Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
Merengues

#10476 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by Merengues »

:hitna:

admin nosi ovog padobranca koji zna sta je net industrija :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ODB

#10477 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by ODB »

mikrozadatak wrote:Ljudi stavite ga na ignore, nek se igra sam sa sobom.
Jel' bio koji test web?
Hvala što nas napomenu :thumbup:
dorkcic

#10478 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by dorkcic »

mikrozadatak wrote:Ljudi stavite ga na ignore, nek se igra sam sa sobom.
Jel' bio koji test web?
706579
Medolinooo

#10479 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by Medolinooo »

[quote="Premijernocom"]

ako vjerujes nijednog, imam dva prijatelja s posla koja sam ukljucio i to je to, ali ni od njih nemam nista jer smo se prebacili na elite gdje su skuljpi zadatci, moj ref link nigdje neces naci objavljen tako da ohani sa tim hejtanjem, idi trazi temu justina bibera ili nesto slicno
vucha

#10480 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by vucha »

Premijernocom wrote: manipulisete rajom tako sto ih udruzenim forumanjem navlacite da vam budu referali. :D stara fora za nove klince :mrgreen:
Pametni, izgleda da ti ni google ne znas da koristis ili si prirodno ogranicen. Ja vece gluposti nisam u zivotu cuo.
Svako ko naidje na ovu temu moze sam da se registruje na bilo koji sajt i da proba bez ikakvog referal linka.
A sad ajmo paljba. :D
Merengues

#10481 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by Merengues »

pa otvori temu sa svojim poslom (cini mi se da si vec imao al su ti zatvorili) i tamo tusi sta vec ima. ovdje pusti ljude nek komuniciraju i rade kao i do sad. i sad Ignore i papa
Medolinooo

#10482 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by Medolinooo »

kad bude ova isplata na elitu, jel rekose ono utorkom, danas sam kliknuo ali pise pending jos uvijek
Merengues

#10483 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by Merengues »

Medolinooo wrote:kad bude ova isplata na elitu, jel rekose ono utorkom, danas sam kliknuo ali pise pending jos uvijek
Da do 1pst neki njihov :D bit ce ti prebacene pare do jutra
majstorjUVE

#10484 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by majstorjUVE »

Premijernocom wrote:
vucha wrote:
Premijernocom wrote: manipulisete rajom tako sto ih udruzenim forumanjem navlacite da vam budu referali. :D stara fora za nove klince :mrgreen:
Pametni, izgleda da ti ni google ne znas da koristis ili si prirodno ogranicen. Ja vece gluposti nisam u zivotu cuo.
Svako ko naidje na ovu temu moze sam da se registruje na bilo koji sajt i da proba bez ikakvog referal linka.
A sad ajmo paljba. :D

tvoj potpis ispod avatara dovoljno govori svakom modu na svakom forumu :D referal link na scam stranicu :D

što se paljbe tice meni je sutra paljba na poslu, ali onom pravom ne ovaj scam sto tushite klincima koji zele nesto da naprave od svog slobodnog vremena :|
Image
cyanm

#10485 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by cyanm »

Premijernocom wrote:
što se paljbe tice meni je sutra paljba na poslu, ali onom pravom ne ovaj scam sto tushite klincima koji zele nesto da naprave od svog slobodnog vremena :|

Vidio sam tvoje postove na adsense temi, i slažem se da ono o čemu ti govoriš donosi mnogo više zarade, ali je i potrebno mnogo više znanja, tako respect za tebe

Ali i ovdje ipak ljudi mogu da nešto zarade, iako je ovo ovdje mnogo mizernije, i zahtjeva manje znanja
glitch

#10486 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by glitch »

ne znam kako al dotjerah ove Decide if two businesses match do kraja :oops:
beobasket

#10487 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by beobasket »

Premijernocom wrote:Sve sto radim na ovom forumu radim dzaba i mnogima sam do sada pomogao (online i offline) da prvo stanu na noge a kasnije i dobro zaradjuju, i NIKADA se nikome, barem kada je posao u pitanju nisam smijao, jer se vodim logikom ako ne mozes pomoci nemoj ni odmagati. Ljudski bi te zamolio da naucis postovati ljude koji postuju ljude..., vjeruj mi bolje ces se osjecati i ti i ljudi oko tebe, sve suprotno od toga samo steti tebi a nikako drugima. Ziv i zdrav bio.
Reci nam bolan što se promjeni pa sad ovdje hejtaš ko što je tamo tebe neki pa mu ti ovo napisa. Nemoj mlatiti praznu slamu, ostavi nas i našu temu na miru :wink:
relativno84

#10488 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by relativno84 »

glitch wrote:ne znam kako al dotjerah ove Decide if two businesses match do kraja :oops:
Vjerovatno si zrtvovao desetak referala u tom procesu :twisted: :lol:
drugtito2011

#10489 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by drugtito2011 »

