Ovo:kiki-miki wrote:Sta biste poklonili sami sebi?

+ još jednu sobu da imam za ovo:

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ovo:kiki-miki wrote:Sta biste poklonili sami sebi?

Više živacakiki-miki wrote:Sta biste poklonili sami sebi?
4-5 dana sa osobom koju volim u nekoj planinskoj brvnari ili kucerku kad je vani snijegkiki-miki wrote:Sta biste poklonili sami sebi?
GibsonJ200kiki-miki wrote:Sta biste poklonili sami sebi?
motkom u glavu i eto jednogzipoo wrote:Otok
Dabogda ovaj lik ovo kosriti i 10% vremena i resursa. Meni ovo više lči na showroom, nego na stvarno korištenu i opremu i preslušanu muziku. A ime firme lijevo na zidu to potvrđuje. Ima ljudi sa ovakvom opremom, čak i spektakularnijom, nije da nema.dale cooper wrote:Ovo:kiki-miki wrote:Sta biste poklonili sami sebi?
Ma ovo je samo približni prikaz onoga što bih sebi poklonio kada bi imao dovoljno novca i vremena.Hakiz wrote:Dabogda ovaj lik ovo kosriti i 10% vremena i resursa. Meni ovo više lči na showroom, nego na stvarno korištenu i opremu i preslušanu muziku. A ime firme lijevo na zidu to potvrđuje. Ima ljudi sa ovakvom opremom, čak i spektakularnijom, nije da nema.dale cooper wrote:Ovo:kiki-miki wrote:Sta biste poklonili sami sebi?
Kao bogati ljudi koj imaju biblioteke u zamkovima, a većinu vremena provode gledajući dvometarski TV
Sheilakkiki-miki wrote:Sta mislite kojoj forumasici ste najomrazenija osoba na forumu?