SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- hotazmaj
#10426 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Meni samo nije jasno odkud tolika mrznja i netrpeljivost prema nama bikerima i normalnim motoristima? Valjda smo mi takav ''narod'', tj narod bez bek kulture i odgoja, kako kucnog tako i onog u saobracaju. Nije ni cudo jer 80% ih nikad nije izaslo van granica Bih pa i ne znaju sta je kultura u saobracaju.
Ne pada mi na pamet dalje se prepucavati
- kokuz_sa
#10427 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
de ti meni reci koja je razlika izmedju bajkera i normalnih motorista?hotazmaj wrote:Meni samo nije jasno odkud tolika mrznja i netrpeljivost prema nama bikerima i normalnim motoristima? Valjda smo mi takav ''narod'', tj narod bez bek kulture i odgoja, kako kucnog tako i onog u saobracaju. Nije ni cudo jer 80% ih nikad nije izaslo van granica Bih pa i ne znaju sta je kultura u saobracaju.
- DaysleepeR
#10428 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
bajkeri su ljudi koji svoj život posvete motorima, normalni motoristi su ljudi koji voze motor, ali im se život ne vrti oko toga...kokuz_sa wrote:de ti meni reci koja je razlika izmedju bajkera i normalnih motorista?hotazmaj wrote:Meni samo nije jasno odkud tolika mrznja i netrpeljivost prema nama bikerima i normalnim motoristima? Valjda smo mi takav ''narod'', tj narod bez bek kulture i odgoja, kako kucnog tako i onog u saobracaju. Nije ni cudo jer 80% ih nikad nije izaslo van granica Bih pa i ne znaju sta je kultura u saobracaju.
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#10429 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /110908106
Opljačkana žena, kad je shvatila da joj u torbi nema novčanika, potrčala je za S. T. te ju jurila više od kilometar, sve dok je kod BBI Centra nije zaustavio i zadržao zaštitar Alarm Westa, koji je sačekao dolazak policije.
Znaci kilometar je trcala za njom i niko je od prolaznika nije pokusao zaustaviti...e sa kime sve grad dijelimo
cestitke zastitaru
Opljačkana žena, kad je shvatila da joj u torbi nema novčanika, potrčala je za S. T. te ju jurila više od kilometar, sve dok je kod BBI Centra nije zaustavio i zadržao zaštitar Alarm Westa, koji je sačekao dolazak policije.
Znaci kilometar je trcala za njom i niko je od prolaznika nije pokusao zaustaviti...e sa kime sve grad dijelimo
- karanana
#10430 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
cestitke i nasoj novoj luciji kimani
- Baltazar_khan
#10431 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
da li je to ona ista o kojoj je nedavno na saxu bio članak? i priložene fotografije kako džepari na ferhadiji. ona jedna starija, i kćerka njena.
prepoznao sam ih neki dan kod katedrale, uvalile se među turiste i fol se slikaju digitalcem. pa uletiše u katedralu.
prepoznao sam ih neki dan kod katedrale, uvalile se među turiste i fol se slikaju digitalcem. pa uletiše u katedralu.
- respo
#10432 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
mogu li se ja prikljuciti raspravi oko provlacenja i tih stvari?
koliko ste puta culi za kaznu nedavanja zmigavca?
- Privatna poruka
- Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!
#10433 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Jednom je stari bio zaustavljen zbog toga...bas striktno zbog toga jer nas je policajac gledao kako se ukljucujemo. Ostalo je na tome "jesam upalio, niste upalili, jesam, niste, jesam...." "...niste ali neka vam bude, evo dokumenti pazljivije slijedeci put..."respo wrote:mogu li se ja prikljuciti raspravi oko provlacenja i tih stvari?
Stari kaze da je upalio...sad ne znam ko je tacno bio u pravu, ima tome vise od i 5 godina
Mada, iako nema veze sa temom, vise bih volio da zaustavljaju za zmigavac kako treba nego za pojas.
-
HM 2011
#10434 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Sin mi vrišti, traži da prodamo sve i bježimo odavde
Poznati sarajevski advokat Senad Kreho u dramatičnoj ispovijesti za "Dnevni avaz" dan nakon brutalnog napada u sarajevskom kafiću "Pravda" tvrdi da je bio žrtva profesionalnog ubice i da je samo pukim slučajem preživio.
