Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavidovići

Post Reply
sha_ba

#1051 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by sha_ba »

Challenger__ wrote:
sha_ba wrote: duboko se izviNJAJEM...
halali........
Challenger__

#1052 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Challenger__ »

sha_ba wrote: halali........
ama, zezam se...

Ćao.
sha_ba

#1053 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by sha_ba »

Challenger__ wrote:
sha_ba wrote: halali........
ama, zezam se...

Ćao.
evo ok :D
Aaron_B

#1054 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Aaron_B »

sha_ba wrote:... predvidih to......
Previdio ili predvidio :?
doktorica_

#1055 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by doktorica_ »

Jenny, dobra ti ova maHrama...imam i ja istu, samo brate roza....steta...dobih je nekad od nekoga na poklon...od onog materijala sto "shushka", je l' da?
mrtva kokoš

#1056 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by mrtva kokoš »

doktorica_ wrote:Jenny, dobra ti ova maHrama...imam i ja istu, samo brate roza....steta...dobih je nekad od nekoga na poklon...od onog materijala sto "shushka", je l' da?
e pa sad , ako su doktori potkupljivi i korumpirani, nasa dzenana pravnica , nije takva :mrgreen:
doktorica_

#1057 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by doktorica_ »

šime.sparina wrote:
doktorica_ wrote:Jenny, dobra ti ova maHrama...imam i ja istu, samo brate roza....steta...dobih je nekad od nekoga na poklon...od onog materijala sto "shushka", je l' da?
e pa sad , ako su doktori potkupljivi i korumpirani, nasa dzenana pravnica , nije takva :mrgreen:

ma sta da ti kazem, mora neko kad nece Jenny...kontas? mi to 'mjesto nje...
Tkd

#1058 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Tkd »

h4k4 wrote:Desilo se nešto što sam smatrao nemogućim... Uspjeli ste mi ogaditi ovu državu. Kapa dolje.

Nemoj tako drug. Može ti se gaditi što si Bošnjak, Bošnjo, bosanski Hrvat, bosanski Srbin, ali nemoj državu !
Tkd

#1059 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Tkd »

Nije ona kriva što nas ima svakakvih. :)
Tkd

#1060 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Tkd »

h4k4 wrote:
Tkd wrote:Nije ona kriva što nas ima svakakvih. :)
Kao tebi je stalo do ove države. ee moj simpozijum, za ovo stvarno moram odati priznanje. Uspjelo se što sam smatrao nemogućim.

Naravno da mi je stalo. Ponosan sam na nju šta je sve uz hrabre ljude preživjela. :bih:
sha_ba

#1061 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by sha_ba »

Aaron_B wrote:
sha_ba wrote:... predvidih to......
Previdio ili predvidio :?
previdih..
Dozer

#1062 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Dozer »

Dženana Čamdžić wrote:
plain vanilla wrote:De se uozbiljite

Dzenana, imam dva ozbiljna pitanja, molim konkretne odgovore
Je li Republika Srpska genocidna tvorevina i hocete li se zalagati (ako dodjete u priliku) za ukidanje RS-a?
Ustavom BiH je određeno da je BiH sastavljana od dva entiteta Republike Srpske i Federacije BiH !

Pametnom dovoljno !
Od svega, ovo ipak moram prokomentarisati...

Draga Dzenana, prije svega, ovo sto ste rekli je jedna najobicnija i najklasicnija politicarska, ili ako bas hocete - politikantska floskula koju koriste oni koji ne znaju sta drugo (i pametnije) da kazu na ovo pitanje. Da sada uopste ne zalazim u to da ste sa poslednje dvije rijeci ("Pametnom dosta!") zasigurno uvrijedili mnoge ucesnike ovog foruma, i to po vise osnova.
U svakom slucaju, ovo sto ste gore napisali je najobicniji pamflet koji koriste manje-vise svi novokomponovani politicarcici i oni koji bi to da postanu. Primjer je i Pedja Kojovic iz NS, ali i mnogi drugi.
Vi, navodno, cvrsto stojite na svojim nogama i iza svojih stavova, medjutim, kroz skoro 50 stranica ove teme ja nisam uspio naci tu cvrstocu o kojoj se prica. Sve se svodi na "ja cu", "Mi cemo" i sl., medjutim ni jednog jedinog momenta nisam uspio pronaci i odgovore na krucijalno pitanje koje se postavlja pred sve nase politicare, a ono glasi - A KAKO CETE TO, TACNO? NA KOJI NACIN?

