Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
nosara

#10476 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by nosara »

Pedja Kojovic wrote: Za kraj.
Nije pravedno, a ako vam je zaista stalo do ove zemlje ni produktivno, siriti teze da "su svi isti","da ne treba glasati" i da
"promjena nije moguca".
U okviru ovog nakaradnog sistema bez sistema i sa akterima koji su trenutno na politickoj sceni, nikakva promjena nije moguca... Svi imate iste ciljeve, istu ideologiju zasnovanu na profitu i skoro identicne metode politickog djelovanja... Rasipate novac i kradete dragocijeno vrijeme...

Nema promjene izborima, to je zvaka za budale... A za ono sto nam treba je, ocigledno, jos prerano...
Pedja Kojovic

#10477 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Pedja Kojovic »

veljaca

Promaklo,izvinjavam se.
(To je bilo pitanje kada sam pisao o dekriminalizaciji marihuane, zar ne?)

Ne. Prostituciju ne treba legalizovati nego treba raditi na otklanjanju socijalnih uzroka te pojave.
Primarni prekrsioci zakona u ovom slucaju su, po nama, oni koji "kupuju".

p.k.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#10478 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by KatarinaKosaca »

Pedja Kojovic wrote:Ne. Prostituciju ne treba legalizovati nego treba raditi na otklanjanju socijalnih uzroka te pojave.

p.k.
Nitko nikada nigdje nije iskorijenio prostituciju, pa smatram da je utopija misliti da će se to uraditi "otklanjanjem socijalnih uzroka te pojave". :roll: Onako lijepo i moralno zvuči, ali potpuno utopijski.
veljaca

#10479 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by veljaca »

Pedja Kojovic wrote:veljaca

Promaklo,izvinjavam se.

Ne. Prostituciju ne treba legalizovati nego treba raditi na otklanjanju socijalnih uzroka te pojave.

p.k.
Na zalost, ovo nije jedno od mojih pitanja .... Ovo je pitanje drugog forumasa ... Ali i on je trazio da mi odgovoris na moja pitanja ....

Stvarno cijenim tvoj trud, nemam nista protiv tebe a ni protiv NS .... cak smo i diskutovali licem u lice ( pred Katedralom ). Nisam nikako vezan za politiku, ali politika me se itekako dotice - kao i svakog stanovnika jedine nam Drzave Bosne i Hercegovine :bih: ....
Moje pitanje je bilo da mi direktno odgovoris ( bez politikanstva - ako je ovo preteska rijes - IZVINI ) - koja je po tebi razlika izmedju solucija pri glasanja: a) Suzdrzan i b ) Ne glasanja nikako. Jasno je kada je solucija c) Za i kada je solucija d) Protiv ..... Ovo bih pitao i bilo koga koji je u SKS - da ima ovakva mogucnost da ih se pita .... I primjer sa olovkama ti nije dobar ( izvini ) ....
Po meni bi trebalo ukinuti opcije - suzdrzan i - ne glasati, ili u krajnjem slucaju ostavit samo jednu mogucnost ( ako bih se ja pitao - radije bih izbacio opciju - Suzdrzan ) ....
A drugo pitanje je bilo ( cak i neka vrsta pomoci tebi i NS ) da li nakon iznosenja jedne pikanterije iz hodnika SKS u svezi jednog narodnog poslanika - da li mozes iznijeti jos neke ( po mogucnosti i za druge narodne poslanike bez obzira na stranacku pripadnost ), jer bi time pokazao svoju sirokogrudnost .....

Mislim da sam sada ( a po ko zna vec koji put ) detaljnije pojasnio svoja pitanja ....

Nadam se odgovoru,

Puno srece i uspjeha u zivotu, kako na licnom planu, tako i u politici ....