Premijernocom wrote:
beobasket wrote:
Premijernocom wrote:Sve sto radim na ovom forumu radim dzaba i mnogima sam do sada pomogao (online i offline) da prvo stanu na noge a kasnije i dobro zaradjuju, i NIKADA se nikome, barem kada je posao u pitanju nisam smijao, jer se vodim logikom ako ne mozes pomoci nemoj ni odmagati. Ljudski bi te zamolio da naucis postovati ljude koji postuju ljude..., vjeruj mi bolje ces se osjecati i ti i ljudi oko tebe, sve suprotno od toga samo steti tebi a nikako drugima. Ziv i zdrav bio.
Reci nam bolan što se promjeni pa sad ovdje hejtaš ko što je tamo tebe neki pa mu ti ovo napisa. Nemoj mlatiti praznu slamu, ostavi nas i našu temu na miru :wink:

zato što ovo sa buxovima i klikanjem nije posao, nego globalno poznat scam, a ja se protiv scama uspjesno borim odavno,

taj isti Neobux je popio tuzbu i isplatio mom klijentu preko 14.000 eura na osnovu toga sto nisu smjeli dalje da idu sa sudskim procesom pa su trazili nagodbu...toliko o firmi
Kako možemo postati tovji klijenti ili tvoji referali? Valjda je bilo nešto i za tebe u tih 14.000 EUR.
Medolinooo

#10490 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by Medolinooo »

Reci nam bolan što se promjeni pa sad ovdje hejtaš ko što je tamo tebe neki pa mu ti ovo napisa. Nemoj mlatiti praznu slamu, ostavi nas i našu temu na miru :wink:[/quote]

zato što ovo sa buxovima i klikanjem nije posao, nego globalno poznat scam, a ja se protiv scama uspjesno borim odavno,

taj isti Neobux je popio tuzbu i isplatio mom klijentu preko 14.000 eura na osnovu toga sto nisu smjeli dalje da idu sa sudskim procesom pa su trazili nagodbu...toliko o firmi[/quote]

Kako možemo postati tovji klijenti ili tvoji referali? Valjda je bilo nešto i za tebe u tih 14.000 EUR.[/quote]

ljudi izbace zadatke, stave cijenu, pa ko voli nek izvoli, niko te ne primorava, i uredno plate kad zatrazis, hajde ti meni reci kako oni mene onda varaju :D da ih i ja tuzim
almir90

#10491 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by almir90 »

Ima li kakav lagan način da se ubije još koja para na netu? Na CF-u kriza zavladala, k'o da im je sjedište na Balkanu. :D
vucha

#10492 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by vucha »

Alo ljudi krajnje je vreme da ga ignorisemo. Zar ne vidite da leci komplekse na nasoj temi, prica nebuloze i pricice za malu decu. Nema ni sam pojma o cemu prica, a pri tom pominje klijente i neke silne eure.
Pustite ga neka uziva u bogatstvu. :lol:
Medolinooo

#10493 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by Medolinooo »

Premijernocom wrote:
Medolinooo wrote:
ljudi izbace zadatke, stave cijenu, pa ko voli nek izvoli, niko te ne primorava, i uredno plate kad zatrazis, hajde ti meni reci kako oni mene onda varaju :D da ih i ja tuzim
kada dođeš do odredjenog nivoa dobit ces ponudu :

ili da platis da ides dalje, ili da nastavis po starom ali ti nakon par dana blokiraju account bez najave i naknadnog objasnjenja.

ako das pare njima onda sve ok, ako ne das ode account, to je blackmail.

na taj nacin bux stranice i ove "kliktajuce" krse pravila dobrog poslovanja koje je obavezno po zakonu koji na internetu sprovodi Federalna Americka Agencija za trgovinu. dakle sve ti nude free do odredjenog momenta, tacnije do trenutka kada ti pocnes solidno da zaradjujes i onda te se rijese na najgori moguci nacin.

zahvali mi se kasnije....a i ne moras.
pa ovdje ljudi rade vec mjesecima ako se ne varam i nikome jos nisu trazili ista da plate, a uvijek imas izbora kao sto rekoh niko te ne prisiljava da radis zadatke ili da bilo sta placas, dok traje super, kad ne bude trazis drugo i zavrsena prica :)
glitch

#10494 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by glitch »

nego da se vratimo na taskove ako moze :bih:
relativno84

#10495 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by relativno84 »

703924 Easy money Great pay!!!
sponsored by @Premijernocom :gunjastajl:
vucha

#10496 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by vucha »

Premijernocom wrote:
vucha wrote:Alo ljudi krajnje je vreme da ga ignorisemo. Zar ne vidite da leci komplekse na nasoj temi, prica nebuloze i pricice za malu decu. Nema ni sam pojma o cemu prica, a pri tom pominje klijente i neke silne eure.
Pustite ga neka uziva u bogatstvu. :lol:

skini taj referal link koji ti stoji ispod avatara pa da te shvatim kao dobronamjernog, u suprotnom ti si dio ciste prevare.

da citiram kolegu sa jednog od najuglednijih marketinskih foruma:
"...Unless you can outsource this to a robot or a person overseas, making significant money with Clixsense is damn near impossible..."
Evo odmah, samo ti naruci. I opet ponavljam posto ocigledno ne znas ni da citas. Referal link nista ne znaci jer svako moze i bez njega da se registruje.
Pametnjakovicu...ti i tvoje kolege :)))))))))))
Mike Ross

#10497 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by Mike Ross »

relativno84 wrote:703924 Easy money Great pay!!!
sponsored by @Premijernocom :gunjastajl:
14.000 EUR per task :izet:
glitch

#10498 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by glitch »

sta je s rainforestom i ovim disputeima evo imam od prije 5 dana jedan i 2 nova :-)
relativno84

#10499 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by relativno84 »

Nesto su previse rastegli, nove obradjuju na vrijeme a one nikako da dodju na red :-) mozda im treba platiti :? :D
Medolinooo

#10500 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by Medolinooo »

ma veze on nema o cemu prica, misli da ce privuci raju, ili kako on to ljepse kaze "klijente", da rade za njega na ovaj nacin, fol on pomaze nekome ma daj ba pusti suplje
Post Reply