pravo simpa filmic

za ljubitelje crtica i malu (a i veliku) djecu...sto se dugometraznih crtica o misevima tice, Ratatouille mi je drazi, ali i ovaj je bio jako zabavan...super animacija, hrpa poznatih glumaca "posudili" svoje glasove, zanimljiva pricica tj bajka
Seven Pounds, novi film Will Smitha - dosta dobar, malo "tezak", nije za one koji vole "brze" dinamicne filmove...meni se prica svidjela, a i Rosario Dawson mi je pravo draga glumica, bas joj pase ova uloga

u pitanju je dosta tuzna drama, necu da djelim sadrzaj s vama, jer pola chara filma je u otkrivanju bas tih detalja price
Transporter 3, isti kalup kao i prva dva, kome su se ta dva svidjela, vjerovatno ce i ovaj...malo mi zao Jason Stathama zbog ovog filma stalno dobiva isti tip uloga, mada je dosta solidan glumac...meni je jedino na zivce isla Natalya Rudakova, koja igra glavnu zensku ulogu, mislim da su mogli naci interesantniju, atraktivniju i bolju rusku glumicu

slican komentar je stigao i od muskog dijela klape koja je gledala film sa mnom, tako da sumnjam da je samo do mene

inace standardna akcija, Transporter ih sve poshora, pa se malo igra McGayvera, pa ga glavni dasa malo vuce za nos, uniste tonu super auta i to je to