Gdje u Sa......

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
ja nisam ja

#10451 Re: Gdje u Sa......

Post by ja nisam ja »

O'zone wrote:
ja nisam ja wrote:Imam sony digitalnu kameru.Nisam je koristila duze vremena do neki dan-.Kada sam posla da presnimim film snimljen na njoj(idu one male kasete u nju) vidjela sam da mi nedostaje kabal koji ide u racunar.Gdje mogu da nadjem da kupim taj kabal?Hvala
Electronic Centar Titova 29a +387 33 205-703. Fax: 33 216-825, Marijin Dvor Titova 1 +387 33 225-781
Hvala ti puno
tagomago

#10452 Re: Gdje u Sa......

Post by tagomago »

toy store (plišane) na potezu čaršija-marijin dvor, mimo onog u bbi, anyone? :bih:
Rizvan

#10453 Re: Gdje u Sa......

Post by Rizvan »

Ciprol wrote:Zna li ko ima li gdje kupiti prostirki za klanjanje k'o što iznose u Begovoj džamiji za vrijeme džume?
Misliš serdžadu?

Pogledaj ispred Fahdove džamije na onim štandovima, ili negdje na Baščaršiji.
Ciprol

#10454 Re: Gdje u Sa......

Post by Ciprol »

Rizvan wrote:
Ciprol wrote:Zna li ko ima li gdje kupiti prostirki za klanjanje k'o što iznose u Begovoj džamiji za vrijeme džume?
Misliš serdžadu?

Pogledaj ispred Fahdove džamije na onim štandovima, ili negdje na Baščaršiji.
Ma ne serdžada, nego ona k'o hasura, 1x2m ili šta tako, možda je i veće.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
CherryLips

#10455 Re: Gdje u Sa......

Post by CherryLips »

O'zone wrote:Trebao bi mi album za slike onaj veliki ali da ima džepove gdje se ubacuju slike a ne da se lijepe u nekom cjenovnom rangu do 15 KM. Ako neko zna bio bi zahavalan na informaciji :)
Ja sam to kupovala u Mercatoru,hipermarketu na socijalnom...sad,je li bilo na nekoj akciji ili je bila redovna cijena,ne znam...
Kemal Malovčić

#10456 Re: Gdje u Sa......

Post by Kemal Malovčić »

Gdje u sarajevu lijepo i kvalitetno printati, 30 x 40 cm, htio bih neku sliku na zid?
_Reds_

#10457 Re: Gdje u Sa......

Post by _Reds_ »

O'zone wrote:Trebao bi mi album za slike onaj veliki ali da ima džepove gdje se ubacuju slike a ne da se lijepe u nekom cjenovnom rangu do 15 KM. Ako neko zna bio bi zahavalan na informaciji :)
Kod Kineza za cenera kakvih hoces.
O'zone
Globalni moderator

#10458 Re: Gdje u Sa......

Post by O'zone »

CherryLips wrote:
Ja sam to kupovala u Mercatoru,hipermarketu na socijalnom...sad,je li bilo na nekoj akciji ili je bila redovna cijena,ne znam...
Zahvaljujem provjerit ću.
_Reds_ wrote:
Kod Kineza za cenera kakvih hoces.
Koja radnja? Ja gdje god sam gledao sve su oni standardni na koje se slike lijepe a nigdje onih klasičnih koji imaju providne pvc džepove u koje se slike ubacuju :(
ja nisam ja

#10459 Re: Gdje u Sa......

Post by ja nisam ja »

Gdje kupiti obicni drveni aktivni ugalj?Treba mi samo malo
zanimljiv

#10460 Re: Gdje u Sa......

Post by zanimljiv »

Kemal Malovčić wrote:Gdje u sarajevu lijepo i kvalitetno printati, 30 x 40 cm, htio bih neku sliku na zid?
Također, samo tri puta veće :D

Za sada imam preporuku samo za black box galeriju, neupitan kvalitet, ali i visoka cijena. Tražim alternativu, ako postoji.
JanuaryJones

#10461 Re: Gdje u Sa......

Post by JanuaryJones »

Kurs norveškog u Sarajevu?!

Sent from my iPad using Tapatalk
GarfieldLover

#10462 Re: Gdje u Sa......

Post by GarfieldLover »

Album za 400 fotografija, ne znam tačno cijenu, ali nije preko 15KM - DM na Grbavici i na Alipašinom

GarfieldLover

#10463 Re: Gdje u Sa......

Post by GarfieldLover »

Može preko skypa?

https://www.facebook.com/norveskijezik

JanuaryJones wrote:Kurs norveškog u Sarajevu?!

GarfieldLover

#10464 Re: Gdje u Sa......

Post by GarfieldLover »

Na papir ili platno?
Ako je na platno, jesi probao Canvas BiH, oni su, koliko znam, specijalizovani za to? evo vidim na stranici da je 30x40cm 15KM platno i 15KM okvir...

zanimljiv wrote:
Kemal Malovčić wrote:Gdje u sarajevu lijepo i kvalitetno printati, 30 x 40 cm, htio bih neku sliku na zid?

Za sada imam preporuku samo za black box galeriju, neupitan kvalitet, ali i visoka cijena. Tražim alternativu, ako postoji.
Last edited by GarfieldLover on 19/06/2014 15:02, edited 1 time in total.
JanuaryJones

#10465 Re: Gdje u Sa......