- Ovdje se radi o klasičnom pokušaju ubistva - kaže on.
Naočale i kačket
Kreho je za naš list opisao kako se odigrao napad u noći sa četvrtka na petak. Priča da svi znaju da često dolazi u "Pravdu", jer živi u blizini, te da je to, očito, znao i napadač.
- Došao sam sa sinom na kafu i sok. U jednom trenutku vidio sam mršavijeg čovjeka odjevenog u trenirku. Nosio je štap poput slijepca, naočale i kačket. To mi je upalo u oči. Sjeo je iza mojih leđa. Kako mi se učinio sumnjivim, neko šesto čulo kazalo mi je da se premjestim na drugo mjesto. Uzeo sam "Avaz" i počeo ga listati. Spomenuta osoba zatražila je od konobara vode. Nekoliko trenutaka kasnije osjetio sam hladnu cijev na vratnoj žili s lijeve strane. Ništa nije rekao. Bili su to djelići sekunde. Samo je pritisnuo obarač i pištolj je kliknuo. Nije opalio... - opisuje najduže sekunde u životu advokat Kreho.
Pištolj je, smatra Kreho, vjerovatno izdao napadača. Advokat ne vjeruje da je cilj napada bio samo da ga preplaši. Nakon toga napadač je Krehu svom silinom udario drškom pištolja po glavi.
- Udar je bio tako snažan da sam mislio da mi je pukla glava. Krv je šikljala iz glave na sve strane, kao iz gejzira. Imam čak pet šavova na glavi. Napadač je potom počeo bježati. Ja sam krvav trčao za njim. Stigao sam ga na dva metra, ali on se tada okrenuo, repetirao pištolj i ponovo pritisnuo obarač. Pištolj je dva puta kliknuo, ali opet nije opalio. Okrenuo se i pobjegao kroz prolaz prema Jadranskoj ulici - opisuje uznemireni Kreho.
Naš sagovornik naglašava činjenicu da se zasigurno radilo o profesionalcu i da to mnogo govori.
- Ja samo znam da je to profesionalno urađeno. Taj čovjek me čekao. Kako sam kasnije saznao, došao je u kafić u 18 sati i tamo me čekao do 21 sat. To su mi potvrdili i konobari. Osim toga, taj čovjek u džep je stavio i čašu iz koje je popio vodu kako ne bi ostavio trag. To je čak zabilježeno i na snimku videonadzora. Čovjek je, ponavljam, profesionalac. Nije to neki naš kabadahija, koji bi mi možda opalio šamar i izvikao se. Čak je i štap koji je držao prekrio trenirkom da ne bi ostali tragovi. Ovo je rađeno tipovano na mene - ističe Kreho.
Prijeteće poruke
Ne želi govoriti o tome ko mu je pripremao ubistvo, odnosno ko stoji iza napada izvedenog u četvrtak. Svjestan je činjenice da se cijeli slučaj dovodi u vezu sa zločinačkom organizacijom Zijada Zike Turkovića, ali i njegovom suprugom Šejlom Jugo-Turković, koja mu je upućivala prijeteće poruke.
- Kada se kaže da je to profesionalno urađeno, svima je jasno. Ja sam smatran dijelom grupe Olega Čavke... Ne mogu reći da su to uradili Šejla ili Zijad Turković. Samo znam da mi je ovo jučer bio drugi rođendan. Ovo je veliki šok. Sin mi vrišti. Kaže: Hajmo, tata, sve prodati i da bježimo odavde - zaključuje Kreho.
Ogorčen sam odnosom tužiteljice Alihodžić
Kreho je ogorčen "neshvatljivom nezainteresiranošću" kantonalne tužiteljice Berine Alihodžić, jer, kako tvrdi, u četvrtak navečer nije našla za shodno da izađe na uviđaj, iako stanuje tek deset metara od mjesta napada.
