Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
-
drogon2
#10476 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ma kakav Edmure.Taj je tolika pi*ka da ne bi otisao gore ni da nema problema sa Freyevima i Lannisterima 
- Idemedosumom
#10477 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ja nikako ne volim kada počnu glumce mijenjati. Haj kad malu djecu mijenjaju starijim glumcima, al ovo ostalo je katastrofa... isto da producenti nisu nikako knjige čitali, pa nemaju pojma koji su likovi ustvari bitni za priču...
Lik Mountain-a već treći glumac tumači
Berric Dondarion-a su mijenjali.
Daario Naharis-a su mijenjali (prvi glumac mi je bolje pasao)
Rickard Karstark ostario bar 15 godina boreći se na strani Robb-a
Bloodraven u 6. sezoni ni nalik onom iz 4.
itd.
Lik Mountain-a već treći glumac tumači
Berric Dondarion-a su mijenjali.
Daario Naharis-a su mijenjali (prvi glumac mi je bolje pasao)
Rickard Karstark ostario bar 15 godina boreći se na strani Robb-a
Bloodraven u 6. sezoni ni nalik onom iz 4.
itd.
Nije da mi te greške tražimo, već su one tako očigledne da nas "ošamare", pa haj ti ne primjeti...drogon2 wrote:Pa Freyevi ga i nisu culi.Dovoljno je bilo to sto se covjek pokupio i otisao da shvate tu poruku.Ne znam zasto imate potrebu gledat seriju i konstantno trazit neke greske u njoj.Uzivajte,nije jos puno ostalo.
-
drogon2
#10478 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Pa jest,ali vecina tih stvari je toliko beznacajna da ne vidim zasto se ljudi zamaraju time.Cuj mahnuli jedno drugom u mraku i to nekom smeta 
- pink floydd
#10479 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
čitao sam danas, ne mogu sad da nađem...kao igrali se glumci iz GoT na fazon "tell 3 things, 2 of them true and 1 lie" o seriji i Sophie Turner (Sansa) rekla:
1. Ramsay umire
2. Lady Stoneheart se pojavljuje (tako nešto o njoj, nisam siguran)
3. Arya skida 3 imena sa liste
Lady Stoneheart 98% se neće pojavljivati znači to je vjerovatno 1 laž. Remzi umire u idućoj epizodi, a što se tiče Arye na njenoj listi su Cersei, Frey i Mountain....tako da vjerovatno njih troje nas napuštaju.
1. Ramsay umire
Lady Stoneheart 98% se neće pojavljivati znači to je vjerovatno 1 laž. Remzi umire u idućoj epizodi, a što se tiče Arye na njenoj listi su Cersei, Frey i Mountain....tako da vjerovatno njih troje nas napuštaju.
- sigh
#10480 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ali opet sta ce sad ? Vratiti se kod Freya i biti njegov zatocenik ili otici do Casterlya ? Sta ce biti s njegovim vojnicima ? Moguce da on i Jamie spremaju nesto za Freyadrogon2 wrote:Ma kakav Edmure.Taj je tolika pi*ka da ne bi otisao gore ni da nema problema sa Freyevima i Lannisterima
Iako epizoda nije bila nesto posebno, drago mi je sto je na neki nacin oznacila kraj ovim ludim teorijama. Mislim ok je kad fan baza raspravlja o seriji ali nekako je otislo predaleko. Yahoo neki dan objavio clanak kako se vraca Syrio zbog one slike
- mixone1995
#10481 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Pa prije ce se Lady Stoneheart pojaviti, nego sto Arya pobije sve troje do kraja sezone ..pink floydd wrote:čitao sam danas, ne mogu sad da nađem...kao igrali se glumci iz GoT na fazon "tell 3 things, 2 of them true and 1 lie" o seriji i Sophie Turner (Sansa) rekla:
1. Ramsay umire
-
drogon2
#10482 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Bilo bi dobro da ucine sta u vezi Freya.Ta festa je u desetoj epizodi pa cemo da vidimo.sigh wrote:Ali opet sta ce sad ? Vratiti se kod Freya i biti njegov zatocenik ili otici do Casterlya ? Sta ce biti s njegovim vojnicima ? Moguce da on i Jamie spremaju nesto za Freyadrogon2 wrote:Ma kakav Edmure.Taj je tolika pi*ka da ne bi otisao gore ni da nema problema sa Freyevima i Lannisterima![]()
Iako epizoda nije bila nesto posebno, drago mi je sto je na neki nacin oznacila kraj ovim ludim teorijama. Mislim ok je kad fan baza raspravlja o seriji ali nekako je otislo predaleko. Yahoo neki dan objavio clanak kako se vraca Syrio zbog one slikeNajjaca koju sam do sad procitao D+D=T, Tyrion sin Daenerys i Drogoa, vracen unazad u vrijeme u utrobu Tywinove zene od strane one vjestice sto je "lijecila" Drogoa
![]()
- Pandakonda
#10483 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ma nema šanse da ova borba završi dobro za Stakove, zajmit će Ramiz barem jednog.

