prevara i prodavanje ublehe klasicnoNisrin wrote:Black swan wrote:ima i puštanje krvi
moderni vampir
Hajd' se informisi o hidzami, sta je uuopste...Nedavno je zeni dr. sa certifikatom koji radi hidzamu izvadio tim tretmanom TROMB...mnogima olaksa bolove koje imaju itd. i apsolutno je preporucljivo, pise i u Kur'anu...nije mjesto da vise objasnjavam, ali ovo prevara nije, iako je upitno KO JE RADI i na koji nacin!
Prevaranti na PIK-u
- respo
#1051 Re: Prevaranti na PIK-u
- MaroonBrigade
#1052 Re: Prevaranti na PIK-u
Nece ni kod mene. Probao sam sa VLC i Winamp.anonimnaosoba wrote:meni ova dva linka neće na VLC-u...
nema veze, tebi u svakom slučaju hvala što si želio da podijeliš te kanale besplatno dok neki zarađuju na njima
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1053 Re: Prevaranti na PIK-u
ne interesira meNisrin wrote:Black swan wrote:ima i puštanje krvi
moderni vampir
Hajd' se informisi o hidzami, sta je uuopste...Nedavno je zeni dr. sa certifikatom koji radi hidzamu izvadio tim tretmanom TROMB...mnogima olaksa bolove koje imaju itd. i apsolutno je preporucljivo, pise i u Kur'anu...nije mjesto da vise objasnjavam, ali ovo prevara nije, iako je upitno KO JE RADI i na koji nacin!
- mrtva kokoš
#1054 Re: Prevaranti na PIK-u
mene interesira, haj svega ti nadji tu u kur`anu pa mi posalji suru i ajet ...Black swan wrote:ne interesira meNisrin wrote:Black swan wrote:ima i puštanje krvi
moderni vampir
Hajd' se informisi o hidzami, sta je uuopste...Nedavno je zeni dr. sa certifikatom koji radi hidzamu izvadio tim tretmanom TROMB...mnogima olaksa bolove koje imaju itd. i apsolutno je preporucljivo, pise i u Kur'anu...nije mjesto da vise objasnjavam, ali ovo prevara nije, iako je upitno KO JE RADI i na koji nacin!![]()
![]()
![]()
ne ti komi
-
jahh
#1055 Re: Prevaranti na PIK-u
Novo, a korišteno.

Hidžama se ne spominje u Kur'anu, već u Hadisu.

Hidžama se ne spominje u Kur'anu, već u Hadisu.
-
skuterista
#1056 Re: Prevaranti na PIK-u
osim sto vjerujes u zaostale i primitivne stvari ,jos si i protivrjecna ...Nisrin wrote:Black swan wrote:ima i puštanje krvi
moderni vampir
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#1057 Re: Prevaranti na PIK-u
@skuterista i ostali
Nisam postavio link radi toga da raspravljamo o vjeri i o metodama,vec radi toga sto to LIK NA PIKU OGLASAVA!!! Kada odes hodzi DAS KOLIKO HOCES a ne ovako, da to on "prodaje"...
Dalje, @skuterista, nemoj nista pricati dok licno ne iskusis. Isto sam i ja mislio za ovo ucenje rukije, pa kad nas je 5 trebalo drzati jarana prikovanog za pod dok se uci, malo je rec da sam se zijano...
Nisam postavio link radi toga da raspravljamo o vjeri i o metodama,vec radi toga sto to LIK NA PIKU OGLASAVA!!! Kada odes hodzi DAS KOLIKO HOCES a ne ovako, da to on "prodaje"...
Dalje, @skuterista, nemoj nista pricati dok licno ne iskusis. Isto sam i ja mislio za ovo ucenje rukije, pa kad nas je 5 trebalo drzati jarana prikovanog za pod dok se uci, malo je rec da sam se zijano...
- Nisrin
#1058 Re: Prevaranti na PIK-u
@skuterista Mislila sam u smislu da hijama kao metoda nije upitna, ali je pitanje ko je radi, da li je lik provjeren i da li ima certifikat sto je lako provjeriti, jer mozda IMA...