- Očigledno nju ne zanima pokušaj ubistva njenog kolege, to jest mene. Jer, da je zanima, angažirala bi kriminalističku policiju MUP-a Kantona Sarajevo ili Federalne uprave policije. Ona je trebala rukovoditi uviđajem. Gledajte, napadaču je u jednom trenutku ispala čaša s koje su se, ipak, mogli skinuti otisci. Moji prijatelji morali su kupiti tragove! Primjerice, ostale su naočale napadača. Pazite, nije bitno što će ubiti mene, ali može sutra doći i ubiti tužiteljicu - naglašava Kreho.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ovo boldano ne kontam - kontradiktorno mi je....
Možda je bolje napisano u novinskom tekstu od danas ???? (ovi elektronski tekstovi su podloži izmjenama)...
Čavka nije kriminalac - To je predpostavljam KAntonalni tužilac Oleg Čavka - možeš biti samo njegov saradnik - a ne član neke grupe (možda muzičarske ko će ga znati?)...
Pištolj je koliko sam shvatio repetiran dva puta i povodom toga na mjestu zločina bi trebala biti dva metka sa otiscima lica koje je punilo saržer - ako je metaka uopšte bilo u pištolju....
Sve se odigralo u Pravdi, povodom Pravde, u vezi sa Pravdom i na štetu Pravde a u korist Pravde. (PRavda je pojam ali evo i jedna dobra kafana sa istim imenom)
Na advokata neko sumnja da je saradnik tužilaštva, a isti je prije bio sudija koliko sam shvatio iz komentara....
Toliko zapetljano da je isti nakon 5 šavova na glavi, propjevao za novine, da mu je ovo drugi rođendan - u čemu samo on to zna ?
Koliko sam shvatio na njega je povučen obarač 3 puta, ali niti jedan metak nije opalio:
Ili je municija bila na dnu jezera dugo vremena,
ili oružije nije imalo udarnu iglu (da se utvrditi na dva metka koja su nakon repetiranja izletila iz cijevi ima li udara igle u inicijalnu kapislu)
Glavno je da mu sin vrišti - ko djete, pojma nema ?
Poznati sarajevski advokat Senad Kreho u dramatičnoj ispovijesti za "Dnevni avaz" dan nakon brutalnog napada u sarajevskom kafiću "Pravda" tvrdi da je bio žrtva profesionalnog ubice i da je samo pukim slučajem preživio.
- Ovdje se radi o klasičnom pokušaju ubistva - kaže on.
Naočale i kačket
Kreho je za naš list opisao kako se odigrao napad u noći sa četvrtka na petak. Priča da svi znaju da često dolazi u "Pravdu", jer živi u blizini, te da je to, očito, znao i napadač.
- Došao sam sa sinom na kafu i sok. U jednom trenutku vidio sam mršavijeg čovjeka odjevenog u trenirku. Nosio je štap poput slijepca, naočale i kačket. To mi je upalo u oči. Sjeo je iza mojih leđa. Kako mi se učinio sumnjivim, neko šesto čulo kazalo mi je da se premjestim na drugo mjesto. Uzeo sam "Avaz" i počeo ga listati. Spomenuta osoba zatražila je od konobara vode. Nekoliko trenutaka kasnije osjetio sam hladnu cijev na vratnoj žili s lijeve strane. Ništa nije rekao. Bili su to djelići sekunde. Samo je pritisnuo obarač i pištolj je kliknuo. Nije opalio... - opisuje najduže sekunde u životu advokat Kreho.
Pištolj je, smatra Kreho, vjerovatno izdao napadača. Advokat ne vjeruje da je cilj napada bio samo da ga preplaši. Nakon toga napadač je Krehu svom silinom udario drškom pištolja po glavi.
- Udar je bio tako snažan da sam mislio da mi je pukla glava. Krv je šikljala iz glave na sve strane, kao iz gejzira. Imam čak pet šavova na glavi. Napadač je potom počeo bježati. Ja sam krvav trčao za njim. Stigao sam ga na dva metra, ali on se tada okrenuo, repetirao pištolj i ponovo pritisnuo obarač. Pištolj je dva puta kliknuo, ali opet nije opalio. Okrenuo se i pobjegao kroz prolaz prema Jadranskoj ulici - opisuje uznemireni Kreho.