-
Juliuscezar
#10484 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ako pogledamo vidimo da je Mountain gotov za glavu veci od Hounda, a sad je jos upgrejdovan sto znaci u tome Cleagabowlu koji se nece desiti ne bi Hound imao nekih šansikakavdanakneiskustvu wrote:bhnapoleon1 wrote:
Bilo bi zanimljivo pogledati opet seriju ali sa druge strane ne trebaju mi te dodatne traume u zivotu
ovdje posve drugi glumac glumi gregora
- Capajebo
#10485 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Oberyn je bio za glavu manji od Pseta, pa ipak da ne bi kurcenja pobijedio bi 
-
omar little
#10486 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ako ramsey zaplati, zaplatiti ce na neki totalno antiklimaktican nacin. nikakve grandioznosti i kulminacije nece biti.
- alibegoa
#10487 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Kakvog Pseta čovječe likovi se ni na putu nisu sreli.Capajebo wrote:Oberyn je bio za glavu manji od Pseta, pa ipak da ne bi kurcenja pobijedio bi
- Pandakonda
#10488 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Vjerovatno je mislio na Mountainaalibegoa wrote:Kakvog Pseta čovječe likovi se ni na putu nisu sreli.Capajebo wrote:Oberyn je bio za glavu manji od Pseta, pa ipak da ne bi kurcenja pobijedio bi
-
Juliuscezar
#10489 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ali oberyen je imao drugaciji stil borbe koristio je brzinu da mu se suprostavi dok Hound i Mountain imaju isti stil, njihov dvoboj bi bio na mrtvu snaguCapajebo wrote:Oberyn je bio za glavu manji od Pseta, pa ipak da ne bi kurcenja pobijedio bi
-
asker
#10490 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Nazalost Ramseyja nece pojest svinje ili psi (kako smo mnogi prizeljkivali), nego ce dzukac casno zaginut na bojnom polju.
- annoy
#10491 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Dany sa frizure ulijeće u pravi čas
Koja žalost od epizode
Koja žalost od epizode
- Capajebo
#10492 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Pseto - Planina - Oberynalibegoa wrote:Kakvog Pseta čovječe likovi se ni na putu nisu sreli.Capajebo wrote:Oberyn je bio za glavu manji od Pseta, pa ipak da ne bi kurcenja pobijedio bi
Ima smisla, moram priznatibhnapoleon1 wrote:Ali oberyen je imao drugaciji stil borbe koristio je brzinu da mu se suprostavi dok Hound i Mountain imaju isti stil, njihov dvoboj bi bio na mrtvu snaguCapajebo wrote:Oberyn je bio za glavu manji od Pseta, pa ipak da ne bi kurcenja pobijedio bi
- annoy
#10493 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moram priznat da mi je zlo od forsiranja Bronnovog i Tyrionovog humora...ok, duhoviti su likovi, idemo dalje
- Pandakonda
#10494 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ko da gledam Ramiz će ostat živ dok će se debeli negdje smijat dok bude gledao naše reakcije 
- Gorštak
#10495 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Obrni - okreni, objektiviziraj, strpi se, čekaj... Kako god, opet, ruku na srce, u posljednjoj sezoni ova je serija blijeda sjena sebe i nezaustavljivo klizi u mainstream sranja kakvih ima kolko hoćeš kome nije žao života da ga troši gledajući ih.
