[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2TgX_5ATzgc [/youtube]
IRAN
- salik79
#10476 Re: IRAN
Pomenuh maloprije one zarobljene britanske marince, pa rekoh da postavim i video necovjecnog odnosa divljih Homeinijevih fanatika prema njima, u iranskom, islamskom, fundamentalistickom kazamatu
:
- General War
#10477 Re: IRAN
A do sada nisu postojali Rusi i Kinezi...mislim, sto nisu prije stavili veto u SB?Challenger__ wrote:Kakav Izrael, kakve USA. Sankcije ponovo može uvesti samo SB/VS UN a tu su ruska i kineska ruka, znači, zdraoooo... Snakcije Iranu su zauvijek ispričana priča. Nema više, Ende, game over.Samo sanjaj
I sto danas samo gledamo USA delegaciju i EU...sto putin nije saopstio blagovijesti
- Challenger__
#10478 Re: IRAN
Kina i Rusija odavno ne primjenjuju sankcije prema Iranu. Skidanje je bilo potrebno radi Irana i radi svijeta a svijet ih više nikada neće uvesti jer više niko ne *ebe ni dva posto cionističke budale Izraela i USA.
Što si se ti s*ebao radi Irana? Niti si Ćifut niti "Amer", šta se onda buniš...
- salik79
#10479 Re: IRAN
Posljednje "hitne/prioritetne vijesti" Frankfurter allgemeine Zeitunga:
Amerika und EU heben Sanktionen gegen Iran auf
Amerika i EU ukidaju sankcije protiv Irana (Steinmeier govori o "historijskom diplomatskom uspjehu")
http://www.faz.net/aktuell/politik/tehe ... 18461.html
Amerika und EU heben Sanktionen gegen Iran auf
Amerika i EU ukidaju sankcije protiv Irana (Steinmeier govori o "historijskom diplomatskom uspjehu")
http://www.faz.net/aktuell/politik/tehe ... 18461.html
- salik79
#10481 Re: IRAN
Ljudi koji ne kontaju da je SWIFT, izmedju ostalog, bio najveca prepreka Iranu za trgovanje sa zemljama koje nisu jebale sankcije ni 2%, ne zasluzuju da im se ista objasnjavaChallenger__ wrote:Kina i Rusija odavno ne primjenjuju sankcije prema Iranu. Skidanje je bilo potrebno radi Irana i radi svijeta a svijet ih više nikada neće uvesti jer više niko ne *ebe ni dva posto cionističke budale Izraela i USA.
- General War
#10482 Re: IRAN
Nemogu supljeChallenger__ wrote:Kina i Rusija odavno ne primjenjuju sankcije prema Iranu. Skidanje je bilo potrebno radi Irana i radi svijeta a svijet ih više nikada neće uvesti jer više niko ne *ebe ni dva posto cionističke budale Izraela i USA.
- Challenger__
#10483 Re: IRAN
Ali, pazi ovo... Kina je napravila alternativu, u testnoj je fazi i zove se - CIPS (poznato, ne?)!salik79 wrote:Ljudi koji ne kontaju da je SWIFT, izmedju ostalog, bio najveca prepreka Iranu za trgovanje sa zemljama koje nisu jebale sankcije ni 2%, ne zasluzuju da im se ista objasnjavaChallenger__ wrote:Kina i Rusija odavno ne primjenjuju sankcije prema Iranu. Skidanje je bilo potrebno radi Irana i radi svijeta a svijet ih više nikada neće uvesti jer više niko ne *ebe ni dva posto cionističke budale Izraela i USA.
_____
Und die Welt, mein Freund, und die Welt.jao_situacije wrote:veliki dan za iran
(welt - world, freund - friend)
- jao_situacije
#10484 Re: IRAN
možemo mi na njemačkom čeliChallenger__ wrote:Ali, pazi ovo... Kina je napravila alternativu, u testnoj je fazi i zove se - CIPS (poznato, ne?)!salik79 wrote:Ljudi koji ne kontaju da je SWIFT, izmedju ostalog, bio najveca prepreka Iranu za trgovanje sa zemljama koje nisu jebale sankcije ni 2%, ne zasluzuju da im se ista objasnjavaChallenger__ wrote:Kina i Rusija odavno ne primjenjuju sankcije prema Iranu. Skidanje je bilo potrebno radi Irana i radi svijeta a svijet ih više nikada neće uvesti jer više niko ne *ebe ni dva posto cionističke budale Izraela i USA.
![]()
_____
njemački pričam od 7 godine
- Challenger__
#10485 Re: IRAN
Ma jok, nije o tome riječ. Ne osjećaš se dobro kada se poremeti tvoj mentalni status roba.General War wrote:Nemogu suplje
- salik79
#10486 Re: IRAN
Challenger__ wrote:Ali, pazi ovo... Kina je napravila alternativu, u testnoj je fazi i zove se - CIPS (poznato, ne?)!salik79 wrote:Ljudi koji ne kontaju da je SWIFT, izmedju ostalog, bio najveca prepreka Iranu za trgovanje sa zemljama koje nisu jebale sankcije ni 2%, ne zasluzuju da im se ista objasnjavaChallenger__ wrote:Kina i Rusija odavno ne primjenjuju sankcije prema Iranu. Skidanje je bilo potrebno radi Irana i radi svijeta a svijet ih više nikada neće uvesti jer više niko ne *ebe ni dva posto cionističke budale Izraela i USA.