Naš sagovornik naglašava činjenicu da se zasigurno radilo o profesionalcu i da to mnogo govori.
- Ja samo znam da je to profesionalno urađeno. Taj čovjek me čekao. Kako sam kasnije saznao, došao je u kafić u 18 sati i tamo me čekao do 21 sat. To su mi potvrdili i konobari. Osim toga, taj čovjek u džep je stavio i čašu iz koje je popio vodu kako ne bi ostavio trag. To je čak zabilježeno i na snimku videonadzora. Čovjek je, ponavljam, profesionalac. Nije to neki naš kabadahija, koji bi mi možda opalio šamar i izvikao se. Čak je i štap koji je držao prekrio trenirkom da ne bi ostali tragovi. Ovo je rađeno tipovano na mene - ističe Kreho.
Prijeteće poruke
Ne želi govoriti o tome ko mu je pripremao ubistvo, odnosno ko stoji iza napada izvedenog u četvrtak. Svjestan je činjenice da se cijeli slučaj dovodi u vezu sa zločinačkom organizacijom Zijada Zike Turkovića, ali i njegovom suprugom Šejlom Jugo-Turković, koja mu je upućivala prijeteće poruke.
- Kada se kaže da je to profesionalno urađeno, svima je jasno. Ja sam smatran dijelom grupe Olega Čavke... Ne mogu reći da su to uradili Šejla ili Zijad Turković. Samo znam da mi je ovo jučer bio drugi rođendan. Ovo je veliki šok. Sin mi vrišti. Kaže: Hajmo, tata, sve prodati i da bježimo odavde - zaključuje Kreho.
Ogorčen sam odnosom tužiteljice Alihodžić
Kreho je ogorčen "neshvatljivom nezainteresiranošću" kantonalne tužiteljice Berine Alihodžić, jer, kako tvrdi, u četvrtak navečer nije našla za shodno da izađe na uviđaj, iako stanuje tek deset metara od mjesta napada.
- Očigledno nju ne zanima pokušaj ubistva njenog kolege, to jest mene. Jer, da je zanima, angažirala bi kriminalističku policiju MUP-a Kantona Sarajevo ili Federalne uprave policije. Ona je trebala rukovoditi uviđajem. Gledajte, napadaču je u jednom trenutku ispala čaša s koje su se, ipak, mogli skinuti otisci. Moji prijatelji morali su kupiti tragove! Primjerice, ostale su naočale napadača. Pazite, nije bitno što će ubiti mene, ali može sutra doći i ubiti tužiteljicu - naglašava Kreho.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ovo boldano ne kontam - kontradiktorno mi je....
Možda je bolje napisano u novinskom tekstu od danas ???? (ovi elektronski tekstovi su podloži izmjenama)...
Čavka nije kriminalac - To je predpostavljam KAntonalni tužilac Oleg Čavka - možeš biti samo njegov saradnik - a ne član neke grupe (možda muzičarske ko će ga znati?)...
Pištolj je koliko sam shvatio repetiran dva puta i povodom toga na mjestu zločina bi trebala biti dva metka sa otiscima lica koje je punilo saržer - ako je metaka uopšte bilo u pištolju....
Sve se odigralo u Pravdi, povodom Pravde, u vezi sa Pravdom i na štetu Pravde a u korist Pravde. (PRavda je pojam ali evo i jedna dobra kafana sa istim imenom)
Na advokata neko sumnja da je saradnik tužilaštva, a isti je prije bio sudija koliko sam shvatio iz komentara....
Toliko zapetljano da je isti nakon 5 šavova na glavi, propjevao za novine, da mu je ovo drugi rođendan - u čemu samo on to zna ?
Koliko sam shvatio na njega je povučen obarač 3 puta, ali niti jedan metak nije opalio:
Ili je municija bila na dnu jezera dugo vremena,
ili oružije nije imalo udarnu iglu (da se utvrditi na dva metka koja su nakon repetiranja izletila iz cijevi ima li udara igle u inicijalnu kapislu)
Glavno je da mu sin vrišti - ko djete, pojma nema ?
- FreeSol
#10435 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Hoce li moderatori ove nase sudske vjestake ikad upozoriti na gluposti ili slucajno obrisati postove? Hvala! 