Ali, za Vasu informaciju i ukoliko niste znali, a ocito ne znate inace ne biste gore bubnuli ovo sto ste bubnuli, postojeci Ustav BiH je, svidjelo se to nekome ili ne, donesen na potpuno nelegalan nacin. Preciznije - Alija nije imao mandat da ga sam promijeni, a sto jeste uradio jos u maju '92. Zato su ga njegove stranacke kolege iz tog doba momentalno i proglasile izdajnikom. Ali, Vi to ocito ne znate, pa o tome i necemo da se ne biste previse zamarali.
Druga stvar koja se tice postojeceg Ustava po kojem Vi, kao, iskljucivo namjeravate postupati, a koja je mozda i mnogo bitnija od prethodne vezane za njegovu nelagalnost, jeste upravo to sta taj Ustav sadrzi, a to je - diskriminacija po cijeloj masi osnova. Pri ovome ne mislim samo na opstepoznati slucaj Sejdic-Finci, nego i na cijeli niz drugih stvari. Ali - necu Vam reci ni jednu, jer Vi ste ta koja nama ovdje treba da predstavi ono sto cete promijeniti ako Vas izaberemo. Jos bitnije od toga STA cete promijeniti jeste da nam svima kazete i - KAKO cete to izvesti. Dakle - strategiju, metodologiju, pravce djelovanja, nacine ostvarenja ciljeva, itd. itd.

Sve dok niste u stanju ovo uraditi na jasan i precizan nacin, pri cemu necete imati pardona prema bilo kome i bilo cemu, ukljucujuci i postojeci Ustav, Vi niste nista vise osim jos jedne osobe u beskrajnom nizu onih koji/e obecavaju brda, doline i zlatne kasike, a u sustini nemaju pojma na koji nacin ce obecanja ispuniti, jer im vizija ne ide dalje od ulaska u vlast i zasjedanja u neku od fotelja koju finasiram ja i hiljade meni slicnih. Ako bilo koja obecanja uopste zele ispuniti...

A da ne bih bio pogresno shvacen, tj. da napadam Vas licno, treba da znate da vjerovatno niko u ovoj zemlji ne zeli promjene vise od mene. I to radikalne i sveobuhvatne promjene za 180 stepeni. Nazalost, na trenutnoj politickoj sceni ja zaista ne vidim taj kapacitet koji je prvenstveno sposoban, a zatim i voljan da to i ucini. Trenutno, nade polazem u Zeljka Komsica, jer on je jedini (iako mu to mnogi zamjeraju radi nediplomatskog nacina ophodjenja i rijecnika), koji mi je koliko-toliko pokazao da nece ustuknuti ni pred kim. A nama treba neko upravo takav. SBB to zasigurno nije, pogotovo ne s Fahrom na celu, a svi mi ovdje znamo ko je Fahro i kako i preko koga je uopste stigao ovdje gdje jeste.
Last edited by Dozer on 05/09/2012 11:25, edited 2 times in total.
newklear

#1063 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by newklear »

Zvijezdo javi se :!:
sumirprimus

#1064 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by sumirprimus »

NIJE DZENANA KRIVA,ona je slika i prilika stanja u bosni.
nije ovo smijesno, a bogami ni zalosno. ovo je taman tako kako treba da bude.
jos je ona dobra,kandidovala se samo za OV.
gori sjede na kantonalnim,federalnom i drzavnom nivou...
Dozer

#1065 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Dozer »

Nije Dzenana kriva, slazem se. Ali, ako vec hoce u politiku, i ako vec izlazi u javnost sa nekim svojim idejama i rjesenjima (a ovaj forum jeste javnost), onda mora biti spremna i da ponudi prave i relevantne odgovore koji nesto znace. Ovo sto je do sada rekla se sve svodi na truc-muc-bla-zvak...nista konkretno.
Ni u prvom postu, u kojem se daje pregled nekih stvari za koje ce se zalagati SBB, pa samim tim i Dzenana, nisu uopste date bilo kakve informacije o nacinima na koje ce se to ostvarivati. Samo se kaze "Mi cemo se zalagati za bla,bla".

