Premijer Liga BiH 2012/13

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Charuga
Globalni moderator

#10451 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Charuga »

Au, ne moze covjek otici do vikendice da stagod uradi a da vi ovde ne nepravite urnebes. Nema veze, neka sad stoje one slike, videa, prica o proslim sezonama ali o Evropi necete Tita mi.

@artest i @Kemo

Malo primirite, stanite na loptu ili nastavite na PP, nemojte izazivati bezveze ... 8-)
LSD

#10452 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by LSD »

Artest wrote:Ne znam sta se bune ove pitari. Skoro svakog maja imaju rezervisan jedan vikend kad ih prijatelji plave boje maximalno izgotive. Moras castit, hebes ga. :)

Glede posjete, korisnik @El_Duderino je nedavno nabacio misljenje preventive radi. Tamo je sve objasnjeno sta i kako.
Kad bi pitari uzeli 3 titule u cetri godine, onu zadnju bi slavili u rekordno malom broju. Isti nam je mentalitet.

Ali blagosh njima pa nikad nece doci u situaciju da se 'obrukaju' sa slabijom posjetom nakon trece titule u cetri godine. Jednostavno , oni nece dozivjet takvu dominaciju, niti ce njihova posjeta i vjernost doci u iskusenje. Koji sretnici.
:thumbup: :thumbup: brat objasnio i najvecem laiku.

ali džaba, nekima opet nešto nije jasno....uvijek ima neko potpitanje, neki vapaj odozdo, nešto.

a jest dobro žaliti ove niže od sebe 8-)
antifascism

#10453 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by antifascism »

jeza u ledja wrote:Ako Borac ne ode pocecu vjerovati u neke promjene u nasoj ligi.

A da bi otisli u Evropu moraju uzeti davljenika GOSKa u gostima i Olimpic kuci ne smije pobjediti, znaci dosta se stvari mora poklopiti.
Kakve i zasto? Zbog nacionalnog kljuca?
oglo

#10454 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by oglo »

LSD wrote:
Artest wrote:Ne znam sta se bune ove pitari. Skoro svakog maja imaju rezervisan jedan vikend kad ih prijatelji plave boje maximalno izgotive. Moras castit, hebes ga. :)

Glede posjete, korisnik @El_Duderino je nedavno nabacio misljenje preventive radi. Tamo je sve objasnjeno sta i kako.
Kad bi pitari uzeli 3 titule u cetri godine, onu zadnju bi slavili u rekordno malom broju. Isti nam je mentalitet.

Ali blagosh njima pa nikad nece doci u situaciju da se 'obrukaju' sa slabijom posjetom nakon trece titule u cetri godine. Jednostavno , oni nece dozivjet takvu dominaciju, niti ce njihova posjeta i vjernost doci u iskusenje. Koji sretnici.
:thumbup: :thumbup: brat objasnio i najvecem laiku.

ali džaba, nekima opet nešto nije jasno....uvijek ima neko potpitanje, neki vapaj odozdo, nešto.

a jest dobro žaliti ove niže od sebe 8-)
oni ne ismijavaju zelju,nego njihove navijace,koje u najbitnijim trenutcima u historiji kluba ima po misljenju istih dovoljno.
Zeljo svaka cast al njihov uspjeh nije popracen kako treba,i navijaci nisu dostojni kluba za kojeg navijaju preko interneta,radija i televizije,al hajde da im pozelimo srecu da dobiju nekog iz liga 5 u europi pa mozda to bude dovoljan razlog da ih se makar skupi na vise od dvije tribine,i uz kakvog prigodnog estradnog umjetnika jer same titule i kupovi nisu dovoljni,da probude tu opjevanu ljubav i armiju navijaca za koju svi znaju a niko je nije vidio
ultima_palabra