Veljaca,

s.r.
udrch

#10480 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by udrch »

KatarinaKosaca wrote:
Pedja Kojovic wrote:Ne. Prostituciju ne treba legalizovati nego treba raditi na otklanjanju socijalnih uzroka te pojave.

p.k.
Nitko nikada nigdje nije iskorijenio prostituciju, pa smatram da je utopija misliti da će se to uraditi "otklanjanjem socijalnih uzroka te pojave". :roll: Onako lijepo i moralno zvuči, ali potpuno utopijski.
Jeli ovo Peđa zagovara kastraciju..u našem društvu postoje ljudi koji drugačije ne mogu doći do te situacije o kojoj pričamo..
miki.ba

#10481 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by miki.ba »

veljaca wrote:

Promaklo,izvinjavam se.

p.k.
Na zalost, ovo nije jedno od mojih pitanja .... Ovo je pitanje drugog forumasa ... Ali i on je trazio da mi odgovoris na moja pitanja ....

Stvarno cijenim tvoj trud, nemam nista protiv tebe a ni protiv NS .... cak smo i diskutovali licem u lice ( pred Katedralom ). Nisam nikako vezan za politiku, ali politika me se itekako dotice - kao i svakog stanovnika jedine nam Drzave Bosne i Hercegovine :bih: ....
Moje pitanje je bilo da mi direktno odgovoris ( bez politikanstva - ako je ovo preteska rijes - IZVINI ) - koja je po tebi razlika izmedju solucija pri glasanja: a) Suzdrzan i b ) Ne glasanja nikako. Jasno je kada je solucija c) Za i kada je solucija d) Protiv ..... Ovo bih pitao i bilo koga koji je u SKS - da ima ovakva mogucnost da ih se pita .... I primjer sa olovkama ti nije dobar ( izvini ) ....
Po meni bi trebalo ukinuti opcije - suzdrzan i - ne glasati, ili u krajnjem slucaju ostavit samo jednu mogucnost ( ako bih se ja pitao - radije bih izbacio opciju - Suzdrzan ) ....
A drugo pitanje je bilo ( cak i neka vrsta pomoci tebi i NS ) da li nakon iznosenja jedne pikanterije iz hodnika SKS u svezi jednog narodnog poslanika - da li mozes iznijeti jos neke ( po mogucnosti i za druge narodne poslanike bez obzira na stranacku pripadnost ), jer bi time pokazao svoju sirokogrudnost .....

Mislim da sam sada ( a po ko zna vec koji put ) detaljnije pojasnio svoja pitanja ....

Nadam se odgovoru,

Veljaca,

s.r.
Coek je više puta odgovorio na to pitanje, al evo i ja cu pokusat.
Suzdržan si kad je to najbolje rješenje za tebe samog ili tvoju stranku, a to je u datom trenutku za njih bilo najbolje rješenje. Ja sam suzdržan kad žena ruži djecu jer znam da je zahebana i to je za mene najbolje rješenje u tom trenutku. :mrgreen:
drug profi

#10482 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by drug profi »

Inace ce ruziti i tebe i nahebaces gore neg djeca, znam taj slucaj....
Petit_Beurre

#10483 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Petit_Beurre »

-LIBERO- wrote:@PB, drug opusteno. Ovdje se vise radi o povrijedjenim i uvrijedjenim sujetama i slicnim stvarima, nego o realnoj krictici.

Drug Nosara je druga stvar :D . On je "komunjara" (nista pogrdno :D ), a takvi su drugacijeg kova. Ja njegove kritike nikada ne shvatim kao nesto zlonamjerno i produktom udara na licnu sujetu.
Jesi mi to zamjerio zbog opaske o F.K. Sarajevo ? Mojne mi se ljutiš, fino je i Sarajevo :mrgreen:
Ma ne, drug, znam ja dobro o čemu je ovdje riječ. Zahuktava se kampanja, polako kreće plaćena mašinerija u razračunavanje i traženje dlake u jajetu. Prof. Repovac, Dennisovo ime, optužbe da smo sateliti i sl. će biti učestala pojava, i moram ti priznati da mi je već pomalo muka, ali bože moj...

