Meni je dovoljno vidjeti onaj njihov TV kalendar prije dnevnika u 12 da vidim da se ništa nije promijenilo (i dalje relativizacija ustaških zločina, a isticanje partizanskih, opravdavanje pa čak i slavljenje NDH i sl.).Pismonosa wrote:A vidim i Marko Perković ToNson se sve češće vrti na hrvatskoj državnoj televiziji? Malo smo si zarotirali oštro u desnoI jutros naletjeh na njegov spot. On i ekipa u crnoj nebrendiranoj odjeći nariču, vole, kunu se.. Donedavno je bilo nezamislivo vidjeti ovog crnca na Hateveu, osim ako se nije radilo o nekom vidu crne kronike
Desavanja u Hrvatskoj
-
julisiz es grant
#10451 Re: Desavanja u Hrvatskoj
- Pismonosa
#10452 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Popišmanili se ljudi 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#10453 Re: Desavanja u Hrvatskoj
ako ste me slučajno zamijetili na klixu stalno ponavljam određene tezejulisiz es grant wrote:Meni je dovoljno vidjeti onaj njihov TV kalendar prije dnevnika u 12 da vidim da se ništa nije promijenilo (i dalje relativizacija ustaških zločina, a isticanje partizanskih, opravdavanje pa čak i slavljenje NDH i sl.).Pismonosa wrote:A vidim i Marko Perković ToNson se sve češće vrti na hrvatskoj državnoj televiziji? Malo smo si zarotirali oštro u desnoI jutros naletjeh na njegov spot. On i ekipa u crnoj nebrendiranoj odjeći nariču, vole, kunu se.. Donedavno je bilo nezamislivo vidjeti ovog crnca na Hateveu, osim ako se nije radilo o nekom vidu crne kronike
jedna od njih je odvojenost medija ( i politike) od običnih građana
kada siđeš među obične građane takvih tema ima mnogo manje nego u medijima... rekao bih gotovo nikako
dakle TV nije nikakvo mjerilo
moj rođak veliki hrvatski nacionalista i domoljub ultradesničar tuži se sa HRTom zbog njihove partizanštine, pljuvanja po hrvatima i crkvi te glorificiranja propalog režima i krmka tika ( njegov citat na fejsu)
znači na TVu svak vidi ono što želi
bio sam u imotskoj krajini na odmoru... tema nije NDH niti JUGA... nego kako narod nestaje i da je zaraditi koji "dinar"
- Pismonosa
#10454 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ma dobro to, ali opet ostaje činjenica da se Thompson naprasno počeo ponovo pojavljivati ne HRT-u. Bili su ga totalno šikanirali jedno vrijeme, a sad je Marko ponovo in. Lik čiji su koncerti otkazivani po Evropi zbog ideologije sa kojom koketira sada ima svoje mjesto na nacionalnoj televiziji. To je nedvosmisleno titranje jajca i priklanjanje jednoj opciji. Kao da nekome namjerno i s ciljem idu uz nos i dokazuju nešto.
A nešto pozitivno o partizanima nisam od tamo čuo ima već stoljeće. Osim ako slučajno ne potkače Stipu Mesića za kakvu izjavu
To barem koliko ja gledam tu televiziju, a ne gledam je baš previše, priznajem.
