Zeljo kao da se zadovoljio s 1:0 protiv one djece. Moralo je ono biti 2:0 i da Slavkoni u Podgorici igra puno rasterecenije.
Listica ugodno iznenadila.
Idemo se primaci Lihtenstajnu, iako je Vaduz opet pobijedio.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
emigrazione wrote:ovom ruglu od stadiona se ne mogu prestati smijati, navijaci u sred šume koreografija ovo ono, iznad nekakve kuce bez fasadehrasno38 wrote:![]()
I jos kazu ovo fudbalski stadion, a AFH nije zato sto ima tartan stazu
Koji?SmoLe wrote:gdje su oni sto su vec upisali pobjedu sarajeva i poraz zelje![]()
A ti ih sve obišaobersK wrote:emigrazione wrote:ovom ruglu od stadiona se ne mogu prestati smijati, navijaci u sred šume koreografija ovo ono, iznad nekakve kuce bez fasadehrasno38 wrote:![]()
Ne d'o Bog tebe odvest na Kantridu, Munisipal ili Darijus Džirenas. Tebra znam da te pjena sad dere, al jebiga, izdrži do šestog. Možda nešto napravite. Ipak je u Moldaviji fudbal u ekspanziji, a i noge su teške od priprema.
Jel pričamo o mojim odlascima il vašim kompleksima?leškarenje wrote:A ti ih sve obišaobersK wrote:
Ne d'o Bog tebe odvest na Kantridu, Munisipal ili Darijus Džirenas. Tebra znam da te pjena sad dere, al jebiga, izdrži do šestog. Možda nešto napravite. Ipak je u Moldaviji fudbal u ekspanziji, a i noge su teške od priprema.jel?
Lesko, po logici stvari ako si primio jednom s 50 m mozes opet i na Hadisonu!leškarenje wrote:Tu si u pravu kako god uzmesveceras tamo vise Hordi nego njihovih,smijesna ekipa
cuj primimo gol sa 50 metara
![]()
Kipre,dolazimo
Naravno da sam u pravu, kad frtalj sjevera zagrmi i iskusnije ekipe padaju.leškarenje wrote:Tu si u pravu kako god uzmesveceras tamo vise Hordi nego njihovih,smijesna ekipa
cuj primimo gol sa 50 metara
![]()
Kipre,dolazimo

emigrazione wrote:ovom ruglu od stadiona se ne mogu prestati smijati, navijaci u sred šume koreografija ovo ono, iznad nekakve kuce bez fasadehrasno38 wrote:![]()
s parkingabjelave wrote:Sevap je da je zeljA ostvario pozitivan rezultat veceras kad se ima u vidu kakvu kalvariju su prezivjeli navijaci tog periferijskog kluba prethodnih mjeseci.