lijevo , sam ja vas fahro i citam avaz, desno je mile i svira q...., al obojica volimo
hvala sto ste nas izabrali
a tebi bas zao predsjednistva.adnan_hz wrote:Gledam ovih dana oblijepljeni bilbordi ovim kodovima. Jutros skeniram, ovaj mi je najjaci ubjedljivo hahah
Odgovoran za paljenje predsjednistva![]()
![]()
![]()
Svaka cast na ideji.
HAHAHA ODLIČNO i svaka čast časnim počiniteljima.adnan_hz wrote:Gledam ovih dana oblijepljeni bilbordi ovim kodovima. Jutros skeniram, ovaj mi je najjaci ubjedljivo hahah
Odgovoran za paljenje predsjednistva![]()
![]()
![]()
Svaka cast na ideji.
Sitnica za sta drugo daje pareAdriatic wrote:Šta je ovo na zgradi kod Energopetrolove pumpe na Čvili?
Tornjakov portret preko cijele zgrade?![]()
Pa jebo te, ko mu ovo dozvoli?![]()
A koliko li se nakrao kad može platiti plakat preko cijele zgrade?
Ja to nisam vidio, kada je postavljeno?Adriatic wrote:Šta je ovo na zgradi kod Energopetrolove pumpe na Čvili?
Tornjakov portret preko cijele zgrade?![]()
Pa jebo te, ko mu ovo dozvoli?![]()
A koliko li se nakrao kad može platiti plakat preko cijele zgrade?
TDK-90 wrote:
Čovjek koji je tuđin-gost-stranac, nije rođen u BiH, nije isao u osnovnu niti u srednju skolu u BiH
Rođen u Prijepolju, u Sandžaku.
Osnovnu i srednju školu završio je u rodnom gradu.
Došao u Bosnu i Hercegovinu 1990.
Generalom imenovan 25. maja 1992. kada je postavljen za zapovjednika Republičkog stožera Teritorijalne obrane Bosne i Hercegovine. Pod njegovim zapovjedništvom TO BiH je transformirana u Armiju RBiH.
Uskoro je imenovan načelnikom Glavnog stožera Armije RBiH i članom Ratnog predsjedništva RBiH.
2014. kandidat za člana Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda.
Innovation wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/zbog-ned ... /141007059
Ako ovaj "graditelj" dobije dovoljno glasova da udje u vlast, ja se nikada vise necu vratiti u tu jebovukinu ( u kojoj sam proveo rat i sve iza toga) i iskreno poslije toga me zivo zaboli ( a bolucka zadnjih par godina) tuki sta se u anamo nasih desava. Apsoluto se slazem da je sve isti go ku***, i da ni sdp ni sda ni df ni ijedni drugi nisu normalni, al ako ljudi njemu daju glas to je kraj, onda se nadam skoroj propasti, jer ocito bolje nismo zasluzili.......StupskaBitanga wrote:živo me interesuju ovi SDA jurišnici koji tako oštro i sočno u isto vrijeme udaraju na FahrA
lJUDI MOJI kako ćete u ljubav sada?
kamen spoticanja wrote:Kaze lik maloprije "ako pobjede sdp ili sda bice to izborna kradja i onda ocekujte masovne proteste i nemire"![]()
Koji gigant
Havatar wrote:Preslo se na prijetnje gdje se narodu u Bosni porucuje ili izaberite onog koga vam mi predlazemo ili cemo ih nasilno postaviti.Kako se budu priblizavali izbori bice takvih prijetnji narodu sve vise.Heartbeats wrote:
Esad Bajtal: Novi protesti bit će radikalniji od februarskih
http://tacno.net/interview/esad-bajtal- ... bruarskih/
E onda ce drugari brutalni palioci drzavnih institucija da dobiju po labrnjiHavatar wrote:kamen spoticanja wrote:Kaze lik maloprije "ako pobjede sdp ili sda bice to izborna kradja i onda ocekujte masovne proteste i nemire"![]()
Koji gigantHavatar wrote:Preslo se na prijetnje gdje se narodu u Bosni porucuje ili izaberite onog koga vam mi predlazemo ili cemo ih nasilno postaviti.Kako se budu priblizavali izbori bice takvih prijetnji narodu sve vise.Heartbeats wrote:
Esad Bajtal: Novi protesti bit će radikalniji od februarskih
http://tacno.net/interview/esad-bajtal- ... bruarskih/