Ako, ako.. evo i mi "ćemo da Ćutimo", što reče jedan nama blizak političar sa dalekog istoka
A nešto pozitivno o partizanima nisam od tamo čuo ima već stoljeće. Osim ako slučajno ne potkače Stipu Mesića za kakvu izjavu
Ako, ako.. evo i mi "ćemo da Ćutimo", što reče jedan nama blizak političar sa dalekog istoka
-
almir_tz
#10455 Re: Desavanja u Hrvatskoj
A ovdje su i krivci:Black swan wrote:ako ste me slučajno zamijetili na klixu stalno ponavljam određene tezejulisiz es grant wrote:Meni je dovoljno vidjeti onaj njihov TV kalendar prije dnevnika u 12 da vidim da se ništa nije promijenilo (i dalje relativizacija ustaških zločina, a isticanje partizanskih, opravdavanje pa čak i slavljenje NDH i sl.).Pismonosa wrote:A vidim i Marko Perković ToNson se sve češće vrti na hrvatskoj državnoj televiziji? Malo smo si zarotirali oštro u desnoI jutros naletjeh na njegov spot. On i ekipa u crnoj nebrendiranoj odjeći nariču, vole, kunu se.. Donedavno je bilo nezamislivo vidjeti ovog crnca na Hateveu, osim ako se nije radilo o nekom vidu crne kronike
jedna od njih je odvojenost medija ( i politike) od običnih građana
kada siđeš među obične građane takvih tema ima mnogo manje nego u medijima... rekao bih gotovo nikako
dakle TV nije nikakvo mjerilo
moj rođak veliki hrvatski nacionalista i domoljub ultradesničar tuži se sa HRTom zbog njihove partizanštine, pljuvanja po hrvatima i crkvi te glorificiranja propalog režima i krmka tika ( njegov citat na fejsu)
znači na TVu svak vidi ono što želi
bio sam u imotskoj krajini na odmoru... tema nije NDH niti JUGA... nego kako narod nestaje i da je zaraditi koji "dinar"
http://www.hrsvijet.net/index.php/vijes ... preo-u-hdz
-
almir_tz
#10456 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Dobro je i pitanje zašto Klix bar faktografski ne piše o Oluji?
Trajala toliko, toliko poginulih, toliko iseljenih Srba itd.
Trajala toliko, toliko poginulih, toliko iseljenih Srba itd.
- Pismonosa
#10457 Re: Desavanja u Hrvatskoj
...
Last edited by Pismonosa on 28/01/2021 11:11, edited 1 time in total.
- Truba
#10458 Re: Desavanja u Hrvatskoj
zavisi kako gledaš... problem je krenuo s dolaskom azijskih plemena u europu
iseljavanje je problem europskog čovjeka u cjelini
tako pravdam i opustjela sela po posavini... ionako bi se iselili
-
almir_tz
#10459 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Šta ima. To je nepostojanje proaktivnosti u politici koja god ona bila.
Što se nisu iselila švicarska i austrijska sela?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#10460 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Grabar-Kitarović: Hrvatska poštuje svaku žrtvu, a Oluja je bila et(N)ički čista

-
julisiz es grant
#10461 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Uhhhh....Milf na kvadratpici wrote:Grabar-Kitarović: Hrvatska poštuje svaku žrtvu, a Oluja je bila et(N)ički čista
Je li ovo malo provirilo na desnoj sisi?
- asurbanipal
#10462 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Pismonosa wrote:Ma dobro to, ali opet ostaje činjenica da se Thompson naprasno počeo ponovo pojavljivati ne HRT-u...
Jutros mu je u emisiji "Dobro jutro Hrvatska" išao onaj spot "Herceg-Bosno srce ponosno".
Fakat, odavno ga nisam vidio na HRT-u, do jutros...
- Pismonosa
#10463 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ma ja ba. Pjevaju on i onaj nakav Đulijano i onaj jedan što ne mere više tako bež nje. A i Đulijano se fino ucrnio mašala. Haman da je i on htio naglasiti dramatičnost situacije 
- Pismonosa
#10464 Re: Desavanja u Hrvatskoj
...
Last edited by Pismonosa on 28/01/2021 11:09, edited 1 time in total.
-
julisiz es grant
#10465 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Jesu li to puštali stare spotove, il' su sakupili zaboravljene asove 90-ih u studiju?Pismonosa wrote:Ma ja ba. Pjevaju on i onaj nakav Đulijano i onaj jedan što ne mere više tako bež nje. A i Đulijano se fino ucrnio mašala. Haman da je i on htio naglasiti dramatičnost situacije
(Osim Tompsona, on se nikada nije deaktivirao
- asurbanipal
#10466 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Pismonosa wrote:Ma ja ba. Pjevaju on i onaj nakav Đulijano i onaj jedan što ne mere više tako bež nje. A i Đulijano se fino ucrnio mašala. Haman da je i on htio naglasiti dramatičnost situacije
Pjesma je bila popularna u onim postratnim godinama. Imaš u spotu i Matu Bulića iz Ljubuškog, poznatog po izreci da je sevdalinka hrvatska narodna pjesma...
