i sta dobijes sa njim, znam da sam dosadanglitch wrote:ili ga kupis kosta 90$ ili ga dobijes na adprizeu ili onim poenima sto skupljas treba ti 30000(trenutno imam blizu 22000)Medolinooo wrote:
a kako se dobije golden bonus
Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Moderator: anex
-
Medolinooo
#10451 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
- glitch
#10452 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
ma ima nes vise reklama veci brojmogucih referala ne znam tacno pise tamoMedolinooo wrote: i sta dobijes sa njim, znam da sam dosadan
ono jedino sto mene zanima je bonus od 24% na taskove
- relativno84
#10453 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Isplate prestanu biti u $ ides na veci level, i dobijes sve uMedolinooo wrote:i sta dobijes sa njim, znam da sam dosadanglitch wrote:ili ga kupis kosta 90$ ili ga dobijes na adprizeu ili onim poenima sto skupljas treba ti 30000(trenutno imam blizu 22000)Medolinooo wrote:
a kako se dobije golden bonus

-
Medolinooo
#10454 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
vidis nije to ni lose, mogao bih i ja poceti sa tim neomglitch wrote:ma ima nes vise reklama veci brojmogucih referala ne znam tacno pise tamoMedolinooo wrote: i sta dobijes sa njim, znam da sam dosadan
ono jedino sto mene zanima je bonus od 24% na taskove
-
Medolinooo
#10455 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Isplate prestanu biti u $ ides na veci level, i dobijes sve urelativno84 wrote:
[/quote]jesi ti siguran u to
-
Mlad i Nevin
#10456 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
U pocetku mi se fakat cinilo da cu dobro zarađivati na ovom, no ovaj mjesec je ispao teska katastrofa i tesko da mogu vise vjerovati da ce biti ozbiljnih para od mikrozadataka 
- relativno84
#10457 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Pitaj @glitcha ako meni ne vjerujes, i on ide prema tim polugama laganoMedolinooo wrote:
jesi ti siguran u to
- vucha
#10458 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Premijernocom wrote:kakva navlakusa , od uvodnog posta pa sve do sada![]()
koliko klikate za te cente mogli ste uzeti stotinjak dolara za sedam dana radeci mnogo dostojanstveniji posao na internetu![]()
ali sve je u zivotu stvar izbora a ponesto i fetishanek je sa srecom, bolje i to nego ulica
![]()
Tih stotinjak dolara smo ostavili za tebe..nije ni fer da sve mi zaradimo.
- glitch
#10459 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
ja se nisam zaustavio na 100Premijernocom wrote:kakva navlakusa , od uvodnog posta pa sve do sada![]()
koliko klikate za te cente mogli ste uzeti stotinjak dolara za sedam dana radeci mnogo dostojanstveniji posao na internetu![]()
ali sve je u zivotu stvar izbora a ponesto i fetishanek je sa srecom, bolje i to nego ulica
![]()
ne znadoh budala
preso preko 200 i kusur idem ka 300
-
Mike Ross
#10460 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Premijernocom wrote:kakva navlakusa , od uvodnog posta pa sve do sada![]()
![]()
Izvini sfi nisam te prepozno a đe linjak, za ref, a ko ti je ovaj fetish?????
-
Medolinooo
#10461 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
pa sto ne podijelis sa rajom kako ti uzimas te stotinevucha wrote:Premijernocom wrote:kakva navlakusa , od uvodnog posta pa sve do sada![]()
![]()
Tih stotinjak dolara smo ostavili za tebe..nije ni fer da sve mi zaradimo.
- mikrozadatak
#10462 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Bojim se da mi ne naplate kakvu kaznu. Ja već mjesecima izlazim oko 4 stoje.glitch wrote:ja se nisam zaustavio na 100Premijernocom wrote:kakva navlakusa , od uvodnog posta pa sve do sada![]()
![]()
![]()
ne znadoh budala
preso preko 200 i kusur idem ka 300
Sad će mi ovaj vrli mudrac otvoriti oči.
-
Mike Ross
#10463 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Tačno tako, poslije tog zadatka, evo i treći put kod mene, trenutno samo imam u ponudi zadatke za level 3, a 2 i 1 u potential_drose_ wrote:Isto i kod mene,dvaput se to desava odmah poslije ovog zadatka,Look at Advertisements and judge them!Mike Ross wrote:CF je bio down, pa je proradio, ali sada ne elite nemam ni jednog levela, na neobux su mi svi taskovi dostupni na elite ni jedan, a dealove radim na elite
P.S
evo stižu leveli jedan po jedan, isto se desilo i danas,
-
Medolinooo
#10464 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
meni je recimo prvi mjesec, prva isplata treba sad da legne prvog i bice oko 300$, ja nisam toliko ocekivao da cu uspjeti skupiti iskreno, mislio sam ako skupim za jedan racun uhar, s obzirom da vec radim i imam redovna primanja, ova dodatna mi dodju kao da sam sam sebi malo povecao platu, tako da sve zavisi ko sta ocekuje, ovo se ne moze smatrati pravim poslom ali kao dodatna zarada je odlicno, ako neko nije uspio zaraditi onoliko koliko je ocekivao, iz razloga sto ne zna, nema vremena, ili bilo kojih durgih, ne mora demoralizovati ostale ljude i omalozavati
- majstorjUVE
#10465 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Hajde ti svojim putem.A ti kao nisi dosao ovdje da nam otkrijes svoju "zlatnu koku" pa navlacis ljude da te ispituju kako ti zaradjujes?Premijernocom wrote:svi ste vi uvezani sa ciljem navlacenja referala iz BiHal ne bi vas vise zadrzavao u mlacenju velikih para
cheers
![]()
Al sigurno ce koji levat da se zaleti.