@ Innovation
Citirala/o si moje postove, nisam baš shvatio najbolje kontekst, je li ono ironija ili?
Sve najbolje :bih:
Co0l

#10484 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Co0l »

Promaklo,izvinjavam se.

p.k.
A marihuanu treba legalizovati?

P.S.izvinjavam se ponovo,kao i za pitanje o prostituciji,vidim da ste o tome vec raspravljali ali lakse je Vama odgovoriti ponovo nego meni prebirat po 400+ strana da nadjem odgovor.
veljaca

#10485 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by veljaca »

miki.ba wrote:
veljaca wrote:

Promaklo,izvinjavam se.

p.k.

Nadam se odgovoru,

Veljaca,

s.r.
Coek je više puta odgovorio na to pitanje, al evo i ja cu pokusat.
Suzdržan si kad je to najbolje rješenje za tebe samog ili tvoju stranku, a to je u datom trenutku za njih bilo najbolje rješenje. Ja sam suzdržan kad žena ruži djecu jer znam da je zahebana i to je za mene najbolje rješenje u tom trenutku. :mrgreen:
Kao prvo nije odgovorio ....
A Bogami ni ti. Jer, ako treba procitaj ponovo pitanje/pitanja - ja pitam za RAZLIKU .... u jednom od dva neodgovorena pitanja ...
miki.ba

#10486 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by miki.ba »

veljaca wrote: Kao prvo nije odgovorio ....
A Bogami ni ti. Jer, ako treba procitaj ponovo pitanje/pitanja - ja pitam za RAZLIKU .... u jednom od dva neodgovorena pitanja ...
Ako odgovoriš sa "ne" može ti žena zamjerit. :D
Baš sam fino objasnio što ne prihvataš moj odgovor?
Last edited by miki.ba on 27/09/2012 08:37, edited 1 time in total.
mrgreen

#10487 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by mrgreen »

veljaca, halali mu molim te više.. :D
VjecitiStudent

#10488 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by VjecitiStudent »

Pedja Kojovic wrote:A sad mala pauza zbog promocije knjige Jasne Jelisic.
Valjda ce u medjuvremenu i ovi sto rade na internetu otici kuci, na, moram priznati, zasluzeni odmor.

p.k.
Apsolutno, apsolutno.
Nakon tri godine koje sam proveo kao placenik NS na ovom forumu (posvjedocice mi Seln i Nosara), sad me placa licno Konakovic :D
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#10489 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by sabina1 »

VjecitiStudent wrote:[
SDP-SDA je bila stabilna sve dok SDP nije krenuo u avanturu hokejaske izmjene SDA sa SBB-om, u koju, izvjesno je, se ne bi mogao upustiti bez prethodno obezbijedjene podrske NS-a.
Stoga, bilo bi krajnje licemjerno da NS sada opere ruke i glumi nezainteresovanu opoziciju do sljedecih izbora.
GDJE ? KADA ? S KIME ? KOME ? KAKO ? KUDA? KO?
Čitate li bosanski jezik , ups ili hrvatski ili srpski ili srpskohrvatski možda?
ODGOVORITE jasno i nedvosmisleno na postavljenih sedam (7) pitanja o insinuaciji koju navodite.
Nemojte "pretpostavljati" , "zamišljati" ili "razmišljati" nego NAVEDITE JASNE PRIMJERE.
Ovo su vrlo , vrlo ozbiljne i nimalo naivne optužbe koje prevazilaze granice "forumanja" i forumskih tlapnji.

Smeta Vam to što će NS glatko pokupiti glasove SDP-ovaca ? Smeta Vam?

Da nije Naša Stranka IZDALA posljednji vapaj građanske opcije ovog grada i zemlje pa koalirala sa udruženim kriminalnim poduhvatom upakovanim u religijski plašt I plašt "patriotizma"?
Da nije možda Naša Stranka delegirala hokejaškog lidera pa spade klizaljka, ode čovjek (vlada ) - klizavo ali ne toliko jer je Utemeljitelj tek krenuo da zida. Da pravi kule i gradove po BiH sve od prodaje "Dnevnog Avaza" ("borićemo se za naklonost Dnevnog Avaza"-Radončić Fahrudin) pa on postavi ne klizaljku - nego sanke ali avaj...SDA ma kako "pravovjerna" bila pronađe Deda-Mraza koji pokloni-glasove. I s klizaljkama i bez klizaljki.
I za ovo je KRIVA NAŠA STRANKA?