- campa_xxx
#10436 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Na utakmici FK Sarajevo - FK Kozara, u toku utakmice na sjevernoj tribini nozem izboden navijac...JADNO da jadnije ne moze biti!
Veliki dio odgovornosti snosi i sluzba koja radi na osiguranju a samim tim i FK Sarajevo koji ih angazuje...cuj neko ti unese noz na tribinu...
Heeeej bolan pa to ti je jedini posao sto odradis gore (ako ne racunamo ono stajanje prema navijacima) i ti ga ne odradis korektno! Jedino sto odrade kako treba je oduzimanje sokova i vode...kako to uvjek pronadju?
Veliki dio odgovornosti snosi i sluzba koja radi na osiguranju a samim tim i FK Sarajevo koji ih angazuje...cuj neko ti unese noz na tribinu...
-
Cruella de Villa
#10437 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Oko 22 sata večeras na Malti u pravcu Ilidže je došlo do udesa.
Ja sam vidjela dva automobila dasu učestvovala, stakla je bilo posvuda, jedan je završio na tramvajskim šinama a drugi u krajnjoj desnoj traci ceste..Ovom drugom autu su se otvorili zračni jastuci...
Da li neko zna više nekih informacija o ovome, da li je bilo povrijeđenih ?!
Ja sam vidjela dva automobila dasu učestvovala, stakla je bilo posvuda, jedan je završio na tramvajskim šinama a drugi u krajnjoj desnoj traci ceste..Ovom drugom autu su se otvorili zračni jastuci...
Da li neko zna više nekih informacija o ovome, da li je bilo povrijeđenih ?!
- Creasy
#10438 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Istraga u toku
Na utakmici Sarajeva i Kozare povrijeđen navijač
U subotu je na utakmici između FK Sarajevo i FK Kozara povrijeđen jedan navijač domaće ekipe, koji se nalazio na sjevernoj tribini stadiona "Asim Ferhatović Hase".
"Tokom utamice odigrane večeras na stadionu 'Asim Ferhatović Hase' povrijeđena je jedna osoba. Radi se o muškarcu incijala Š. I. rođenom 1982. godine, koji je povrijeđen oštrim predmetom. Incident se dogodio oko 19:53 sati. Povrijeđeni Š. I. je odmah nakon toga prevezen na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, gdje mu je ukazana pomoć, a konstatovane su mu lakše tjelesne povrede", potvrđeno je za Sarajevo-x.com iz Operativnog centra MUP.-a Kantona Sarajevo.
Počinitelj ovog napada, kao i razlog incidenta, još uvijek nisu poznati. Policijska istraga je u toku.
Na utakmici Sarajeva i Kozare povrijeđen navijač
U subotu je na utakmici između FK Sarajevo i FK Kozara povrijeđen jedan navijač domaće ekipe, koji se nalazio na sjevernoj tribini stadiona "Asim Ferhatović Hase".
"Tokom utamice odigrane večeras na stadionu 'Asim Ferhatović Hase' povrijeđena je jedna osoba. Radi se o muškarcu incijala Š. I. rođenom 1982. godine, koji je povrijeđen oštrim predmetom. Incident se dogodio oko 19:53 sati. Povrijeđeni Š. I. je odmah nakon toga prevezen na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, gdje mu je ukazana pomoć, a konstatovane su mu lakše tjelesne povrede", potvrđeno je za Sarajevo-x.com iz Operativnog centra MUP.-a Kantona Sarajevo.
Počinitelj ovog napada, kao i razlog incidenta, još uvijek nisu poznati. Policijska istraga je u toku.
- Comrad
#10439 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Izadji u medije sto vise mozes i napumpaj da te neko hoce ubiti i nema sanse da te onda iko i udari, a kamo li ubije, kad si pod lupom, ...
Inace, prica mu nema nikakvog smisla.
Inace, prica mu nema nikakvog smisla.
- JThomas
#10440 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
čovjek zastupa pokajnika iz turkovićeve ekipe, jednog od onih što su sve ispričali i povalili ostale. za konkretni incident ne znam, al' mislim da je to i više nego dovoljno da žele da ga ubiju.
