zikamu wrote:Nadjoh ovu sliku pod imenom "Inat kuca". Ne mogu nikako da se orijentisem... (ako stvarno jeste Inat kuca)
Dobra slika, eto i objasnjeno.
Stvarno je steta sto nema vise jablana po Sarajevu.
zikamu wrote:Nadjoh ovu sliku pod imenom "Inat kuca". Ne mogu nikako da se orijentisem... (ako stvarno jeste Inat kuca)

Stari kenjac wrote:E jebi ga Muha, posenilio si skroz. Pa nije sjever bio aktuelan u taj vakat!muha_sa wrote:Stari kenjac wrote:
Bio! A Muhu uvodio na foru"ciko mogul s tobom", posto sam stariji od Muhe!![]()
od dragosti što si me uveo nisam ti se uspio ni zahvalitotrcah na sjever ko bRez glave

zikamu wrote:Uz Kovace...
(Corpus Delicti: Muha mazn'o dzezvu)
zikamu wrote:... a gore na vrhu, preko puta "Ogreva" mati mi kupila zeca kad mi je bilo jedno 5-6 godina...

[/quote]zikamu wrote:Bas tako! I umro poslije mjesec dana... Slabo jeo, smrso I allarahmetile... Valjda nam uvalili bolesnog zeca.
rahmetli Fahrudin Ahmetbegovićzikamu wrote:Bas tako! I umro poslije mjesec dana... Slabo jeo, smrso I allarahmetile... Valjda nam uvalili bolesnog zeca.
Ljepota...bonersa wrote:Baščaršija 1990
Baš lupetaš.agent_zero wrote: Ljepota...
Danas odeš, isto kao da si u Kandaharu kakav se sve polusvijet mota po tom dijelu Baščaršije.
Priča o starom Sarajevu, u tri rečenice.dragonz wrote:rahmetli Fahrudin Ahmetbegovićzikamu wrote:Bas tako! I umro poslije mjesec dana... Slabo jeo, smrso I allarahmetile... Valjda nam uvalili bolesnog zeca.
https://www.radiosarajevo.ba/metromahal ... vaj/258781
I dok je on drugima pružao trenutke radosti, komšijsku pomoć i nadu da će ubrzo sve biti bolje, u dubini duše patio je za svojom porodicom koja je s početkom rata otišla u Švedsku. Ubrzo nakon oslobođenja Sarajeva, on im se pridružio. Napustio je Sarajevo u kojem je proveo cijeli rat, a daleko na sjeveru, gdje ga je dočekala njegova porodica, dobri Džami pronašao je vječiti mir. Preminuo je daleko od svoga grada, komšiluka, ulica i mahala koje su ga činile onakvim kakvog ga pamtimo