I da, ne spominje se hidzama u Kur'anu nego u hadisima, u Kur'anu samo pise da za svaku bolest postoji lijek, a to je bolje objasnjeno u hadisima, kao i dosta stvari...u rukiju takodjer nema sumnje, jer sam i sama prisustvovalka i vidjela sam ljude koji su padali, pustali cudne zvukove, svasta govorili, grebali pod itd...
Ali treba paziti kome se ide, lako je pitati covjeka ko je i sta je i onda uvidjeti da li je prevara ili ne, a ne bez provjere nesto kao prevaru deklarisati!
I da, ne spominje se hidzama u Kur'anu nego u hadisima, u Kur'anu samo pise da za svaku bolest postoji lijek, a to je bolje objasnjeno u hadisima, kao i dosta stvari...u rukiju takodjer nema sumnje, jer sam i sama prisustvovalka i vidjela sam ljude koji su padali, pustali cudne zvukove, svasta govorili, grebali pod itd...
Ali treba paziti kome se ide, lako je pitati covjeka ko je i sta je i onda uvidjeti da li je prevara ili ne, a ne bez provjere nesto kao prevaru deklarisati!
-
skuterista
#1059 Re: Prevaranti na PIK-u
sto bi rekao citirani kolega , ne interesira meBlack swan wrote: ne interesira me![]()
![]()
![]()
- Truba
#1060 Re: Prevaranti na PIK-u
kolega možemo koristiti plural
ne interesira nas

ne interesira nas
- Fajcak
#1061 Re: Prevaranti na PIK-u
ne možeš, naravno. al,opet ode tema u off,pa koga interesuje neka si otvori novu.Black swan wrote:kolega možemo koristiti plural
ne interesira nas![]()
![]()
- Fajcak
#1062 Re: Prevaranti na PIK-u
ja samo neznam kakav je fazon s onim rezervnim cijenama na aukcijama. npr. prodavač počinje aukciju sa hiljadu km i stavi rezervnu cijenu 3000(lupam) i ako to ne zadovoljiš ništa od aukcije. šta im to znači ? il možda ja nisam dobro razumio? 
- Truba
#1063 Re: Prevaranti na PIK-u
znači da ako on cijeni 3000 možda neko u aukciji da 3200
a da ne da da se proda ispod 3000 ako aukcija završi s cijenom 2.500
trebalo bi uvesti ako takve aukcije ne uspiju da se plaća procenat rezervne cijene piku
tako je na stripovi.com
trebalo bi uvesti ako takve aukcije ne uspiju da se plaća procenat rezervne cijene piku
tako je na stripovi.com
- Fajcak
#1064 Re: Prevaranti na PIK-u
ovo boldano,oni se kao osiguraju ..bezveze mi je to totalno. plaćanje postotka bi bilo poštena solucijaBlack swan wrote:znači da ako on cijeni 3000 možda neko u aukciji da 3200
tako je na stripovi.com
- CaneBos
#1065 Re: Prevaranti na PIK-u
Ne znam sta tu nije jasno?! Prodavac stavlja minimalnu (rezervnu) cijenu ispod koje ne bi prodao svoj artikal i to je to. Kao i sve drugo, ko ne zeli da licitira neka zaobidje aukciju.Fajcak wrote:ovo boldano,oni se kao osiguraju ..bezveze mi je to totalno. plaćanje postotka bi bilo poštena solucijaBlack swan wrote:znači da ako on cijeni 3000 možda neko u aukciji da 3200
tako je na stripovi.comi bilo bi manje ovih bezveznih aukcija. ( najvjerovatnije ih i ne bi bilo kad bi se nešto plaćalo
)
Sta treba da stavi nesto na aukciju i bude mala posjeta, padne pik cijeli dan pa se ljudi ne mogu ni ulogovati i njemu istekne aukcija sa zadnjom ponudom od 10KM na nesto sto vrijedi najmanje 30KM !
