Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
skafiskafsnjak wrote:Ja na semaforu u Jablanici.... moja traka za pravo, lijeva za lijevo. Inace, lijevo su HE na Neretvi.Seljaci cesto skrenu u lijevu pa na gas i ubace se ispred... i sad cekam , Range Rover veliki , italijanske table....ubaci se u lijevu...ja otvaram prozor, rekoh gdje ces ti... Otvori on prozor, kad Dzeko i Amra.
Ljakse ostaje lajkse... ali sta ces, dijamant, moze mu se.
najbolji strijelac serije A, šta hoš
šta ja znam, njegove su pare on ih zaradio...al meni je uvijek ovo kićenje muzike bilo papanski
sad će komentari o pljuvanju, kako mu samo mogu kitu ljubit, ljubomora ofo ono xD
Papanski jeste i meni, ali je to kod nas (ne znam za vani) ''taki obicaj'' pa je normalno i za vecinu nimalo papanski.
A naravno kad imas lovu onda mozes i na cesti da radis sta 'os. Pogotov Dzeko, da vidim koji bi mu policajac (mozda u RS ili u zapadnoj Hercegovini neki bi) napisati kaznu. Bilo bi ''o Dzeko brate sestro aj mi se potpisi za malog'' i haj' dalje.
Dope_Man wrote:.................Pogotov Dzeko, da vidim koji bi mu policajac (mozda u RS ili u zapadnoj Hercegovini neki bi) napisati kaznu. Bilo bi ''o Dzeko brate sestro aj mi se potpisi za malog'' i haj' dalje.
Ja bih mu je od "zora" napisao. Nisi sa neba kapnuo. Babo mu zaprdio materi i nastao on. Eto bog mu dao da dobro igra lopte i tu mu svaka cast. Ali to te ne cini nista drukcijim na cesti. I njega bi ne daj Boze bandera zasustavila kao i mene.
Cesta ispred kod blazuja.
Napravile baje fino i mostic sebi preko jarka od zeljeznickih pragova da mogu fino jahati preko bankine. I onda pokupis govedo i cjeli zivot ga nosi na dusi.
zdruzdjo wrote:Cesta ispred kod blazuja.
Napravile baje fino i mostic sebi preko jarka od zeljeznickih pragova da mogu fino jahati preko bankine. I onda pokupis govedo i cjeli zivot ga nosi na dusi.
skafiskafsnjak wrote:Ja na semaforu u Jablanici.... moja traka za pravo, lijeva za lijevo. Inace, lijevo su HE na Neretvi.Seljaci cesto skrenu u lijevu pa na gas i ubace se ispred... i sad cekam , Range Rover veliki , italijanske table....ubaci se u lijevu...ja otvaram prozor, rekoh gdje ces ti... Otvori on prozor, kad Dzeko i Amra.
I sta ti rece kad otvori prozor?
Nista....samo gleda i smije se. Onaj osmijeh "ja mogu sve". Hahah
skafiskafsnjak wrote:
Obzirom da se jezim na svrsavanje oko dijamanata ja bih mu dodao sta je smjesno majmune a i ti djevojko sta radis sa ovim babunom. Naravno sve uz srdacan osmjeh.
skafiskafsnjak wrote:
Obzirom da se jezim na svrsavanje oko dijamanata ja bih mu dodao sta je smjesno majmune a i ti djevojko sta radis sa ovim babunom. Naravno sve uz srdacan osmjeh.
Ma bezveze , sta sam trebao, autogram na sajbu traziti ?
Kazem, ljakse ostaje ljakse ... Pitam se samo radi li to u Italiji ...
Ah, eto Italija nema toga....u Rimu neko ko Dzeko moze prosipati silu koliko hoces.
Izvjesna persona taksisti spomenula Dzeku, covjek samo sto ga na ledjima nije nosio u Rimu.
zdruzdjo wrote:Cesta ispred kod blazuja.