Za crveno-zelene zastave je kriva Naša Stranka??????

Apsolutno i totalno je LICEMJERNO i SRAMOTNO povezivati Našu Stranku sa slovom S u imenu Socijaldemokratska Partija Bosne i Hercegovine (skraćeno SDP) ne samo zbog razlike u ideologiji i boji. Licemjerno je zbog razlike u kadrovima jer su SDP-ovi "kadrovi" vrh-vrhova za formiranje crveno-zelenih koalicija (kadrovi NS-a ne koaliraju jer samostalno misle i samostalno RADE ) , odnosno razlilke u principu bavljenja politikom te pristupa politici.
Taman kad sam pomislila da je Željko Komšić kraj krajeva u pretvaranju SDP-a u klasičnu populističku floskulu koja posjeduje silne nekretnine po gradu -a oni imaju JOŠ !!! SDP ne prestaje tonuti u središte zemlje. Neka ih neko gurne ili im pruži ruku. No to nikako nije zadatak NS-a.( Kojoviću , imate mnogo važnija posla. Osvrnite se.)
I poredite SDP sa NS-om samo zato jer Vam je ćeif jer mislite da ćete time "nauditi" Kojoviću i njegovoj ekipi a ne pada Vam na pamet da će možda ipak neki neodlučni ili neuki forumaš pročitati vaš ne ingeniozni, nego potpuno pamfletistički pasus i steći dojam da NS zbilja (možda) bitiše da bi bila povezana sa SDP-om i time ćete uzeti glas Kojovićevoj ekipi i dovesti ove kantonalne Općine u poziciju da nam razne "Koldže" vedre i oblače. U nove "najteže" godine zajedno !!! To Vam je bitnije ?? Odgovorite student - ne sramite se, odgovorite na pitanja ?
Šta Vam smeta kod NS-a ? Nezavisnost , obrazovanje , struka , mladost , osmijesi , veselost , "gradska raja" (alergična na ovaj izraz - dužno poštovanje i izvinjenje svoj "negradskoj raji" ).
Diplomirajte student. Neka Vam tema diplomskog bude Naša Stranka ali onako kako treba a ne onako kako bi VI željeli da djeluje.

@Doktor29...moderacija postoji a tako slatko bi se narazgovarala sa Vama
@Stupskabitanga :thumbup: :thumbup: :thumbup:
iceman ze

#10490 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by iceman ze »

Gosp. Kojovic,

zanima me stav Nase stranke, kad je u pitanju nezavisni odbor, za koji traje procedura od marta, 2011.g.? Ko je krivac i zasto?
mrgreen

#10491 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by mrgreen »

Lud i ponosan wrote:
mrgreen wrote:veljaca, halali mu molim te više.. :D

:D
hahaha plačem. fakat nam ovo treba na ovoj temi :D
Corto Maltese

#10492 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Corto Maltese »

VjecitiStudent wrote:
Valjda ce u medjuvremenu i ovi sto rade na internetu otici kuci, na, moram priznati, zasluzeni odmor.

p.k.
Apsolutno, apsolutno.
Nakon tri godine koje sam proveo kao placenik NS na ovom forumu (posvjedocice mi Seln i Nosara), sad me placa licno Konakovic :D
Uz svo dužno poštovanje, nisi mi ni do koljena.
Odoh sad kod Dine po dnevnicu :D
VjecitiStudent

