Zdravo @pinkman,
Zahvaljujemo se na javljanju i saradnji na ovaj način.
Da li je sada sve uredu sa radom servisa? Ukoliko imate poteškoće, rado ćemo provjeriti.
Stojimo Vam na raspolaganju.
Moderator: Benq
Zdravo @sarajevosa,sarajevosa wrote: ↑19/11/2020 02:12 Da li postoji način da se uploaduje veća količina podataka dolaskom u telemach? Naravno pod tim mislim da će brzina uploada biti brža nego paketi koji se nude, ili barem kao najbrži paket?
Zdravo @Gizmo967,Gizmo967 wrote: ↑18/11/2020 14:24 @Telemach gdje se može logirati na mail koji konfiguriram na Moj Telemach portalu? I da li je username [email protected] ili samo username
Upute na https://telemach.ba/podrska/cjenovnici- ... 125&qs=127 su opako zastarile
Hvala unaprijed.
Sad je ok. Nego bilo bas prije utakmice nestalo, pa doslo kad se zavrsilo, malo nezgodno.
I mene zanima ovo oko mail-a, skoro sam pravio nalog ali se nisam mogao logovati nigdjeTelemach wrote: ↑19/11/2020 09:24Zdravo @Gizmo967,Gizmo967 wrote: ↑18/11/2020 14:24 @Telemach gdje se može logirati na mail koji konfiguriram na Moj Telemach portalu? I da li je username [email protected] ili samo username
Upute na https://telemach.ba/podrska/cjenovnici- ... 125&qs=127 su opako zastarile
Hvala unaprijed.
Hvala Vam na javljanju.
Zamoliti ćemo Vas da izbrišete postojeći e-mail te da kreirate novi, a nama možete dostaviti podatke u inbox kako bismo iste mogli proslijediti kolegama na dalje kreiranje e-maila sa Telemach domenom.
Hvala Vam na saradnji na ovaj način.
Zdravo @rida1976,rida1976 wrote: ↑19/11/2020 10:32I mene zanima ovo oko mail-a, skoro sam pravio nalog ali se nisam mogao logovati nigdjeTelemach wrote: ↑19/11/2020 09:24Zdravo @Gizmo967,Gizmo967 wrote: ↑18/11/2020 14:24 @Telemach gdje se može logirati na mail koji konfiguriram na Moj Telemach portalu? I da li je username [email protected] ili samo username
Hvala unaprijed.
Hvala Vam na javljanju.
Zamoliti ćemo Vas da izbrišete postojeći e-mail te da kreirate novi, a nama možete dostaviti podatke u inbox kako bismo iste mogli proslijediti kolegama na dalje kreiranje e-maila sa Telemach domenom.
Hvala Vam na saradnji na ovaj način.
Zdravo @ninjahepek,ninjahepek wrote: ↑19/11/2020 11:52 Jel' se ovo ukidaju stari paketi pa me hitno zovete 3 puta unutar 24 sata?
Zdravo @dowydyenya,dowydyenya wrote: ↑19/11/2020 12:28 Telemach
Svaki kanal moram vratit unazad sekundu da bih mogao gledati program. Moze li kakav reset jer moj ne pomaze. Previse dugo ovo traje skoro 24 sata i pocinje me zivcirati.
Hvala
Poslao potrebne informacije na pp. HvalaTelemach wrote: ↑19/11/2020 12:37Zdravo @ninjahepek,ninjahepek wrote: ↑19/11/2020 11:52 Jel' se ovo ukidaju stari paketi pa me hitno zovete 3 puta unutar 24 sata?
Zahvaljujemo se na javljanju.
Molimo Vas da nam dostavite podatke u inbox kako bismo provjerili koji paket usluga koristite. Ne ukidamo pakete, moguće je da su Vas kolege pozivale kako bi Vam predložile prelazak na EON, jer na taj način ostvarujete mnoge benefite.
