Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- kamberovica polje
#10451 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Sumnjivo mi je to malo. Nisam baš siguran da je Blackfish mrtav.
- esmasaric
#10452 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Blackfish je mrtav 110%. Ovi pisci sada ne vole teorije nikako, ali nikako.
Plus na sličan način su ga ubili kao i Syria u prvoj sezoni. Taj će prije proliti krv za svoj dvorac, nego pobjeći ko največa kukavica, a neće ni dopustiti da ga čuvaju kao zatvorenika, to mu je ipak ispod časti. Odličan lik u svakom slučaju.
Plus na sličan način su ga ubili kao i Syria u prvoj sezoni. Taj će prije proliti krv za svoj dvorac, nego pobjeći ko največa kukavica, a neće ni dopustiti da ga čuvaju kao zatvorenika, to mu je ipak ispod časti. Odličan lik u svakom slučaju.
-
kakavdanakneiskustvu
#10453 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
jesu li se dva clegana ikad zajedno pojavili u sceni?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#10454 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
vidjet cemo na gozbi kod Freya sta ce se desit... ja se nadam pokolju
-
Juliuscezar
#10455 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Jesu cini mi se u prvoj sezoni kada je odrzavan turnir u Kings landingu, Loras je uzeo kobilu i tako zafrko Mountina u viteskom turniru. Mountain se naljutio krenuo rasjec Lorasa i Hound uleti.kakavdanakneiskustvu wrote:jesu li se dva clegana ikad zajedno pojavili u sceni?
-
kakavdanakneiskustvu
#10456 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
bhnapoleon1 wrote:Jesu cini mi se u prvoj sezoni kada je odrzavan turnir u Kings landingu, Loras je uzeo kobilu i tako zafrko Mountina u viteskom turniru. Mountain se naljutio krenuo rasjec Lorasa i Hound uleti.kakavdanakneiskustvu wrote:jesu li se dva clegana ikad zajedno pojavili u sceni?
e da,cini mi se da se sjecam otga
- zlaataan
#10457 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Sjećam se da je podivljao, ali u kojem smislu ga je zeznuo time što je uzeo kobilu?bhnapoleon1 wrote:Jesu cini mi se u prvoj sezoni kada je odrzavan turnir u Kings landingu, Loras je uzeo kobilu i tako zafrko Mountina u viteskom turniru. Mountain se naljutio krenuo rasjec Lorasa i Hound uleti.kakavdanakneiskustvu wrote:jesu li se dva clegana ikad zajedno pojavili u sceni?
- esmasaric
#10458 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Me toopici wrote:vidjet cemo na gozbi kod Freya sta ce se desit... ja se nadam pokolju
- Capajebo
#10459 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ako i bude, bit ce Jamie. Zbog "Jamie sends his regards"esmasaric wrote:Me toopici wrote:vidjet cemo na gozbi kod Freya sta ce se desit... ja se nadam pokoljuSamo ne znam ko bi ih napao...
-
nema me tamo
#10460 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Još jedna u nizu loša epizoda
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#10461 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Capajebo wrote:Ako i bude, bit ce Jamie. Zbog "Jamie sends his regards"esmasaric wrote:Me toopici wrote:vidjet cemo na gozbi kod Freya sta ce se desit... ja se nadam pokoljuSamo ne znam ko bi ih napao...
mislim da ce Frey htjet poklat sve tullyeve ukljucujuci i Edmurda a da ce Jamie to spreciti i krenut na Freye...
-
Juliuscezar
#10462 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Pa Mountainov konj namirisao kobilu i htio je kako da kazem opalit, sad ja ne znam u kojem se periodu kobile i konji pare i tako to ali uglavnom u tome je nekako bio fazonzlaataan wrote:Sjećam se da je podivljao, ali u kojem smislu ga je zeznuo time što je uzeo kobilu?bhnapoleon1 wrote:Jesu cini mi se u prvoj sezoni kada je odrzavan turnir u Kings landingu, Loras je uzeo kobilu i tako zafrko Mountina u viteskom turniru. Mountain se naljutio krenuo rasjec Lorasa i Hound uleti.kakavdanakneiskustvu wrote:jesu li se dva clegana ikad zajedno pojavili u sceni?