#10493 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by VjecitiStudent »

fixer wrote:
Lud i ponosan wrote:@ VjecitiStudent

Potrazi odgovore na temama drugih politickih partija, samo pazi da ne ostaris cekajuci Godoa... Doduse, pitanja na tim temama bi bila daleko ozbiljnija i potencijalno opasna, ali ti se ne zamaras bitnim stvarima. ;)
Mnogo puta Vjeciti ubode u metu, no takodjer dosta puta me asocira na osobu teskog karaktera. Neredovan sam s citanjem, pa je to vjerovatno razlog, ali me jebeno zanima za koga on glasa? :D Mozda sam nekulturan, ali me interesuje da li nadje nekog ko je po njemu vrijedan poteza olovkom? :?
Uglavnom pokusavam da svojim glasom ne pusem u jedra realiziranim i nerealiziranim lopovima nase politike.
Zvuci nemoguce?
Doktor29

#10494 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Doktor29 »

tvsabina wrote:
SDP-SDA je bila stabilna sve dok SDP nije krenuo u avanturu hokejaske izmjene SDA sa SBB-om, u koju, izvjesno je, se ne bi mogao upustiti bez prethodno obezbijedjene podrske NS-a.
Stoga, bilo bi krajnje licemjerno da NS sada opere ruke i glumi nezainteresovanu opoziciju do sljedecih izbora.
Čitate li bosanski jezik , ups ili hrvatski ili srpski ili srpskohrvatski možda?
ODGOVORITE jasno i nedvosmisleno na postavljenih sedam (7) pitanja o insinuaciji koju navodite.
Nemojte "pretpostavljati" , "zamišljati" ili "razmišljati" nego NAVEDITE JASNE PRIMJERE.
Ovo su vrlo , vrlo ozbiljne i nimalo naivne optužbe koje prevazilaze granice "forumanja" i forumskih tlapnji.

Da nije Naša Stranka IZDALA posljednji vapaj građanske opcije ovog grada i zemlje pa koalirala sa udruženim kriminalnim poduhvatom upakovanim u religijski plašt I plašt "patriotizma"?
Da nije možda Naša Stranka delegirala hokejaškog lidera pa spade klizaljka, ode čovjek (vlada ) - klizavo ali ne toliko jer je Utemeljitelj tek krenuo da zida. Da pravi kule i gradove po BiH sve od prodaje "Dnevnog Avaza" ("borićemo se za naklonost Dnevnog Avaza"-Radončić Fahrudin) pa on postavi ne klizaljku - nego sanke ali avaj...SDA ma kako "pravovjerna" bila pronađe Deda-Mraza koji pokloni-glasove. I s klizaljkama i bez klizaljki.

Apsolutno i totalno je LICEMJERNO i SRAMOTNO povezivati Našu Stranku sa slovom S u imenu Socijaldemokratska Partija Bosne i Hercegovine (skraćeno SDP) ne samo zbog razlike u ideologiji i boji. Licemjerno je zbog razlike u kadrovima jer su SDP-ovi "kadrovi" vrh-vrhova za formiranje crveno-zelenih koalicija (kadrovi NS-a ne koaliraju jer samostalno misle i samostalno RADE ) , odnosno razlilke u principu bavljenja politikom te pristupa politici.
Taman kad sam pomislila da je Željko Komšić kraj krajeva u pretvaranju SDP-a u klasičnu populističku floskulu koja posjeduje silne nekretnine po gradu -a oni imaju JOŠ !!! SDP ne prestaje tonuti u središte zemlje. Neka ih neko gurne ili im pruži ruku. No to nikako nije zadatak NS-a.( Kojoviću , imate mnogo važnija posla. Osvrnite se.)
I poredite SDP sa NS-om samo zato jer Vam je ćeif jer mislite da ćete time "nauditi" Kojoviću i njegovoj ekipi a ne pada Vam na pamet da će možda ipak neki neodlučni ili neuki forumaš pročitati vaš ne ingeniozni, nego potpuno pamfletistički pasus i steći dojam da NS zbilja (možda) bitiše da bi bila povezana sa SDP-om i time ćete uzeti glas Kojovićevoj ekipi i dovesti ove kantonalne Općine u poziciju da nam razne "Koldže" vedre i oblače. U nove "najteže" godine zajedno !!! To Vam je bitnije ?? Odgovorite student - ne sramite se, odgovorite na pitanja ?
Šta Vam smeta kod NS-a ? Nezavisnost , obrazovanje , struka , mladost , osmijesi , veselost , "gradska raja" (alergična na ovaj izraz - dužno poštovanje i izvinjenje svoj "negradskoj raji" ).
Diplomirajte student. Neka Vam tema diplomskog bude Naša Stranka ali onako kako treba a ne onako kako bi VI željeli da djeluje.