Kako se na kraju svega toga uvijek provlaci ono "u skladu sa Ustavom...", jasno je da od svega toga nema nista jer je postojeci Ustav nastiman tako da sam sebe blokira od bilo kakvih sustinskih promjena. I tu je kraj svake price, jer se promjena onih na vlasti svodi iskljucivo na ono - Kurta sjasi, Murta uzjasi.
dezurni_ucenik

#1066 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by dezurni_ucenik »

Jeli se meni cini da se nikad nije veci broj levata/debila/morona/cobana kandidovala za ove izbore.Gledam jedan lik iz srednje se kandidovao.Isto ko da se Mickey Pearce odlucio da se bavi politikom.

A da je ovo normalna drzava,ova Dzenana se ne bi kandidovala ni za clana kucnog savjeta a kamoli neke opstine.Nista licno,ali mislim da ta doticna gospodja nije ni za zadruge da vodi a kamoli politike.Samo jedan obicni pijun koji ce mijenjati dresove kad god mu se cefine.I Slavko Jovicic je ljubio guzove Dodiku pa je na kraju otisao u SDS.

Sutra ces ti Dzenana dupe ljubiti nekom drugom.
Hopkins

#1067 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Hopkins »

Ćoro, ´hoš se ti kandidovat?
sumirprimus

#1068 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by sumirprimus »

ha pa to ti je kod nas normala...
od kucnog savjeta do clana predsjednistva...
treba imat zivaca,lusat verbalne dijareje,treba bit savitljiv ko pritka za buranije,treba AKTIVNO ucestvovat u bezbrojinm kluturno povijesno historisjkim manifestacijama,sportske sam zaboraviJo, i tako to,a ne zeni i djeci uz guzove...
treba mahat tudjim plakatima,ko da su tvoji ,bibikat i slavit tudje pobjede ko da su tvoje,treba gutat i gutat dok se ne nagutas,pa da onda i ti mozes gazit...
i naravno, napamet par floskula jedna drzava 2 entiteta,nesretni rat,gradnja,fabrike,nova radna mesta,stop kriminalu i korupciji,ajj pa kad ne bi ljeba imo jest,nema teoreeetske...
karanana

#1069 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by karanana »

slavuj odletio u sds?

nisam to znao. evo prva poucna stvar na ovoj temi.
dezurni_ucenik

#1070 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by dezurni_ucenik »

karanana wrote:slavuj odletio u sds?

nisam to znao. evo prva poucna stvar na ovoj temi.

Prije godinu dvije odletio....
dezurni_ucenik

#1071 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by dezurni_ucenik »

Lud i ponosan wrote:Nije istina da je Slavuj u SDS-u. ;)

Zar nije otisao?Znam prosle godine govorio da prelazi u SDS???? :?
karanana

#1072 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by karanana »

razocarenje.

ipak jos nista nisam naucio na ovoj temi.

ali sam se nasmijao.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1073 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by plain vanilla »

karanana wrote:razocarenje.

ali sam se nasmijao.
nisi naucio da je Alija kriv za rat?
karanana

#1074 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by karanana »

plain vanilla wrote:
karanana wrote:razocarenje.

ali sam se nasmijao.
nisi naucio da je Alija kriv za rat?
pa to sam u avazu procitao ima i godina dana.
dezurni_ucenik

#1075 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by dezurni_ucenik »

Lud i ponosan wrote:Uz 2-3 klika se to moze provjeriti i ustanoviti kako je i dalje u SNSD-u...

Evo, recimo, njegovog profila: https://www.facebook.com/slavko.jovicicslavuj
Pih,ne moze se dodati.... :D
Post Reply