063 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ako se ne varam, grci su nam dali 3% ulaznica zbog "sigurnosnih razloga", a oni su dobili oko 700 za Zenicu sto je, po broju pustenih karata u prodaju, znatno vise od 5%, sto FIFA nalaze.
Vjerujem da ce maksimalno iskoristiti karte u Ze.
Dok je ovaca bice i vune...
Vjerujem da ce maksimalno iskoristiti karte u Ze.
Dok je ovaca bice i vune...
- Edin H.
#1064 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
OK evo kompromisa, mala senzacija 
-
sumirprimus
#1065 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
eto tekme iza ugla... 
koja nam je ovo sudbonosno historijsko istorijsko povijesna dosad?!?
-
vryzas
#1066 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Eki cuj bod...pa selektor je izjavio da mu bod nece "tesko pasti"Partijaner wrote:Ma jbo vas bod, samo pobjeda, dosta jes vise te recenice " bod ko kuca".Igramo kod kuce, treba to dobit i odma rijesit jednog kandidata za prvo mjesto, dobit Slovake isto tako kod kuce, sa strane mozemo bod odnijeti i eto nas u Brazilu, cuj bod e svasta.
-
vryzas
#1067 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
6-7 -8sumirprimus wrote:eto tekme iza ugla...
- Partijaner
#1068 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Od selektora me nista ne iznenadzuje.vryzas wrote:Eki cuj bod...pa selektor je izjavio da mu bod nece "tesko pasti"Partijaner wrote:Ma jbo vas bod, samo pobjeda, dosta jes vise te recenice " bod ko kuca".Igramo kod kuce, treba to dobit i odma rijesit jednog kandidata za prvo mjesto, dobit Slovake isto tako kod kuce, sa strane mozemo bod odnijeti i eto nas u Brazilu, cuj bod e svasta.
- phillie
-
sumirprimus
#1070 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
naći što bi rekla istorija historija povijest,poslije jedne doći će uvijek druga,treča šansa kad tad...vryzas wrote:6-7 -8sumirprimus wrote:eto tekme iza ugla...
- Logovan
#1071 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ovo volim pročitati.Partijaner wrote:Ma jbo vas bod, samo pobjeda, dosta jes vise te recenice " bod ko kuca".Igramo kod kuce, treba to dobit i odma rijesit jednog kandidata za prvo mjesto, dobit Slovake isto tako kod kuce, sa strane mozemo bod odnijeti i eto nas u Brazilu, cuj bod e svasta.
- Comrad
#1072 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Pretjera ga i ti brate.elcaliente wrote:Ali Ronaldo koji place je bio vrh.
Imamo najveci broj golova (zajedno sa njemcima), najbolju gol razliku, prvi u grupi i sad senzacija ako dobijemo jednu Grcku, koja jeste dobra ekipa, ali opet.
I mi moramo pobijediti neku vecu repku, ako mislimo otici na bilo koje takmicenje. Jer ako sad ne pobijedmo, opet nam dolazi baraz i opet nas ceka neka malo jaca ekipa. Od toga se ne moze pobjeci, pustite se vise ganjanja nerijesenih utakmica. Kakvo nerijeseno, kakvi bakraci - samo pobjeda dolazi u obzir.
-
ja71
#1073 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
ovo ne mora biti tacno. Ne zna se kako ce se odvijati ostatak kvalifikacija jer tek smo na pola puta (a i Grci takodje)Comrad wrote: Jer ako sad ne pobijedmo, opet nam dolazi baraz i opet nas ceka neka malo jaca ekipa.
Tacno je da ako ako pobijedimo imamo jake sanse da zavrsimo kao 1. u grupi.
ali sa stavom "ako sad ne pobijedmo, opet nam dolazi baraz" se nepotrebno stavljamo pod pritisak
i povecavamo rizik da se zaletimo.
Takodje ne treba zaboraviti da smo mi 1. u grupi i Grci bi morali nas ganjati.
Zato je nerijeseno OK jer ne treba zaboraviti ni da nam Mire ne igra.
Najvaznije je da se ne zalijecemo i da ne primimo go. Pa ako damo dobro i jest.
A ako prvi primimo onda cemo ionako morati otvoriti.
- phillie
#1074 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ova utakmica nam je bitna samim tim sto igramo protiv glavnog konkurenta za prvo mjesto, ali daleko od tog da je odlucujuca
imamo mi jos slovake dvaput, imamo 2L na strani i lihtenstajn kuci. Imamo mi jos bodova za osvojiti a i za prosuti (kao i grci) tako da ni nerijeseno ne mora da znaci neki veliki gubitak. Poraz od Grka u Zenici vec je druga prica i okrenula bi se situacija na nasu stetu.
Sve u svemu, ima jos do kraja, Samo hrabro i srce na teren!
-
vryzas
#1075 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
phillie wrote:Ova utakmica nam je bitna samim tim sto igramo protiv glavnog konkurenta za prvo mjesto, ali daleko od tog da je odlucujucaimamo mi jos slovake dvaput, imamo 2L na strani i lihtenstajn kuci. Imamo mi jos bodova za osvojiti a i za prosuti (kao i grci) tako da ni nerijeseno ne mora da znaci neki veliki gubitak. Poraz od Grka u Zenici vec je druga prica i okrenula bi se situacija na nasu stetu.
Kratko i jasno