#10455 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by ultima_palabra »

oglo wrote:oni ne ismijavaju zelju,nego njihove navijace,koje u najbitnijim trenutcima u historiji kluba ima po misljenju istih dovoljno.
Zeljo svaka cast al njihov uspjeh nije popracen kako treba,i navijaci nisu dostojni kluba za kojeg navijaju preko interneta,radija i televizije,al hajde da im pozelimo srecu da dobiju nekog iz liga 5 u europi pa mozda to bude dovoljan razlog da ih se makar skupi na vise od dvije tribine,i uz kakvog prigodnog estradnog umjetnika jer same titule i kupovi nisu dovoljni,da probude tu opjevanu ljubav i armiju navijaca za koju svi znaju a niko je nije vidio
Shvatili i smo i prvih sto puta :-)
JoeyTribbiani

#10456 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by JoeyTribbiani »

Ćulibrk haj nam objasni što je vas 700 bilo protiv Slavije? Nemoj samo da te jede naša posjeta. Znamo mi vrlo dobro kakva je i bez tebe.
Šibicar

#10457 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Šibicar »

JoeyTribbiani wrote:Ćulibrk haj nam objasni što je vas 700 bilo protiv Slavije? Nemoj samo da te jede naša posjeta. Znamo mi vrlo dobro kakva je i bez tebe.
Mislim da je on iz Zenice,ali nebitno.
ganjeta

#10458 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by ganjeta »

ultima_palabra wrote:
oglo wrote:oni ne ismijavaju zelju,nego njihove navijace,koje u najbitnijim trenutcima u historiji kluba ima po misljenju istih dovoljno.
Shvatili i smo i prvih sto puta :-)
Ulazimo ja, Vaha ,Šećo, Oglo, Ćoško, Kocko :oops: .

Oglo je li ide ova priča :

Image
:zzzz:
oglo

#10459 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by oglo »

ne znam sta je to,da Celik ima vas rezultat i zdravu situaciju u klubu i vas napredak, da bi Bilino bilo malo a o proslavi da ne pricam i ako je grad po broju stanovnika 5-6 puta manji
Zelji kapa dole,vama ako je ovo dobro da ne mozete navuc 10k+ navijaca i meni je :) uprkos propagandi preko medija i pozivanju na stadion od svake poznate face sve od save pa do mora;)
da ste veliki trebali ste dokazat juce na grbavici i u gradu, forum nije mjesto za to a slike pogotovo ;)
Last edited by oglo on 19/05/2013 21:05, edited 3 times in total.
Partijaner

#10460 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Partijaner »

Otoka ce da bude crveno-crna. 8-)
Partijaner

#10461 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Partijaner »

wannabe_ultra wrote:
Partijaner wrote:Otoka ce da bude crveno-crna. 8-)
Nisko ce vam naplacivati karte po 20KM :D
Burzuji smo mi, imamo kesha oci nam se cakle. :mrgreen:
ganjeta

#10462 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by ganjeta »

oglo wrote:ne znam sta je to,da Celik ima vas rezultat i zdravu situaciju u klubu i vas napredak, da bi Bilino bilo malo a o proslavi da ne pricam i ako je grad po broju stanovnika 5-6 puta manji
Zelji kapa dole,vama ako je ovo dobro da ne mozete navuc 10k+ navijaca i meni je :) uprkos propagandi preko medija i pozivanju na stadion od svake poznate face sve od save pa do mora;)
da ste veliki trebali ste dokazat juce na grbavici i u gradu, forum nije mjesto za to a slike pogotovo ;)
Ti mora da pratiš neke medije koje mi ne pratimo. Nađi mi gdje su bili ikakvi pozivi za jučerašnju tekmu? Da smo veliki trebali smo dokazati u kojem gradu? :oops:

Nego, je li istina da ste ovaj zadnji bod sa Grbavice u okvirili pored onog pehara na tribini?!