Post by JanuaryJones »

GarfieldLover wrote:Može preko skypa?

https://www.facebook.com/norveskijezik

JanuaryJones wrote:Kurs norveškog u Sarajevu?!

Ne odgovara mi takav vid učenja, trenutno, jer nemam potrebni mir za koncentraciju.

GarfieldLover

#10466 Re: Gdje u Sa......

Post by GarfieldLover »

Onda mrka kapa... Od drugarice sin dobio stipendiju i ide na jesen u Norvesku pa se raspitivao i na kraju je odabrao ovo jer nije nasao nista bolje. Osim da se preseli u Doboj, jer tamo rade :)
JanuaryJones

#10467 Re: Gdje u Sa......

Post by JanuaryJones »

GarfieldLover wrote:Onda mrka kapa... Od drugarice sin dobio stipendiju i ide na jesen u Norvesku pa se raspitivao i na kraju je odabrao ovo jer nije nasao nista bolje. Osim da se preseli u Doboj, jer tamo rade :)
Baš smo provincija u tri lijepe :shock:

rizibizi

#10468 Re: Gdje u Sa......

Post by rizibizi »

GarfieldLover wrote:Na papir ili platno?
Ako je na platno, jesi probao Canvas BiH, oni su, koliko znam, specijalizovani za to? evo vidim na stranici da je 30x40cm 15KM platno i 15KM okvir...
BlackBox nafurani i bezobrazno preskupi, za Canvas BH sam cuo, bio na stranici cijene OK, ali ne znam gdje se nalaze, koliko sam skontao u 100metarci kod videoteke Pinki, zadnji put kad sam provjeravao videoteka ne radi, radnje nema, a one tete iz okolnih radnji pojma nemaju o cemu pricam. Ako je neko bio, vidio, radio, moze li mi pojasniti gdje su tacno. Hvala
van Basten

#10469 Re: Gdje u Sa......

Post by van Basten »

rizibizi wrote:
BlackBox nafurani i bezobrazno preskupi, za Canvas BH sam cuo, bio na stranici cijene OK, ali ne znam gdje se nalaze, koliko sam skontao u 100metarci kod videoteke Pinki, zadnji put kad sam provjeravao videoteka ne radi, radnje nema, a one tete iz okolnih radnji pojma nemaju o cemu pricam. Ako je neko bio, vidio, radio, moze li mi pojasniti gdje su tacno. Hvala
Salon namjestaja studio 8, mislim da tu mozes preuzeti kanvase (jeste stometarka), barem sam ja svoje kanvase tu preuzeo kad sam ih preko e kupona narucivao. Svu narudzbu sam radio online.
rizibizi

#10470 Re: Gdje u Sa......

Post by rizibizi »

Zahvaljujem, mada sam mislio prvo otici da vidim iz prve ruke kvalitet stampe i ramova. I ja sam prvi put za ovu firmu cuo na e-kuponu ali nazalost u zavrsenim objavama. Dosta su povoljniji od Black Boxa, kakav im je kvalitet?
van Basten

#10471 Re: Gdje u Sa......

Post by van Basten »

šta ja znam, laik sam ti u tome, ovi su prvi i (do danas) jedini za koje sam čuo da to rade kod nas. Mene i moju okolicu koju sam snadbio kanvasima, kvalitet štampe je zadovoljio. vrlo dobar rekao bih. Znam da smo se nešto peglali oko roka isporuke, kasnili su od dogovorenog , a meni trebalo baš taj dan za poklona, pa malo izgorih... uglavnom, u znak izvinjenja uradili su mi još jedan gratis sasvim.
Sve u svemu, moji dojmovi su više pozitivni.
Zatamnjena stakla

#10472 Re: Gdje u Sa......

Post by Zatamnjena stakla »

WinchesterkaSAR wrote:Gdje trenirati neki borilacki sport, sa 19 godina (trenirao sam prije boks nije me toliko zadivio), ali da nema peglanja tipa da se moram upoznavati sa ostalima, nesto skoro kao individualno ali ne sa licnim trenerom ko bi to placao... Ne volim kad mi neko soli pamet hocu da radim i pratim ostale ali da nema nekog prevelikog timskog rada. Ako nema nista onda nastaviti vjezbati kuci i trenirati !
:sax:
Kemal Malovčić

#10473 Re: Gdje u Sa......

Post by Kemal Malovčić »

zanimljiv wrote:

Hvala na odgovoru, vidm poslužio je kolegi. :-D

A ja bih radije na papir, malo deblji, matirani. Dimenzije 25.7 cm × 37.8 cm. Imam 300 piksela po inču. :-D
dube

#10474 Re: Gdje u Sa......

Post by dube »

gdje u Sarajevu kupiti tene SCOTT ERIDE AF TRAINER ??

Image
Rizvan

#10475 Re: Gdje u Sa......

Post by Rizvan »

Gdje mogu naći veći izbor pharmamedovih čajeva? U Konzumu ih nema nikako, a u Bingu i Drvoprometu samo kamilica i zeleni čaj sa medom i limunom, a ja bih htio zeleni bez dodataka :D
Post Reply