![]()
_____
- salik79
#10487 Re: IRAN
Challenger__ wrote:Ma jok, nije o tome riječ. Ne osjećaš se dobro kada se poremeti tvoj mentalni status roba.General War wrote:Nemogu suplje
Nego Chelli, sta velis na ono podvodno-nadvodno cudoviste?!
- Challenger__
#10488 Re: IRAN
Šta reći nego rapsodija... I to sve pod sankcijama. Nemam riječi, bez teksta sam...salik79 wrote:Nego Chelli, sta velis na ono podvodno-nadvodno cudoviste?!
- Challenger__
#10489 Re: IRAN
U testoj fazi. Vizionarski sagledano, na duge staze. Najsmješnije i najsimpatičnije mi je bilo to što se zove kao i naša baza podataka - CIPS. Doslovno i bukvalno isto.salik79 wrote:Za Kineze
Nadam se da ce i zazivjeti, za buduce generacije, da ih ne mogu anglo-cionisti hebat kako im se cefne
![]()
- General War
#10490 Re: IRAN
Ma ti sve znasChallenger__ wrote:Ma jok, nije o tome riječ. Ne osjećaš se dobro kada se poremeti tvoj mentalni status roba.General War wrote:Nemogu suplje
- salik79
#10491 Re: IRAN
Zamisljam, kad iznenada izroni, a ovi se nesto tamo guzeljaju u onim svojim plovilimaChallenger__ wrote:Šta reći nego rapsodija... I to sve pod sankcijama. Nemam riječi, bez teksta sam...salik79 wrote:Nego Chelli, sta velis na ono podvodno-nadvodno cudoviste?!
- Challenger__
#10492 Re: IRAN
Moraćeš naći novog mentalnog gospodara. Aktuelni ti ne stoji baš dobro. Kme, kme.Ma ti sve znas![]()
Last edited by Challenger__ on 17/01/2016 00:21, edited 1 time in total.
- salik79
#10493 Re: IRAN
Ne bi bili Kinezi kad ne bi sta iskopirali. Pa makar i od nasChallenger__ wrote:U testoj fazi. Vizionarski sagledano, na duge staze. Najsmješnije i najsimpatičnije mi je bilo to što se zove kao i naša baza podataka - CIPS. Doslovno i bukvalno isto.salik79 wrote:Za Kineze
Nadam se da ce i zazivjeti, za buduce generacije, da ih ne mogu anglo-cionisti hebat kako im se cefne
![]()
- Challenger__
#10494 Re: IRAN
Salik vidi ovo... Ovo je moj 11-i komentar kada sam se registrovao prije 4 godine, tema Iran, njen sami početak:
LINK
_____
Tad, početkom 2012 su još uvijek bile aktuelne intervencionističke ideje protiv Irana. A gledaj danas... Pa kako da čovjek ne bude zadovoljan, kako??
Za početak odredio se prema istini: intervencija protiv Irana je zločin. To mi kaže i srce i razum. Napisao to "urbi et orbi" i podijelio to mišljenje sa prijateljima.
U skladu sa svojim mogućnostima, dovoljno.
_____
Tad, početkom 2012 su još uvijek bile aktuelne intervencionističke ideje protiv Irana. A gledaj danas... Pa kako da čovjek ne bude zadovoljan, kako??
- General War
#10495 Re: IRAN
A da vidis ovog aviona kako leti...prosto da zanijemisChallenger__ wrote:Šta reći nego rapsodija... I to sve pod sankcijama. Nemam riječi, bez teksta sam...salik79 wrote:Nego Chelli, sta velis na ono podvodno-nadvodno cudoviste?!
- salik79
#10496 Re: IRAN
UpravoChallenger__ wrote:Salik vidi ovo... Ovo je moj 11-i komentar kada sam se registrovao prije 4 godine, tema Iran, njen sami početak:
Za početak odredio se prema istini: intervencija protiv Irana je zločin. To mi kaže i srce i razum. Napisao to "urbi et orbi" i podijelio to mišljenje sa prijateljima.
U skladu sa svojim mogućnostima, dovoljno.LINK
_____
-
sandromen
#10497 Re: IRAN
Iranci kao Srbisalik79 wrote:A zamisli da su im sa ovakvim strojevima dosli, umjesto onim "plasticnim kadama"!? Jarane, evo dje sam tanak, ako ih ne bi hercika strefila![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8pqhkh7Poyo [/youtube]
Sve made in I.R. Iran. Za vrijeme saha nisu doslovno ni plasticne kade, ne one "plasticne kade" o kojima trol prica, umjeli napraviti.![]()
http://www.telegraf.rs/vesti/politika/1 ... bije-video
Last edited by sandromen on 17/01/2016 00:49, edited 3 times in total.
- Arteta
#10498 Re: IRAN
Kineze zanima samo ekonomija, a na tom polju su im "anglo-cionisti" poslovni partneri.salik79 wrote:
Za Kineze
![]()
-
sandromen
#10499 Re: IRAN
Ameri prognozirali kada su došle sankcije Iranu kako će to utjecati na 10% povećanja cijene nafte. Sada kaću biće takav pad dok Kinezi pri ovakvim cijenama imaju rekordnu kupovinu puneći zalihe.Arteta wrote:Kineze zanima samo ekonomija, a na tom polju su im "anglo-cionisti" poslovni partneri.salik79 wrote:
Za Kineze
![]()
Ameri puštajući Irance na tržište sada još više vade mast Rusima.
Poigravaju se anglo-cionisti kako im se ćefne.