-
Merengues
#10466 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Sto mrzim ove padobrance

- glitch
#10467 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
lupas gluposti a nisi ni vidio o cemu se radiPremijernocom wrote:svi ste vi uvezani sa ciljem navlacenja referala iz BiHal ne bi vas vise zadrzavao u mlacenju velikih para
cheers
![]()
ima ljudi koji imaju referale ali to je onako sporedno vecina nema ni jedno kao ni ja brojem 0
pare zaradjujemo radeci zadatke i surveye i testiranje web aplikacija
-
_drose_
#10468 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Meni su vratili sve levele,al do tog je zadatkaMike Ross wrote:Tačno tako, poslije tog zadatka, evo i treći put kod mene, trenutno samo imam u ponudi zadatke za level 3, a 2 i 1 u potential_drose_ wrote:Isto i kod mene,dvaput se to desava odmah poslije ovog zadatka,Look at Advertisements and judge them!Mike Ross wrote:CF je bio down, pa je proradio, ali sada ne elite nemam ni jednog levela, na neobux su mi svi taskovi dostupni na elite ni jedan, a dealove radim na elite
P.S
evo stižu leveli jedan po jedan, isto se desilo i danas,
-
Merengues
#10469 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
googlaj CrowdFlower pametnjakovicu !
- relativno84
#10470 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Premijernocom wrote:kada raja ne bi imala Google da procesljaju clixsense i neobux pod "scam" i iskustva onih koji su uplacivali za shatro levelemozda bi ovo sto ja pisem i bilo demoralisanje
ali Google vam je veliki prijatelj kada naletite na nesto tipa Clixsense ili Neobux ili bilo koja "bux" ekstenzija
Dokazao si da ti fudbal ne ide, ali sada se vec sramotis
Ko moze kupiti crne levele ziv ti meni bio jos 100 godina
- ODB
#10471 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Kako glupih ljudi ima za nepovjerovati.
Gdje je admin da ovo počisti.
Gdje je admin da ovo počisti.
- mikrozadatak
#10472 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Pitar majke miPremijernocom wrote:
kada raja ne bi imala Google da procesljaju clixsense i neobux pod "scam" i iskustva onih koji su uplacivali za shatro levelemozda bi ovo sto ja pisem i bilo demoralisanje
ali Google vam je veliki prijatelj kada naletite na nesto tipa Clixsense ili Neobux ili bilo koja "bux" ekstenzija
10 godina sam u net industriji i znate kako se zove ovo sto vi radite"crnci u pamuku"
-
Medolinooo
#10473 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
hehehe brate smaras, da ne radim vec na tim stranicama mozda bih ti i povjerovao, uostalom svako moze provjeritiPremijernocom wrote:Medolinooo wrote:meni je recimo prvi mjesec, prva isplata treba sad da legne prvog i bice oko 300$, ja nisam toliko ocekivao da cu uspjeti skupiti iskreno, mislio sam ako skupim za jedan racun uhar, s obzirom da vec radim i imam redovna primanja, ova dodatna mi dodju kao da sam sam sebi malo povecao platu, tako da sve zavisi ko sta ocekuje, ovo se ne moze smatrati pravim poslom ali kao dodatna zarada je odlicno, ako neko nije uspio zaraditi onoliko koliko je ocekivao, iz razloga sto ne zna, nema vremena, ili bilo kojih durgih, ne mora demoralizovati ostale ljude i omalozavati
kada raja ne bi imala Google da procesljaju clixsense i neobux pod "scam" i iskustva onih koji su uplacivali za shatro levelemozda bi ovo sto ja pisem i bilo demoralisanje
- mikrozadatak
#10474 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ljudi stavite ga na ignore, nek se igra sam sa sobom.
Jel' bio koji test web?
Jel' bio koji test web?
- relativno84
#10475 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ne moramo nigdje, ti si se vec osramotioPremijernocom wrote:svaki level se moze kupitihajmo u banku da vidimo ko ce koga osramotit s cifrom
![]()
Pustiti nas da se blamiramo a ti trosi milione