Imate PM.Telemach wrote: ↑18/11/2020 19:56Zdravo @rolacity,
Zahvaljujemo se na javljanju i interesovanju za naše usluge.
Najmanji EON paket je Light. Po Cjenovniku Telemach usluga pretplata na isti iznosi 47,50 KM (EON Light Duo) te 57,50 KM (EON Light - koji uključuje usluge digitalne televizije, interneta i telefonije). U sve EON pakete je uključena EON Smart TV App uz uvjet da posjedujete TV prijemnik koji podržava istu. Kompletnu ponudu sa listom dostupnih kanala, raspoloživih i podržanih uređaja možete pogledati na našoj Web stranici. Također, ako ste zainteresirani, molimo Vas da nam dostavite kontakt telefon u inbox kako bismo Vas pozvali i detaljno prezentirali ponudu.
@ninjahepek,ninjahepek wrote: ↑19/11/2020 13:23Poslao potrebne informacije na pp. HvalaTelemach wrote: ↑19/11/2020 12:37Zdravo @ninjahepek,ninjahepek wrote: ↑19/11/2020 11:52 Jel' se ovo ukidaju stari paketi pa me hitno zovete 3 puta unutar 24 sata?
Zahvaljujemo se na javljanju.
Molimo Vas da nam dostavite podatke u inbox kako bismo provjerili koji paket usluga koristite. Ne ukidamo pakete, moguće je da su Vas kolege pozivale kako bi Vam predložile prelazak na EON, jer na taj način ostvarujete mnoge benefite.
Stojimo Vam na raspolaganju.![]()
@rolacity,rolacity wrote: ↑19/11/2020 13:31Imate PM.Telemach wrote: ↑18/11/2020 19:56Zdravo @rolacity,
Zahvaljujemo se na javljanju i interesovanju za naše usluge.
Najmanji EON paket je Light. Po Cjenovniku Telemach usluga pretplata na isti iznosi 47,50 KM (EON Light Duo) te 57,50 KM (EON Light - koji uključuje usluge digitalne televizije, interneta i telefonije). U sve EON pakete je uključena EON Smart TV App uz uvjet da posjedujete TV prijemnik koji podržava istu. Kompletnu ponudu sa listom dostupnih kanala, raspoloživih i podržanih uređaja možete pogledati na našoj Web stranici. Također, ako ste zainteresirani, molimo Vas da nam dostavite kontakt telefon u inbox kako bismo Vas pozvali i detaljno prezentirali ponudu.
Hvala na brzoj reakciji! Nadam se da će prema vašem uputstvu biti bolje. Isto tako hvala gospodinu koji me pozvao, i rekao da pozovem kad god budem imao problem. Danas je sad zasad sve okeTelemach wrote: ↑19/11/2020 08:18Zdravo @IstinitaPoruka,IstinitaPoruka wrote: ↑19/11/2020 00:48 Poštovani,
stvarno sam hvalio uslugu xxx puta gdje god sam stigao, ali ovo od kako ste radili povećanje brzine, dosta često šteka, štopa, pogotovo oko 00:00.
Restartujem ruter par x, brzina očajna.
1. mjerenje: https://prnt.sc/vlt8cp
2. mjerenje: https://prnt.sc/vlt88g
Napomena: prije toga nije moglo pola sata pokrenuti speedtest nikako, i nema veze što je wifi, ovo jesam probao preko mobitela jer mi preko računara ISTO NIJE RADILO. @Telemach poradite na infrastrukturi, ja se stvarno ne namjeravam zadržavati na postojećem operateru ako se ovo nastavi u narednom periodu. Potreban mi je stabilan internet BEZ PREKIDA, a ako to niste u stanju isporučiti, kažite.
Kolega je neki dan dolazio jer je rađena reklamacija, i isto. Promijenio spojnicu, kao utvrdio je da nije sve ok bilo, međutim, i dalje se isto dešava.
Dan dobra konekcija, dan laga i moram restartovati ruter xx puta. (Niko ne downloaduje ništa).
