ovdje se nekad uzimala ona tacna i na liniju--posluži se šta hoŠ--plati i klopajFilter wrote:evo jedna zimska sa kontra strane, meni najljepsa basta u sarajevu... bila
klepio sa tvitera nermina tulica
pregršt
ovdje se nekad uzimala ona tacna i na liniju--posluži se šta hoŠ--plati i klopajFilter wrote:evo jedna zimska sa kontra strane, meni najljepsa basta u sarajevu... bila
klepi i on često slike odavde, elem sigurno nije problemFilter wrote:evo jedna zimska sa kontra strane, meni najljepsa basta u sarajevu... bila
ne sjecam se da je ovaj restoran u taj vakat imao baštuRJ57 wrote:klepi i on često slike odavde, elem sigurno nije problemFilter wrote:evo jedna zimska sa kontra strane, meni najljepsa basta u sarajevu... bila
klepio sa tvitera nermina tulica![]()
a to je jako dobro pitanje, koja je bašta bila najbolja .... je nemam odgovora na to!

Evo da ponovim pitanje. Punica je na jednoj od ovih slika, i probi mi mozak da joj nađemRadio Sarajevo wrote:Prije nekoliko godina je na portalu Radija Sarajevo izašla fotogalerija Sarajeva iz 70-ih godina. Na slikama su bili uglavnom studenti, i članak je bio o tome kako je Sarajevo tada bilo grad mladih. Sve sretna lica na njima.
Ne mogu sada nigdje to pronaći, a mnogi mediji su prenijeli. Ima li neko link ili te slike?
da nije ovoRadio Sarajevo wrote:Evo da ponovim pitanje. Punica je na jednoj od ovih slika, i probi mi mozak da joj nađemRadio Sarajevo wrote:Prije nekoliko godina je na portalu Radija Sarajevo izašla fotogalerija Sarajeva iz 70-ih godina. Na slikama su bili uglavnom studenti, i članak je bio o tome kako je Sarajevo tada bilo grad mladih. Sve sretna lica na njima.
Ne mogu sada nigdje to pronaći, a mnogi mediji su prenijeli. Ima li neko link ili te slike?![]()
![]()

još par metara pa ce mi ovaj žuti traJvan pored avlijske kapije proc---svašta sam nešto u mladosti šejtano al se NIKAD zakacio za traJvan nisamRadio Sarajevo wrote:Probaću![]()
![]()
![]()
![]()
Na Radiju Sarajevo su izašle slike, kasnije svi živi prenijeli, a sad niđe ništa.
Biće da je fotograf poludio, pa počeo prijetiti tužbama
dragma wrote:
Nemoj zajebavat da se nisi nikad zakacio za tramvaj....ja sam prvi put od masinske do zeljeznicke stanice...kasnije sam se kacio redovno...cak i kad sam poceo radit, nemozes uci unitra ti se pozadi zakacis, djecu otjeras ili za vrata ako je samo jedna stanica...desilo se da me reva gleda iznutra ja mu pokazem godisnjumuha_sa wrote:još par metara pa ce mi ovaj žuti traJvan pored avlijske kapije proc---svašta sam nešto u mladosti šejtano al se NIKAD zakacio za traJvan nisamRadio Sarajevo wrote:Probaću![]()
![]()
![]()
![]()
Na Radiju Sarajevo su izašle slike, kasnije svi živi prenijeli, a sad niđe ništa.
jebo sarajliju koji se nije kacio
ps
sad sam i ja po netu tražio te slike sedamdesetih al ih ne nadjoh
exliberal-ex wrote:Nemoj zajebavat da se nisi nikad zakacio za tramvaj....ja sam prvi put od masinske do zeljeznicke stanice...kasnije sam se kacio redovno...cak i kad sam poceo radit, nemozes uci unitra ti se pozadi zakacis, djecu otjeras ili za vrata ako je samo jedna stanica...desilo se da me reva gleda iznutra ja mu pokazem godisnjumuha_sa wrote:još par metara pa ce mi ovaj žuti traJvan pored avlijske kapije proc---svašta sam nešto u mladosti šejtano al se NIKAD zakacio za traJvan nisamRadio Sarajevo wrote:Probaću![]()
![]()
![]()
![]()
jebo sarajliju koji se nije kacio
ps
sad sam i ja po netu tražio te slike sedamdesetih al ih ne nadjoh![]()
ili otvaranje vrata na semaforu...jednom iskakali i jedna cura hoce sa nama, bio joj prvi put...ja mislim da je i posljednji
kako je zaplivala po asvaltu

Koshpa wrote:Da ispricam svoje poslijednje kacenje za tramvaj, godina 1997-98 ne mogu tacno da se sjetim i furke radi se i kacilo, ja se zakacim kod predsjednistva i prema Marin dvoru, i negdje iza Bicakcica vozim se ja kad iza mene svira neko u autu, ja se okrenem kad stariostatak znate
stavljao sam ja ovaj video davno,vidi se stara carinarnicamuha_sa wrote:
bitangi je draži prvi jer se vrti oko Bristola
moja omiljena samoposuga bila tu....neznam zasto ali mi je to ostalo u sjecanjubitanga_sa_otesa wrote:stavljao sam ja ovaj video davno,vidi se stara carinarnicamuha_sa wrote:
bitangi je draži prvi jer se vrti oko Bristola![]()
p.s. svakakva sranja sam radio,ali nisam se ni ja nikad zakacio za tramvaj
sjecam se te samoposluge ,tamo kod dansingaexliberal-ex wrote:
moja omiljena samoposuga bila tu....neznam zasto ali mi je to ostalo u sjecanju

bila jedna od najmodernijih samo me sad zadeverao zikamu gdje je bila ribarnica?bitanga_sa_otesa wrote:sjecam se te samoposluge ,tamo kod dansingaexliberal-ex wrote:
moja omiljena samoposuga bila tu....neznam zasto ali mi je to ostalo u sjecanju
koji smo šejtani bilizateznistub wrote:Hajmo poznavaoci. Da se razumijemo, da nema teksta na poleđini slike ni ja ne bih znao...
Ti si nenadjebiv...muha_sa wrote:koji smo šejtani bilizateznistub wrote:Hajmo poznavaoci. Da se razumijemo, da nema teksta na poleđini slike ni ja ne bih znao...
sa ovim gondolama-- koje su bile u Pionirskoj dolini--smo se okretali puni krug
![]()
stanem ja na jednu stranu--kao ovaj djecak na slici--drug na drugu i zanjišemo se tako da cijeli krug okrenemo![]()
ne bi sad za milju eura