Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
joj baljce sjetim ti se komplet familije,zbog tebe ne mogu skinuti osmjeh sa lica vec 10min,vec 10min urlam po kuci kontat ce komsije da me kolje neko ali nema veze halalim ja tebi za ovo.
ps. dabogda dobio najtezu bolest na svijetu i 10 godina se patio i onda umro,cisto da vidis kako smo se mi patili s tobom
Ali ovo ne treba da bude kraj... Isti treba da odgovara na sudu za sve malverzacije u klubu i sve sto je ucinio na ustrb FKS!! Siguran sam da je jedan od najodgovornijih sto klub danas grca u dugovima. Gdje su pare, mamicu ti tvoju...
Iskreno se nadam da kompromis nije u pitanju, haj ti samo idi, a mi te necemo tuziti.
Evo već pola sata rovim po stanu, znam da imam negdje zaštekan topovski udar od nove godine hoću da ga zapalim, i da pukne u čast "smrti" ovog insekta!
Baltazar_khan wrote:Evo već pola sata rovim po stanu, znam da imam negdje zaštekan topovski udar od nove godine hoću da ga zapalim, i da pukne u čast "smrti" ovog insekta!
Da li je moguce????
Svejedno mu zelim tesku bolest i dugu starost...
I sad bi ga tek tukao i maltretirao jednom sedmicno za sve ove godine!
Sad kad misli da nema vise prozivanja i pritisaka od HZ..