- neo7
#10441 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ok, sve ja to razumijem, ali profesionalni ubica i da mu dva puta zakaze pistolj ? Takvi imaju barem jos 2-3 vrste oruzja kod sebe 
-
skuhlo
#10442 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
I on imao muda da krvav trči za profesionalnim ubicom 
- respo
#10443 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
kakav ba profesionalac
to neki gelipter lokalni ili iz malo sire okoline
pa sada da posaljes srednjoskolca da ga rokne bolje bi uradio posao nego ovaj sto je
to neki gelipter lokalni ili iz malo sire okoline
pa sada da posaljes srednjoskolca da ga rokne bolje bi uradio posao nego ovaj sto je
- novi.dan.nova.nafaka
- JThomas
#10445 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
čovjek je branio turkovića kratko, pa je odustao i stao na stranu "pokajnika", učestvovao u sklapanju sporazuma o priznanju krivnje, a karkin je preuzeo turkovića. pod "grupom olega čavke" se misli na to, za i protiv turkovića. niko od nas ne može znati je li ovo u četvrtak bio pokušaj ubistva...al' i ako nije, vrlo je moguće da će ga biti.neo7 wrote:ok, sve ja to razumijem, ali profesionalni ubica i da mu dva puta zakaze pistolj ? Takvi imaju barem jos 2-3 vrste oruzja kod sebe
-
MAN-lion's coach
#10446 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Divljao je jedan na potezu od Otoke do Malte pa ga je za divno čudo sustigao policajac na motoru taman kad je startao sa semafora da obara rekord.Ali to nije ovaj motorista.
Ne bi da idem u offtopic,znam kakva je saobraćajna (ne)kultura,ali kako se invalidi sa kolicima provuku ovdje na pješačkom pored ovog ivičnjaka?Mogu li se provući?
- DaysleepeR
#10447 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
čoek pao pa se ubio, makar je sam kriv, a makar nije ni tetkica što naprđuje za tastaturom
- respo
#10448 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
pa niko ne govori da nije ozbiljno i da mu nije zivot u opsanosti ali po tekstu ispade da ga ja elitni ubica pokusao ubitiA jedan wrote:tako su se svi smijali i pukanicu kad je pricao o pokusaju atentata na njega prvi put, pa znamo kako zavrsi.skuhlo wrote:I on imao muda da krvav trči za profesionalnim ubicom
inace prica oko turkovica i grupe je zesce zajebana, mogu mislit kakvih samo bolesnika i grupa djeluje u gradu, a nisu razvikani kao recimo sto je bio gashi i slicni. jeza fakat.
a ne neki amater
inace je tako to kod nas
kad se tebi neka frka ili nesto desava uvelica se sve za bar 2 puta
vozio sam 200 citaj 100
udarala me njih 8-orica citaj 2-4
sinoc zamalo da pokupim dzenifer lopez citaj gabi novak
itd
- tandrlike_chandrlike
#10449 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
istukao me čovjek na semaforu, čitaj bakica me opalila kišobranom...respo wrote:pa niko ne govori da nije ozbiljno i da mu nije zivot u opsanosti ali po tekstu ispade da ga ja elitni ubica pokusao ubitiA jedan wrote:tako su se svi smijali i pukanicu kad je pricao o pokusaju atentata na njega prvi put, pa znamo kako zavrsi.skuhlo wrote:I on imao muda da krvav trči za profesionalnim ubicom
inace prica oko turkovica i grupe je zesce zajebana, mogu mislit kakvih samo bolesnika i grupa djeluje u gradu, a nisu razvikani kao recimo sto je bio gashi i slicni. jeza fakat.
a ne neki amater
inace je tako to kod nas
kad se tebi neka frka ili nesto desava uvelica se sve za bar 2 puta
vozio sam 200 citaj 100
udarala me njih 8-orica citaj 2-4
sinoc zamalo da pokupim dzenifer lopez citaj gabi novak
itd
- respo
#10450 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
citaj i to i ja kazem kad si ti licno onda se preuvelica
samo sto to neko prizna prije ili kasnije a neko ne priznaje nikako
samo sto to neko prizna prije ili kasnije a neko ne priznaje nikako