Dobro razmislite od cega ces i ti i tvoji upolsenici zivjeti ako nastavite sa ovakvom politikom, uzimanje tudjih para tesko zaradjenih prodavajuci maglu nije mala stvar, i nije za zajebanciju. Vi trenutno svojim korisnicima prodajete samo maglu, pogotovo korisnicima koji su vam godinama vijerni, ne samo sad u slucaju SK nego opcenito, nista vec dugo vremena ne cinite da poboljsate svoje usluge, niti jednog jedinog malog pomaka vec dugo vremena nema sa vase strane a svaki mijesec uredno uzimate novac od korisnika i od toga svi uredno i mirno zivite u Logosoftu, samo budite uvjereni da to nece moci trajati do beskonacnosti, zao mi je samo uposlenika koji nemaju nikakvog utjecaja na vasu poslovnu politiku a morat ce zavriti na ulici to jeste na birou za zaposljavanje, jer sa ovakovom politikom vam sigurno nije svijetla buducnost, volio bi da tako nebude ali....
Sad malo i o ugovoru i u SK, kazes da ste znali prije da cete imali problema sa produzetkom ugovora oko SK, zapravo da ste imali problema ali niste htjeli to svojim korisnicima objelodaniti, i sta sada...ja sam prije mijesec recimo potpisao taj famozni ugovor i uzeo novi paket, a zasto sam ga potpisao, zato jer sam bio koliko toliko zadovoljan vasom uslugom i upravo sto ste imali u ponudi SK, volim sport, pratim ga, volim Premier ligu posebno, pogotovo jer sam veliki fan jednog kluba iz te lige i pratim sve utakmice vezano za taj klub, sto je ustvari i nebitno u ovoj prici ali eto, ukratrko, potpisao sam ugovor za ono sto ste u tome trenutku nudili a nitko mi nije rekao da za par dana to vise necu mozda imati, a tko mi moze garanovati da cu za nekih mijesec ili mozda i manje imati i upola onoga sto sam imao dok sam potpisivao ugovor i sto imam sada, ovakvim pristupom kako sada radite mogu samo zakljuciti da nas sve vucete za nos i pravite nas budalama a to sigurno nismo, ja za svoje tesko stecene novce zelim ono sto sam potpisao i pristao i nista manje od toga u suprotnom cu sigurno raskinuti ugovor a tko mi dodje na vrata da me pegla u vezi toga mile mi majke to ce mu biti zadnje u zivotu, jer pu mi je k...c vise nasega balkanskog, bosanskoga javasluka i bezobrazluka.