Username imate u prethodnim porukama kad sam se žalio na usluge.
Žao nam je zbog poteškoća koje su se pojavile. Kolege će Vas, svakako, pozvati za provjeru. Sigurni smo da ćemo pronaći rješenje i nastaviti uspješno sarađivati sa Vama. Zahvaljujemo se na ukazanom povjerenju i razumijevanju.
@stinitaPoruka,IstinitaPoruka wrote: ↑19/11/2020 19:01Hvala na brzoj reakciji! Nadam se da će prema vašem uputstvu biti bolje. Isto tako hvala gospodinu koji me pozvao, i rekao da pozovem kad god budem imao problem. Danas je sad zasad sve okeTelemach wrote: ↑19/11/2020 08:18Zdravo @IstinitaPoruka,IstinitaPoruka wrote: ↑19/11/2020 00:48 Poštovani,
stvarno sam hvalio uslugu xxx puta gdje god sam stigao, ali ovo od kako ste radili povećanje brzine, dosta često šteka, štopa, pogotovo oko 00:00.
Restartujem ruter par x, brzina očajna.
1. mjerenje: https://prnt.sc/vlt8cp
2. mjerenje: https://prnt.sc/vlt88g
Napomena: prije toga nije moglo pola sata pokrenuti speedtest nikako, i nema veze što je wifi, ovo jesam probao preko mobitela jer mi preko računara ISTO NIJE RADILO. @Telemach poradite na infrastrukturi, ja se stvarno ne namjeravam zadržavati na postojećem operateru ako se ovo nastavi u narednom periodu. Potreban mi je stabilan internet BEZ PREKIDA, a ako to niste u stanju isporučiti, kažite.
Kolega je neki dan dolazio jer je rađena reklamacija, i isto. Promijenio spojnicu, kao utvrdio je da nije sve ok bilo, međutim, i dalje se isto dešava.
Dan dobra konekcija, dan laga i moram restartovati ruter xx puta. (Niko ne downloaduje ništa).
Username imate u prethodnim porukama kad sam se žalio na usluge.
Žao nam je zbog poteškoća koje su se pojavile. Kolege će Vas, svakako, pozvati za provjeru. Sigurni smo da ćemo pronaći rješenje i nastaviti uspješno sarađivati sa Vama. Zahvaljujemo se na ukazanom povjerenju i razumijevanju.
Ja sam platio na Unicredit zadnji racun m-bankingom, posto mi nije prolazilo preko linka sa e-racuna.van Basten wrote: ↑20/11/2020 11:51 Jel ovo zatvoren racun u unicredit? Na racunu ima samo broj racuna iz addiko banke
Ok, hvala. I ja uplacujem prek mba pa da se ne ganjam s bankarima ako je problem neki... bolje provjeriti... odoh platitidrug_profi wrote: ↑20/11/2020 11:55Ja sam platio na Unicredit zadnji racun m-bankingom, posto mi nije prolazilo preko linka sa e-racuna.van Basten wrote: ↑20/11/2020 11:51 Jel ovo zatvoren racun u unicredit? Na racunu ima samo broj racuna iz addiko banke
Proknjizena uplata. Znaci racun postoji.
Zdravo @van Basten,van Basten wrote: ↑20/11/2020 11:51 Jel ovo zatvoren racun u unicredit? Na racunu ima samo broj racuna iz addiko banke
Zdravo @jazzer,jazzer wrote: ↑20/11/2020 12:00 Ukoliko gledam neki sadrzaj (na bilo kojem kanalu) a koji sam vratio unazad i nakon pauze u gledanju na minut, dva,
nakon sto ponovo pokrenem gledanje stoji zaledjena slika jedno 20 -30 sekundi.
Kada se konacno pojavi slika vec je proslo 20 -30 sekundi sadrzaja. Onda moram premotati unazad pa da vidim
ono sto sam propustio.
U cemu je kvaka?