BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
neno#4
#1051 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Neko iz Juzne Amerike je na redu za Svjetsko prvenstvo, a ako ne bude onda je alternativa Spanija.
- Thorgerson
#1052 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Eyof gubimo 2017. I jos sad traziti da 'organizujemo' i SP iste godine...
Ne treba se blamirati.
Trenutno mi ne mozemo organizovati SP u kosarci. Trenutno.
Nema novca, i treba biti realan.
Ne treba se blamirati.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1053 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
EYOF i SP u kosarci za mladje kategorije su totalno dva razlicita pojma pogotovo finansijski. Za SP u kosarci imamo kompletnu infrastrukturu a za EYOF trebamo izgraditi pun klinac. Organizovali smo SP u rukometu za juniore bez greske i ne vidim zasto ne bi mogli i ovo ali tacno je sto kaze @neno da je vec odredjena Spanija i za muske i za zene. Medjutim tesko da vidim da to ide po nekom kljucu Hamburg - Kaunas -Dubai - do sada. Pa samo treba vidjeti ovaj jad od organizacije i posjete na EP...ja iz zajebancije neki dan zibrojao 27 gledalaca.Thorgerson wrote:Eyof gubimo 2017. I jos sad traziti da 'organizujemo' i SP iste godine...
Ne treba se blamirati.![]()
- phillie
#1054 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Njemacka dobila Grcku, Turci vode 12 razlike u prvoj cetvrtini Litvaniju. Izgleda da bi Njemacka mogla biti nas slijedeci protivnik, ako pobjedimo Hrvatsku i zavrsimo drugi 
P.S. Da li vi danas imate problema za logiranjem na forum? Mene malo malo pa izbaci...
P.S. Da li vi danas imate problema za logiranjem na forum? Mene malo malo pa izbaci...
- hrasno38
#1055 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
mene ne iybaci ali je uzasno spor....Njemacka bi bila bas protivnik po mjeriphillie wrote:Njemacka dobila Grcku, Turci vode 12 razlike u prvoj cetvrtini Litvaniju. Izgleda da bi Njemacka mogla biti nas slijedeci protivnik, ako pobjedimo Hrvatsku i zavrsimo drugi
- phillie
#1056 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Dobise ih Turci teze od ocekivanog, iako su imali +10 na kraju trece cetvrtine.
- phillie
-
mega_mashcine
#1058 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Evo i Španci ocekivano deru Engleze, tako da se vec zna konacni poredak te grupe:
1. Španija
2. Turska
3. Njemacka
4. Litvanija
Mnogo bi valjalo izbjeci Španiju i Tursku, tako da se nadam da cemo na kraju zavrsiti drugi i tada bi igrali protiv Njemačke. Mislim cak da nam je bolje igrati protiv Njemacke, nego Litvanije, Nijemci nisu bili bas uvjerljivi do sada, dva poprilicno visoka poraza od Spanije i Turske, dok su Litvanci dobili Spaniju i samo 3 razlike izgubili od Turske. Takodjer su Litvanci ubacili cak 102 poena Engleskoj, sto je svakako za respekt, ne vidja se cesto da neka U16 ekipa postigne toliko poena, bez obzira sto je protivnik slabasna Engleska. A Nijemci su te Engleze dobili samo 5 razlike.. Tako da mislim da nam je Njemacka najidelaniji protivnik iz ove grupe..
Sretno nasim veceras da dobijemo 'rvate.
A evo citam, Musa imao neku alergiju. citav dan bio u bolnici, ali ce biti spreman za vecerasnju utakmicu.
1. Španija
2. Turska
3. Njemacka
4. Litvanija
Mnogo bi valjalo izbjeci Španiju i Tursku, tako da se nadam da cemo na kraju zavrsiti drugi i tada bi igrali protiv Njemačke. Mislim cak da nam je bolje igrati protiv Njemacke, nego Litvanije, Nijemci nisu bili bas uvjerljivi do sada, dva poprilicno visoka poraza od Spanije i Turske, dok su Litvanci dobili Spaniju i samo 3 razlike izgubili od Turske. Takodjer su Litvanci ubacili cak 102 poena Engleskoj, sto je svakako za respekt, ne vidja se cesto da neka U16 ekipa postigne toliko poena, bez obzira sto je protivnik slabasna Engleska. A Nijemci su te Engleze dobili samo 5 razlike.. Tako da mislim da nam je Njemacka najidelaniji protivnik iz ove grupe..
