Ti ne spavas...insomnia78 wrote:A dje si ti bolan?
Stizu ovi iz Gute u Pariz koliko cujem
Ti ne spavas...insomnia78 wrote:A dje si ti bolan?
Ovo i ja mislim. Pogotovo nakon ove komedije danas. Ili čitav Afrin ili najveći dio.madner wrote:Turci uzimaju Afrin.
sumirprimus wrote:nidje veze...ultrajvosa 1987 wrote:To moras pitati prekodrinceRepublikanskaGarda wrote:Kaj znaci pesin? Odnosno pesinov rezim?
pesin, peksin,pesnit...
mi stoka s istoka to znamo..![]()
prljav lojav funjav, ono crno ispod nokata, radio u stali i rukom ti otkine hljebnije zajebancja
Iskreno, "šala" mi je zaparala oči ali nisam htio ništa da komentarisem.Krokodajl wrote:Nekada bilo, sad se spominjalo.Nadzornik wrote:...i sa svojima...Krokodajl wrote:
Svoj na svom.

nemoj saxx hljeba ti i boga...sarajevoxxxx wrote:Istočna Guta ogledalo hrabrosti Rusa i šija:
Naseliti đikana ko nama onomadswanfilter wrote:Moze li neko nabrzaka odg., stvarno nisam upratio ... Sta Turci planiraju sa ovim teritorijem kada se rat zavrsi? Aneksirati?
Fakat drug nemoj molim te.sumirprimus wrote:nemoj saxx hljeba ti i boga...sarajevoxxxx wrote:Istočna Guta ogledalo hrabrosti Rusa i šija:
stavi samo link.
jebiga ja ne krijem uz gutu sam. okruzenje. ocaj,agonija.slabiji su.
al nemoj jebte...
Turski dio sirijskog "Kipra".swanfilter wrote:Moze li neko nabrzaka odg., stvarno nisam upratio ... Sta Turci planiraju sa ovim teritorijem kada se rat zavrsi? Aneksirati?
ma jok..nebi oni..basko i ameri..kada kurde fizicki iskorijene povuci ce se lagano..nenametljivo..ostalo je legenda..Challenger_ wrote:Turski dio sirijskog "Kipra".swanfilter wrote:Moze li neko nabrzaka odg., stvarno nisam upratio ... Sta Turci planiraju sa ovim teritorijem kada se rat zavrsi? Aneksirati?
Mnogi su dobro krenuli ali su ih antisirijske ambicije izbacile iz kolosjeka.swanfilter wrote:Ako je tako, neka se pripreme na dugogodisnje mrcvarenje samih sebe. A, bili su krenuli dobrim putem, sto se Kurda i njihovog pitanja tice, godine unazad ...