Pusti mi se te stranacke demagogije i jeftinih politickih pamfleta.
I da je to tako, a ne mislim da jeste, zašto prigovaraš nešto ljudima od čega si i sam satkan...baš kao i ja a i svi ljudi na planeti ?
Grijeh je imati interes ?
Interesantan spin, a jos interesantnije da i ne pokusavas da kazes da oni nisu tu, prije svega, iz licnih interesa. Novi pristup "promociji" na koji nisam navikao do sada
Ali o tome ti i ja pricam. Ljudi koji su promijenili vise od 3 stranke, ljudi koji su isli "od lijevo ka desno"...mijenjali dresove, politike..vise puta i politicke teorije (da ne kazem demagogije), braneci u par navrata dijametralno razlicite stavove, su za mene politicki kvarljiva roba, pa taman bili akademici, psici ili cak otac moj licno
Nisu ovo jarane sitni kokošari nego gromade od ljudi koji se ne prodaju za 20 deka kahve i kilu kocke. Ovo su ljudi koji stoje iza svojih ideja i ubjeđenja.
Naravno da nisu sitni kokosari, njihova cijena je, moguce, visa. Ali to opet ne mijenja na mom stavu, koji mozes procitati ispod prvog citata.
Ovo je jedini komentar za Vikića...sve ostalo je višak.
Mozda si ti naucio, navikao (ili sta vec) da na taj nacin komuniciras i diskutujes, vjerovatno se tako razgovara i "razmjenjuju" stavovi u SBB, ali ovo nije ni predizborni skup SBBBiH, niti smo (barem vecina ovdje) dio te price koji ce se poklopiti usima radi nekih sitnih spinova ili pokusaja da jednom pjesmom pokrijes cinjenicu da je i taj isti Vikic vise puta lutao po politickoj sceni.
Dobar borac, cijenjeni komandant, nije automatizmom izjednacen sa dobrim politicarom ili pozeljnim nacelnikom.
I to je jednostavno tako, koliko god (i Ti i SBB) pokusali igrati na kartu emocija i pozitivne uloge u ratu tog covjeka.