Nema više onih twistova iz prvih sezona kad u tišini po nekoliko minuta držiš vilicu otvorenom ispred monitora na kojem se epizoda završila, ne vjerujući sam sebi šta i kako bi.
Jest Hound posjekao onih nekoliko, jesu objesili one druge, jest Mountain otkinuo glavu onome, ali nit više ima te nekonvencionalne brutalne prepoznatljivosti, a Boga mi ni seksa i golotinje.
Jebiga, valja ovo dogledati do kraja. Rutinski.
Nema više onih twistova iz prvih sezona kad u tišini po nekoliko minuta držiš vilicu otvorenom ispred monitora na kojem se epizoda završila, ne vjerujući sam sebi šta i kako bi.
Jest Hound posjekao onih nekoliko, jesu objesili one druge, jest Mountain otkinuo glavu onome, ali nit više ima te nekonvencionalne brutalne prepoznatljivosti, a Boga mi ni seksa i golotinje.
Jebiga, valja ovo dogledati do kraja. Rutinski.
-
asker
#10496 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Jadni Jon, bas ga zivot nije nimalo mazio.
Odrastao u tudjoj kuci, pojma nema ko su mu roditelji. Maceha ga prezirala cijeli zivot, eno i Sansa priznaje da je bila kucka prema njemu. Bijeg vidi u odlasku na zid, ko pas, znajuci da nema zene djece kuce, prava na nasljedstvo itd. Al ipak u tome vidi jedini spas. Tamo ga na noz docekaju, pa sranje sa divljacima, pa zombiji i setaci, non stop neke bitke za goli zivot. Kad je mislio da mu se sreca makar malo nasmjesila njegovi ljudi, braca (al u kurcu) ga izbodu ko goblen.
Sad opet duel sa monstrumom psihopatom sa minimalnim sansama da ce pobijedit. Jebem ti zivot
Da sam na njegovom mjestu nosao bi kesu leksaurina sa sobom, il bocu onog milk of the puppy.
Odrastao u tudjoj kuci, pojma nema ko su mu roditelji. Maceha ga prezirala cijeli zivot, eno i Sansa priznaje da je bila kucka prema njemu. Bijeg vidi u odlasku na zid, ko pas, znajuci da nema zene djece kuce, prava na nasljedstvo itd. Al ipak u tome vidi jedini spas. Tamo ga na noz docekaju, pa sranje sa divljacima, pa zombiji i setaci, non stop neke bitke za goli zivot. Kad je mislio da mu se sreca makar malo nasmjesila njegovi ljudi, braca (al u kurcu) ga izbodu ko goblen.
Sad opet duel sa monstrumom psihopatom sa minimalnim sansama da ce pobijedit. Jebem ti zivot
Da sam na njegovom mjestu nosao bi kesu leksaurina sa sobom, il bocu onog milk of the puppy.
-
Juliuscezar
#10498 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
i kad mu daju vojsku dobije 2000 divljaka i mora se oslanjat na 62 covjeka dok Danyers glupaca pod svakim kamenom nadje barem 100 eltinih ratnika. Da je Danyers na sjeveru dosad bi vjerovatno imala na svojoj strani barem 40.000 full opremljenih vitezova jer bi ih privukla svojom pateticnom pricom.asker wrote:Jadni Jon, bas ga zivot nije nimalo mazio.
Sad opet duel sa monstrumom psihopatom sa minimalnim sansama da ce pobijedit. Jebem ti zivot![]()
- Capajebo
#10499 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
A kad Daenerys dozivi brodolom i izgubi 20-30 000 ljudi, ovde ce biti vatromet na temi 
- annoy
#10500 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Jedino što želim više od toga je da je Jon Stark