:lol: :zzzz:
Partijaner

#10463 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Partijaner »

I to zlatni okvir, velika je stvar za nas klub odnijeti bod sa zdenke.
Djubre_

#10464 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Djubre_ »

wannabe_ultra wrote:
Partijaner wrote:Otoka ce da bude crveno-crna. 8-)
Nisko ce vam naplacivati karte po 20KM :D
Kad mozemo platiti vasim konama.. mozemo i sebi :-P bujrum, i vama cemo :lol:

Sent from my GT-i9001 using Tapatalk 2
oglo

#10465 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by oglo »

ganjeta wrote:
oglo wrote:ne znam sta je to,da Celik ima vas rezultat i zdravu situaciju u klubu i vas napredak, da bi Bilino bilo malo a o proslavi da ne pricam i ako je grad po broju stanovnika 5-6 puta manji
Ti mora da pratiš neke medije koje mi ne pratimo. Nađi mi gdje su bili ikakvi pozivi za jučerašnju tekmu? Da smo veliki trebali smo dokazati u kojem gradu? :oops:

Nego, je li istina da ste ovaj zadnji bod sa Grbavice u okvirili pored onog pehara na tribini?!

Zelji opet svaka cast na dominaciji u ligi ,tebi ostaje da se krijes iza rezultata kluba jer publika je ono sto vam fali;)
pa pozivali su svi od gluamca,bivsih igraca,pjevaca redom,pa da su bili posteni i oni dosli bilo bi vas duplo vise
ganjeta

#10466 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by ganjeta »

:lol:

Dobro si, sreća ostali dominiraju u svakom pogledu. Pune tribine, pune vitrine....ups :oops: .
LSD

#10467 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by LSD »

oglo, ohani i ne budali :wink: mani se te šuplje price o Želji i navijacima 8-) ...dosta nam je ovih dežurnih smorova, još sad i ti poceo
Poslušaj pametnijeg
nosara

#10468 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by nosara »

oglo wrote:
ganjeta wrote:

Zelji opet svaka cast na dominaciji u ligi ,tebi ostaje da se krijes iza rezultata kluba jer publika je ono sto vam fali;)
pa pozivali su svi od gluamca,bivsih igraca,pjevaca redom,pa da su bili posteni i oni dosli bilo bi vas duplo vise
Sine, publika je tu, samo ima visoke standarde... Ne brini ti, nego uzivaj u trenutku, jer vama je imanentnija sudbina slobode od igranja u Evropi... Ne dajte se...! :D
burek_in_space

#10469 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by burek_in_space »

Jbt, je li problem priznati da je bilo vishe drotova kod Vjechne vatre, nego navijacha? :oops: :mrgreen:
nosara

#10470 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by nosara »

wannabe_ultra wrote:kako se odma' upale standardni likovi u kontranapad krenu, a ovaj ne omalovazava igru ni titule ni dominaciju nego komentarise nesto sasvim drugo.Kakve veze ima to sto Zeljeznicar nema navijace sa Celikovim postom od svega i konstantnim borbama za opstanak ? :D
:D
Partijaner

#10471 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Partijaner »

wannabe_ultra wrote:kako se odma' upale standardni likovi u kontranapad krenu, a ovaj ne omalovazava igru ni titule ni dominaciju nego komentarise nesto sasvim drugo.Kakve veze ima to sto Zeljeznicar nema navijace sa Celikovim postom od svega i konstantnim borbama za opstanak ? :D
Vi da se borite za opstanak 15 godina, bili bi u rangu sa vukovima, tako da nemate sta prigovarat, sampioni drzave a stadion nmg napunit.
ultima_palabra

#10472 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by ultima_palabra »

burek_in_space wrote:Jbt, je li problem priznati da je bilo vishe drotova kod Vjechne vatre, nego navijacha? :oops: :mrgreen:
A inače je bila organizovana proslava kraj Vječne :mrgreen:
burek_in_space

#10473 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by burek_in_space »

ultima_palabra wrote: A inače je bila organizovana proslava kraj Vječne :mrgreen:
Nemam pojma, ja samo zakuhavam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
nosara

#10474 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by nosara »

Partijaner wrote:
Vi da se borite za opstanak 15 godina, bili bi u rangu sa vukovima, tako da nemate sta prigovarat, sampioni drzave a stadion nmg napunit.
Oni su "miss septembra" kakvi crni sampioni... :lol:
Partijaner

#10475 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Partijaner »

wannabe_ultra wrote:
Partijaner wrote:
Nismo MI bili sampioni od 2007 :D :lol:
Mislio sam da si strumpfeta, sry pitaru. :mrgreen:
Locked