Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mosa rajvosa wrote: ↑18/05/2020 15:13
Isplacuju kvartalno, i meni nema logike al je tako.Znaci da do juna nece nista dobiti, al zato 30.06. kapnu 3 plate
I kod nas isplaćuju svako pola godine, znaci u Julu ce kapnuti 6 plata.
Eto ga, super.
Haj sad da te pitam ko je sampion ?
Isplacuju kvartalno, i meni nema logike al je tako.Znaci da do juna nece nista dobiti, al zato 30.06. kapnu 3 plate
Eto ga, super.
Haj sad da te pitam ko je sampion ?
Da Bog da kapnulo svih šest, ako je uopšte istina da im dugujete. Na stranu rivalstvo i ove naše zajebancije i prozivanja, ali tužno i žalosno je kada neko čeka mjesecima da dobije platu.
Da Bog da kapnulo svih šest, ako je uopšte istina da im dugujete. Na stranu rivalstvo i ove naše zajebancije i prozivanja, ali tužno i žalosno je kada neko čeka mjesecima da dobije platu.
Cuj jel istina da im duguju, jok, igraci im u pretplati.
Tomahawk11 wrote: ↑18/05/2020 15:06
Eno kažu Sloboda i Borac danas treniraju.
Možeš trenirati, ali jok igrati
A ako igraš, onda ne mogu navijači. Mogu Penny, Bingo i slični bez reda, mogu protesti, može i Ferhadijom prolaziti par hiljada šetača, ali navijači jok.
5000 antifasista stoje jedni drugima na glavama i to pola nema maski ni rukavica.
"Ukoliko se takmičenje u ovoj sezoni bosasnkohercegovačkog fudbala ne nastavi, UEFA će za pobjednika Kupa BiH smatrati ekipu Željezničara.
UEFA je poslala dopis svim fudbalskim zemljama Evrope u kojem se objasnilo i šta će se desiti sa kup takmičenjima ukoliko se sezona nastavi, prenijeli su srbijanski mediji objasnivši ovu situaciju na sopstvenom primjeru.
Iz krovne kuće evropskog fudbala ovu temu najviše su obradili zbog činjenice da je potrebno raspodijeliti mjesta za evropska takmičenja, pa je tako njihova odluka i povezana sa tabelom u ligi.
To bi značilo da bi se za osvajača kupa smatrala prva ekipa ispod one koja se plasirala u Ligu prvaka ili kvalifikacije za to takmičenje.
U slučaju da se fudbal u ovoj sezoni ne zaigra u Bosni i Hercegovini, UEFA bi osvajačem Kupa smatrala ekipu Željezničara, koja se nalazi mjesto ispod Sarajeva koje bi, po tome, išlo u Ligu prvaka. Naravno, to ne znači da bi Plavi dobili pehar za osvajača Kupa BiH, što bi trebala riješiti organizacija pod čijom je ingerencijom Kup BiH (u ovom slučaju Nogometni savez BiH)."
Il'i tri boda protiv Celika?!
Kakvi licemjeri. Stisnite damu recite glasno bitni su samo zaključci sa Skupstine (" Bolje Zrinjski, nego cigani ") a ne ofirati se ovim satro borbama za spas BH fudbala.
Pitar sa Kariba wrote: ↑18/05/2020 19:32
Kakvi licemjeri. Stisnite damu recite glasno bitni su samo zaključci sa Skupstine (" Bolje Zrinjski, nego cigani ") a ne ofirati se ovim satro borbama za spas BH fudbala.
evo jos jednog insajdera sa skupstine kojom logikom moze zrinjski molim te?
vizavi celika, kakve veze mi imamo sa tim? na stranu sot bi ih poderali na terenu, al evo i da ne bismo, mi smo bili na stadionu i cekali da utakmica pocne…. jesmo li to mi trebali umjesto njih uplatiti? mi smo zbog kasnjenja od jednog dana izvisili evropu ako se ne sjecas
kako mislis tri boda protiv Čelika nije Željo prekinuo tu tekmu nego ns nije Željo kriv sto ovi nisu imali za kifle po vama najpravednije bi bilo da se dala tri boda celiku hahahhahaha
kako mislis tri boda protiv Čelika nije Željo prekinuo tu tekmu nego ns nije Željo kriv sto ovi nisu imali za kifle po vama najpravednije bi bilo da se dala tri boda celiku hahahhahaha
Pa ni ovo prvenstvo nece prekinuti FK Sarajevo nego NS, nismo mi krivi sto smo mi osvojili titulu ove sezone . Po vama bi bilo najpravednije dati vama titulu.