A evo citam, Musa imao neku alergiju. citav dan bio u bolnici, ali ce biti spreman za vecerasnju utakmicu.
- hrasno38
#1059 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Mi smo vec dobili i Spaniju i Njemacku sa ovim sastavima na EYOF-umega_mashcine wrote:Evo i Španci ocekivano deru Engleze, tako da se vec zna konacni poredak te grupe:
1. Španija
2. Turska
3. Njemacka
4. Litvanija
-
mega_mashcine
#1060 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
znam da jesmo, ali knockout je faza, nikad se ne zna kakav dan mozemo imati i mi a i protivnici nam, s toga je bolje dobiti sto lakseg protivnika, a Njemacka to jeste, pogotovo u poredjenju sa Spanijom. A i vidio si da smo malo u padu sa formom, ali valjda cemo nakon jucerasnje pobjede vratiti to samopouzdanje i otici do kraja.hrasno38 wrote:Mi smo vec dobili i Spaniju i Njemacku sa ovim sastavima na EYOF-umega_mashcine wrote:Evo i Španci ocekivano deru Engleze, tako da se vec zna konacni poredak te grupe:
1. Španija
2. Turska
3. Njemacka
4. Litvanija
ps. Crna Gora vodi protiv Srbije na poluvrmenu 39-35, to nam ne odgovara, ali ima jos dosta igrati, valjda Srbija ovo okrene.
- hrasno38
#1061 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Sad samo pobjeda dolazi u obzir i sa pobjedom je sigurno drugo mjesto jer ako zijanimo mozemo i ispasti u slucaju da Francuska zvekne Finsku.
- MOSALJOZE
#1062 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Gledat il ne gledat pitanje je sad
Nervirat se ili ne pitanje je sad
Nervirat se ili ne pitanje je sad
- hrasno38
#1063 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
https://www.youtube.com/watch?v=Pmjl9jr ... e=youtu.behrasno38 wrote:Sad samo pobjeda dolazi u obzir i sa pobjedom je sigurno drugo mjesto jer ako zijanimo mozemo i ispasti u slucaju da Francuska zvekne Finsku.
- House
#1064 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
hrasno38 wrote:https://www.youtube.com/watch?v=Pmjl9jr ... e=youtu.behrasno38 wrote:Sad samo pobjeda dolazi u obzir i sa pobjedom je sigurno drugo mjesto jer ako zijanimo mozemo i ispasti u slucaju da Francuska zvekne Finsku.
![]()
![]()
zašto nema chata?
edit: sad' ima
- Bosanski_kralj
#1065 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
U mene i dalje nemaHouse wrote:hrasno38 wrote:https://www.youtube.com/watch?v=Pmjl9jr ... e=youtu.behrasno38 wrote:Sad samo pobjeda dolazi u obzir i sa pobjedom je sigurno drugo mjesto jer ako zijanimo mozemo i ispasti u slucaju da Francuska zvekne Finsku.
![]()
![]()
zašto nema chata?
edit: sad' ima
- House
- Bosanski_kralj
#1067 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Neće, jebem mu vraga. A bilo bi zanimljivo pratiti chat.

Last edited by Bosanski_kralj on 12/08/2015 20:25, edited 1 time in total.
- insaneinthebrain
#1068 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
kod mene radi chat, prepucavanje u toku 
- House
#1069 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
ma gledam u fullscreen-u 
- Mali_Vuk
#1070 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Imamo dobar procenat šuta za tri poena, za sada, nijedan od sto
I ovaj 14-ka Hrvat nas pati pod košem pravo
Za sada prva ekipa koja nas je skroz uzela u reketu. Valjda će to Sikiraš malo dovesti u red
I ovaj 14-ka Hrvat nas pati pod košem pravo
Za sada prva ekipa koja nas je skroz uzela u reketu. Valjda će to Sikiraš malo dovesti u red
- House
#1071 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
ubijamo smiješne 'rvate 
- insaneinthebrain
#1072 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
jel nam odgovara za drugo mjesto ako francuska pobijedi finsku
-
mega_mashcine
#1073 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
ta nam utakmica ne igra nikakvu ulogu, pobjedom protiv Hrvatske smo drugi.insaneinthebrain wrote:jel nam odgovara za drugo mjesto ako francuska pobijedi finsku
- Bosanski_kralj
#1074 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Jesu naši stisli u odbrani. 
- insaneinthebrain