Koji ti imas problem samnom ili sa onim sto ja pisem?
sabina1

#10495 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by sabina1 »

Doktor29 wrote:
"S tobom" nikakav a s onim što pišeš još manje.
Ne mogu nažalost replicirati kako bih željela jer bi me trajno banovali na forumu.
Doktor29

#10496 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Doktor29 »

tvsabina wrote:
Doktor29 wrote:
"S tobom" nikakav a s onim što pišeš još manje.
Ne mogu nažalost replicirati kako bih željela jer bi me trajno banovali na forumu.

Kada budes manje frustrirana i kada te prodje euforija oko ovih izbora mozemo u miru o tome, sta god te toliko smetalo kod mene, do tada mastaj o Sabininoj pobjedi u Novom Sarajevu ;-)
sabina1

#10497 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by sabina1 »

Doktor29 wrote:
Kada budes manje frustrirana i kada te prodje euforija oko ovih izbora mozemo u miru o tome, sta god te toliko smetalo kod mene, do tada mastaj o Sabininoj pobjedi u Novom Sarajevu ;-)
:D :D :D :D ....grohotom....grohotom se smijemo :-D

Lud i ponosan wrote:@ tvsabina

Ne daj se izbaciti iz kolosjeka, ne bih volio da mi uskrate tvoje virtualno prisustvo. ;)
Ni u ludilu :-).
Hvala Lud i ponosan !
Doktor29

#10498 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Doktor29 »

tvsabina wrote:
Doktor29 wrote:
:D :D :D :D ....grohotom....grohotom se smijemo :-D
Lud i ponosan wrote:@ tvsabina

Ne daj se izbaciti iz kolosjeka, ne bih volio da mi uskrate tvoje virtualno prisustvo. ;)
Ni u ludilu :-).
Hvala Lud i ponosan !
Sada znas kako nam je kada procitamo tvoju objektivnu analizu i procjenu da ce Sabina pobjediti u Novom Sarajevu 8-)
VjecitiStudent

#10499 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by VjecitiStudent »

tvsabina wrote:

31.5. Zlatko i Fahro su obznanili pakt, vec 4.6. je bila hitna sjednica skupstine KS i hokejaska izmjena dijela vlasti koja prolazi vrlo uskom vecinom u Skupstini, koja se nikako ne bi mogla desiti da ruke ZA nisu unaprijed ugovorene.

Takodjer,
Kad je SDP pravio vladu sa SDA, NS ih je podrzala,
kad je SDP pravio vladu sa SBB, NS ih je podrzala,
uoci glasanja o smjeni vlade, podrzali su SDP, stavise rekli su da bi SDP trebao biti u vlasti do kraja mandata.

E ne znam stvarno da su mogli vise.

No, Pedja ce lako razvaliti gore izneseno zakljucivanje ako podrzi i najnoviju vladu, pogotovo jer logika obrazlozenja koje je dao 4. juna podrzavajuci proslu smjenu se nimalo nije izmijenila (interes gradjana KS da imaju vladu).
VjecitiStudent

#10500 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by VjecitiStudent »

Corto Maltese wrote:
VjecitiStudent wrote:

p.k.
Apsolutno, apsolutno.
Uz svo dužno poštovanje, nisi mi ni do koljena.
Odoh sad kod Dine po dnevnicu :D
Dial "D" for ... :D
Locked