- Capajebo
#10463 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Lagano moguce. Jer treba uzeti u obzir i konacnu bitku, gdje ce biti potrebna i vojska i zlato Lannistera, a ostaje nam jedino Jamie koji bi mogao pomoci, svi ostali su mrtvipici wrote: mislim da ce Frey htjet poklat sve tullyeve ukljucujuci i Edmurda a da ce Jamie to spreciti i krenut na Freye...
- zlaataan
#10464 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ahaa, hvala na objašnjenjubhnapoleon1 wrote:Pa Mountainov konj namirisao kobilu i htio je kako da kazem opalit, sad ja ne znam u kojem se periodu kobile i konji pare i tako to ali uglavnom u tome je nekako bio fazonzlaataan wrote:Sjećam se da je podivljao, ali u kojem smislu ga je zeznuo time što je uzeo kobilu?bhnapoleon1 wrote:
Jesu cini mi se u prvoj sezoni kada je odrzavan turnir u Kings landingu, Loras je uzeo kobilu i tako zafrko Mountina u viteskom turniru. Mountain se naljutio krenuo rasjec Lorasa i Hound uleti.
-
Juliuscezar
#10465 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Bilo bi zanimljivo pogledati opet seriju ali sa druge strane ne trebaju mi te dodatne traume u zivotu
- sigh
#10466 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Gledam ovaj promo za sljedecu epizodu i imam totalno los osjecaj u vezi Jona, Sanse i divljaka. 
- sigh
#10467 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Gledam ovaj promo za sljedecu epizodu i imam totalno los osjecaj u vezi Jona, Sanse i divljaka. 
- Capajebo
#10468 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Game of Thrones ladies and gentlemans, Game of thronesbhnapoleon1 wrote: Pa Mountainov konj namirisao kobilu i htio je kako da kazem opalit
- banjaluka078
#10469 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Mountain...nikad ne razočara!
Kratko i jasno.
On i Bronn mi poprave epizodu.
Ja navijam za Arju, ali ono silno trčanje, padanje na stomak i klizanje po bezbroj stepenica potrbuške dok je ganja mješanac Terminatora/Agenta Smitha...mislim, stvarno.
I ono srceparajuće mahanje ručicama Jamiea i Brienne, hajde što je mrkli mrak, a oni se savršeno vide...
Pisci baš misle da smo budale.
On i Bronn mi poprave epizodu.
Ja navijam za Arju, ali ono silno trčanje, padanje na stomak i klizanje po bezbroj stepenica potrbuške dok je ganja mješanac Terminatora/Agenta Smitha...mislim, stvarno.
I ono srceparajuće mahanje ručicama Jamiea i Brienne, hajde što je mrkli mrak, a oni se savršeno vide...
-
kakavdanakneiskustvu
#10470 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
bhnapoleon1 wrote:
Bilo bi zanimljivo pogledati opet seriju ali sa druge strane ne trebaju mi te dodatne traume u zivotu
ovdje posve drugi glumac glumi gregora
- kamberovica polje
#10471 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ovo je prvi što ga je glumio. drugi se pojavljuje u Harrenhall-u kad Arya služi Tywinu a treći je predstavljen pred borbu s Red Viperom.kakavdanakneiskustvu wrote:bhnapoleon1 wrote:
- Pandakonda
#10472 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Yep, tri puta su do sad mjenjali glumca za njeg.kakavdanakneiskustvu wrote:bhnapoleon1 wrote:
- Capajebo
#10473 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Haj to i nekako, al' Blackfish kada sapatom odgovori Freyima... i svi ga cuju u krugu od 1kmbanjaluka078 wrote: I ono srceparajuće mahanje ručicama Jamiea i Brienne, hajde što je mrkli mrak, a oni se savršeno vide...
-
drogon2
#10474 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Pa Freyevi ga i nisu culi.Dovoljno je bilo to sto se covjek pokupio i otisao da shvate tu poruku.Ne znam zasto imate potrebu gledat seriju i konstantno trazit neke greske u njoj.Uzivajte,nije jos puno ostalo.
- sigh
#10475 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
I sta ce sad biti sa Edmurom. Gdje ce on smjestiti sebe i svoje ljude ? Hoce se pridruziti Jonu i Sansi ?