O ukusu se ne raspravlja, ali da je SK trazeniji to pokazuje koliko je popularan i koliko ga korisnici zele. Meni je glupost raspravljat se i pored onih koji tvrde da im arena ne treba. To mogu tvrdit likovi koji uopste ne prate sport, jer ko prati trazit ce obe grupe kanalaZastozato wrote: Nula za Arene, bar meni. Svako ima svoje misljenje. SK je bolji od nekih drugih kanala, ali nije od Arena jer ne preferiram englesku i spansku ligu, NBA utakmice se igraju kasno.
Logosoft
Moderator: Benq
-
smartXL
#10426 Re: Logosoft ALL ABOUT
-
B Ling
#10427 Re: Logosoft ALL ABOUT
+1Zastozato wrote:Nula za Arene, bar meni. Svako ima svoje misljenje. SK je bolji od nekih drugih kanala, ali nije od Arena jer ne preferiram englesku i spansku ligu, NBA utakmice se igraju kasno.smartXL wrote:Cemu onda frka u BiH oko SK ako im je nula program?
Evo izgleda da ce biti kao prije nove.
telemach -SK
HS/sada logosoft - arene
pa ko voli nek izvoli...Zao mi je samo starih korinsnika logosofta, njih su bash razmazili.
- MTV
#10428 Re: Logosoft ALL ABOUT
Vecina nas na Lolu je prebjegla sa HS-a. I nemamo trenutno drugu mogucnost npr. Telemach.Iza Horizonta wrote: ako su vam sopcast i ace izlazi e onda jebaji ga
HS je trenutno neka hibridna shema ni tamo ni vamo. Pa se niko nebi upustao u taj sport dok nebude 100 % telemach shema programa.
A nekoliko nas je potpisalo ugovor na 24 mjeseca pa je tu veci zajeb. Ja nebi mijenjao Logosoftov internet ni telefon za nista na svijetu. Jedino sto me zanima su b92 (koji su ukinuli prije tacno godinu i par dana), CMC, Balkanika, ard, zdf a nije bilo vake frke. Cim se dirne sport odma drvlje i kamenje. Meni je isto zao kanala koji valjaju nego da nam sad uvaljaju behare, istocno sarajevo i slicne "kanale".
-
Zastozato
#10429 Re: Logosoft ALL ABOUT
Naravno da bih pristao da imam obje grupe kanala, ali kad bih mogao birati izabrao bih Arene. Volim gledati utakmice kad igraju nasi fudbaleri, a ubjedljivo najvise pratim nasu ligu. Kakva je god da je nasa je. Liga prvaka i evropska liga je jos nesto sto pratim pogotovo sto na Arenama skoro svaku utakmicu prenose, mogu birati sta cu gledati. U Spaniji se uvijek unaprijed zna ko ce igrati ligu prvaka.smartXL wrote:O ukusu se ne raspravlja, ali da je SK trazeniji to pokazuje koliko je popularan i koliko ga korisnici zele. Meni je glupost raspravljat se i pored onih koji tvrde da im arena ne treba. To mogu tvrdit likovi koji uopste ne prate sport, jer ko prati trazit ce obe grupe kanalaZastozato wrote: Nula za Arene, bar meni. Svako ima svoje misljenje. SK je bolji od nekih drugih kanala, ali nije od Arena jer ne preferiram englesku i spansku ligu, NBA utakmice se igraju kasno.
- semirsar
#10430 Re: Logosoft ALL ABOUT
tebi lijek sleduje u prostoprosirenom nakon 17.01.MTV wrote:Vecina nas na Lolu je prebjegla sa HS-a. I nemamo trenutno drugu mogucnost npr. Telemach.Iza Horizonta wrote: ako su vam sopcast i ace izlazi e onda jebaji ga
HS je trenutno neka hibridna shema ni tamo ni vamo. Pa se niko nebi upustao u taj sport dok nebude 100 % telemach shema programa.
A nekoliko nas je potpisalo ugovor na 24 mjeseca pa je tu veci zajeb. Ja nebi mijenjao Logosoftov internet ni telefon za nista na svijetu. Jedino sto me zanima su b92 (koji su ukinuli prije tacno godinu i par dana), CMC, Balkanika, ard, zdf a nije bilo vake frke. Cim se dirne sport odma drvlje i kamenje. Meni je isto zao kanala koji valjaju nego da nam sad uvaljaju behare, istocno sarajevo i slicne "kanale".
takodje ne bih mjenjao LOL-ov net ni za trostruko brzi down/up na T.mach.u
- MTV
#10431 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ma i da je 1.2.2016. nije problem cekat. Ali kad pogledas sta smo imali i sta sad imamo.semirsar wrote: tebi lijek sleduje u prostoprosirenom nakon 17.01.
- afannedim
#10432 Re: Logosoft ALL ABOUT
A gdje su smajli
- semirsar
#10434 Re: Logosoft ALL ABOUT
jos je zanimljivija ova nvidia igraona za 200 zelembacaIza Horizonta wrote:Napomena ovaj PIPO je bolji i ima verzija za WIN10, međutim vrlo teško ga je naći, nemam pojma zašto?
ipak za prosjecnog korisnika dodatni hardware je neprihvatljiv u vidnom polju
P.S. zaboravio si da ja imam SK, a bezbeli i AS kanale
- afannedim
#10435 Re: Logosoft ALL ABOUT
Imam i ja i SK i Arene bez ikakvog streama
- semirsar
#10436 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nedje dobio, nedje izgubio, jal dobio po usima il pare izgubio(moro dat)MTV wrote:Ma i da je 1.2.2016. nije problem cekat. Ali kad pogledas sta smo imali i sta sad imamo.semirsar wrote: tebi lijek sleduje u prostoprosirenom nakon 17.01.
sta bi da nejmas nikakvog izbora, vako ipak imas?!