- Pismonosa
#10467 Re: Desavanja u Hrvatskoj
...
Last edited by Pismonosa on 28/01/2021 11:09, edited 1 time in total.
- asurbanipal
#10468 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Spot je snimljen krajem 1990-ih.
Evo sad nađoh, 1998. godine snimljeno, bila na albumu Vjetre s Dinare. Popularna je bila jako.
Pjesma je bila i motivator reprezentacije Hrvatske na Euru ove godine, 80 % navijača glasalo za nju...
Ovdje se po Hercegovini svira i na svadbama, mislim da jedino nije popularnija od one Ranka Bobana iz 1992. godine o Hercegovini kao "hrvatskoj grudi svetoj".
Evo sad nađoh, 1998. godine snimljeno, bila na albumu Vjetre s Dinare. Popularna je bila jako.
Pjesma je bila i motivator reprezentacije Hrvatske na Euru ove godine, 80 % navijača glasalo za nju...
Ovdje se po Hercegovini svira i na svadbama, mislim da jedino nije popularnija od one Ranka Bobana iz 1992. godine o Hercegovini kao "hrvatskoj grudi svetoj".
Last edited by asurbanipal on 05/08/2016 14:05, edited 1 time in total.
- Pismonosa
#10469 Re: Desavanja u Hrvatskoj
...
Last edited by Pismonosa on 28/01/2021 11:08, edited 1 time in total.
- Truba
#10470 Re: Desavanja u Hrvatskoj
a talijanska i španjolska? nedavo slavlje nakon 28 godina prva beba u jednom selualmir_tz wrote:Šta ima. To je nepostojanje proaktivnosti u politici koja god ona bila.
kažem problem leži u prošlosti ili jednostavno zašto nismo uređeni kao germani? zašto smo balkani i južnjaci?
- Truba
#10471 Re: Desavanja u Hrvatskoj
asurbanipal wrote:Pismonosa wrote:Ma dobro to, ali opet ostaje činjenica da se Thompson naprasno počeo ponovo pojavljivati ne HRT-u...
Jutros mu je u emisiji "Dobro jutro Hrvatska" išao onaj spot "Herceg-Bosno srce ponosno".
Fakat, odavno ga nisam vidio na HRT-u, do jutros...
čudno
domoljubne pjesme u vrijeme podsjećanja na oluju
jer fakat... oni su jedini pobjednici u jugoslav wars
inačene volim likovati zbog poraženih u dobru se ne uzvisujem u zlu se ne ponižavam il se barem trudim
- Pismonosa
#10472 Re: Desavanja u Hrvatskoj
...
Last edited by Pismonosa on 28/01/2021 11:08, edited 1 time in total.
- karanana
#10473 Re: Desavanja u Hrvatskoj
ma ne vjerujem da ce ignorisati. ceremonije jos traju. vjerovatno ce nesto kasnije sastaviti sve i napisati jedan clanak.
da li su pisali o sinosnjem skupu u zemunu vezanom za oluju?
da li su pisali o sinosnjem skupu u zemunu vezanom za oluju?
- skupljac_zeljeza
#10474 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Avaz prati uredno.Pismonosa wrote:Jel se saznalo zašto klix ignoriše ovaj hrvatski praznik
http://www.avaz.ba/clanak/248973/strasn ... om-spremni
- Truba
#10475 Re: Desavanja u Hrvatskoj
čekaju da prepišu od fene
osobno ne pratim ova slavlja
ne volim vala ruganje poraženima i žalim zbor traktorijade nuđena je mirna reintegracija i autonomija greška je bila što se s njima razgovaralo preko beograda i bezosjećajnog pretposljednjeg diktatora u europi
osobno ne pratim ova slavlja
ne volim vala ruganje poraženima i žalim zbor traktorijade nuđena je mirna reintegracija i autonomija greška je bila što se s njima razgovaralo preko beograda i bezosjećajnog pretposljednjeg diktatora u europi