Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dobro bi bilo da se barem kup odigra, ali s obzirom da Vico dolazi na Begićevo mjesto, a ovaj drugi želi i poslije da ima poziciju u savezu, teško da će se to desiti. Da, i Beus će prije stati na stranu Vice, nego odigrati za Široki i GOŠK.
Znači, Sisoje i FK zeljeznicar začetnici novih sistema igranja fudbala
animus wrote: ↑18/05/2020 08:44To nije do sada bilo ni u jednoj ligi. Svi su proglasili prvaka. Ako se desi onda je samo radi Željezničara. Sumnjam da su toliko uticajni
Dobro, svako ima svoj interes i računicu.
Ne bi ni mi bili za to da se njima dodijeli titula da je obrnuta situacija.
I da....cirkus je da se ne može igrati i da ne mogu navijači na tribine, a otvorilo autopijacu na Stupu.
Jučer prolazim pored, čovjek na čovjeku...šta ima distanca i maske.
Tomahawk11 wrote: ↑18/05/2020 09:23I da....cirkus je da se ne može igrati i da ne mogu navijači na tribine, a otvorilo autopijacu na Stupu.
Jučer prolazim pored, čovjek na čovjeku...šta ima distanca i maske.
Apsurdistan ...
Tržni centri po RS-u rade danima, sve otvoreno, a onda Lale priča kako nije tačno da oni štite interes Borca.
avetinja wrote: ↑17/05/2020 20:51
Prije 10-ak dana sam pročitao da Sarajevo nije za nastavak prvenstva. Sada su za nastavak. Nebitno to, ne krivim vas nego Borac. Ja bih samo da mi krizni štab RS-a pojasni kako mogu vrtići, kafići, restorani, teretane i treninzi, ali ne mogu utakmice. Samo neka se nađe taj genijalac da mi objasni.
Gdje si pročitao?
Ne mogu se sjetiti. Uglavnom, bio je članak o tome ko je za nastavak, a ko nije. Mislim da su vas i Zrinjski spomenuli protiv.
animus wrote: ↑18/05/2020 08:44
To nije do sada bilo ni u jednoj ligi. Svi su proglasili prvaka. Ako se desi onda je samo radi Željezničara. Sumnjam da su toliko uticajni
Nisu svi proglasili prvake. Holandija, Kipar...
Nejse, kod nas to svakako nece biti slucaj. Zao mi je samo sto kad ti je vec sezona valjana tj. nisi je ponistio, sto onda i ne ispadaju klubovi koji su na tim mjestima. Kakva je to nakaradna logika...
Ne mozes miksati, ovo cu priznati, ovo necu, ovo cu proglasiti, ovo ponistiti...
avetinja wrote: ↑18/05/2020 11:42
Ne mogu se sjetiti. Uglavnom, bio je članak o tome ko je za nastavak, a ko nije. Mislim da su vas i Zrinjski spomenuli protiv.
To je rekao Slavko, a potvrđeno da on uopšte nije pristustvovao toj videokonferenciji.
Sad je li bubanje portala ili je Slavko bubnuo, to ne znam.
animus wrote: ↑18/05/2020 08:44
To nije do sada bilo ni u jednoj ligi. Svi su proglasili prvaka. Ako se desi onda je samo radi Željezničara. Sumnjam da su toliko uticajni
Nisu svi proglasili prvake. Holandija, Kipar...
Nejse, kod nas to svakako nece biti slucaj. Zao mi je samo sto kad ti je vec sezona valjana tj. nisi je ponistio, sto onda i ne ispadaju klubovi koji su na tim mjestima. Kakva je to nakaradna logika...
Ne mozes miksati, ovo cu priznati, ovo necu, ovo cu proglasiti, ovo ponistiti...
Ako se prekida sezona u smislu tu smo gdje smo, putnici u Evropu, nema prvaka, nema ni ispadanja, onda ne bi trebalo biti ni ulazaka u ligu.
Ako se proglasi prvak, onda bi trebali zadnja dva ispasti, a da uđu Olimpic i Krupa.
Ovo ne damo Sarajevu da bude prvak, al da ispadnu zadnje dvije je miksanje.