Sta smo imali imali smo, to je neko proslo vrijeme. Iz ponudjenog probrat najbolje sto se moze i furamo dalje, ha ja.
Ja jopet dobar sa samim sobom, jer imam srecu da sam na lokaciji na kojoj imam pristup i mogucnost da se uvjerim u kvalitet svakog od ponudjenih provajdera pa sam shodno tome i napravio po mene najbolji izbor
- semirsar
#10437 Re: Logosoft ALL ABOUT
nemoj zezat, oklen tebi SKafannedim wrote:Imam i ja i SK i Arene bez ikakvog streama
-
kikilika
#10438 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ovo je tako supacki da ne mogu da vjerujem; jbt maloprije dodjem kuci i vidim sta se desilo + nas jos sve prave budalama - kao postoje sanse da vrate SK, dace sve od sebe i sl.; koristim logosoft godinama, nedavno sam iskoristio i ovu akciju i potpisao sam novi ugovor, skoro nikada nikakvih vecih problema nisam imao i sada ovo...; definitivno sam odlucio da imaju mahanje od mene ako ne vrate SK, pa cemo se onda ganjati na sudu ako treba, nije problem; nesto sad kontam, logosoft ovo moze samo popraviti ako vrate SK i to ako uvedu HD
; uvijek je bilo novih stvari oko nove godine, svaka im cast za ovo novogodisnje iznenadjenje...
-
didgeridoo
#10439 Re: Logosoft ALL ABOUT
Do sada u velikom slucaju telemach i eronet nisu bili konkurencija. Akvizicijom kablovaca u hnk postali su. Da eronet ima validan ugovor automatski bi se povuklo pitanje sto nema bht jer su na kraju oba drzavna operatera. Prolazilo je dok je moglo sad vise ne moze. Eronet da ima i sk i arene na istom teritoriju kao telemach - ne ide. Logosoft je druga prica jer su previse mali ali opet eto i niima ukinuse. Batice ja ipak puno vise poznajem tu situaciju od tebe.smartXL wrote:Ko ti to izvali? Zar onda u takvoj situaciji nije logican reciprocitet, ja tebi ovo, ti meni to. Zasto bi Hometv igrao protiv sebe a drugom izlazio u susret? Nebuloze...didgeridoo wrote:Eronet neovlasteno emituje SK (nemaju ugovor) uz precutnu saglasnost Sport kluba zbog Eronetove infrastrukture ciji je dio ustupljen Telemachu.
- afannedim
#10440 Re: Logosoft ALL ABOUT
-----------------------------------------semirsar wrote:nemoj zezat, oklen tebi SKafannedim wrote:Imam i ja i SK i Arene bez ikakvog streama
Last edited by afannedim on 01/01/2016 18:52, edited 1 time in total.
- semirsar
#10441 Re: Logosoft ALL ABOUT
ma brisi ofo, znas da ce te ganjat i to retro aktivnoafannedim wrote:Nekad sam koristio ... I ostalo mi priključeno I kad sam se odjavio nikad me nisu otkačili u haustoru sa one kutije koja mi je iznad vrata I poslije prelaska na logosoft.semirsar wrote:nemoj zezat, oklen tebi SKafannedim wrote:Imam i ja i SK i Arene bez ikakvog streama
- afannedim
#10442 Re: Logosoft ALL ABOUT
a nije do mene, jedino da sam ja sam još otkačio I umjesto njih poso odradio

- radiša
#10443 Re: Logosoft ALL ABOUT
dobar ovaj novogodisnji poklon,ko nagradna otimanja u nadrealistima 
bas vam fOla al nemojte mi vise nista poklanjat
- semirsar
#10444 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ne diraj nista i uzivaj, ko hi jebe.afannedim wrote:a nije do mene, jedino da sam ja sam još otkačio I umjesto njih poso odradio![]()
Gledam u susjednom ulazu iz jedne kutije "trista" zica na sve strane razvucene
- afannedim
#10445 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ma ko može to vise upratiti.
- semirsar
#10446 Re: Logosoft ALL ABOUT
Neka hi ba, a bas su se usafunjali u jednolicnosti i zabokreciniradiša wrote:dobar ovaj novogodisnji poklon,ko nagradna otimanja u nadrealistima
- afannedim
#10448 Re: Logosoft ALL ABOUT
Meni pravo da ti kažem I fali, ARENE sam vise gledao iskrenoMTV wrote:I tako prvi dan bez SK!
- Maharadza
#10449 Re: Logosoft ALL ABOUT
MTV wrote:I tako prvi dan bez SK!

Ali zato vam sutra i prekosutra ne bih volio biti u koži!
-
didgeridoo
#10450 Re: Logosoft ALL ABOUT
Kakav pacenikMaharadza wrote:MTV wrote:I tako prvi dan bez SK!
Ali zato vam sutra i prekosutra ne bih volio biti u koži!