Sto se tice tih postotaka naplate za aukcije nikakav problem, samo kad PIK bude makar 50% na nivou ebaya..sto nece biti nikada
-
irmanon
#1066 Re: Prevaranti na PIK-u
http://www.pik.ba/profil/hasebih/
Koji je ovo prevarant, iako nema ni jedan negativni dojam.
Nije ispostovao dogovor, ja sam mu prodao artikal po nizoj cijeni i opet mi nije dao onoliko kao sto je dogovoreno, jer smo se dogovorili novac + ostalo ultra dopuna i kad smo dosli poslao je no ispostavilo se da nema kredita pa kaze kad dodje kuci poslat ce od nekog kredit .. Javljam mu se, ne odgovara i nece da stavi da je kupio artikal, a ima nekih 30, 35 godina, veceg cigana u zivotu odavno nisam vidio.
Koji je ovo prevarant, iako nema ni jedan negativni dojam.
Nije ispostovao dogovor, ja sam mu prodao artikal po nizoj cijeni i opet mi nije dao onoliko kao sto je dogovoreno, jer smo se dogovorili novac + ostalo ultra dopuna i kad smo dosli poslao je no ispostavilo se da nema kredita pa kaze kad dodje kuci poslat ce od nekog kredit .. Javljam mu se, ne odgovara i nece da stavi da je kupio artikal, a ima nekih 30, 35 godina, veceg cigana u zivotu odavno nisam vidio.
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#1067 Re: Prevaranti na PIK-u
naucite se vise kako postaviti link...
- Truba
#1068 Re: Prevaranti na PIK-u
fakat evo 5 puta pokušavam pronaći lika
-
zLatk0
#1069 Re: Prevaranti na PIK-u
Kopiras link i ručno ga prebacis u browser i staviš tacku, kad već ne stave u code
-
irmanon
#1070 Re: Prevaranti na PIK-u
Pa fino ti pise "hasebih" to ti je dovoljno da ga pronadjes.Decerto wrote:naucite se vise kako postaviti link...
- zmajadaH
#1071 Re: Prevaranti na PIK-u
un1ted wrote:Evo i ovom sto mi je poslao odgovor, evo ovde:
Kanale trazite npr ovde: http://www.cardsharing.pro/f16/ip-tv-li ... ex118.html ili ovde http://forum.softpedia.com/topic/893050 ... e__st__468
NPR:
Sport klub prime:
Otvorite VLC player, stisnete crl+v i zaljepite taj link. Moze se napraviti i playlista (i naci) no ja nemam vremena!Code: Select all
http://cds-se1.se.cds-sr1.vmo3.sbb.rs/live/disk/sk_prime_srb/hls/hls-audio101_srp%3D64000-video%3D1400000.m3u8
evo jos jedan, npr fox prime:Sve ovo postavljam jer sam i sam pitao par osoba ovde na forumu I NIKO NIJE HTJEO DA PODJELI LINKOVECode: Select all
http://cds-se1.se.cds-sr1.vmo2.sbb.rs/live/disk/fox_crime_srb/hls/hls-audio101_eng%3D64000-video%3D1400000.m3u8
Hvala ti za ovo.
Volio bih ti se nekako oduziti
P.S. Nemam para
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#1072 Re: Prevaranti na PIK-u
Jok ba, raja smo
Ako ima dzabe onda cemo i podjeliti 
- Truba
#1073 Re: Prevaranti na PIK-u
misliš da to ne radimzLatk0 wrote:Kopiras link i ručno ga prebacis u browser i staviš tacku, kad već ne stave u code
ne može
- un1ted
#1074 Re: Prevaranti na PIK-u
Haj' sad probaj
-
Sid the sloth
#1075 Re: Prevaranti na PIK-u
Kod mene nije radilo, instaliram zadnju verziju VLC playera i evo sad radi.anonimnaosoba wrote:da ne misliš da lažem![]()
mada kažem ti nema veze, imam na Telemachu i SK i Fox, pa mi i nisu potrebni, al' eto, uključih testa radi